Kilolar Firarda 😎

Kızlar yulafla ve meyveyle yapılacak güzel tarifleriniz var mı

daha doğrusu aslında nette binlerce tarif var da size şunu sormak istiyorum

yulaf ve yoğurtla en çok hangi meyve güzel oluyor ya da sadece yulafla yoğurt mu yemeliyim
Bögürtlen şeftali
yeşilelma ile tarçın 🥰

yulaf ve yoğurtla en çok hangi meyve güzel oluyor ya da sadece yulafla yoğurt mu yemeliyim
evde ne meyve varsa bak yaseminim hangisini canın çekiyorsa onu kat gitsin, ben elma armut muz şeftali erik ne varsa hepsiyle de ayrı ayrı yapmıştım(karpuz kavun hariç) hatta canım meyve istemiyorken salatalıkla bile yaptım içine istersen tarçın zencefil zerdeçal da at az az ohh mis gibi yağ yakan öğün olur

Merhaba sayfamız hayırlı olsun hepimize 🤗 inşallah yarışma gibi sıkı tutarız . boğazımı tutmazsam beni merdaneyle kovalayıp falakaya yatırıp elektrik verebilirsiniz arkadaşlar her türlü yola gelmem lazım 😢
çok uğraşlı be gülüm onun yerine büyük tava alıp ateşe koyup kısa yoldan kilo vermek için yağlar eriyene kadar kızgın tavaya yatarız olur biter :KK66:

kurdun mu bari bitti mi turşu işi
Kurdum abla.
25 kilo bursa domatesi sos,menemen olmak için beni bekliyor😔😔
Akşamdan sarımsakları mi suya islatmistim şimdi iki kizcem onları soyuyor bende domateslerin yarısını yıkadım bı bakiyim dedim çeneye daldım burda 🤭🤭😂😂

Her türlü meyve olur canım ben muzu şeftaliyi armudu ananası çok sevdim çilek de yakışıyor
evde ne meyve varsa bak yaseminim hangisini canın çekiyorsa onu kat gitsin, ben elma armut muz şeftali erik ne varsa hepsiyle de ayrı ayrı yapmıştım(karpuz kavun hariç) hatta canım meyve istemiyorken salatalıkla bile yaptım içine istersen tarçın zencefil zerdeçal da at az az ohh mis gibi yağ yakan öğün olur
Ben karpuzla bile denedim🤣🤣

Kurdum abla.
25 kilo bursa domatesi sos,menemen olmak için beni bekliyor😔😔
Akşamdan sarımsakları mi suya islatmistim şimdi iki kizcem onları soyuyor bende domateslerin yarısını yıkadım bı bakiyim dedim çeneye daldım burda 🤭🤭😂😂
Allah kolaylık versin canım ay ben hiç yapamıyorum çok zor geliyor annem yapıyor ondan alıyorum hep

Sağolsun annemde yaptığından verir de
Benim evde acılı sos canavarları var😂😂
Oluyorlar sos diye. Annem nasil yapsın kadın o kadar 😂😂😂
Sende üç çocuk var yetiştiremez kadın haklısın🤣 Çocuk olunca bende herhalde kendim yapmaya başlarım 😅
😂😂😂
Armutta güzel olmuştu bak
Karpuzu sevdin mi ben hiç canlandıran adım damagim da karpuzlusunu😂😂
Yok sevmedim karpuzu onu da bir kez yaptım o kadar evde sadece karpuz vardı bir deneyeyim dedim ama olmadı bazı meyveleri sadece yiyeceksin🤣🤣🤣

Sende üç çocuk var yetiştiremez kadın haklısın🤣 Çocuk olunca bende herhalde kendim yapmaya başlarım 😅

Yok sevmedim karpuzu onu da bir kez yaptım o kadar evde sadece karpuz vardı bir deneyeyim dedim ama olmadı bazı meyveleri sadece yiyeceksin🤣🤣🤣
Öle dumduk yiyeceksin aynen😂😂
Bazısı işlem kabul etmiyor🤭

Valla domates sosa ben de bayılırım ama 25 kilo baya çokmuş 😁 domates de ucuzlasa da bol bol yapsak

Sorma ilk evlendiğimiz seneler 10 kilo falan yapardım acılı sos yeter artardı bile😂
Şimdi 25 kilo aldım yapmak için duruma göre yapadabirim daha. Bu 25 kiloyu belki sadece sos yapacağım. Ayy yapıp kurtulsam bari gözümde büyüyor😂

X