Kilolar Firarda 😎

Tunaydin kizlar gec yatip gec kalktik kahvalti fasli bitince direk eve giristm yatak carsaflar degistim yikadm serdm banyo komple temizledm yerleri silip ciktm smdi. Yerler supurdm birde silip toz alabilsem benden iyisi olmiycak ama oglum durmadi simdi biraz kucak kucaga oturuyorz :olamaz: :confused: Fit mutlu anne Fit mutlu anne senden ozendimm :rolleyes:
maşallah pınarım bu günün atom karıncası sensin , güle güle kirletin , tozu da sonra alırsın oğluşunla kucak kucağa oturmanın tadını çıkar 15 inden sonra sarılmaya bile izin vermiyor sıpalarrr:)

Tunaydin kizlar gec yatip gec kalktik kahvalti fasli bitince direk eve giristm yatak carsaflar degistim yikadm serdm banyo komple temizledm yerleri silip ciktm smdi. Yerler supurdm birde silip toz alabilsem benden iyisi olmiycak ama oglum durmadi simdi biraz kucak kucaga oturuyorz :olamaz: :confused: Fit mutlu anne Fit mutlu anne senden ozendimm :rolleyes:
Kolay gelsin canım

Son 1 2 ayda geldi bu da sporu bıraktım maalesef yaz telaşı oraya git buraya git köy vs derken insan disiplinden uzaklaşıyor 🤦🏻‍♀️ama toparlanıyorum bJalım dediğin gibi sonra çok zor gelir 6 kolay 10 çok zor gelir 😓
Hadi insAllah bı an önce toparlarsin canım
Olur olur yeter ki iste 🤩
Ben hep kıyafetlerin kalıbına kulp bulurdum zayıflayınca en basit ucuz kıyafetler bile cuk oldu üstümde ne giysem yakışır ama kilolu olunca akşama kadar gezip gezip üstüme bir şey bulamadığımı bilirim
Ya demi vala saatlerce beden sorunu ile uğraşmak zorunda kalmam insAllah
kara bulutlu soğuk bol yağışlı konya dan mutlu günler canlar :KK36:
varsın hava kapalı olsun kalbimiz hep açık huzurlu olsun bize yeterr:21:
Mutlu günleri ablacım

Tekrar zumbaya baslamak istiyorum çok özledim.
Fit mutlu anne Fit mutlu anne bak michael mahmut'un en sevdiğim zumbalarindan biri💕

Güzelmiş b😄🤭
Oooo MaşAllah kolay gelsin canım ben bugün daha hiç bişey yapmadım birazdan yer minderlerinin kılıfını çıkarıp makineye atarım yemeğimi yaptım
Motivasyonumu toparlamak adına dün ağır yasamlar 1. Sezon 1. Bölümden tekrar başladım.Dr now süper ya.:oha::KK45::kızgın::KK14:
Nerden izliyorsun cnm youtubeda var mi

Hadi insAllah bı an önce toparlarsin canım

Ya demi vala saatlerce beden sorunu ile uğraşmak zorunda kalmam insAllah

Mutlu günleri ablacım

Güzelmiş b😄🤭

Oooo MaşAllah kolay gelsin canım ben bugün daha hiç bişey yapmadım birazdan yer minderlerinin kılıfını çıkarıp makineye atarım yemeğimi yaptım

Nerden izliyorsun cnm youtubeda var mi
Youtobe den canım

Ben 1 yıl önce 60 la mezun oldum şuan 66 yım :KK43:
Aynı kilodayız benimde hedefim 60 hadi çabucak verelim😰
O zamanki alışveriş keyfi bir başka oluyor değil mi 🤩
Sorma hani açken markete gitmeyin diyorlar ya zayıflayınca da öyle bence 😂 tüm kıyafetlerimi tam beden aldım biraz bol al değil mi 38 bedeni görünce nevrim döndü herşey yakışıyor sandım
Ben de dün elbisemi giyince fark ettim. Bir de pantolonlarım hemen fark ediyor. Üst bacaktan alıyorum ben kiloyu

Ben hala 38 giyiyorum ama pantolonlar sıkıntılı

Benim de yazdan beri kaçtı ipin ucu. Sporu bıraktığım an kilo alıyorum ne lanet bi şey. Ama çocukla spor cidden zorluyor

Buna kesinlikle katılıyorum. Zayıfken en ucuz pazar malları bile yakışıyor insana
Basenlerim o kadar büyük ki 2 -3 kilo alsam 38 e elvada diyorum üst taraf 38 ama ne yapsam malum bölgeler ağrı dağı gibi😂

