- 31 Ekim 2013
- 20.730
- 67.886
- 40
Hmmm böğürtleni deneyeyim merak ettim nasıl olacakBögürtlen şeftali
yeşilelma ile tarçın
faydasını gördün mü kuzumevde ne meyve varsa bak yaseminim hangisini canın çekiyorsa onu kat gitsin, ben elma armut muz şeftali erik ne varsa hepsiyle de ayrı ayrı yapmıştım(karpuz kavun hariç) hatta canım meyve istemiyorken salatalıkla bile yaptım içine istersen tarçın zencefil zerdeçal da at az az ohh mis gibi yağ yakan öğün olur
Merhaba sayfamız hayırlı olsun hepimizeinşallah yarışma gibi sıkı tutarız . boğazımı tutmazsam beni merdaneyle kovalayıp falakaya yatırıp elektrik verebilirsiniz arkadaşlar her türlü yola gelmem lazım
Hmmm ben de ne varsa deneyeyim o zamnHer türlü meyve olur canım ben muzu şeftaliyi armudu ananası çok sevdim çilek de yakışıyor
Ben karpuzla bile denedim
Ben meyve olarak muzu çok aramam elmayı daha çok severim öyle bi deneyeceğim
hasarsız atlatalım hatta, inşallahGördün veee ahhhhaaaa bu bizimm isim dedin değil mi
O kadar masum değilim bu aralarbende sizdenim yani @kardelelen321
Sağol canım kaptanımayyy biz artık kaptan değülükkk
Hafta sonu bir çoğumuzun öyle geçti bu haftayı en az hasarla atlatıp sonra yolumuza tam gaz devam edelim canım
Yaaaa paşamızın doğumgünü kutlu olsun, Allah sağlıklı mutlu huzurlu uzuuunn bir ömür nasip etsinYarın küçük oğlumun doğum günü
Ahaaaa aradığım mesajGeceleri yatmadan önce mutlaka sodalı ayran yapın inanılmaz derece bağırsaklarıda çalıstırıyor
Ayyyy senin de mi doğumgününBenim de
Yakalandık
vay arkadaş!
Bence fotoya gerek yok artık. Kendi aramızda yarışabilriz .bir sıralama yaparsak gaza getirebilir
Kurallarımızı oluşturalım mı
***Fotoğraflı bildirimlere devam edilsin mi ? Bence evet
ama nick tarih olmasın sizce ??
**Alt -üst / free liste olmasın tek bir listemiz olsun?? Yoksa olsun deneme süressi vs işletelim mi dersiniz ?
**2 hafta üst üste bildirim yapmayanı bir daha listemize almayalım ( geçerli bir mazereti olmadıkça)
**Cuma listesini kendi içimizde döndürelim her hafta biri yapsın ? O hafta müsait olmazsa başka bir arkadaşına devretsin.
**Menü -ortaklar - hedef kilo - spor listelerine devam edecek miyiz? Edeceksek takım kalabalık yük tek bir kişiye binmesin derim 4 5 kişi seçip dönüşümlü mü yapılsa ?
İlk ikisiyle ilgili yorumum şu şekilde;
**Alt -üst / free liste olmasın tek bir listemiz olsun?? Yoksa olsun deneme süressi vs işletelim mi dersiniz ?
**2 hafta üst üste bildirim yapmayanı bir daha listemize almayalım ( geçerli bir mazereti olmadıkça)
**Cuma listesini kendi içimizde döndürelim her hafta biri yapsın ? O hafta müsait olmazsa başka bir arkadaşına devretsin.
**Menü -ortaklar - hedef kilo - spor listelerine devam edecek miyiz? Edeceksek takım kalabalık yük tek bir kişiye binmesin derim 4 5 kişi seçip dönüşümlü mü yapılsa ?
