Kilolar Firarda 😎

Geçen seneki şişme yeleğimi giydim patlayacak bir bomba gibi oldum :rolleyes: yani fermuar her an pırtlayıp patlayabilir :rolleyes: kilo sen ne çirkin bir şeysin yaaaa halbuki onun içine girdiğimde ne çok sevinmiştim önce 40 beden almıştım büyük gelmişti 38 le dğştirmiştim :KK14:
Yine rahatça giyersin canım insAllah sahi kaç kilosun sen hatırlamıyorum vki yok altta

Geçen seneki şişme yeleğimi giydim patlayacak bir bomba gibi oldum :rolleyes: yani fermuar her an pırtlayıp patlayabilir :rolleyes: kilo sen ne çirkin bir şeysin yaaaa halbuki onun içine girdiğimde ne çok sevinmiştim önce 40 beden almıştım büyük gelmişti 38 le dğştirmiştim :KK14:
Bende 38 beden almıştım zayıflar zayıflamaz şimdi olmuyor 😟

Himmm anladm cnm 6 kg ne ki gayret etsem verirsin az kilodayken daha zor verilir diyolar gerçi ama daha fazla olmadan önlem almak gerekir sonra gözünde büyüyor insanin
Son 1 2 ayda geldi bu da sporu bıraktım maalesef yaz telaşı oraya git buraya git köy vs derken insan disiplinden uzaklaşıyor 🤦🏻‍♀️ama toparlanıyorum bJalım dediğin gibi sonra çok zor gelir 6 kolay 10 çok zor gelir 😓

Ay bana da nasip olur insAllah ya 🤗🤲
Olur olur yeter ki iste 🤩
Ben hep kıyafetlerin kalıbına kulp bulurdum zayıflayınca en basit ucuz kıyafetler bile cuk oldu üstümde ne giysem yakışır ama kilolu olunca akşama kadar gezip gezip üstüme bir şey bulamadığımı bilirim

Kız yoldaki menünu beğendim 🤣 öncekine yazmıştım, evet haklısın ben de tamamen çıkaramıyorum , sanırım sen Total kalori hesapliyorsun, o şekilde yapıyorsan güzel aslında ama ben kalori hesaplayamiyorum :KK43: bir de sen spor yapıyorsun ya çok iyi oluyor, bekarken spor salonuna falan giderdim ne güzel günlerdi şimdi eskisi gibi olmuyor akşam 11 olunca bayılıyorum uykudan :KK43: ya bu ara acaba 2 öğün değil de 3 öğün mu yapsam dedim kabızlık sorunu için bilemedim
Hıı 😘
Kalori gün sonunda hesaplıyorum cnm yoksa sıkıntılar basıyo şu kalorinin dışına çıkmayayım deyince 😂 2 katı yiyorum ama serbest bırakınca o kadar yemiyorum çok ilginç, değil mi?
Cnm sabah 1 mil leslie yapsan, gün içinde yerinde koşu tarzı olabilir 1 dk bile olsa 600 adım eder :KK66:
Eve gidince de 10 dk bölgesel mesela 😎
Nasıl doyuyorsan öyle yap cnm ara öğün de koy 😘

Eline emeğine sağlık canım 😍😘

Abla ya sen kabızlık için bir tarif vermiştin 🤔

Canım deniyorum hepsini ama bakalım,belki bu akşam falan yoğurt pul biber limon kürüne baslarim iyi geliyordu

Ohh ne güzel uyurken birkaç işini de yaparsın
bir çay kaşığı çörek otunu ağızda iyice çiğneyip 1 çay bardağı sıcağa yakın ılık süt içip yutuluyor youtube de görmüştüm , çörek otunu çiğneyemiyorum diye bende kapsül yağı var onu sıcak sütle içtim bir kaç kez her defasın da güzel işe yaradı gülüm , aç karnına yapmak daha etkili oluyor, ben sabah yapmıyorum troid ilacı kullanıyorum bağırsakta emiliyor o yüzden sabah bağırsak çalıştıran şeyler bana yasak kepekli ekmek bile , akşam yemek öncesi yaptım hep

Ben de dün elbisemi giyince fark ettim. Bir de pantolonlarım hemen fark ediyor. Üst bacaktan alıyorum ben kiloyu
Bende 38 beden almıştım zayıflar zayıflamaz şimdi olmuyor 😟
Ben hala 38 giyiyorum ama pantolonlar sıkıntılı
Son 1 2 ayda geldi bu da sporu bıraktım maalesef yaz telaşı oraya git buraya git köy vs derken insan disiplinden uzaklaşıyor 🤦🏻‍♀️ama toparlanıyorum bJalım dediğin gibi sonra çok zor gelir 6 kolay 10 çok zor gelir 😓
Benim de yazdan beri kaçtı ipin ucu. Sporu bıraktığım an kilo alıyorum ne lanet bi şey. Ama çocukla spor cidden zorluyor
Olur olur yeter ki iste 🤩
Ben hep kıyafetlerin kalıbına kulp bulurdum zayıflayınca en basit ucuz kıyafetler bile cuk oldu üstümde ne giysem yakışır ama kilolu olunca akşama kadar gezip gezip üstüme bir şey bulamadığımı bilirim
Buna kesinlikle katılıyorum. Zayıfken en ucuz pazar malları bile yakışıyor insana

Azimli hatun yine inersin sen o kiloya.😍😚

Tunaydin kizlar gec yatip gec kalktik kahvalti fasli bitince direk eve giristm yatak carsaflar degistim yikadm serdm banyo komple temizledm yerleri silip ciktm smdi. Yerler supurdm birde silip toz alabilsem benden iyisi olmiycak ama oglum durmadi simdi biraz kucak kucaga oturuyorz :olamaz: :confused: Fit mutlu anne Fit mutlu anne senden ozendimm :rolleyes:

X