Tamamdir takipteyiz kaptanımEline sağlık kaptanım
Cuma günü kilo bildirimide gelmezse
@eliya ve @Kubraaaccc yi listelerden çıkarırız uzun zamandır yoklar bu sayfaya hiç yazmadılar zaten
denizbenimadim bekliyoruz menüleri canım
Açık havada takmıyorlardır belki bence açık havada gerek yok bu sefer akciğerleri hasta ediyoruzAnkara siteler koronayı kafada bitirmiş.Kimsede maske yok
Hayır canım bildiğin işyerleri ,kapalı mekan.Her is yerinde bilmem kaç kişi.Çocuklara çalışma sandalyesi alacağız.İmalat yeri olduğu için uygun fiyata alırız diye geldik.kaç yere girdik hiç birinde yok maske.çoğunluğu bodrum katlarda penceresi bile yok.Açık havada takmıyorlardır belki bence açık havada gerek yok bu sefer akciğerleri hasta ediyoruz
Yola gore guzel menü ama mesele benim beğenip beğenmemem mi bilemedim,burda menülerimizdeki fazlalıkları soylememiz gerekli diye düşünmüştümBugün menüm
Saat 09.00 telvesiyle sade türk kahvesi
Saat 13.30 -17.30 arası
2 protein bar , 500 ml portakal suyu, pretzel kraker ,fındık kuru üzüm kuru vişne ,siyah çay 2 küçük bardak
1 kase mercimek çorbası ,1 porsiyondan az kıymalı sarımsaklı yoğurtlu tereyağlı tirit,salata
Sonra sade türk kahvesi,limonlu yeşil çay
Whey protein smoothie
2.5 lt su
9927 adım, 3 mil leslie, 15 dk bölgesel
Adımı zorladım ama saat 12 oldu
@Fit mutlu anne
Azimliiii Ucmelekannesi
G Goklerce cnm yine beğenmiceksin ama idare et uzun yolculuk oldu yine iyi dayandım kızEki Görüntüle 2916992
Regl öncesi ben de öyle oluyorum ya şu araoyle kötüyüm ki, kabızlık sorunu var bunu kafaya taktikca stres oluyorum daha beter oluyor , böyle olunca tartıda ekşi goremeyince motive olamıyorumHic olmadi gercekten yeme duzenini oturtamadim bir türlü regl oncesi istahim cok acik oluyor tam o zamandayim bi ogun tuttursam obur ogun kaçıyor bu haftayi bi atlatsam sag salim kendime gelecegim
Canım iki gündür deniyorum ama etki etmedi, önceki diyet dönemimde de olmuştu, probiyotik kullanmıştım inşallah şimdi gerek kalmazHelal sana ortim, aynen devam
İnşallah kuzum teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım. ❤
Çok teşekkür ederim canım ❤
Aynı beni anlatıyorsun canım. Benim de 2 kızım var kimselere bırakamıyorum. Kv zaten bu konuda hep mesafeli kendi ailem uzakta. Eşime her bıraktığımda sonuç kavga huzursuzluk. O yüzden böyle yaşamaya alıştım. Allahtan büyük kızım bu sene okula gidiyor. Küçükle evdeyiz. Küçük zor bi çocuk değil. Büyükte çok zorluklar çektim. Hep birgün geçecek, birgün herşey daha kolaylaşacak diye kendimi avutarak geçti. İnsan, kendine zaman ayırmak istiyor tabiki, bazen yalnız başına olmak istiyor, sessiz kalmak istiyor. Allah kolaylıklar versin hepimize❤
Emeğine sağlık canım ❤
Emeğine sağlık canım. Pazartesi çok yürüdüm ama ölçmediğim için yazamadım. Bundan sonra adımsayarla yürürüm artık ❤
Squat çok iyi gerçekten. Ben de ağırlıkla yapıyorum 100 - 120 tane. Ama bacaklarda çok çabuk etki gösterdi. Tavsiye ederim. ❤
Sen de benim gibi duş alınca uyuyamayanlardan mısın❤
Günaydın canım. Kayısı gibi şeyler etki etmiyor mu. İnşallah bugün çözülür❤
Kahvemi içmedim dahaaa. Yapıyom şimdi❤
E beğenmedin işteYola gore guzel menü ama mesele benim beğenip beğenmemem mi bilemedim,burda menülerimizdeki fazlalıkları soylememiz gerekli diye düşünmüştüm
Regl öncesi ben de öyle oluyorum ya şu araoyle kötüyüm ki, kabızlık sorunu var bunu kafaya taktikca stres oluyorum daha beter oluyor , böyle olunca tartıda ekşi goremeyince motive olamıyorum
Canım iki gündür deniyorum ama etki etmedi, önceki diyet dönemimde de olmuştu, probiyotik kullanmıştım inşallah şimdi gerek kalmaz
Tamam canım. Yoğunluktan hala adapte olamadım sayfaya. Toparlıcam inşEline sağlık kaptanım
Cuma günü kilo bildirimide gelmezse
@eliya ve @Kubraaaccc yi listelerden çıkarırız uzun zamandır yoklar bu sayfaya hiç yazmadılar zaten
denizbenimadim bekliyoruz menüleri canım
1. sende canim.Eline sağlık kaptanım
1.ben miyim şimdilikbugün çok yürümem lazım dün yürümedim yaa
Afiyet olsun canim bende sabah içtim misss
Açkarna pek bi yagları yakıyor kahveAfiyet olsun canim bende sabah içtim misss
Kız yoldaki menünu beğendimE beğenmedin işte
Cnm çok denedim şekeri bırakayım beyaz unu trans yağı vs ama öyle de yaşanmıyor kendimce böyle dengeliyorum kuzum
Plana da hep uyulmuyor hele yolda
Bugün daha dengeli olacak ama cnm
Katılıyorum canım sohbet çok karışıyor belli bir bağ kurulamıyor henüz biz bile tam birbirimizi tanımıyorken destek olamayız25 kişiyiz burada kalsak mı acaba yani yeni gelen arkadaşlara grup çok dolu desek olmaz mı ?5 ve 9.takımdan gelenler hariç .yani liste hazırlarken takip ederken çok zor oluyordur eminim ayrıca mesajlar çok karışıyor
Ohh sürü bağışıklığı gelsinAnkara siteler koronayı kafada bitirmiş.Kimsede maske yok
Yürüdüm de az oldu 6bin küsür1. sende canim.
Bugün arayı kapatirsin sennn. Dün niye yurumedin. Az çok deme ne kadar adım varsa paylaş 1 adım önemli