Kilolar Firarda 😎

Bögürtlen şeftali
yeşilelma ile tarçın 🥰
Hmmm böğürtleni deneyeyim merak ettim nasıl olacak ❤️

evde ne meyve varsa bak yaseminim hangisini canın çekiyorsa onu kat gitsin, ben elma armut muz şeftali erik ne varsa hepsiyle de ayrı ayrı yapmıştım(karpuz kavun hariç) hatta canım meyve istemiyorken salatalıkla bile yaptım içine istersen tarçın zencefil zerdeçal da at az az ohh mis gibi yağ yakan öğün olur
faydasını gördün mü kuzum
Benim kabızlık problemine çözüm arıyorum da işe yarar mı diye deneyeceğim

Merhaba sayfamız hayırlı olsun hepimize 🤗 inşallah yarışma gibi sıkı tutarız . boğazımı tutmazsam beni merdaneyle kovalayıp falakaya yatırıp elektrik verebilirsiniz arkadaşlar her türlü yola gelmem lazım 😢
😂🤣

Her türlü meyve olur canım ben muzu şeftaliyi armudu ananası çok sevdim çilek de yakışıyor

Ben karpuzla bile denedim🤣🤣
Hmmm ben de ne varsa deneyeyim o zamn

Bende elmayla çok seviyorum Jasminium84 Jasminium84
Ama muzda güzel oluyor.
Ben meyve olarak muzu çok aramam elmayı daha çok severim öyle bi deneyeceğim ❤️

Gördün veee ahhhhaaaa bu bizimm isim dedin değil mi 🤭🤭🤭

O kadar masum değilim bu aralar :KK75: bende sizdenim yani @kardelelen321

Sağol canım kaptanım 💕💕 ayyy biz artık kaptan değülükkk :-):-)

Hafta sonu bir çoğumuzun öyle geçti bu haftayı en az hasarla atlatıp sonra yolumuza tam gaz devam edelim canım 😍
hasarsız atlatalım hatta, inşallah 🤲🏻🥰

Yarın küçük oğlumun doğum günü 💕
Yaaaa paşamızın doğumgünü kutlu olsun, Allah sağlıklı mutlu huzurlu uzuuunn bir ömür nasip etsin 🥳😘🥰

Geceleri yatmadan önce mutlaka sodalı ayran yapın inanılmaz derece bağırsaklarıda çalıstırıyor😍
Ahaaaa aradığım mesaj 🤣
Nasıl yapıyoruz peki ne kadar yoğurt ne kadar soda ve yatmadan ne kadar önce içmeliyiz

Ayyyy senin de mi doğumgünün 😍

Kurallarımızı oluşturalım mı 😍

***Fotoğraflı bildirimlere devam edilsin mi ? Bence evet 🤭
ama nick tarih olmasın sizce ??

**Alt -üst / free liste olmasın tek bir listemiz olsun 👀 ?? Yoksa olsun deneme süressi vs işletelim mi dersiniz ?

**2 hafta üst üste bildirim yapmayanı bir daha listemize almayalım ( geçerli bir mazereti olmadıkça)

**Cuma listesini kendi içimizde döndürelim her hafta biri yapsın ? O hafta müsait olmazsa başka bir arkadaşına devretsin.

**Menü -ortaklar - hedef kilo - spor listelerine devam edecek miyiz? Edeceksek takım kalabalık yük tek bir kişiye binmesin derim 4 5 kişi seçip dönüşümlü mü yapılsa ?
Bence fotoya gerek yok artık. Kendi aramızda yarışabilriz .bir sıralama yaparsak gaza getirebilir
Kilo bildirimi arada kaynamasın diye her hafta liste yapalım herkes kilosunu oraya yazsın. Öylece daha derli toplu olur. O hafta görevli kişiye sadece sıralamayı yapmak kalır

**Alt -üst / free liste olmasın tek bir listemiz olsun 👀 ?? Yoksa olsun deneme süressi vs işletelim mi dersiniz ?

**2 hafta üst üste bildirim yapmayanı bir daha listemize almayalım ( geçerli bir mazereti olmadıkça)

**Cuma listesini kendi içimizde döndürelim her hafta biri yapsın ? O hafta müsait olmazsa başka bir arkadaşına devretsin.

**Menü -ortaklar - hedef kilo - spor listelerine devam edecek miyiz? Edeceksek takım kalabalık yük tek bir kişiye binmesin derim 4 5 kişi seçip dönüşümlü mü yapılsa ?
İlk ikisiyle ilgili yorumum şu şekilde;

1- bence de tartı fotosu olsun ama nick tarih falan gerek olmasın niyeyse onu yazmak bi zor geliyor bana 🤣😂

2- bence tek bi listemiz olmasın mı?

