- 31 Temmuz 2020
- 19.787
- 59.919
Afiyet olsun canım güzel menü15.09.2021
11.00 sütlü kahve
12 .45
1.5 sb sut, 4 YK yulaf, 3 kuru kayısı,7 8 çığ badem, 1 dilim peynir,
16.00 sade kahve, salatalık, 5 zeytin
19.00 1 levrek buğulama, salata, 2 dlm ekmek 3 acı biber turşusu,3 hurma
Şu: 2.5 lt
Adım: 5500
@pacmanUcmelekannesi ( adım için seni mi etiketliyorduk
Afiyet olsun canım güzel menü15 eylül çarşamba
Sabah Öğle:
2 yumurta haşlanmış
salata domates biber
10 zeytin
1 dilim peynir
Sütlü kahve
Akşam
1 tabak yoğurt çorbası
1 tabak salata (sebzeden)
(bugün hafif olmasına çabaladım)
Spor: 7000 adım (kendimi aştım )
Afiyet olsun canım güzel menü15 eylul
kahvalti
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 tk recel
salatalik
domates
ogle
2 kase corba
aksam
1 gozleme
2.5 lt su
10 bin adim
@Sonsuz umutUcmelekannesi @Azimliiii
Afiyet olsun canım14.09.2021
Kahvaltı
-2 salatalık
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-Yeşil çay
Sade kahve
Öğle
-1 pk form bisküvi (mecburen)
-1 bardak ayran
Sade kahve
Akşam
-yoğurtlu karnabahar (yarıda bıraktım oğlum ateşlenince)
Su 3 lt
Spor 500 zıp
El_Em
Süper menü canım15 Eylül Çarşamba Menüm
(Niyetliydim sadece akşam var)
19:30
5 kaşık taze fasulye 5 kaşık yoğurt
3 kaşık pilav
20:30 3 ceviz 3 hurma 1 şeftali (Doymadım a dostlar)
Sadece 1 litre su
hzlsel @Azimliiii
Afiyet olsun canım güzel menüSabah
Türk kahvesi(Hindistan cevizi yağı)
Kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 wasa, 4 yeşilzeytin, 1 dilim hindi füme, 1 çatal krem peynir, kiraz saplı çay
Ara
Yeşil çay, litalif
Akşam
Izgara köfte(150 gr), salata, 2 yk yoğurt
2 LT su, 1 LT ödem çayı, 14bin adım
Beyaz leylak Ucmelekannesi @Azimliiii
Güzel menü Afiyet olsun canım geçmiş olsun canım şimdi nasıllar15 eylul menum
07:30- 1 dilim ekmek, 2 haslanmis yumurta, 150gr salatalik, 20gr sebzeli sos
10:00- 1 bardak kokteyl (icinde keten tohumu, ananas, sut)
13:00- 150 gr firinda tavuk, 1 haslanmis patates, 1 kase salata
16:00- 150gr yagsiz peynir uzerine 20gr sekersiz recel
18:00- ev yapimi yulafli ekmek 1 dilim, 30 ge hindi fume, 1 kase yogurtlu salata
Su:2,5 lt
Spor: yok yine(kizlarin ikisj de hasta. Kucuk surekli kusutor. Buyugunatesi var).
Afiyet olsun canım güzel menü15 Eylül menüm
Kahvaltı:9.30
1yumurta
Kkbeyaz peynir
4zeytin
1domates
1salatalık
Ara:4minik mürdüm eriği
Aksam:16.30
4anne köftesi
bol salata
iki dilim ekmek
1yk ketcap
su:2 litre
spor:
Ucmelekannesi menü icin kimi etiketliyorduk?
