- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
Spor yapmadı kız sadece her gün yarım saat yürüdüSporla öyle oluyor cnm ☺ iyi almasın almasın
Ablamın da öğrencilerinden birisi pozitif gelmiş hatta bi öğretmen arkadaşları da olmuş ve kötü atlatıyormuşDün dersine girdiğim öğrenci bugün karantinaya alındı. Hayırlısı artık. Allah’a emanet gidiyoruz
Ay İstanbul hastaneleri korkunç. 6 yıl yaşadım ama mecbur hep özele gittim. Gerçi özeller de doluydu.Bi gece dayımlarda kaldım. Gece rahatsızlandım yakın diye Bağcılar devlet hastanesine götürdüler beni. Gece 12 ve acil sıram 500 dü. Sürekli birileri kavga ediyordu. Çıkalım burdan ben daha kötü oluyorum dedim8 yıl hastanedeydim canım hem de İstanbul'da en yoğun yerde, çok şükür 1.5 yıldır aile hekimliğindeyim,şimdi aşılamadan dolayı çok yogunuz ama yine de hastaneye göre çok iyi durumdayım,
O zaman yağdan vermiş cnm çok iyiSpor yapmadı kız sadece her gün yarım saat yürüdübenim anam gitti 60 yaşına başı dönüyor spor yapmaya kalkarsa
İnşallah bulaşmaz canım, bundan sonra böyle yaşayacağız heraldeDün dersine girdiğim öğrenci bugün karantinaya alındı. Hayırlısı artık. Allah’a emanet gidiyoruz
Valla ben daha olmadım da korkmaya da başladım açıkçasıAblamın da öğrencilerinden birisi pozitif gelmiş hatta bi öğretmen arkadaşları da olmuş ve kötü atlatıyormuş
Amin inşallah amin çok amin çok çok aminO zaman yağdan vermiş cnm çok iyidarısı bize bakalım
Şimdi tartılcak mısın yoksa diyetisyene gitmeye mi bırakıcaksın cnmAmin inşallah amin çok amin çok çok amin
Çok haklısınız ya böyle zaten nereye kadar gidecek daha 1 hafta oldu okullar açılalı her okulda en az 2 sınıf kapanmıştırValla ben daha olmadım da korkmaya da başladım açıkçası
Devlet hastaneleri rezalet burada hakikaten ben de bir kez gittim Pendik devlete aman dedim bu ne Allah aşkına özele gittim ondan sonra hepAy İstanbul hastaneleri korkunç. 6 yıl yaşadım ama mecbur hep özele gittim. Gerçi özeller de doluydu.Bi gece dayımlarda kaldım. Gece rahatsızlandım yakın diye Bağcılar devlet hastanesine götürdüler beni. Gece 12 ve acil sıram 500 dü. Sürekli birileri kavga ediyordu. Çıkalım burdan ben daha kötü oluyorum dedim
İşte tam da Bağcılar'da çalıştım kaç yil,şimdi düşünüyorum da neler gelmedi başımıza,oranın hasta popülasyonu çok kötü malesef, tinerciler falan mı basmadı, kapımızı mi kırmadı , yastığında silahla hasta mı yatmadı...yoğunluktan ayrı yaşanan olaylar bunlar yani daha neler neler...hergun dua okuya okuya giderdim nöbete olaysız bitireyim diye...ve evet çok haklısın o acilde 300 den az sıra görülmemiştir şimdiye kadarAy İstanbul hastaneleri korkunç. 6 yıl yaşadım ama mecbur hep özele gittim. Gerçi özeller de doluydu.Bi gece dayımlarda kaldım. Gece rahatsızlandım yakın diye Bağcılar devlet hastanesine götürdüler beni. Gece 12 ve acil sıram 500 dü. Sürekli birileri kavga ediyordu. Çıkalım burdan ben daha kötü oluyorum dedim
Çok can alıcı bir soru sordunŞimdi tartılcak mısın yoksa diyetisyene gitmeye mi bırakıcaksın cnm
Kız ben hastanede çalışırken gidip muayene olamazdım öyle bir yoğunluk düşünDevlet hastaneleri rezalet burada hakikaten ben de bir kez gittim Pendik devlete aman dedim bu ne Allah aşkına özele gittim ondan sonra hep
Avrupa tarafı daha beter bu konuda zaten sen gitmiyorsan artık bizim gitmememiz çok doğalKız ben hastanede çalışırken gidip muayene olamazdım öyle bir yoğunluk düşünben de özele giderdim
No | Üye Nick | 13.Eyl | 14.Eyl | 15.Eyl | 16.Eyl | 17.Eyl | 18.Eyl | 19.Eyl |
1 |
| * | ||||||
2 |
| * | ||||||
3 | @bilgem tomris | * | ||||||
4 | @Breeze96 | |||||||
5 | C Cagrihilal1 | |||||||
6 |
| * | ||||||
7 |
| |||||||
8 |
| |||||||
9 |
| |||||||
10 |
| * | ||||||
11 | G Goklerce | * | ||||||
12 |
| |||||||
13 |
| * | ||||||
14 |
| * | ||||||
15 |
| |||||||
16 |
| * | ||||||
17 |
| * | ||||||
18 | K Kubraaaccc | |||||||
19 |
| |||||||
20 |
| * | ||||||
21 |
| * | ||||||
22 |
| * | ||||||
23 |
| |||||||
24 |
| * | ||||||
25 |
| * | ||||||
26 |
| * |
Aynen aslında iyi drlar var da muayene olabilmek çok mümkün olmuyorAvrupa tarafı daha beter bu konuda zaten sen gitmiyorsan artık bizim gitmememiz çok doğal
Çok güzel canım afiyet olsun14 eylul
Kahvalti
3 yk menemen
1 dilim ekmek
Ogle
1 kase yogurt
4 yk patates salatasi
Aksam
Salata
3 tane mezgit
2.5 lt su
10 bin adim
El_Em SonsuzUmut baska biri etiketleniyormu bilmiyorum
Çok güzel canım afiyet olsun14 eylül salı
10.45 : 1 yumurta,1 dilim peynir,salataşık,1 dimim tb ekmek
15.00 : 1 küçük elma,1 şeftali,1 avuç beyaz leblebi
18.00 : 1 kepçe çorba, 4 incecik dilim fırında mücver
Su : 3lt
Spor : 30 dk cardio
El_Em eceboce Ucmelekannesi
Vallahi senin menun de çok güzel14 Eylül menüm
Kahvaltı:10.00
2 yumurta
Bir domates
Bir dilim ekmek
Aksam:16.00
1kepçe mercimek çorbası
Salata yarim lahmacun
Salata
18.00
2mürdüm eriği
4 ceviz
Su:2 litre olur
Spor:
90 dk tempolu yürüyüş
Eki Görüntüle 2916319
Aynen canım zaten randevu alabilmek mümkün değil hastalığım geçer on beş güneAynen aslında iyi drlar var da muayene olabilmek çok mümkün olmuyor