Kilolar Firarda 😎

8 yıl hastanedeydim canım hem de İstanbul'da en yoğun yerde, çok şükür 1.5 yıldır aile hekimliğindeyim,şimdi aşılamadan dolayı çok yogunuz ama yine de hastaneye göre çok iyi durumdayım,
Ay İstanbul hastaneleri korkunç. 6 yıl yaşadım ama mecbur hep özele gittim. Gerçi özeller de doluydu.Bi gece dayımlarda kaldım. Gece rahatsızlandım yakın diye Bağcılar devlet hastanesine götürdüler beni. Gece 12 ve acil sıram 500 dü. Sürekli birileri kavga ediyordu. Çıkalım burdan ben daha kötü oluyorum dedim

Devlet hastaneleri rezalet burada hakikaten ben de bir kez gittim Pendik devlete aman dedim bu ne Allah aşkına özele gittim ondan sonra hep

İşte tam da Bağcılar'da çalıştım kaç yil,şimdi düşünüyorum da neler gelmedi başımıza,oranın hasta popülasyonu çok kötü malesef, tinerciler falan mı basmadı, kapımızı mi kırmadı , yastığında silahla hasta mı yatmadı...yoğunluktan ayrı yaşanan olaylar bunlar yani daha neler neler...hergun dua okuya okuya giderdim nöbete olaysız bitireyim diye...ve evet çok haklısın o acilde 300 den az sıra görülmemiştir şimdiye kadar

14 eylul
Kahvalti
3 yk menemen
1 dilim ekmek

Ogle
1 kase yogurt
4 yk patates salatasi

Aksam
Salata
3 tane mezgit

2.5 lt su
10 bin adim

El_Em SonsuzUmut baska biri etiketleniyormu bilmiyorum
Çok güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun spor da çok iyi
Vallahi senin menun de çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…