Aynı kilodayız benimde hedefim 60 hadi çabucak verelim😰

Sorma hani açken markete gitmeyin diyorlar ya zayıflayınca da öyle bence 😂 tüm kıyafetlerimi tam beden aldım biraz bol al değil mi 38 bedeni görünce nevrim döndü herşey yakışıyor sandım

Basenlerim o kadar büyük ki 2 -3 kilo alsam 38 e elvada diyorum üst taraf 38 ama ne yapsam malum bölgeler ağrı dağı gibi😂
az mutlu ol sev onları, bazısı baseni totoşu büyütmek için neler yapıyorlar , silikon bastıranlar bir dolu,, olmadı protezli doncuk giyiyorlar yaaavff :rolleyes: basen de kalça da lazım kadın da gülüm her yerimiz dümdüz olsa ne o travesti gibi mi duralım daaaa :KK70:

Ben de 25 kilomu verdim cnm 😍😍😍 ama sonra farklı hareketler ve 500 ml su şişeleriyle yapıorum cnm 😘

Çok yorgun değilim cnm 6bin oldu çarşıdayız daha 😍😘😘😘

Görürsün benceee 😍😍😍

Fifty fifty cnm menü yazınca etiketlerim seni de 😀
Insallah canim. Azar azar da olsa gitsin, acelem yok 😉

Güzel göründü gözüme canim afiyet olsun

Evet canım adım için beni menü için @Azimliiii etiketliyorsun

Harika menü olmuş. Akşam ekmek olabilirmiş belki 1 dlm . Ama acikmadiysan sorun yok

Akşamki gozleme kötü gelmedi bana.
Tanı çorba ne çorbası idi tarhana falansa karbonhidrat ağırlıklı olmus

1 paket form bisküvi kaç kalori acep.
Akşam baya hafif olmuş afiyet olsun canim

Geçmiş olsun oğluna şimdi nasıl canim

Allah kabul etsin
Sahursuz tutmussun akşamda baya hafif acıkman normal yatalım. Suyu arttirmissindir diye düşünüyorum.

Harika menü afiyet olsun canim

Güzel göründü afiyet olsun canim.
Geçmiş olsun çocuklara ne oluyor ya hep hasta kimden duysam

Afiyet olsun canim güzel bence
Menü için @Azimliiii etiketliyorsun canim

Hamburger 1 tanemiydi canim. Başka ekmek olmadığı için bence güzel menü canim

Değişik bir menü olmuş afiyet olsun canim

Draje ler olmasada olurmuş . Afiyet olsun canim.
Sagol canim. Buyuk konusan cocugun hastaligi o kadar zor olmuyor da bebeginki cook zor ☹️☹️ Salgin varmus yine

Gunaydinlarrrr

Sabah kahveciler kahvelerini ictilermi :KK36:
Caycilar çaylarını yudumluyor mu mis gibi :KK36:

YARIN CUMA BUGUN YEDİĞİMİZE İÇTİGİMİZE DİKKAT EDELİM CANLAR. GUZEL EKSİLER GORUP AYNADAKİ FİSTİKLA GUZEL BAKİSMALAR YAPALİM :KK36: :KK36: :rolleyes::rolleyes:
Ohh ne guzel ne pozitif bir mesaj boype 😍😍

Afiyet olsun canım güzel menü

Afiyet olsun canım

Süper menü canım

Güzel menü Afiyet olsun canım geçmiş olsun canım şimdi nasıllar

Afiyet olsun sabah ki hem ekmek hem kızartma batıyor biraz ama genel olarak güzel menü

Afiyet olsun canım güzel

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım börek olmasa iyiymiş tabi de güzel yine de

Güzel olabilir benim ben zamanında Leslie çok yaptım şimdi hiç yapasım gelmiyor ip sekemiyorum henüz kilom çok olduğu için ama zevkli bir ara denedim

insAllah cnm

Afiyet olsun ortim güzel kurtarmışsin adımında güzel

Yavaş yavaş düzeltiyorum inşAllah🤭

Afiyet olsun canım güzel menü bence

Günaydın canım ben adet gecikmemesi içinde kabızlık yaşadığımda da göbeğimden aşağı doğru elimde masaj yapıyorum yatarken sabah aç karnına sıcak limonlu su da ise yarıyor armut çok iyi bağırsak çalıştırıyor varsa aç karnına ye canım
Sagol canjm

X