Yeni sayfa yeni haftaBugun hic iyi gecmedi benm hatta butun hafta sonu kotuyduu yarin son gaz devamm
aynen dediğin gibi çoook güzel olacakkkkkYeni sayfa yeni haftaçok daha güzel olacak canım
Aynenn oyleeeyarın gazı kökleriz pınarım bu gün bu gün de kalır olur biter be gülümm
Insallah canimmYeni sayfa yeni haftaçok daha güzel olacak canım
Hangimizin iyi gitti acep. Sıkma canını tutarız ucundan toparlarız yine canımBugun hic iyi gecmedi benm hatta butun hafta sonu kotuyduu yarin son gaz devamm
Aynen canım hafta sonu artık geçti bitti önümüze bakıyoruz inşallah tertemiz geçecek bu haftaBen de geldimmm
ama haftasonum berbat geçti, yine mideme çöplük muamelesi çektim
neyse şu dk itibariyle baştan başlıyorum, yeni sayfa açtık di mi ama
Ay hoş gördüm abla eski performansım yok sankihoş geldin hamişim atom karıncam
Aynen bende canım toplayacağız beraber.Salı günü 21gün sekersiz diyete başlayalımBen de geldimmm
ama haftasonum berbat geçti, yine mideme çöplük muamelesi çektim
neyse şu dk itibariyle baştan başlıyorum, yeni sayfa açtık di mi ama
az ağırsın ya iki candan dolayı ondan kuzummm 2. canı sen bir hayırlısıyla sağ salim kucağına al tek can kal eski performansını ikiye bile katlarsınAy hoş gördüm abla eski performansım yok sanki
İnşallah kuzum şimdi internetten önümüzdeki hafta İçin menü planlaması araştırıyorumAynen canım hafta sonu artık geçti bitti önümüze bakıyoruz inşallah tertemiz geçecek bu hafta
yapalım kuzum ama neden salı?Aynen bende canım toplayacağız beraber.Salı günü 21gün sekersiz diyete başlayalım