Afiyet olsun sabah ki hem ekmek hem kızartma batıyor biraz ama genel olarak güzel menü15 Eylül Çarşamba
10.30
1 orta boy patates kızartma
2 dlm ekmek
Acı sos
1 dlm peynir
Salatalık
14.30
2 top dondurma
16 30
1 kare bitter
Sade kahve
19.30
1 kepçe kuru fasulye
1 servis kaşığı pilav
Salata
Şu 3 litre @Azimliiii @Lizozom55
Eki Görüntüle 2916942
Telefona bağlarken akşam üzeri sıfırladısonrasında da bu kadar adım oldu
Afiyet olsun canım güzel15 Eylül,
4 küçük yumurta, yeşil soğan, filtre kahve
yulaf lapası
Hamburger
2,5 lt su, 10 dk pilates, 2 mil Leslie
Afiyet olsun canım15 eylül çarşamba
11.00 : beyaz peynirli domatesli tost,salatalık
15.00 : az sütlü nescafe, 1 tane lifalif bar
17.30 : 1 armut, 1paket altınbaşak,1 hurma,2 kurabiye(akşam yemeği yoktu evde bir şeyler hazırlamaya üşendim saçma salak şeyler oldu yani)
Su : 3 lt
Spor : 30 dk cardio,adım yok evden çıkmadım
El_Em Ucmelekannesi @eceboce
Akşam biraz kaçmış gibi görünüyor ama kalori toplamına baktın mı
Afiyet olsun canım güzel menü15 eylül menüsü
Kahvaltı
Peynir zeytin domates salatalık
1 dlm tbe
Öğle
Tbe den kasarlı tost
5 erik
Akşam
3 yk kavurma
3 yk pilav
10 adet fındık
Birkaç tane portakal draje
Su 2 lt
Spor 8600 adım
El_Em Ucmelekannesi @yarimuhendis
Afiyet olsun canım börek olmasa iyiymiş tabi de güzel yine de15 Eylül menüsü
Sabah aç karnına türk kahvesi sütsüz şekersiz
Kahvaltı : 2.5 küçük dilim ıspanaklı börek
2 kase marul dereotu vs karışık salata zeytinyağlı nar ekşili
5zeytin
2dilim ince süzme peynir
1 fincan türk kahvesi
17:00 4 dilim ince börek ispanakli (emzirirken dayanamadım bulgur pilavim da daha pismemisti)
17.30 1 küçük kase domatesli bulgur pilavı
Kapanışi yaptım çay su haricinde
Şimdi leslie 1 zamanı
4 litre su icmisimdir 3 den sonrasını saymadım
Güzel olabilir benim ben zamanında Leslie çok yaptım şimdi hiç yapasım gelmiyor ip sekemiyorum henüz kilom çok olduğu için ama zevkli bir ara denedimBende oglumla yapamıyorum bunları hantallikta var tabioğlum yatiyor üzerime daha kalkmıyor. Bogusuyoruz resmen . O yüzden akşam yapmaya karar verdim . Benim yaptığım sumo squatmis ismini yeni öğrendim şimdi 40 tane denedim ama feci yakıyor bacaklarımı. Ya en çok aslında istediğim spor ip atlamak. Ama hiç başlangıç yapamadım. Dönüşümlü yapmak istiyorum aslında kendimi aynı hareketlerle bunaltmak istemiyorum sence nasıl bir fikir. Yani bu gün mekik tarzı bir gün Leslie bir gün ip atlama böyle daha güzel olacağını dusunuyorum
insAllah cnmKesinlikle o aynada kendimi fit bir şekilde görmek istiyorum. Çatlağım selülit de olmasa tabi iyi ama tesetturlu olmam oraları kapatıyorBende herkesin ağzını kapatmak istiyorum Allah im nasip ederse
Afiyet olsun ortim güzel kurtarmışsin adımında güzelBugün menüm
Saat 09.00 telvesiyle sade türk kahvesi
Saat 13.30 -17.30 arası
2 protein bar , 500 ml portakal suyu, pretzel kraker ,fındık kuru üzüm kuru vişne ,siyah çay 2 küçük bardak
1 kase mercimek çorbası ,1 porsiyondan az kıymalı sarımsaklı yoğurtlu tereyağlı tirit,salata
