Canım ben amasyaliyim ama kocamın buralı olması sebebiyle burda yaşıyorum ben akçaabattayim canımEvetttttt ben trabzonluyum ve orda yaşıyorumşimdilik eskişehirdeyim ama haftaya ordayımsen hangi aile hekimliğinde görev yapıyorsun
Hiç sorma ya bir enerji var maşallahBekliyorum bebiş. Zaten ben dün senin menüne baktım etiketlemeyi unutsan da. Ortilik bunu gerektirir. İnşallah inşallah, çok teşekkür ederiiim.
Ay bu çocukların enerjisi keşke bizde olsa. Sabahın köründen gecenin bir saatine kadar aynı enerjiyle nasıl dolanıyorlar hayret ediyorum resmen. Hahahahahaha iyi yapmışsıın. Senin de dinlenmeye hakkın var.
Evet diyette önermiyorlar ama ben çok seviyorumAy yediğini gördüm ben de hahahaha İçimize doğmuş ikimizin de demek. Normalde diyette turşu önermiyorlar tuzlu olduğu için. Ama benim bağırsaklarımı çalıştırdığı için aklıma gelirse akşamları ya da öğlenleri yiyorum.
Off deme ya benim de canım çok döner çekiyor ama yemeyecegim hala eksiye gecemedim ama dikkat edeceğim yine de, benim regl yakın onun odemi var üstümdeHedef60kgolmak bebiş bu dolunay ne zamandı yaa? Valla +200 grmım dikkat etmeme rağmen kaç gündür eski haline geçmiyor. Valla sinirlenip Hatay usulü döner yiycem he.
Vallahi ortalık Trabzonlu doldu ama ben buralı değilim canım eşimin memleketi o sebeple burda yaşıyoruz.G Goklerce Ay ortiiim Trabzonda mı yaşıyorsun sen dee? yarimuhendis de orada. Ben de Trabzonluyum ama Ankarada yaşıyorum. Seninle de hemşehri çıktık iyi mi
Çok geçmiş olsun canımGünaydın canlar...
Dün hiç uğrayamadım. Küçük kızım hasta. Boğazı çok kötü durumda. Antibiyotik kullanıyoruz. Dün bir okula, bi doktora derken buraya hiç vakit ayıramadım.