Evet bebişim tam 37 olcam. 40 a son 3Ayyyy senin de mi doğumgünün
Ayrıca aylık liste yaparsak ve her hafta listeye yazarsak kilomuzu hep gözümüzün önünde olur sonucumuz. Liste ana sayfada sabit kalabilirBence fotoya gerek yok artık. Kendi aramızda yarışabilriz .bir sıralama yaparsak gaza getirebilir
Kilo bildirimi arada kaynamasın diye her hafta liste yapalım herkes kilosunu oraya yazsın. Öylece daha derli toplu olur. O hafta görevli kişiye sadece sıralamayı yapmak kalır
Musmutlu, şahane, bol dinlenmeli bi yaş geçirirsin umarım canımmmEvet bebişim tam 37 olcam. 40 a son 3tek sorun kendimi hala 20 yaşında sanmam
İnşallah daha güzel olur her şey. Sağ ol kuzum. Başak benim de burcum. Zor bir burçtur. Sanırım eşinin ayrıntıcılığında boğuluyorsundur zaman zamanMusmutlu, şahane, bol dinlenmeli bi yaş geçirirsin umarım canımmm
ben çoktaaannnn oldum 37 ama İnan bişe değişmiyor bana da sorsan ben hala 25im
aaaa bu arada sende başaksın
Eşim gibi
onun da doğumgünü haftaya pazar
Ehhhh zaman zamanİnşallah daha güzel olur her şey. Sağ ol kuzum. Başak benim de burcum. Zor bir burçtur. Sanırım eşinin ayrıntıcılığında boğuluyorsundur zaman zamansenin burcun ne
Benim eşim kova. O kadar zıt iki karakteriz ki. Ama o çok benzediğimizi düşünüyor
O tam bir ev kedisi ben sokak kedisi. Sanırım birgün kendi kendine kalkıp hadi dışarı çıkalım derse o gün kıyamet falan kopacak diye endişelenirim
Hoşgeldin canıımHu huuu selam kizlar ben de geldimZaten tam baslayamamistim diyete burda sifirdan bi baslangic cok daha iyi olur insallah
cnm ben ballı kakaolu sütlü seviyorum yulaf lapasınıKızlar yulafla ve meyveyle yapılacak güzel tarifleriniz var mı
daha doğrusu aslında nette binlerce tarif var da size şunu sormak istiyorum
yulaf ve yoğurtla en çok hangi meyve güzel oluyor ya da sadece yulafla yoğurt mu yemeliyim
Aynen güzel olurKızlar menü ve sporu yine ayrı mı yazalım sohbette kaynamasın ?
Thread 'KİLOLAR FİRARDAMenü ve Spor Listeleri' KİLOLAR FİRARDA Menü ve Spor Listeleri
Teşekkür ederiiz herşey çok daha güzel olacakŞaka bir yana güzel böyle..
devam edin.
Kilolarınızdan bir daha karşılaşmamak üzere kurtulun hepiniz.
Ben biraz daha relax olalım derim
yepyeni gıcır bir sayfa olsaKızlar menü ve sporu yine ayrı mı yazalım sohbette kaynamasın ?
Thread 'KİLOLAR FİRARDAMenü ve Spor Listeleri' KİLOLAR FİRARDA Menü ve Spor Listeleri
Ohh ne guzel iyi alisverislerrrEn sağlıklısından ara öğünümü yapmaya gidiyorumSonra da biraz alışveriş yapacağım kendime yeni ciciler alacağım çünkü giyecek hiç bir şeyim yok Ara ara bakarım kızlar
Insallah canimHangimizin iyi gitti acep. Sıkma canını tutarız ucundan toparlarız yine canım
Yeni sayfamızda yeni başlangıçlar yapalım. ❤
Benm favorim muz, ama armut ve cilek de yakisiyor yada kuru meyveler kuru uzum gunkurusu kayisi gbiKızlar yulafla ve meyveyle yapılacak güzel tarifleriniz var mı
daha doğrusu aslında nette binlerce tarif var da size şunu sormak istiyorum
yulaf ve yoğurtla en çok hangi meyve güzel oluyor ya da sadece yulafla yoğurt mu yemeliyim
Ayy kolay gelsn tek seferde 25 kg cok ben gecn hafta 10kg aldm o bile baya ugrastirdk toplamda 20kg yaptm bende bu hafta bi 5 dha yapip kapaticam sos konusunuSorma ilk evlendiğimiz seneler 10 kilo falan yapardım acılı sos yeter artardı bile
Şimdi 25 kilo aldım yapmak için duruma göre yapadabirim daha. Bu 25 kiloyu belki sadece sos yapacağım. Ayy yapıp kurtulsam bari gözümde büyüyor
Nice yaslara cnmYarın küçük oğlumun doğum günü
Limonsuz kilo aldirmisti banaGeceleri yatmadan önce mutlaka sodalı ayran yapın inanılmaz derece bağırsaklarıda çalıstırıyor
Bencede tarti resmi olsun genel olark takimdaki kurallari bozmasak sanki herkez daha cok motive olur gbi.