Sonra sade türk kahvesi,limonlu yeşil çay
Whey protein smoothie
2.5 lt su
9927 adım, 3 mil leslie, 15 dk bölgesel
Adımı zorladım ama saat 12 oldu
Fit mutlu anne
@AzimliiiiUcmelekannesi
G Goklerce cnm yine beğenmiceksin ama idare et uzun yolculuk oldu yine iyi dayandım kızEki Görüntüle 2916992
Yavaş yavaş düzeltiyorum inşAllahAy ay ayyy bu ne güzellikkkmaşallah ortimeee
Afiyet olsun canım güzel menü bence15 eyluk carsamba
13:00 tavuklu salata
18:30 biraz et sote, salata, ayran
19.30 1 bardak ayran
Su 3 litre
Spor: 5500 adim
@Nikinik
Günaydın canım ben adet gecikmemesi içinde kabızlık yaşadığımda da göbeğimden aşağı doğru elimde masaj yapıyorum yatarken sabah aç karnına sıcak limonlu su da ise yarıyor armut çok iyi bağırsak çalıştırıyor varsa aç karnına ye canımGünaydın kizlarben 4 5 gündür kabızlık sorunu yaşıyorum sanırım bu sebeple eksiye gecemedim .. inşallah bugün çözülür bu sorun
Sağol bitanemAfiyet olsun ortim güzel kurtarmışsin adımında güzel
Yavaş yavaş düzeltiyorum inşAllah
Ellerine sağlık KuzucumSelam kızlar
Menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar izinde mi tatilde mi yemekle mi meşguller acaba ?Ucmelekannesi
Eki Görüntüle 2916952
Dahiliyeye gittim canım ama memnun kalmadım çok ilgilenmeden hemen ilaç verdiYaa degisikmis . Bilmiyordum
Açlık otu konusunda kizlar da demiş ama sürekli kullanımda sıkıntılı olduğunu söylüyorlar.
Bu konuda doktora gitmiş mıydın canim. İleride sıkıntı olmasın demekki ters giden birşeyler var
Oo kolay gelsin canim. Yaptimmi sosu.
Böyle diye diye kandıra kandıra büyüğüm 12 yaşını dolduracak.kolay bir dönem falan yokgelen yıllar giden yıllara özlemle el salliyor
Ooo temizlik günüymüş bugün. Kolay gelsin güle güle kirlet canim. Baya iş yapmissin.
Hadi 4 dlm böreği yedin tatliskom bulgur pilavını neden yedin. Böreğin yanına bir yeşillik ekleseydon hem tok tutar hemde gözün doyar
Akşamı birşey yemeden kapatirsan kurtarır bence afiyet olsun
Kocaman tebrikler
Bugünkü menume hiç bakma o zaman
Geçmiş olsun. Ateşi neden oluyormuş sordunuzmu canim.
Yaa sendeki şu irade varya
Harikasın hemde önünde dururken yememissin.
Gayet güzel canım afiyet olsun15 Eylül,
4 küçük yumurta, yeşil soğan, filtre kahve
yulaf lapası
Hamburger
2,5 lt su, 10 dk pilates, 2 mil Leslie
Ellerine sağlık balımmKİLOLAR FİRARDA
(13.09--16.09)
ADIM YARİSMASİ
Noo Üye Nick 13.09 14.09 15.09 16.09 1 @Azimliiii 4.000 6.000 2 Beyaz leylak 7.000 3 @bilgem tomris 6.000 4 @Breeze96 15.073 5 C Cagrihilal1 10.000 6 @Calypso95 7 @DeryaOnDiet 8 @eceboce 9 @eliya 10 Fit mutlu anne 7.460 11 G Goklerce 12 @hadikonusalim 13 Hedef60kgolmak 12.000 13.028 14 hzlsel 6.000 9.428 15 Jasminium84 16 @karabiber01 17 kardelelen321 18 @Kubraaaccc 19 @Lizozom55 18.200 20 @Nikinik 4.976 21 nnurc 22 @pacman 12.800 6.442 23 @Pnrrr-20 24 @Sonsuz umut 5.000 6.000 25 Ucmelekannesi 7.600 10.255 26 @yarimuhendis 12.247 27 El_Em 13.900 12.660
Kizlar bugünün menulerine bakmadım daha. Bugünün menülerini de tamamlayıp yarı öğlen gibi paylaşırım.
