Kilolar Firarda 😎

Çok güzel eksi canım harikasın 👏👏👏

Olsun canım fazla değil haftaya gelsin eksiler❤

Sıkma canını hepimizin başına geliyo. Geçen hafta hepimiz cozuttuk. Bu hafta toparlama haftası. Haydi pes etmek yok ❤

Haftaya güzel sonuçlar için yola devam

Kızlar haftalık hedefleri bildirmeyi unutmayın lütfen. Ben kaydediyorum. Geçen hafta tam takip edemedim ama bu hafta takipteyim
Canim kilo larida biz yazicaz sandım senin tutman ne hoş ☺️ benim hedef 64 yazmayı unutmuşum 🙈🤗

Bir bir veya daha fazla kişi ve şunu diyen bir yazı 'Dostlarıma Evlerinde Bol Bereketin Yüzlerinde Tebessümün Ve Huzurun Eksik Olmadığ Bir Gün Diliy orum Hayırlı Cumalar' görseli olabilir'Dostlarıma Evlerinde Bol Bereketin Yüzlerinde Tebessümün Ve Huzurun Eksik Olmadığ Bir Gün Diliy orum Hayırlı Cumalar' görseli olabilir
😘

Canim kilo larida biz yazicaz sandım senin tutman ne hoş ☺️ benim hedef 64 yazmayı unutmuşum 🙈🤗
Hedef Listesi tutuyordum diğer tarafta biliyorsun. Burda da devam edebilirim. Kaptanlıktan muaf olabilirsem hep tutarım ben hiç sorun değil. Ama hepsi tek bir listede olacaksa ben ayrı bir liste tutmasam da olur😍

Kilo bildirimimi yapayım 🤷
Geçen hafta: 80.70
Bu hafta: 82.20
Fark: +1.5
Yüzde: -%1.859 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Ben ideal kilona ulassam kilo koruma işini basaracam snrm :KK70: künefe sabit bırakmış muhtemelen biraz daha eksi olurdum yemesem ama pişman değilim bu hafta hedefim 81 kg olmak insAllah başarabilirim başarırım bence yani olabilir :KK70: şu temizliği bitireyim kesinlikle hastalık vs olmazsa insAllah spor illa yapicam hergun yarim saatte olsa fazlasına gerek yok bu sefer az az yapicam ama hergun sonra birden bırakınca iyi gelmiyor çünkü

Günaydın herkese ❤

Geçen cuma: 92,65
Bugün : 92,15
Fark: 500 g
Haftaya hedef: 90
(92,65/ 92,15/ - 0,5/ %0,540)Eki Görüntüle 2917685
Güzel eksi canım tebrik ederim 😍😍
Geçen Hafta:69,1
Bu Hafta:68,4
Fark:0,7
Yüzde:1,013
Hedef: 67,5

El_Em El_Em (ben de kimi etiketleyeceğimi bilemedim🤭) Azimliiii Azimliiii @Beyaz leylak
Çok güzel eksi canım tebrik ederim 😘😍
Geçen hafta :64.8
Bugün : 65
Fark: +200
Regl olurum bugün yarın şişkinlik var,
Ben de ayiniyim canım 🙄 inşallah haftaya güzel eksi geliriz 😍
Geçen hafta:73.5
Bu hafta:76.35
Fark:+2.85
:KK61: :kızgın::kızgın:
Oo baya artıya gecmissin canım :KK43: bence sadece regl değil sen psikolojik olarak çok etkilendin ve uzaklaştın burdan,artık daha fazla zaman geçir burda ❤️

Sıkma canını hepimizin başına geliyo. Geçen hafta hepimiz cozuttuk. Bu hafta toparlama haftası. Haydi pes etmek yok ❤

Kızlar haftalık hedefleri bildirmeyi unutmayın lütfen. Ben kaydediyorum. Geçen hafta tam takip edemedim ama bu hafta takipteyim
İnşallah canım haftaya güzel bir ekşi gelir ❤️

Aynen canım sadece resim yeterli haftaya daha adapte olup daha güzel gidecek kilolar😍😍

öyle düşünme canım pazartesiye göre eksisin sonuçta demek be yapacaksın hafta sonu çok aşırıya kaçmayacaksın😘

Ooo tebrikler canım patır patır nasıl da gitmiş şahane🤩🤩
aynen öyle canım haftasonu sapıtmamam gerekiyor :olamaz:

Güzel eksi canım 👌

Küçük bir artı canım iki güne eksi olur o 😁

Çok güzel maşallah güzel bir eksi olmuş 👌

Gelsin eksiler çok güzel 👌😄
hadi inşallah canım :KK76:

Canım haftaya güzel eksiler görcez senden devam😍

Geçen hafta bildirim yapmamıştı canım. Bi önceki hafta 79 du

Tebrikler canım regl olunca anca bu kadar olur👍

Bu hafta dengemiz bozuldu csnım haftaya düzene gireriz tam olarak. Eksileri görürüz yine merak etme 👍

