Kilolar Firarda 😎

25 kişiyiz burada kalsak mı acaba yani yeni gelen arkadaşlara grup çok dolu desek olmaz mı ?5 ve 9.takımdan gelenler hariç .yani liste hazırlarken takip ederken çok zor oluyordur eminim ayrıca mesajlar çok karışıyor

Son düzenleme:
Açık havada takmıyorlardır belki bence açık havada gerek yok bu sefer akciğerleri hasta ediyoruz
Hayır canım bildiğin işyerleri ,kapalı mekan.Her is yerinde bilmem kaç kişi.Çocuklara çalışma sandalyesi alacağız.İmalat yeri olduğu için uygun fiyata alırız diye geldik.kaç yere girdik hiç birinde yok maske.çoğunluğu bodrum katlarda penceresi bile yok.

Yola gore guzel menü ama mesele benim beğenip beğenmemem mi bilemedim,burda menülerimizdeki fazlalıkları soylememiz gerekli diye düşünmüştüm
Hic olmadi gercekten yeme duzenini oturtamadim bir türlü regl oncesi istahim cok acik oluyor tam o zamandayim bi ogun tuttursam obur ogun kaçıyor bu haftayi bi atlatsam sag salim kendime gelecegim
Regl öncesi ben de öyle oluyorum ya şu araoyle kötüyüm ki, kabızlık sorunu var bunu kafaya taktikca stres oluyorum daha beter oluyor , böyle olunca tartıda ekşi goremeyince motive olamıyorum
Canım iki gündür deniyorum ama etki etmedi, önceki diyet dönemimde de olmuştu, probiyotik kullanmıştım inşallah şimdi gerek kalmaz

E beğenmedin işte
Cnm çok denedim şekeri bırakayım beyaz unu trans yağı vs ama öyle de yaşanmıyor kendimce böyle dengeliyorum kuzum
Plana da hep uyulmuyor hele yolda
Bugün daha dengeli olacak ama cnm

E beğenmedin işte
Cnm çok denedim şekeri bırakayım beyaz unu trans yağı vs ama öyle de yaşanmıyor kendimce böyle dengeliyorum kuzum
Plana da hep uyulmuyor hele yolda
Bugün daha dengeli olacak ama cnm
Kız yoldaki menünu beğendim öncekine yazmıştım, evet haklısın ben de tamamen çıkaramıyorum , sanırım sen Total kalori hesapliyorsun, o şekilde yapıyorsan güzel aslında ama ben kalori hesaplayamiyorum bir de sen spor yapıyorsun ya çok iyi oluyor, bekarken spor salonuna falan giderdim ne güzel günlerdi şimdi eskisi gibi olmuyor akşam 11 olunca bayılıyorum uykudan ya bu ara acaba 2 öğün değil de 3 öğün mu yapsam dedim kabızlık sorunu için bilemedim

Katılıyorum canım sohbet çok karışıyor belli bir bağ kurulamıyor henüz biz bile tam birbirimizi tanımıyorken destek olamayız
Yani biraz özelde tanımak gerekiyor ki atıyorum sağlık sorunu olan insana spor yap demek
Yada çok yoğun çalışan insana neden az giriyorsun dmek olmuyor ama tanırsak birbirimizi ona göre yorum yapar daha sağlıklı ilerleriz

O yüzden yeni gelen kızlar olursa grubun çok kalabalık olduğunu diğer gruplara göz atmalarını kibarca söylemekte fayda var

1. sende canim.
Bugün arayı kapatirsin sennn. Dün niye yurumedin. Az çok deme ne kadar adım varsa paylaş 1 adım önemli
Yürüdüm de az oldu 6bin küsür
Dün temizlik alışveriş yaptım akşam nasıl oldu anlamadım çok yorulmuşum birde 2 gündür Ankara yağmurlu bakalım bugün yağmura denk gelmezsem yürüyeceğim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…