Kilolar Firarda 😎

14 eylul
Kahvalti
3 yk menemen
1 dilim ekmek

Ogle
1 kase yogurt
4 yk patates salatasi

Aksam
Salata
3 tane mezgit

2.5 lt su
10 bin adim

El_Em El_Em @Sonsuz umut baska biri etiketleniyormu bilmiyorum
Afiyet olsun canım mezgit kızartma değilse gayet güzel🥰
14 eylül salı
10.45 : 1 yumurta,1 dilim peynir,salataşık,1 dimim tb ekmek
15.00 : 1 küçük elma,1 şeftali,1 avuç beyaz leblebi
18.00 : 1 kepçe çorba, 4 incecik dilim fırında mücver
Su : 3lt
Spor : 30 dk cardio
El_Em El_Em @eceboce Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Şahane menü canım spor ve adımlar da çok iyi😘
14 Eylül menüm

Kahvaltı:10.00
2 yumurta
Bir domates
Bir dilim ekmek

Aksam:16.00
1kepçe mercimek çorbası
Salata yarim lahmacun
Salata

18.00
2mürdüm eriği
4 ceviz

Su:2 litre olur
Spor:
90 dk tempolu yürüyüş
Eki Görüntüle 2916319
Afiyet olsun canım dengelemişsin adımlar harika😍
14.09.2021
12.30
2 sahanda yumurta, 1 dilim peynir,5 zeytin, 🍅 salatalık 1 dilim ekmek 1 Tk reçel

16.00 sade kahve, 2 kare bitter , 1 elma
19.00 1 kepçe domates çorbası, 2 sk taze fasulye,1 dilim ekmek,3 biber turşusu,yoğurt
19.30 3 hurma

Şu: 2.5 lt
Afiyet olsun canım tek eksik spor🥰

İşte tam da Bağcılar'da çalıştım kaç yil,şimdi düşünüyorum da neler gelmedi başımıza,oranın hasta popülasyonu çok kötü malesef, tinerciler falan mı basmadı, kapımızı mi kırmadı , yastığında silahla hasta mı yatmadı...yoğunluktan ayrı yaşanan olaylar bunlar yani daha neler neler...hergun dua okuya okuya giderdim nöbete olaysız bitireyim diye...ve evet çok haklısın o acilde 300 den az sıra görülmemiştir şimdiye kadar
Ay korkunçtu cidden. İlk kez o gün tıp okumadığım için şanslı hissetmiştim 😂

Bahçelievler cnm 😍ama Yenimahallede 10 yıl kadar oturduk 9.durakta 😍

Evet evet cnm telve candır 😂

😍😘😘😘 ben Bahçelievler cnm

Ben de ankaradayım keçiören.Yagmur guzel bugün yağdı bayağı yağdı.

Ooo 🤩 cidden ne çok ankaralı var
Genelde İstanbul çok olurdu 🤭

Bende orandayım MSB Lojmanları tam konum 🤭🤭😁
Ben de yıldızdayım ❤️

Cig lahana cook gaz ve sislik yapar canim. Haslanmis balkabagi cok guzel bahirsak calistirir, sslik deyapmaz. Veyakuru kayisi , kuru erik.
aaaa balkabağını ilk defa duydum
Mevsimi gelsin de denerim canım sağol 😍

Merhaba Kızlar,
Menü yazmayan arkadaşlar var, lütfen yediklerinizi saklamayın azıcık kınicaz sadece :halay::KK62:

Eki Görüntüle 2916366

Benimkini azıcık kınamayla kurtaramam bence 🙈🙈

14 Eylül
Kahvaltı: 2 yumurta, domates, zeytin, peynir, 1 dilim ekmek, filtre kahve
Öğle: 1 çikolata(dido), yulaf lapası
Akşam: 4 çatal sucuklu yumurta

2,5 lt su, 10 dk pilates, 3 mil Leslie

Menün çok iyi o yüzden bi tanecik çikolatayı görmezden geliyorum 😃🥰

afiyet olsun canım

selamm canımmm hoşgeldinn ne yaptın zavallı mideneeee gelll çabukk bir arın bizle :))

yeni sayfamız görmüşsün artık oradayız kuzum :KK200:

linkinide kopy yapayım yeni gelen canlar olursa geçmişte yorulmasın :)
Hoş buldum canımm😘😘
Ya ben mideme bişey yapmadım azıcık acı fln yiyince mortingen oluyorum🥲 dün gece sabahladım neyseki bugün accık yedim dinlendi minnoş midem🤭

Yeni sayfamız da hayırlı olsun bol eksiler olsun inşallah amin🙇🏻‍♀️

Selamlaaaar. Nabersiniz?? G Goklerce ortim nasılsın? Menünü yazmadın mı yoksa yine beni etiketlemeyi mi unuttun? :KK70:

Ben akşam 16.30 gibi eve geldim. Yemek azıcık dinlenme falan oldu. :KK70: Sonra derse oturdum. Hala dersteyim ama bunaldım bi buraya damlayayım dedim hehehe Bugün 10k adımı bulamamışım ama bacaklarım ağrıyor yine de. Evdeyken adım sayım 300 falan olduğu için normal. :KK70:

Çok can alıcı bir soru sordun🤣🤣eskişehirden ayrılacağım gün tartılacağım ve hiç istemesem de öğreneceğim sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten🤣🤣
aslında fikir vermek istemiştim haha 😂 belki biraz daha verirsin diyetisyene gidesiye :KK66:

