Kilolar Firarda 😎

Akışta gördüm geldim Hayırlı uğurlu olsun bol eksili olsun
Gördün veee ahhhhaaaa bu bizimm isim dedin değil mi
Bencede ve yapmasında hiçbir sorun olmayan tek kişi de oydu
O kadar masum değilim bu aralar bende sizdenim yani kardelelen321
Hayirli olsun kaptanım
Sağol canım kaptanım ayyy biz artık kaptan değülükkk
Ben de geldimmm

ama haftasonum berbat geçti, yine mideme çöplük muamelesi çektim

neyse şu dk itibariyle baştan başlıyorum, yeni sayfa açtık di mi ama
Hafta sonu bir çoğumuzun öyle geçti bu haftayı en az hasarla atlatıp sonra yolumuza tam gaz devam edelim canım

Menüleri buraya mı yazacağız kaptanım

Rabbim uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin kuzucuğuna pasta falan abartayım deme sakın bak yemek yemeye yer arıyoruz doğum günleri bunun için en güzel zaman
Aminnn sağol canım benim.
Sorma cumadan beri fazla bozdum zaten
Düzene giremedim bir türlü.İştahımı sevmiyorum

Şaka bir yana güzel böyle..
devam edin.

Kilolarınızdan bir daha karşılaşmamak üzere kurtulun hepiniz.
Yok bizim kilolar kedi gibi nereye bıraksak evi bulup geri geliyorlar. Misal 7-8 i beni 1 senede bulup göbeğime oturdular tekrar. Şimdi biraz daha uzağa bırakıcam inşallah

Kurallarımızı oluşturalım mı

***Fotoğraflı bildirimlere devam edilsin mi ? Bence evet
ama nick tarih olmasın sizce ??

**Alt -üst / free liste olmasın tek bir listemiz olsun ?? Yoksa olsun deneme süressi vs işletelim mi dersiniz ?

**2 hafta üst üste bildirim yapmayanı bir daha listemize almayalım ( geçerli bir mazereti olmadıkça)

**Cuma listesini kendi içimizde döndürelim her hafta biri yapsın ? O hafta müsait olmazsa başka bir arkadaşına devretsin.

**Menü -ortaklar - hedef kilo - spor listelerine devam edecek miyiz? Edeceksek takım kalabalık yük tek bir kişiye binmesin derim 4 5 kişi seçip dönüşümlü mü yapılsa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…