Ortiiiimmm süpersin. 👏👏👏👏

Sağol canım. Dün bi patlama noktasındaydım, yazdım buraya. Çok teşekkür ederim derdime ortak oldunuz. İyiki varsınız. Ben onu olduğu gibi kabul etmiştim aslında. Keşke o da beni böyle olduğum gibi kabul edebilse yargılamasa. Ama olmuyo bazı insanlar kendini çok önemsiyor ve dünyanın merkezi sanıyor. Ben Rabbime sığındım... ❤
inşallah canım bundan sonra daha istikrarlı olacağız :KK49:

normal o zaman zaten canımm haftaya güzel bi eksi gelecek o zaman :KK49:

Gayet güzel menü canım ama bulgura olan sevgin gözlerimi yaşattı 🤣🤣ama şişkinlik yapar dikkat et 🤣

Çok güzel canım afiyet olsun 😘

14.30 daki öğünü akşam yemegin sandım güzel aslında diyecektim 🤣🤣🤣 ama dediğin gibi alıştıkça daha güzel olacak

Güzel menu canım afiyet olsun 😘 adım çok güzel

Çok güzel canım afiyet olsun 😘

İnşallah canım gerçekten çok zor :KK43:

Güzel menü olmuş canım afiyet olsun 😘

Güzel bence canım tebrik ederim 😘

Olsun canım , pazartesiden sonra eksidesin sonuçta 😘

Vayy çok güzel canım tebrik ederim 😍😍
evet kuzum bundan sonra daha dikkatli olacağız inşallah :KK60:

Kızlar hemen bildirimi yapayım
Geçen hafta: 62.4
Bugün : 62.7
Fark : +300
Hedef: 62.00
Kızlar çok üzgünüm , sabah regle uyandım zaten pazartesi +1 ile başlamıştım :KK43: Azimliiii Azimliiii @Ucmelekannesi @pacman
kuzum pazartesinin artısını vermişsin, hem kabızlık varken hem de regl zamanı
haftaya muhtemelen bomba gibi geliyorsun :KK60: :KK49:

Kilo bildirimimi yapayım 🤷
Geçen hafta: 80.70
Bu hafta: 82.20
Fark: +1.5
Yüzde: -%1.859 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Ben ideal kilona ulassam kilo koruma işini basaracam snrm :KK70: künefe sabit bırakmış muhtemelen biraz daha eksi olurdum yemesem ama pişman değilim bu hafta hedefim 81 kg olmak insAllah başarabilirim başarırım bence yani olabilir :KK70: şu temizliği bitireyim kesinlikle hastalık vs olmazsa insAllah spor illa yapicam hergun yarim saatte olsa fazlasına gerek yok bu sefer az az yapicam ama hergun sonra birden bırakınca iyi gelmiyor çünkü
Neyse ki cuma grupları kapandı cnm rahat ol :KK70:
Kilo korumayı da başarıcaksın tabi ki :KK66: ama biraz daha ver de öyle koru bari :KK70:

Regl doneminde oluyor boyle hepimiz yasiyoruz sıkma canini bundan sonrasina odaklan. Odem oldugu belli zaten odem atıcılar ic cumaya kadar toparlarsin. Ben cumadan pazartesine arti 3 geldigim gunleri hatırlıyorum 🙈🙈 onumuze bakacagiz bozma moralini
Sagol canım inşallah😍

Inşallah sağol canım💕
Güzel eksi canım tebrik ederim 😍😍

Çok güzel eksi canım tebrik ederim 😘😍

Ben de ayiniyim canım 🙄 inşallah haftaya güzel eksi geliriz 😍

Oo baya artıya gecmissin canım :KK43: bence sadece regl değil sen psikolojik olarak çok etkilendin ve uzaklaştın burdan,artık daha fazla zaman geçir burda ❤️

İnşallah canım haftaya güzel bir ekşi gelir ❤️
Aynen daha fazla burada olmalıyım.bir de yürümek motive etmiyor zumbaya dönmem lazım canım💕

Sağolasın canım inşallah doğuma kadar toparlanırım
ahh gülüm ne oldu sana böyle permeperişan olmuşsun çok geçmiş olsun dişin inşallah aşırı zorlamaz, miden için de aç karnına bal yada pekmez ye azıcık kaldı şunun şurasın da doğuma sık dişini gülüm

