Kilolar Firarda 😎

Bögürtlen şeftali
yeşilelma ile tarçın
Hmmm böğürtleni deneyeyim merak ettim nasıl olacak

faydasını gördün mü kuzum
Benim kabızlık problemine çözüm arıyorum da işe yarar mı diye deneyeceğim

Her türlü meyve olur canım ben muzu şeftaliyi armudu ananası çok sevdim çilek de yakışıyor

Ben karpuzla bile denedim
Hmmm ben de ne varsa deneyeyim o zamn

Bende elmayla çok seviyorum Jasminium84
Ama muzda güzel oluyor.
Ben meyve olarak muzu çok aramam elmayı daha çok severim öyle bi deneyeceğim

hasarsız atlatalım hatta, inşallah

Yarın küçük oğlumun doğum günü
Yaaaa paşamızın doğumgünü kutlu olsun, Allah sağlıklı mutlu huzurlu uzuuunn bir ömür nasip etsin

Geceleri yatmadan önce mutlaka sodalı ayran yapın inanılmaz derece bağırsaklarıda çalıstırıyor
Ahaaaa aradığım mesaj
Nasıl yapıyoruz peki ne kadar yoğurt ne kadar soda ve yatmadan ne kadar önce içmeliyiz

Ayyyy senin de mi doğumgünün

Bence fotoya gerek yok artık. Kendi aramızda yarışabilriz .bir sıralama yaparsak gaza getirebilir
Kilo bildirimi arada kaynamasın diye her hafta liste yapalım herkes kilosunu oraya yazsın. Öylece daha derli toplu olur. O hafta görevli kişiye sadece sıralamayı yapmak kalır

İlk ikisiyle ilgili yorumum şu şekilde;

1- bence de tartı fotosu olsun ama nick tarih falan gerek olmasın niyeyse onu yazmak bi zor geliyor bana

2- bence tek bi listemiz olmasın mı?

Ayrıca aylık liste yaparsak ve her hafta listeye yazarsak kilomuzu hep gözümüzün önünde olur sonucumuz. Liste ana sayfada sabit kalabilir El_Em

Evet bebişim tam 37 olcam. 40 a son 3 tek sorun kendimi hala 20 yaşında sanmam
Musmutlu, şahane, bol dinlenmeli bi yaş geçirirsin umarım canımmm

ben çoktaaannnn oldum 37 ama İnan bişe değişmiyor bana da sorsan ben hala 25im

aaaa bu arada sende başaksın
Eşim gibi

onun da doğumgünü haftaya pazar

İnşallah daha güzel olur her şey. Sağ ol kuzum. Başak benim de burcum. Zor bir burçtur. Sanırım eşinin ayrıntıcılığında boğuluyorsundur zaman zaman senin burcun ne
Benim eşim kova. O kadar zıt iki karakteriz ki. Ama o çok benzediğimizi düşünüyor
O tam bir ev kedisi ben sokak kedisi. Sanırım birgün kendi kendine kalkıp hadi dışarı çıkalım derse o gün kıyamet falan kopacak diye endişelenirim

Ehhhh zaman zaman

Benim burcum boğa ama yükselenim kova ve her iki burcun da özelliklerini taşıdığımı düşünüyorum
Evet eşim de gezmeyi tozmayı çok sever ben de aksine ev kuşuyumdur
Allahtan arkadaşı çok da bana çok kalmıyor dışarı çıkma konusunda

Hu huuu selam kizlar ben de geldimZaten tam baslayamamistim diyete burda sifirdan bi baslangic cok daha iyi olur insallah
Hoşgeldin canıım

cnm ben ballı kakaolu sütlü seviyorum yulaf lapasını en çok da çileği, frambuazı yakıştırırım buna, karaorman pastası gibi oluyor denersen

Kızlar menü ve sporu yine ayrı mı yazalım sohbette kaynamasın ?

Thread 'KİLOLAR FİRARDA Menü ve Spor Listeleri' KİLOLAR FİRARDA Menü ve Spor Listeleri
Aynen güzel olur

Şaka bir yana güzel böyle..
devam edin.

Kilolarınızdan bir daha karşılaşmamak üzere kurtulun hepiniz.
Teşekkür ederiiz herşey çok daha güzel olacak

Ben biraz daha relax olalım derim yani motive edelim birbirimizi ama cezalı gibi olmasın, resimli bildirime de gerek yok bence
menü spor listeleri sayfasına herkes kendi ölçümünü yazarsa ordan birimiz toplayıp postalar :)
4 haftalık en çok kilo yüzdesi veren kişiyi tebrik ederiz ve en çok spor yapanı mesela ama spor yapmayanı da dövmeyelim
tek bir liste olsun, bir olalım kardeş olalım

En sağlıklısından ara öğünümü yapmaya gidiyorum Sonra da biraz alışveriş yapacağım kendime yeni ciciler alacağım çünkü giyecek hiç bir şeyim yok Ara ara bakarım kızlar
Ohh ne guzel iyi alisverislerrr
Hangimizin iyi gitti acep. Sıkma canını tutarız ucundan toparlarız yine canım
Yeni sayfamızda yeni başlangıçlar yapalım. ❤
Insallah canim
Benm favorim muz, ama armut ve cilek de yakisiyor yada kuru meyveler kuru uzum gunkurusu kayisi gbi
Ayy kolay gelsn tek seferde 25 kg cok ben gecn hafta 10kg aldm o bile baya ugrastirdk toplamda 20kg yaptm bende bu hafta bi 5 dha yapip kapaticam sos konusunu
Yarın küçük oğlumun doğum günü
Nice yaslara cnm
Geceleri yatmadan önce mutlaka sodalı ayran yapın inanılmaz derece bağırsaklarıda çalıstırıyor
Limonsuz kilo aldirmisti bana
Bencede tarti resmi olsun genel olark takimdaki kurallari bozmasak sanki herkez daha cok motive olur gbi.

Liste icinde donusumlu mantikli olur herkez yapsinki kimseye yuk olmasn mesela spor listesi her hafta baskasi yapsn mesela gbi yada aylik degistirilebillr

Sağol kuzum bunu da deneyeceğim

Cok relax olursa zorunlu hissetmeyip motivasyon duser gbi geliyor bana mesela ben menu yazmam bugun diye dusundugm an kacamak yapasm geliyor veyatta spor yapmiyasim

Aaaa

Yok hayır ilkkez buraya geliyorum diyet konusunda yardımcı oluyim dedim yorumu okuyunca yulafla ilgili söyleyim dedim hiç bilmiyorum kurallar nedir neler oluyor nasıl oluyor
iyi yaptın cnm takımlar kapandı bakalım yeni kuralları tartışıyoruz ama genel olarak cuma günleri kilo bildirimi yapılan ve günlük menü spor su vs bildirmi yapılarak gidişatın takip edildiği yerdi cuma zayıflama yarışmaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…