Aynısını ben de yaptım canım aman eşimin çenesini çekeceğime evde otururum dedim ama işte olmuyor enerjim tükendi sinirlerim altüst oldu bu sefer sürekli huzursuz bi ortamım olmaya başladı, eşim de dışarıda boya işim oldu mesela aradı beni diyelim eee hadi bu çocuk durmuyor ne zaman bitecek işin dediğinde eeee ne yapayım hayatım daha kafamda boya var diyorum ve sonra da niye böyle yapıyor diye düşünmemeye çalışıyorum böyle böyle eşimi de alıştırdım kendimi deSagol cnm
Masallah sana
Yaa okadar haklisinki ama esimin cenesni cekicegne diyorm hep iste belki hata yapiyorm cunku gercktn cok bunaldm son zamanlarbu dedigni uygulamaya calisicam insallah cnm bi sac boyatma istiyorm aslinda
Insallah ortimmm biraz kotu oldu bugunde sonradan cozuttum:/ senin nasl gidiyor. Menulerde bakamadm hic 2 gundur
Ah ahh sormaa bendee
Ohh masallah cogu bitmis azı kalmıș, guzel guzel kirletin insallah. Esim sagolsn siler ama iste baya soylemem gerk oncesi.
Ayy masallah iradelisin ben bitaneden bisi olmaz der yerdim zaten geriside oyle geliyorr
Masallah israrci olursan verirsn bence cnm onemli olan kararli ve iradeli olmak ki bende yok suanda ama insallah artk bugun sondu resmen yemekten sonra yediklerimden sonra midem bulandi halada gecmedi
Gecmis olsun cok
Hahaha ayy bu iyiydi bencede oyleee
"Aynadaki fıstık "bayıldımGunaydinlarrrr
Sabah kahveciler kahvelerini ictilermi
Caycilar çaylarını yudumluyor mu mis gibi
YARIN CUMA BUGUN YEDİĞİMİZE İÇTİGİMİZE DİKKAT EDELİM CANLAR. GUZEL EKSİLER GORUP AYNADAKİ FİSTİKLA GUZEL BAKİSMALAR YAPALİM
Günaydın canımGünaydın kızlar
Eline emeğine sağlık canımMenu paylaşım nickli hali,
No Üye Nick 13.Eyl 14.Eyl 15.Eyl 16.Eyl 17.Eyl 18.Eyl 19.Eyl 1 @Azimliiii * * 2 Beyaz leylak * 3 @bilgem tomris * * 4 @Breeze96 * 5 C Cagrihilal1 * 6 @Calypso95 * 7 @DeryaOnDiet * 8 @eceboce * * 9 @eliya 10 Fit mutlu anne * * 11 G Goklerce * * 12 @hadikonusalim 13 Hedef60kgolmak * * 14 hzlsel * * 15 Jasminium84 * 16 @karabiber01 * 17 kardelelen321 * * 18 @Kubraaaccc 19 @Lizozom55 * 20 @Nikinik * * 21 nnurc * * 22 @pacman * * 23 @Pnrrr-20 24 @Sonsuz umut * * 25 @Tempus * 26 Ucmelekannesi * * 27 @yarimuhendis * * 28 @Dermabebak *
Abla ya sen kabızlık için bir tarif vermiştinmaşallah kızlar güzel adımlar atmışsınız bende akşam yattım boyuna (hep akşam biraz yatıp kalkıyorum ) siz karınca ben ağustos böcüğüüüü:)
Canım deniyorum hepsini ama bakalım,belki bu akşam falan yoğurt pul biber limon kürüne baslarim iyi geliyorduAfiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım
Süper menü canım
Güzel menü Afiyet olsun canım geçmiş olsun canım şimdi nasıllar
Afiyet olsun sabah ki hem ekmek hem kızartma batıyor biraz ama genel olarak güzel menü
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım börek olmasa iyiymiş tabi de güzel yine de
