Kilolar Firarda 😎

Afiyet olsun canım güzel menü
15 eylul
kahvalti
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 tk recel
salatalik
domates

ogle
2 kase corba

aksam
1 gozleme

2.5 lt su

10 bin adim

@Sonsuz umut Ucmelekannesi @Azimliiii
Afiyet olsun canım
Süper menü canım
Güzel menü Afiyet olsun canım geçmiş olsun canım şimdi nasıllar
Afiyet olsun sabah ki hem ekmek hem kızartma batıyor biraz ama genel olarak güzel menü
15 Eylül,

4 küçük yumurta, yeşil soğan, filtre kahve
yulaf lapası
Hamburger

2,5 lt su, 10 dk pilates, 2 mil Leslie

Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım
Akşam biraz kaçmış gibi görünüyor ama kalori toplamına baktın mı
Afiyet olsun canım börek olmasa iyiymiş tabi de güzel yine de
Güzel olabilir benim ben zamanında Leslie çok yaptım şimdi hiç yapasım gelmiyor ip sekemiyorum henüz kilom çok olduğu için ama zevkli bir ara denedim
Kesinlikle o aynada kendimi fit bir şekilde görmek istiyorum. Çatlağım selülit de olmasa tabi iyi ama tesetturlu olmam oraları kapatıyor Bende herkesin ağzını kapatmak istiyorum Allah im nasip ederse
insAllah cnm
Afiyet olsun ortim güzel kurtarmışsin adımında güzel
Ay ay ayyy bu ne güzellikkk maşallah ortimeee
Yavaş yavaş düzeltiyorum inşAllah
15 eyluk carsamba
13:00 tavuklu salata
18:30 biraz et sote, salata, ayran
19.30 1 bardak ayran
Su 3 litre
Spor: 5500 adim

@Nikinik
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Günaydın kizlar ben 4 5 gündür kabızlık sorunu yaşıyorum sanırım bu sebeple eksiye gecemedim .. inşallah bugün çözülür bu sorun
Günaydın canım ben adet gecikmemesi içinde kabızlık yaşadığımda da göbeğimden aşağı doğru elimde masaj yapıyorum yatarken sabah aç karnına sıcak limonlu su da ise yarıyor armut çok iyi bağırsak çalıştırıyor varsa aç karnına ye canım

Günaydın kızlar
Hayret bugün ben uyandım ikisi de uyuyor çocukların gec uydular ondan sanırım neyse ben kahvaltı hazırlayayım o arada uyanirlar muhtemelen bugünü olabildiğine hafif geçirmek niyetim insAllah akşama bamya çorbası var menü de yanına ne yaparım bilemedim

Selam kızlar

Menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar izinde mi tatilde mi yemekle mi meşguller acaba ? Ucmelekannesi

Eki Görüntüle 2916952
Ellerine sağlık Kuzucum

Dahiliyeye gittim canım ama memnun kalmadım çok ilgilenmeden hemen ilaç verdi
Gastroya gitmem gerekiyor da şu işimin yoğunluğu azalsın randevu alacağım
İşin aslı canım sıkılıyor çünkü millet de en kötü senaryoyu kafana sokup duruyor

15 Eylül,

4 küçük yumurta, yeşil soğan, filtre kahve
yulaf lapası
Hamburger

2,5 lt su, 10 dk pilates, 2 mil Leslie

Gayet güzel canım afiyet olsun

Ellerine sağlık balımm

Aynısını ben de yaptım canım aman eşimin çenesini çekeceğime evde otururum dedim ama işte olmuyor enerjim tükendi sinirlerim altüst oldu bu sefer sürekli huzursuz bi ortamım olmaya başladı, eşim de dışarıda boya işim oldu mesela aradı beni diyelim eee hadi bu çocuk durmuyor ne zaman bitecek işin dediğinde eeee ne yapayım hayatım daha kafamda boya var diyorum ve sonra da niye böyle yapıyor diye düşünmemeye çalışıyorum böyle böyle eşimi de alıştırdım kendimi de
Haaa dediğim gibi sürekli yapsam eşim cozlar da arada sırada yapmak da zarar yok

Sen de eşini değil kendini düşün çık boyanı yaptır bi yarım günü kendine ayır yaa lütfen bak bu haftasonu senden bi hamle bekliyorum hatta öncesi sonrası foto bekliyorum bakalım nasıl olacak yeni saçların