Afiyet olsun canım
Sağol canım
Ah züpürge öyle hasta ki salıdan beri salı günü rapor aldım ayrıldım izne normalde bugün alacaktım önce dişim ve midem ağrıdı ki diş ağrım vardı ara ara erteliyordum dişe gittik antibiyotik parol verdi doğum yakın çürük derinde tedavi uygulayamam dedi antibiyotik midemi daha da mahvetti kıvrandım durdum mide koruyucu aldım rahatladım biraz başımda boynumda ağrım vardı dişten sanıyordum burnum vs de akınca test verdim negatif çıktı şükür ama diş mide grip hamileliğin son zamanlarının ağrıları bilmiyorum yerde miyim gökte miyim Allah beterinden esirgesin şükür halimize yine de
Ahhh canım çok geçmiş olsun son ay son haftalar çok zor Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsın vala ayyyy son haftalar bı dogsada hafiflesem yoruldum diyordum çok zor vala dikkat et kendine
Geçen hafta kilon kaçtı hatırlamıyorum ama hedefini bu hafta tutturursun insAllah
🥺Künefeye de karşı koymak zor tabi 😁
Bı gün önce eşime yaptım o yedi hiç canım istememişti ama dün birden istedi nedense
Gunaydin
Tartida kimi etiket yapiyoruz onu kacirdim ben
Ben cuma 70 dim
pazartesi 69.35 dim
bugun 69.65 im
Fark 350 gr
haftaya hedef 69
Listeye yeni dahil oldugum icin yuzde hesaplamayacagim sanirim.
Eki Görüntüle 2917668
Resim olacak tarih falan olmayacak diye okumustum en son degismediyse
El_Em El_Em
Eksi eksidir tebrikler canım
Geçen hafta yanlış hatırlamıyorsam 66,45tim
Bu hafta: 66,85 😔
+400üm
Pazartesiye göre 700 gr eksiyim ama işe yaramıyor işte ahhh 😔
Çok değil cnm halledersin bu hafta
Günaydın kızlar
Geçen hafta :65.2
Bugün:63.9
Fark:1.3
Gelecek hafta hedef:62.5
Tebrikler canım süper
İnşallah çok artı gelmezsin canım ben geçenlerde yediğimde hemen artıya çevirmişti beni😊
Cumaya göre artiyim ama künefenin artısı değil sabit bırakmış beni
Geçen Hafta:69,1
Bu Hafta:68,4
Fark:0,7
Yüzde:1,013
Hedef: 67,5

El_Em El_Em (ben de kimi etiketleyeceğimi bilemedim🤭) Azimliiii Azimliiii @Beyaz leylak
Tebrikler canım güzel eksi
Regl şişkinliği için az bile cnm halledersin
Merhaba kızlar çok üzgünüm ama sabah tartılamadım hiç yapmazdım böyle birşey eski takımıma sorabilirsiniz sabah uyandım biraz geç kalktım nöbetçiyim hem de yine de tartılacaktım dedim en son tartılayım şimdi ödem çoktur yeni uyandım son dakikalar yetişebilmek için o kadar koşturdum ki unuttum 5 e kadar burdayım öğlen yemek yiyeceğim isterseniz akşam göndereyim ama gerçekçi olmaz ne yapayım @Azimli @Ucmelekannesi @hzlsel
İnsanlık hali bende tam unutuyordjm koşa koşa sofradan kalktım tartıldım bugün :KK70:
Geçen cuma 70,35
Bugün 69,60
Fark -750gram
Yüzde 1,06
Gelecek hafta hedef 68,80
@Cagrihilal1
Oo 6lar gelmiş tebrikelr cnm
Kızlar hemen bildirimi yapayım
Geçen hafta: 62.4
Bugün : 62.7
Fark : +300
Hedef: 62.00
Kızlar çok üzgünüm , sabah regle uyandım zaten pazartesi +1 ile başlamıştım :KK43: Azimliiii Azimliiii @Ucmelekannesi @pacman
WC sorununu hallettin mi canım çok değil bence halledersin bu hafta
Geçen hafta:73.5
Bu hafta:76.35
Fark:+2.85
:KK61: :kızgın::kızgın:
Gel sarılalım 🙈😣 bende baya artiyimm ama haftaya hemen eksiye ceviricez cnm senle arayı kapatmak için elimden geleni yapicam
Kıız beni de etiketle :KK66:

Canlar burda tartı yok iyi ki de yok hafif hissediyorum göbüş biraz daha gitti ama emin olamıyo insan :KK17:

Pazartesi bildircem artık 🤗
Eksi gelirsin bence ya da sabit 🤭
Eki Görüntüle 2917794 Gecen hafta 74.25
Bugun: 72.45
Fark: 1.8 yuzdeye gerek yok artik sanirim 😊
Haftaya hedef 71
El_Em El_Em Nikinik Nikinik
Süper eksi cnm tebrikler 🤩
Geçen hafta 54,2
Güncel 54.6
Fark +400 gr
Hedef 53.9
Sanırım seni etiketliyoruz Azimliiii Azimliiii 🙈 kardelelen321 kardelelen321 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Çok değil halledersin cnm insAllah
Neyse ki cuma grupları kapandı cnm rahat ol :KK70:
Kilo korumayı da başarıcaksın tabi ki :KK66: ama biraz daha ver de öyle koru bari :KK70:
Aynen ya mezun olamayacam hiç ama napalim beni liste hep geriyordu zaten :KK70:

X