- 31 Ekim 2013
- 20.730
- 67.886
- 40
Hmmm böğürtleni deneyeyim merak ettim nasıl olacakBögürtlen şeftali
yeşilelma ile tarçın
faydasını gördün mü kuzumevde ne meyve varsa bak yaseminim hangisini canın çekiyorsa onu kat gitsin, ben elma armut muz şeftali erik ne varsa hepsiyle de ayrı ayrı yapmıştım(karpuz kavun hariç) hatta canım meyve istemiyorken salatalıkla bile yaptım içine istersen tarçın zencefil zerdeçal da at az az ohh mis gibi yağ yakan öğün olur
Benim kabızlık problemine çözüm arıyorum da işe yarar mı diye deneyeceğim
Merhaba sayfamız hayırlı olsun hepimize inşallah yarışma gibi sıkı tutarız . boğazımı tutmazsam beni merdaneyle kovalayıp falakaya yatırıp elektrik verebilirsiniz arkadaşlar her türlü yola gelmem lazım
Hmmm ben de ne varsa deneyeyim o zamnHer türlü meyve olur canım ben muzu şeftaliyi armudu ananası çok sevdim çilek de yakışıyor
Ben karpuzla bile denedim
Ben meyve olarak muzu çok aramam elmayı daha çok severim öyle bi deneyeceğim
hasarsız atlatalım hatta, inşallahGördün veee ahhhhaaaa bu bizimm isim dedin değil mi
O kadar masum değilim bu aralar bende sizdenim yani @kardelelen321
Sağol canım kaptanım ayyy biz artık kaptan değülükkk
Hafta sonu bir çoğumuzun öyle geçti bu haftayı en az hasarla atlatıp sonra yolumuza tam gaz devam edelim canım
Yaaaa paşamızın doğumgünü kutlu olsun, Allah sağlıklı mutlu huzurlu uzuuunn bir ömür nasip etsinYarın küçük oğlumun doğum günü
Ahaaaa aradığım mesajGeceleri yatmadan önce mutlaka sodalı ayran yapın inanılmaz derece bağırsaklarıda çalıstırıyor
Nasıl yapıyoruz peki ne kadar yoğurt ne kadar soda ve yatmadan ne kadar önce içmeliyiz
Ayyyy senin de mi doğumgününBenim de