Merhaba Kızlar,
Menü yazmayan arkadaşlar var, lütfen yediklerinizi saklamayın azıcık kınicaz sadece :halay::KK62:

Eki Görüntüle 2916366
ay bu çok güzel olmuuş 😍 kırmızı bantlılar utancak vallahi :KK70:

Ben de yıldızdayım ❤️

aaaa balkabağını ilk defa duydum
Mevsimi gelsin de denerim canım sağol 😍

Benimkini azıcık kınamayla kurtaramam bence 🙈🙈

Menün çok iyi o yüzden bi tanecik çikolatayı görmezden geliyorum 😃🥰

afiyet olsun canım
sağol canım benim,
Orticiğim yalnız böyle olmaz menü yaz ki biraz eleştireyim :):dua:

aslında fikir vermek istemiştim haha 😂 belki biraz daha verirsin diyetisyene gidesiye :KK66:

ay bu çok güzel olmuuş 😍 kırmızı bantlılar utancak vallahi :KK70:
Bugün artık yazarlar heralde ne yediklerini ne spor yaptıklarını :rapci:

Ucmelekannesi Ucmelekannesi El_Em El_Em menü paylaşım yapmazlarsa bir cezası olmalı heralde :sinirli::skandal:

canım neyi bekliyorsun okullarda başladı evine yerleştin var mı başka bir şey
artık bir yere bağlı değiliz kuralları biz belirledik :) ilk sayfada farklı bir şey yok hadi başla sende
El_Em El_Em kaptancım lütfen kızma ama bende biraz dağıttım. Disiplin edilmem gerektiğini hissediyorum. Neyse ki adımım fazla da vicdanım bir nebze rahat. Yoksa ben kim midemi cayır cayır yakacağını bile bile poğaça yemek kim..

Ay korkunçtu cidden. İlk kez o gün tıp okumadığım için şanslı hissetmiştim 😂
Aynen saglik alanı çok zor artık, aklı olan başka alan okusun yani o derece ama işte ülkemizde iş sartlarini düşününce çok fazla seçenek kalmıyor :KK43:
Selamlaaaar. Nabersiniz?? G Goklerce ortim nasılsın? Menünü yazmadın mı yoksa yine beni etiketlemeyi mi unuttun? :KK70:

Ben akşam 16.30 gibi eve geldim. Yemek azıcık dinlenme falan oldu. :KK70: Sonra derse oturdum. Hala dersteyim ama bunaldım bi buraya damlayayım dedim hehehe Bugün 10k adımı bulamamışım ama bacaklarım ağrıyor yine de. Evdeyken adım sayım 300 falan olduğu için normal. :KK70:
Ortim yacok mahcubm sana :KK43: unuttum ben yine ama alışacağım söz 🤲❤️ canısı sen ne dersi çalışıyorsun,ben de bugün aşırı yoruldum ya ,akşam da kızla kağıt yapistrma birşeyler uğraştık hala uyumadi sıpa dolaniyor ortalıkta,ben de bıraktım dedesine aldım kitabımı geçtim odama

Az önce haber verdi kadın öğretmen arkadaşlardan biri de pozitif çıkmış🤷‍♀️
üzüldüm cnm ya :/ inşallah kimseye bulaştırmamıştır o da hafif atlatır :dua:

Ben de yıldızdayım ❤️
😘

iyiyiz cnm ben de yürüyüşten geldim ❤️
kolay gelsin :KK66:

Sabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 wasa, 4 yeşilzeytin, kiraz saplı çay, 1 çatal krem peynir
Ara
Litalif, yeşil çay
Akşam
Köri soslu tavuk, salata, 1 kepçe tarhana çorbası

3400 adım🤣 3 mil Leslie, 2,5 lt su

@Beyaz leylak Ucmelekannesi Ucmelekannesi Azimliiii Azimliiii
Güzel menu canım afiyet olsun 😘
14 Eylül
Kahvaltı: 2 yumurta, domates, zeytin, peynir, 1 dilim ekmek, filtre kahve
Öğle: 1 çikolata(dido), yulaf lapası
Akşam: 4 çatal sucuklu yumurta

2,5 lt su, 10 dk pilates, 3 mil Leslie

Akşam çok hafif olduğu için çikolata görmezden geliniyor canım 😍😘
14.09.2021
Kahvaltı
-3 salatalık
-1 kk peynir
-Yeşil çay

Sade kahve

Öğle
-Meksika fasulyeli ton balıklı salata

Sade kahve

Akşam
-tavuk ızgara
-salata
-birer çatal meze

Su 2,5 lt
Spor şimdilik yok, sporlarımı sabah erken kalkıp yapmayı düşünüyorum aksi halde akşama fırsatım olmuyor 🤷🏻‍♀️

El_Em El_Em
Gayet güzel canım afiyet olsun 😘, karbonhidrat yok nerdeyse 😍😘
14 Eylül
Sabah 1 poğaça
Öğlen 1 ananas, 1 gofrik 😔
Akşam : 1 kase turşu, 3 avuç Antep fıstığı
18200 adım. (fotoğraf çektim fakat telefondan yükleme yapamıyorum.) Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Sağlıksız bir gün olmuş canım, tekrar motivasyon u toplaman lazım, dobarlan biragma gendini 😍😘

X