- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
Geçen hafta iyiki çok yoktun yazdıklarımızı bir okusan zaten kapatırdın takımı
Zaten aramızdan biGeçen hafta iyiki çok yoktun yazdıklarımızı bir okusan zaten kapatırdın takımı
Kolay gelsin canimKızlar benim biraz işim var misafir yeni gitti mutfağı toparlayayım
Sonra gelince kafamıza göre kurallarımızı oluşturur 1.sayfamıza yazar orayı şekillendiririz
Hayırlı uğurlu olsun sayfamız buradan zayıflamadan ayrılmak yok
En buyuk baskan bizim baskanKızlar benim biraz işim var misafir yeni gitti mutfağı toparlayayım
Sonra gelince kafamıza göre kurallarımızı oluşturur 1.sayfamıza yazar orayı şekillendiririz
yırtık dondan çıkar gibiyim demiiiiHer yerdesin şahanesin enerjin hepimize yeter
Aminn inşallah teşekkür ederiz
hoş buldum canımın canıııHoşgeldin ablam
hoş geldin gülüm yeni başlangıcın yeni sayfa da muhteşem olacakHu huuu selam kizlar ben de geldimZaten tam baslayamamistim diyete burda sifirdan bi baslangic cok daha iyi olur insallah
Gel abla gel maşallah sen hepimize yetersin süpersinyırtık dondan çıkar gibiyim demiiii
benim canlarımın bir kısmı diğer gurupta bir kısmı burada hepsini çok seviyorum ki artık 2 gurubun diğer üyelerini de tanıdım hepiniz çok tatlısınız yani herkesi seviyorum hem oraya hem buraya her gün damlarım artık 7 kocalı değil de 2 kocalı hürmüz gibiyim yavvf ben de
HepiciğimizeHayırlı olsunnnn kızlarrrr
kolay gelsin sana işi bitir bir de kendine ödül kahveni yap da gel gülümKızlar benim biraz işim var misafir yeni gitti mutfağı toparlayayım
hoş geldin pınarıımmmHayırlı olsunnnn kızlarrrr
Hoșbuldumm ablaahoş geldin pınarıımmm
yeterim demiiiGel abla gel maşallah sen hepimize yetersin süpersin
hoş geldin hamişim atom karıncamAkışta gördüm geldimHayırlı uğurlu olsun bol eksili olsun
Bencede ve yapmasında hiçbir sorun olmayan tek kişi de oydu
yarın gazı kökleriz pınarım bu gün bu gün de kalır olur biter be gülümmBugun hic iyi gecmedi benm hatta butun hafta sonu kotuyduu yarin son gaz devamm