- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
Cok güzel eksi canım
Regl zamanı normal artık hepimizin derdiKızlar hemen bildirimi yapayım
Geçen hafta: 62.4
Bugün : 62.7
Fark : +300
Hedef: 62.00
Kızlar çok üzgünüm , sabah regle uyandım zaten pazartesi +1 ile başlamıştım
Aalında hafta içindahanazdı ama cuma sabahları nedense biraz artıyorCok güzel eksi canım
Est canım arada atak hepimizde oluyor olmuyor mu gençlerStres regl yeme atakları bilançosu ağır oldu.Hepinizden ve bu duruma soktuğum için kendimden özür diliyorum.Inşallah son kz kilo almışımdır
Bayağı batırdım bu seferEst canım arada atak hepimizde oluyor olmuyor mu gençler
İmmm şey evet biraz abartıGeçen hafta:73.5
Bu hafta:76.35
Fark:+2.85
Vay be gectin beni bak gordunmu helal olsun sana ne diyeyim harikasin yarisiriz haftaya diyecem ama az vermis halin bu meydan okuyamiyorumGeçen Hafta:69,1
Bu Hafta:68,4
Fark:0,7
Yüzde:1,013
Hedef: 67,5
El_Em (ben de kimi etiketleyeceğimi bilemedim ) Azimliiii Beyaz leylak
Cok guzel eksi ortim tebrik ederim ben seni etiket yapmayi unutmusum
Anneme gittiğimde de 3 günde 3kilo alıp gelmiştim.İmmm şey evet biraz abartı
Hangimizzz batirmadik çılgınlar gibiBayağı batırdım bu sefer
Kıız beni de etiketleGünaydın kızlardün akşam ki kunefeden sonra beklentim sıfır tartidan ama olsun tartılırım kahvaltı öncesi bklm
Sağolasın canım inşallah doğuma kadar toparlanırımÇok geçmiş olsun canımoff çok zor geçiyordur eminim, Allah yardımcın olsun
Regl doneminde oluyor boyle hepimiz yasiyoruz sıkma canini bundan sonrasina odaklan. Odem oldugu belli zaten odem atıcılar ic cumaya kadar toparlarsin. Ben cumadan pazartesine arti 3 geldigim gunleri hatırlıyorumGeçen hafta:73.5
Çok güzel eksi canım harikasın
Olsun canım fazla değil haftaya gelsin eksiler❤Kızlar hemen bildirimi yapayım
Geçen hafta: 62.4
Bugün : 62.7
Fark : +300
Hedef: 62.00
Kızlar çok üzgünüm , sabah regle uyandım zaten pazartesi +1 ile başlamıştımAzimliiii Ucmelekannesi pacman
Sıkma canını hepimizin başına geliyo. Geçen hafta hepimiz cozuttuk. Bu hafta toparlama haftası. Haydi pes etmek yok ❤Stres regl yeme atakları bilançosu ağır oldu.Hepinizden ve bu duruma soktuğum için kendimden özür diliyorum.Inşallah son kz kilo almışımdır
Haftaya güzel sonuçlar için yola devamGeçen hafta:73.5