"Aynadaki fıstık "bayıldım

Eline emeğine sağlık canım
maşallah kızlar güzel adımlar atmışsınız bende akşam yattım boyuna (hep akşam biraz yatıp kalkıyorum ) siz karınca ben ağustos böcüğüüüü:)
Abla ya sen kabızlık için bir tarif vermiştin
Canım deniyorum hepsini ama bakalım,belki bu akşam falan yoğurt pul biber limon kürüne baslarim iyi geliyordu
Ohh ne güzel uyurken birkaç işini de yaparsın

Hic olmadi gercekten yeme duzenini oturtamadim bir türlü regl oncesi istahim cok acik oluyor tam o zamandayim bi ogun tuttursam obur ogun kaçıyor bu haftayi bi atlatsam sag salim kendime gelecegim

Ezo gelindi un koymadim ama pirinc mercimek bulgur var icinde

Helal sana ortim, aynen devam
İnşallah kuzum teşekkür ederim
Selam kızlar biz hastaneden şimdi geldik oğlum ateşlendi acile gittik.
Hemen menümü yazıp tüymem lazım

Öpüyorum sizi durmak yok yola devam
Çok geçmiş olsun canım. ❤
Çok teşekkür ederim canım ❤
Aynı beni anlatıyorsun canım. Benim de 2 kızım var kimselere bırakamıyorum. Kv zaten bu konuda hep mesafeli kendi ailem uzakta. Eşime her bıraktığımda sonuç kavga huzursuzluk. O yüzden böyle yaşamaya alıştım. Allahtan büyük kızım bu sene okula gidiyor. Küçükle evdeyiz. Küçük zor bi çocuk değil. Büyükte çok zorluklar çektim. Hep birgün geçecek, birgün herşey daha kolaylaşacak diye kendimi avutarak geçti. İnsan, kendine zaman ayırmak istiyor tabiki, bazen yalnız başına olmak istiyor, sessiz kalmak istiyor. Allah kolaylıklar versin hepimize

Emeğine sağlık canım ❤
Emeğine sağlık canım. Pazartesi çok yürüdüm ama ölçmediğim için yazamadım. Bundan sonra adımsayarla yürürüm artık ❤
İlk günler hamlıktan ağrı tutulma olur ama sonraları alışırsın squata ilk başladığımda oturup kalkarken yaşlı neneler gibi oflayip pufluyordum ben dayak yemiş gibiydim
Squat çok iyi gerçekten. Ben de ağırlıkla yapıyorum 100 - 120 tane. Ama bacaklarda çok çabuk etki gösterdi. Tavsiye ederim. ❤
Ben hala uyuyamadım bi de duş alınca
İyi geceler
Günaydın
:)
Sen de benim gibi duş alınca uyuyamayanlardan mısın
Günaydın kizlar ben 4 5 gündür kabızlık sorunu yaşıyorum sanırım bu sebeple eksiye gecemedim .. inşallah bugün çözülür bu sorun
Günaydın canım. Kayısı gibi şeyler etki etmiyor mu. İnşallah bugün çözülür❤
Kahvemi içmedim dahaaa. Yapıyom şimdi❤

Son düzenleme:
15 Eylül
Sabah 1simit -çay
Öğle yok
18.00
1 kase Rus salatası-yeşil mercimek yemeği
21.00
1 dilim baklava (arkadaşa gitmiştik ) 2 litre su-7bin adım
C Cagrihilal1
Afiyet olsun ortim baklavanin artisini gormezsin insallah. Ben pazartesi 69.35 dim sali 69.70 oldum 3 gundur kaldim burda yarina ne olacak bilmiyorum. Okulun acilmasiyla yeme duzenim bozuldu normalde 2 ogun yiyordum simdi erken kalkinca 3 yemeye basladim ogunun birinin kaldirmam lazim ama acikiyorum ne yapacagim bilemedim yarin ne olacak bakalim

Sağol bitanem
Kız yavaş değil 3 günde şeritlerin dışına çıkmamayı başardın
Aferin bana
Canım deniyorum hepsini ama bakalım,belki bu akşam falan yoğurt pul biber limon kürüne baslarim iyi geliyordu
Ohh ne güzel uyurken birkaç işini de yaparsın
insAllah fayda eder canım o kürü ben yapamıyorum ya midem aşırı bulanıyor

Bulaşık makinesinde ki temizleri kaldırdım kahvaltıyı hazırladım o bile yetti
Squat çok iyi gerçekten. Ben de ağırlıkla yapıyorum 100 - 120 tane. Ama bacaklarda çok çabuk etki gösterdi. Tavsiye ederim. ❤
Aynen cnm bayadir yapmiyorum bugün 50-100 ne yaparsam başlayım bklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…