Kilolar Firarda 😎

Korona olmasa Ankaralılar kızılayda buluşur tanışırdık.
Etlik tam konum👍😍
Ah ne güzel olurdu parkta bahçede konuştuğum komşularım dışında Ankara'da hiç kimseyle görüşmüyorumya 😓😓 Ben Ankara'ya geleli 4 yıl olmak üzere pek bir yerini bilmiyorum eş dost İstanbulda kaldı.
Ama merak ettim baktım etlikde 25 dk ankaranın özelliği herhalde nereye baksam 20 25 dk 😁😁😁 İstanbul öyle miydiiii yaaaa 🤦🏻‍♀️

Ah ne güzel olurdu parkta bahçede konuştuğum komşularım dışında Ankara'da hiç kimseyle görüşmüyorumya 😓😓 Ben Ankara'ya geleli 4 yıl olmak üzere pek bir yerini bilmiyorum eş dost İstanbulda kaldı.
Ama merak ettim baktım etlikde 25 dk ankaranın özelliği herhalde nereye baksam 20 25 dk 😁😁😁 İstanbul öyle miydiiii yaaaa 🤦🏻‍♀️
Ben ankarada doğdum büyüdüm.
Bir de ankaranin tüm yolları kızılaya çıkar derler.seviyorum ben ankarayi.Gezilecek görülecek cok yer var.istanbula bir kez gittim. gezmek icin güzel ama orada duramam sanırım.

Ben ankarada doğdum büyüdüm.
Bir de ankaranin tüm yolları kızılaya çıkar derler.seviyorum ben ankarayi.Gezilecek görülecek cok yer var.istanbula bir kez gittim. gezmek icin güzel ama orada duramam sanırım.
Cnm oğlunun doğumgününü dün kutlamıştık görmedin sanırım 😘 tekrar kutlu olsn

Doğum günü kutlu olsun canim.
Nice sağlıklı birlikte uzun yıllarının olsun.
Maşallah kaç yaşında olacak

Zaten belli olmuş kurallarımız güzel olmuş bence

Bende bugün 15 kilosunu yaptım ancak tencerem o kadarını aldı yarında geri kalanını ons
Eline sağlık afiyetle yiyin canim benim
Aminn canım 11 oldu kuzum maşallah😍
denizbenimadim denizbenimadim doğumgünün kutlu olsun bebeğim nice mutlu fit yaşlara sevdiklerinle 🤗
@Breeze96 cnm oğluşunun doğumgünü kutlu olsun güzel sağlıklı mutlu bir ömür geçirsin sizinle inşallah :KK200:
😍😍😍😍
:KK19: ORTAKLAR :KK19:
( 10-17 Eylül )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar :KK200:
K Kubraaaccc ortim ❤
Rabbim korusun canim .
Bizim okulda duymadım hala yok sanırım .
Okuldan kızımı alırken veliler kapının önünde bir toplaniyorlar dip dibe anlamıyorum. Çocuklar bile en dikkatsiz halleriyle daha dikkatli büyüklerden.
Küçük oğlumun okulunda 4 oldu.okul çok kalabalık.insallah çıkmaz daha.sen i n adına sevindim.inşallah çıkmaz sizde de.Veliler çok sıkıntı çıkışta😢
Muthiss menu ortimm afiyet olsunn

Cok iyi yaa vardi bende hindistan cevizi yagı bir bakayim

Tamam abla yapicam yarn kesin yeni baslangic yapiyorm basa sarmak yok bu defaa

Hadii gozun aydinnn :confused::rolleyes:

Hosgeldn cnm ay nekadar densiz insanlar var ya millet birine laf soylemeye yer ariyor gercktn daha yeni dogum yapmissin hem 70kg cok da degl ki yani

Allah yardim etsin gercktm zor ama asiniz var sonucta insallah korur sizi

Ayy emzirirken ne guzl gidiyor ben emzirdigm donem aburcubur yesemde kilo almazdm smdi hemen kilo oluyor 2 kez verdim dogum sonrasi ama kiymetini bilemedm tekrar aldim simdi de durmadan sil bastan yapiyorm biturlu motive olup veremedm kilolari, yani diyecegm o ki emzirme avantajni es gecme hergun 500kalori yaktiriyormus fazladan

Ayy bende ayni 82 doguma girdm 75.5 dogumdan sonra ve onumuzde 4-5 gun icinde acayip odem gitmisti 71 lere dusmustm hatta hastane gidiyorduk dogum yaptigma inanamiyolardi simdi fazlasiyla geziyom :KK43:
Inşallah canım💕😍

Annem 95ten 75e düştü nisanda başladı temmuz sonunda 75ti hala daha öyle istediklerini yiyor falan ama abartmadan🤣🤣arkadaşlarıyka oturmaya gitmişse o gün orda yiyor akşam evde bi kase yoğurtla günü kapatıyor🤣ben olsam o gün zaten battı diyip habire yerim gün sonuna kadar🤣🤣
Vallahi maşallah annene ❤️

Annem 95ten 75e düştü nisanda başladı temmuz sonunda 75ti hala daha öyle istediklerini yiyor falan ama abartmadan🤣🤣arkadaşlarıyka oturmaya gitmişse o gün orda yiyor akşam evde bi kase yoğurtla günü kapatıyor🤣ben olsam o gün zaten battı diyip habire yerim gün sonuna kadar🤣🤣
Hıı kız 75 mi 😊
Boyu kaç ☺

X