Güzel olabilir benim ben zamanında Leslie çok yaptım şimdi hiç yapasım gelmiyor ip sekemiyorum henüz kilom çok olduğu için ama zevkli bir ara denedim
insAllah cnm
Afiyet olsun ortim güzel kurtarmışsin adımında güzel
Yavaş yavaş düzeltiyorum inşAllah
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Günaydın canım ben adet gecikmemesi içinde kabızlık yaşadığımda da göbeğimden aşağı doğru elimde masaj yapıyorum yatarken sabah aç karnına sıcak limonlu su da ise yarıyor armut çok iyi bağırsak çalıştırıyor varsa aç karnına ye canım
Ohh ne güzel uyurken birkaç işini de yaparsınGünaydın kızlar
Hayret bugün ben uyandım ikisi de uyuyor çocukların gec uydular ondan sanırım neyse ben kahvaltı hazırlayayım o arada uyanirlar muhtemelen bugünü olabildiğine hafif geçirmek niyetim insAllah akşama bamya çorbası var menü de yanına ne yaparım bilemedim
Hic olmadi gercekten yeme duzenini oturtamadim bir türlü regl oncesi istahim cok acik oluyor tam o zamandayim bi ogun tuttursam obur ogun kaçıyor bu haftayi bi atlatsam sag salim kendime gelecegimBaya hafif olmuş canım , afiyet olsun
Akşam ki gözleme olmamış mallesef canım
Hafif bir gün olmuş canım afiyet olsunçok çok geçmiş olsun
Tek öğün ve gayet guzel olmuş canımeğer dayanamayacak gibiysen sütlü kahve icebilirsin
Ezo gelindi un koymadim ama pirinc mercimek bulgur var icindeGüzel göründü gözüme canim afiyet olsun
Evet canım adım için beni menü için @Azimliiii etiketliyorsun
Harika menü olmuş. Akşam ekmek olabilirmiş belki 1 dlm . Ama acikmadiysan sorun yok
Akşamki gozleme kötü gelmedi bana.
Tanı çorba ne çorbası idi tarhana falansa karbonhidrat ağırlıklı olmus
1 paket form bisküvi kaç kalori acep.
Akşam baya hafif olmuş afiyet olsun canim
Geçmiş olsun oğluna şimdi nasıl canim
Allah kabul etsin
Sahursuz tutmussun akşamda baya hafif acıkman normal yatalım. Suyu arttirmissindir diye düşünüyorum.
Harika menü afiyet olsun canim
Güzel göründü afiyet olsun canim.
Geçmiş olsun çocuklara ne oluyor ya hep hasta kimden duysam
Afiyet olsun canim güzel bence
Menü için @Azimliiii etiketliyorsun canim
Hamburger 1 tanemiydi canim. Başka ekmek olmadığı için bence güzel menü canim
Değişik bir menü olmuş afiyet olsun canim
Draje ler olmasada olurmuş . Afiyet olsun canim.
Helal sana ortim, aynen devamMerhaba kızlar. Bugün hiç giremedim. 4 buçukta geldim okuldan sonra işlerim vardı. Ancak oturtabildim. Bugünün tek güzel tarafı çikolata yemedimevde 1 sepet çikolata ve en sevdiğim fındık kreması var ama yemedim valla. Bugün baya canım sıkıldı. Baya almışım kilo. Bariz fark var. Vericem inş
İnşallah kuzum teşekkür ederimNikinik spor da varsa çok güzel olur kurabiyeyi görmemiş yapıyorum menü çok güzelAfiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım
Ucmelekannesi sen benim idolümsün şuan canım harika menü üstüne harika spor. Tebrikler
Çok çok geçmiş olsun canım.