Sağol kuzum bunu da deneyeceğimHoşgeldin canıım
cnm ben ballı kakaolu sütlü seviyorum yulaf lapasınıen çok da çileği, frambuazı yakıştırırım buna, karaorman pastası gibi oluyor denersen
Aynen güzel olur
Teşekkür ederiiz herşey çok daha güzel olacak
Ben biraz daha relax olalım derimyani motive edelim birbirimizi ama cezalı gibi olmasın, resimli bildirime de gerek yok bence
menü spor listeleri sayfasına herkes kendi ölçümünü yazarsa ordan birimiz toplayıp postalar :)
4 haftalık en çok kilo yüzdesi veren kişiyi tebrik ederiz ve en çok spor yapanı meselaama spor yapmayanı da dövmeyelim
tek bir liste olsun, bir olalım kardeş olalım
Cok relax olursa zorunlu hissetmeyip motivasyon duser gbi geliyor bana mesela ben menu yazmam bugun diye dusundugm an kacamak yapasm geliyor veyatta spor yapmiyasimHoşgeldin canıım
cnm ben ballı kakaolu sütlü seviyorum yulaf lapasınıen çok da çileği, frambuazı yakıştırırım buna, karaorman pastası gibi oluyor denersen
Aynen güzel olur
Teşekkür ederiiz herşey çok daha güzel olacak
Ben biraz daha relax olalım derimyani motive edelim birbirimizi ama cezalı gibi olmasın, resimli bildirime de gerek yok bence
menü spor listeleri sayfasına herkes kendi ölçümünü yazarsa ordan birimiz toplayıp postalar :)
4 haftalık en çok kilo yüzdesi veren kişiyi tebrik ederiz ve en çok spor yapanı meselaama spor yapmayanı da dövmeyelim
tek bir liste olsun, bir olalım kardeş olalım
AaaaOhh ne guzel iyi alisverislerrr
Insallah canim
Benm favorim muz, ama armut ve cilek de yakisiyor yada kuru meyveler kuru uzum gunkurusu kayisi gbi
Ayy kolay gelsn tek seferde 25 kg cok ben gecn hafta 10kg aldm o bile baya ugrastirdk toplamda 20kg yaptm bende bu hafta bi 5 dha yapip kapaticam sos konusunu
Nice yaslara cnm
Limonsuz kilo aldirmisti bana
Bencede tarti resmi olsun genel olark takimdaki kurallari bozmasak sanki herkez daha cok motive olur gbi.
Liste icinde donusumlu mantikli olur herkez yapsinki kimseye yuk olmasn mesela spor listesi her hafta baskasi yapsn mesela gbi yada aylik degistirilebillr
yoo günlük menü spor yazıcaz canımCok relax olursa zorunlu hissetmeyip motivasyon duser gbi geliyor bana mesela ben menu yazmam bugun diye dusundugm an kacamak yapasm geliyor veyatta spor yapmiyasim
Cnm merhaba 9.takımdan mısın sen de :)
MerhabaaaCnm merhaba 9.takımdan mısın sen de :)
iyi yaptın cnmYok hayır ilkkez buraya geliyorum diyet konusunda yardımcı oluyim dedim yorumu okuyunca yulafla ilgili söyleyim dedim hiç bilmiyorum kurallar nedir neler oluyor nasıl oluyor
İhtlyacım olacak buna abla bi çocuk bi bebeyleaz ağırsın ya iki candan dolayı ondan kuzummm 2. canı sen bir hayırlısıyla sağ salim kucağına al tek can kal eski performansını ikiye bile katlarsın
Aynen öyle oldu vallaGördün veee ahhhhaaaa bu bizimm isim dedin değil mi