Bence fotoya gerek yok artık. Kendi aramızda yarışabilriz .bir sıralama yaparsak gaza getirebilir
Kilo bildirimi arada kaynamasın diye her hafta liste yapalım herkes kilosunu oraya yazsın. Öylece daha derli toplu olur. O hafta görevli kişiye sadece sıralamayı yapmak kalır
Ayrıca aylık liste yaparsak ve her hafta listeye yazarsak kilomuzu hep gözümüzün önünde olur sonucumuz. Liste ana sayfada sabit kalabilir El_Em El_Em

Evet bebişim tam 37 olcam. 40 a son 3🙈 tek sorun kendimi hala 20 yaşında sanmam😂
Musmutlu, şahane, bol dinlenmeli bi yaş geçirirsin umarım canımmm 😘😍🥰🥳🥳🥳

ben çoktaaannnn oldum 37 ama İnan bişe değişmiyor bana da sorsan ben hala 25im 😂

aaaa bu arada sende başaksın
Eşim gibi 🤣

onun da doğumgünü haftaya pazar 😍

Musmutlu, şahane, bol dinlenmeli bi yaş geçirirsin umarım canımmm 😘😍🥰🥳🥳🥳

ben çoktaaannnn oldum 37 ama İnan bişe değişmiyor bana da sorsan ben hala 25im 😂

aaaa bu arada sende başaksın
Eşim gibi 🤣

onun da doğumgünü haftaya pazar 😍
İnşallah daha güzel olur her şey. Sağ ol kuzum. Başak benim de burcum. Zor bir burçtur. Sanırım eşinin ayrıntıcılığında boğuluyorsundur zaman zaman😄 senin burcun ne
Benim eşim kova. O kadar zıt iki karakteriz ki. Ama o çok benzediğimizi düşünüyor😄
O tam bir ev kedisi ben sokak kedisi. Sanırım birgün kendi kendine kalkıp hadi dışarı çıkalım derse o gün kıyamet falan kopacak diye endişelenirim 😂

İnşallah daha güzel olur her şey. Sağ ol kuzum. Başak benim de burcum. Zor bir burçtur. Sanırım eşinin ayrıntıcılığında boğuluyorsundur zaman zaman😄 senin burcun ne
Benim eşim kova. O kadar zıt iki karakteriz ki. Ama o çok benzediğimizi düşünüyor😄
O tam bir ev kedisi ben sokak kedisi. Sanırım birgün kendi kendine kalkıp hadi dışarı çıkalım derse o gün kıyamet falan kopacak diye endişelenirim 😂
Ehhhh zaman zaman 😂

Benim burcum boğa ama yükselenim kova ve her iki burcun da özelliklerini taşıdığımı düşünüyorum
Evet eşim de gezmeyi tozmayı çok sever ben de aksine ev kuşuyumdur
Allahtan arkadaşı çok da bana çok kalmıyor dışarı çıkma konusunda 😂

Hu huuu selam kizlar ben de geldim💕🤗Zaten tam baslayamamistim diyete burda sifirdan bi baslangic cok daha iyi olur insallah 😇
Hoşgeldin canıım 😍

Kızlar yulafla ve meyveyle yapılacak güzel tarifleriniz var mı

daha doğrusu aslında nette binlerce tarif var da size şunu sormak istiyorum

yulaf ve yoğurtla en çok hangi meyve güzel oluyor ya da sadece yulafla yoğurt mu yemeliyim
cnm ben ballı kakaolu sütlü seviyorum yulaf lapasını 🤗 en çok da çileği, frambuazı yakıştırırım buna, karaorman pastası gibi oluyor denersen 🤗

Kızlar menü ve sporu yine ayrı mı yazalım sohbette kaynamasın ?

Thread 'KİLOLAR FİRARDA 😎 Menü ve Spor Listeleri' KİLOLAR FİRARDA 😎 Menü ve Spor Listeleri
Aynen güzel olur ❤️

Şaka bir yana güzel böyle..
devam edin.

Kilolarınızdan bir daha karşılaşmamak üzere kurtulun hepiniz. :nazar:
Teşekkür ederiiz herşey çok daha güzel olacak :KK71:

Ben biraz daha relax olalım derim 🤗 yani motive edelim birbirimizi ama cezalı gibi olmasın, resimli bildirime de gerek yok bence 👍
menü spor listeleri sayfasına herkes kendi ölçümünü yazarsa ordan birimiz toplayıp postalar :)
4 haftalık en çok kilo yüzdesi veren kişiyi tebrik ederiz ve en çok spor yapanı mesela 🥳 ama spor yapmayanı da dövmeyelim :KK70:
tek bir liste olsun, bir olalım kardeş olalım 😂