Ortimm hepsini toplasam kalorisi bayağı düşük kalıyor. Üstüne yürüyüş bence güzel elveda kilolar.Çok afiyet olsun
Balık menü göklerce bayılırım balığa. Çok güzel bir menü omega 3 zengini ayrıca düşük kalori. Çok afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım. ❤Selam kızlar biz hastaneden şimdi geldik oğlum ateşlendi acile gittik.
Hemen menümü yazıp tüymem lazım
Öpüyorum sizi durmak yok yola devam
Çok teşekkür ederim canım ❤Geçmiş olsun canım.
Kolay gelsin canım.Ah ben de başlayabilsem.
Aralıklı oruç yapıyordun değil mi canım
Harikasın
Aklınla bin yaşa konyalım .Bundan sonra yöntemim bu
Geçmiş olsun canım
Hakikaten iyice karıştı kafam benimde
Aynı beni anlatıyorsun canım. Benim de 2 kızım var kimselere bırakamıyorum. Kv zaten bu konuda hep mesafeli kendi ailem uzakta. Eşime her bıraktığımda sonuç kavga huzursuzluk. O yüzden böyle yaşamaya alıştım. Allahtan büyük kızım bu sene okula gidiyor. Küçükle evdeyiz. Küçük zor bi çocuk değil. Büyükte çok zorluklar çektim. Hep birgün geçecek, birgün herşey daha kolaylaşacak diye kendimi avutarak geçti. İnsan, kendine zaman ayırmak istiyor tabiki, bazen yalnız başına olmak istiyor, sessiz kalmak istiyor. Allah kolaylıklar versin hepimizeDoğru diyorsun canım en azından 2-3 günde bir içsem iyi olacak
Beğendim valla
Keşke hiç almasaydım tadını
Çok geçmiş olsun canım
Oooo şahane olmuş kuzum yaa
Benim kızlar henüz o kadar alışkım değiller bensizliğe ama az az alıştırmaya çalışıyorum
Dünyayı yakarım onlar İçin çok kıymetliler benim için ama biraz olsun kendime vakit ayıramazsam da iyi bi anne olamıyorum
Gergin huzursuz mutsuz olunca hiç istemesem de yansıyor evime çocuklarıma
Kendime ayırdığım vakitler deşarj ediyor resmen beni
Emeğine sağlık canım ❤Menu paylaşım nickli hali,
No Üye Nick 13.Eyl 14.Eyl 15.Eyl 16.Eyl 17.Eyl 18.Eyl 19.Eyl 1 @Azimliiii * * 2 Beyaz leylak * 3 @bilgem tomris * * 4 @Breeze96 * 5 C Cagrihilal1 * 6 @Calypso95 * 7 @DeryaOnDiet * 8 @eceboce * * 9 @eliya 10 Fit mutlu anne * * 11 G Goklerce * * 12 @hadikonusalim 13 Hedef60kgolmak * * 14 hzlsel * * 15 Jasminium84 * 16 @karabiber01 * 17 kardelelen321 * * 18 @Kubraaaccc 19 @Lizozom55 * 20 @Nikinik * * 21 nnurc * * 22 @pacman * * 23 @Pnrrr-20 24 @Sonsuz umut * * 25 @Tempus * 26 Ucmelekannesi * * 27 @yarimuhendis * * 28 @Dermabebak *
Emeğine sağlık canım. Pazartesi çok yürüdüm ama ölçmediğim için yazamadım. Bundan sonra adımsayarla yürürüm artık ❤KİLOLAR FİRARDA
(13.09--16.09)
ADIM YARİSMASİ
Noo Üye Nick 13.09 14.09 15.09 16.09 1 @Azimliiii 4.000 6.000 2 Beyaz leylak 7.000 3 @bilgem tomris 6.000 4 @Breeze96 15.073 5 C Cagrihilal1 10.000 6 @Calypso95 7 @DeryaOnDiet 8 @eceboce 9 @eliya 10 Fit mutlu anne 7.460 11 G Goklerce 12 @hadikonusalim 13 Hedef60kgolmak 12.000 13.028 14 hzlsel 6.000 9.428 15 Jasminium84 16 @karabiber01 17 kardelelen321 18 @Kubraaaccc 19 @Lizozom55 18.200 20 @Nikinik 4.976 21 nnurc 22 @pacman 12.800 6.442 23 @Pnrrr-20 24 @Sonsuz umut 5.000 6.000 25 Ucmelekannesi 7.600 10.255 26 @yarimuhendis 12.247 27 El_Em 13.900 12.660
Kizlar bugünün menulerine bakmadım daha. Bugünün menülerini de tamamlayıp yarı öğlen gibi paylaşırım.
Squat çok iyi gerçekten. Ben de ağırlıkla yapıyorum 100 - 120 tane. Ama bacaklarda çok çabuk etki gösterdi. Tavsiye ederim. ❤İlk günler hamlıktan ağrı tutulma olur ama sonraları alışırsın squata ilk başladığımda oturup kalkarken yaşlı neneler gibi oflayip pufluyordum ben dayak yemiş gibiydim
Sen de benim gibi duş alınca uyuyamayanlardan mısınBen hala uyuyamadım bi de duş alınca
İyi geceler
Günaydın
:)
Günaydın canım. Kayısı gibi şeyler etki etmiyor mu. İnşallah bugün çözülür❤Günaydın kizlarben 4 5 gündür kabızlık sorunu yaşıyorum sanırım bu sebeple eksiye gecemedim .. inşallah bugün çözülür bu sorun
Kahvemi içmedim dahaaa. Yapıyom şimdi❤Gunaydinlarrrr
Sabah kahveciler kahvelerini ictilermi
Caycilar çaylarını yudumluyor mu mis gibi
YARIN CUMA BUGUN YEDİĞİMİZE İÇTİGİMİZE DİKKAT EDELİM CANLAR. GUZEL EKSİLER GORUP AYNADAKİ FİSTİKLA GUZEL BAKİSMALAR YAPALİM
Afiyet olsun ortim baklavanin artisini gormezsin insallah. Ben pazartesi 69.35 dim sali 69.70 oldum 3 gundur kaldim burda yarina ne olacak bilmiyorum. Okulun acilmasiyla yeme duzenim bozuldu normalde 2 ogun yiyordum simdi erken kalkinca 3 yemeye basladim ogunun birinin kaldirmam lazim ama acikiyorum ne yapacagim bilemedim yarin ne olacak bakalim15 Eylül
Sabah 1simit -çay
Öğle yok
18.00
1 kase Rus salatası-yeşil mercimek yemeği
21.00
1 dilim baklava (arkadaşa gitmiştik ) 2 litre su-7bin adım
C Cagrihilal1
Aferin banaSağol bitanem
Kız yavaş değil 3 günde şeritlerin dışına çıkmamayı başardın
insAllah fayda eder canım o kürü ben yapamıyorum ya midem aşırı bulanıyorCanım deniyorum hepsini ama bakalım,belki bu akşam falan yoğurt pul biber limon kürüne baslarim iyi geliyordu
Ohh ne güzel uyurken birkaç işini de yaparsın
Aynen cnm bayadir yapmiyorum bugün 50-100 ne yaparsam başlayım bklmSquat çok iyi gerçekten. Ben de ağırlıkla yapıyorum 100 - 120 tane. Ama bacaklarda çok çabuk etki gösterdi. Tavsiye ederim. ❤