En sağlıklısından ara öğünümü yapmaya gidiyorum😂 Sonra da biraz alışveriş yapacağım kendime yeni ciciler alacağım çünkü giyecek hiç bir şeyim yok🙈🙈 Ara ara bakarım kızlar 🥰😘
Ohh ne guzel iyi alisverislerrr
Hangimizin iyi gitti acep. Sıkma canını tutarız ucundan toparlarız yine canım😉
Yeni sayfamızda yeni başlangıçlar yapalım. ❤
Insallah canim :KK200:
Kızlar yulafla ve meyveyle yapılacak güzel tarifleriniz var mı

daha doğrusu aslında nette binlerce tarif var da size şunu sormak istiyorum

yulaf ve yoğurtla en çok hangi meyve güzel oluyor ya da sadece yulafla yoğurt mu yemeliyim
Benm favorim muz, ama armut ve cilek de yakisiyor yada kuru meyveler kuru uzum gunkurusu kayisi gbi
Sorma ilk evlendiğimiz seneler 10 kilo falan yapardım acılı sos yeter artardı bile😂
Şimdi 25 kilo aldım yapmak için duruma göre yapadabirim daha. Bu 25 kiloyu belki sadece sos yapacağım. Ayy yapıp kurtulsam bari gözümde büyüyor😂
Ayy kolay gelsn tek seferde 25 kg cok ben gecn hafta 10kg aldm o bile baya ugrastirdk toplamda 20kg yaptm bende bu hafta bi 5 dha yapip kapaticam sos konusunu :rolleyes:
Yarın küçük oğlumun doğum günü 💕
Nice yaslara cnm :KK200:
Geceleri yatmadan önce mutlaka sodalı ayran yapın inanılmaz derece bağırsaklarıda çalıstırıyor😍
Limonsuz kilo aldirmisti bana :olamaz:

Bencede tarti resmi olsun genel olark takimdaki kurallari bozmasak sanki herkez daha cok motive olur gbi.

Liste icinde donusumlu mantikli olur herkez yapsinki kimseye yuk olmasn mesela spor listesi her hafta baskasi yapsn mesela gbi yada aylik degistirilebillr

Hoşgeldin canıım 😍

cnm ben ballı kakaolu sütlü seviyorum yulaf lapasını 🤗 en çok da çileği, frambuazı yakıştırırım buna, karaorman pastası gibi oluyor denersen 🤗

Aynen güzel olur ❤️

Ben biraz daha relax olalım derim 🤗 yani motive edelim birbirimizi ama cezalı gibi olmasın, resimli bildirime de gerek yok bence 👍
menü spor listeleri sayfasına herkes kendi ölçümünü yazarsa ordan birimiz toplayıp postalar :)
4 haftalık en çok kilo yüzdesi veren kişiyi tebrik ederiz ve en çok spor yapanı mesela 🥳 ama spor yapmayanı da dövmeyelim :KK70:
Sağol kuzum bunu da deneyeceğim ❤️

Hoşgeldin canıım 😍

Aynen güzel olur ❤️

Cok relax olursa zorunlu hissetmeyip motivasyon duser gbi geliyor bana mesela ben menu yazmam bugun diye dusundugm an kacamak yapasm geliyor veyatta spor yapmiyasim :olamaz:

Ohh ne guzel iyi alisverislerrr

Insallah canim :KK200:

Benm favorim muz, ama armut ve cilek de yakisiyor yada kuru meyveler kuru uzum gunkurusu kayisi gbi

Ayy kolay gelsn tek seferde 25 kg cok ben gecn hafta 10kg aldm o bile baya ugrastirdk toplamda 20kg yaptm bende bu hafta bi 5 dha yapip kapaticam sos konusunu :rolleyes:

Nice yaslara cnm :KK200:

Limonsuz kilo aldirmisti bana :olamaz:
Aaaa 🥺
Bencede tarti resmi olsun genel olark takimdaki kurallari bozmasak sanki herkez daha cok motive olur gbi.

Liste icinde donusumlu mantikli olur herkez yapsinki kimseye yuk olmasn mesela spor listesi her hafta baskasi yapsn mesela gbi yada aylik degistirilebillr

Yok hayır ilkkez buraya geliyorum diyet konusunda yardımcı oluyim dedim yorumu okuyunca yulafla ilgili söyleyim dedim hiç bilmiyorum kurallar nedir neler oluyor nasıl oluyor 🤗
iyi yaptın cnm 🤗 takımlar kapandı bakalım yeni kuralları tartışıyoruz ama genel olarak cuma günleri kilo bildirimi yapılan ve günlük menü spor su vs bildirmi yapılarak gidişatın takip edildiği yerdi cuma zayıflama yarışmaları ❤️

X