Afiyet olsun canım mezgit kızartma değilse gayet güzel14 eylul
Kahvalti
3 yk menemen
1 dilim ekmek
Ogle
1 kase yogurt
4 yk patates salatasi
Aksam
Salata
3 tane mezgit
2.5 lt su
10 bin adim
El_Em @Sonsuz umut baska biri etiketleniyormu bilmiyorum
Şahane menü canım spor ve adımlar da çok iyi14 eylül salı
10.45 : 1 yumurta,1 dilim peynir,salataşık,1 dimim tb ekmek
15.00 : 1 küçük elma,1 şeftali,1 avuç beyaz leblebi
18.00 : 1 kepçe çorba, 4 incecik dilim fırında mücver
Su : 3lt
Spor : 30 dk cardio
El_Em @eceboce Ucmelekannesi
Afiyet olsun canım dengelemişsin adımlar harika14 Eylül menüm
Kahvaltı:10.00
2 yumurta
Bir domates
Bir dilim ekmek
Aksam:16.00
1kepçe mercimek çorbası
Salata yarim lahmacun
Salata
18.00
2mürdüm eriği
4 ceviz
Su:2 litre olur
Spor:
90 dk tempolu yürüyüş
Eki Görüntüle 2916319
Afiyet olsun canım tek eksik spor14.09.2021
12.30
2 sahanda yumurta, 1 dilim peynir,5 zeytin,salatalık 1 dilim ekmek 1 Tk reçel
16.00 sade kahve, 2 kare bitter , 1 elma
19.00 1 kepçe domates çorbası, 2 sk taze fasulye,1 dilim ekmek,3 biber turşusu,yoğurt
19.30 3 hurma
Şu: 2.5 lt
Eline sağlık canım benimMenu paylaşımı nickli hali :)
No Üye Nick 13.Eyl 14.Eyl 15.Eyl 16.Eyl 17.Eyl 18.Eyl 19.Eyl 1 Azimliiii * 2 @Beyaz leylak * 3 @bilgem tomris * 4 @Breeze96 5 @Cagrihilal1 6 @Calypso95 * 7 @DeryaOnDiet 8 @eceboce 9 @eliya 10 @Fit mutlu anne * 11 G Goklerce * 12 denizbenimadim 13 Hedef60kgolmak * 14 hzlsel * 15 Jasminium84 16 @karabiber01 * 17 @kardelelen321 * 18 @Kubraaaccc 19 Lizozom55 20 @Nikinik * 21 @nnurc * 22 pacman * 23 @Pnrrr-20 24 @Sonsuz umut * 25 Ucmelekannesi * 26 yarimuhendis *
Ay korkunçtu cidden. İlk kez o gün tıp okumadığım için şanslı hissetmiştimİşte tam da Bağcılar'da çalıştım kaç yil,şimdi düşünüyorum da neler gelmedi başımıza,oranın hasta popülasyonu çok kötü malesef, tinerciler falan mı basmadı, kapımızı mi kırmadı , yastığında silahla hasta mı yatmadı...yoğunluktan ayrı yaşanan olaylar bunlar yani daha neler neler...hergun dua okuya okuya giderdim nöbete olaysız bitireyim diye...ve evet çok haklısın o acilde 300 den az sıra görülmemiştir şimdiye kadar
Az önce haber verdi kadın öğretmen arkadaşlardan biri de pozitif çıkmışÇok haklısınız ya böyle zaten nereye kadar gidecek daha 1 hafta oldu okullar açılalı her okulda en az 2 sınıf kapanmıştır
Bahçelievler cnmama Yenimahallede 10 yıl kadar oturduk 9.durakta
Evet evet cnm telve candır
ben Bahçelievler cnm
Ben de ankaradayım keçiören.Yagmur guzel bugün yağdı bayağı yağdı.
Ben de yıldızdayımOoocidden ne çok ankaralı var
Genelde İstanbul çok olurdu
Bende orandayım MSB Lojmanları tam konum
aaaa balkabağını ilk defa duydumCig lahana cook gaz ve sislik yapar canim. Haslanmis balkabagi cok guzel bahirsak calistirir, sslik deyapmaz. Veyakuru kayisi , kuru erik.
Merhaba Kızlar,
Menü yazmayan arkadaşlar var, lütfen yediklerinizi saklamayın azıcık kınicaz sadece
Eki Görüntüle 2916366
Benimkini azıcık kınamayla kurtaramam benceMenu paylaşımı nickli hali :)
No Üye Nick 13.Eyl 14.Eyl 15.Eyl 16.Eyl 17.Eyl 18.Eyl 19.Eyl 1 Azimliiii * 2 @Beyaz leylak * 3 @bilgem tomris * 4 @Breeze96 5 @Cagrihilal1 6 @Calypso95 * 7 @DeryaOnDiet 8 @eceboce 9 @eliya 10 @Fit mutlu anne * 11 G Goklerce * 12 denizbenimadim 13 Hedef60kgolmak * 14 hzlsel * 15 Jasminium84 16 @karabiber01 * 17 @kardelelen321 * 18 @Kubraaaccc 19 Lizozom55 20 @Nikinik * 21 @nnurc * 22 pacman * 23 @Pnrrr-20 24 @Sonsuz umut * 25 Ucmelekannesi * 26 yarimuhendis *
Menün çok iyi o yüzden bi tanecik çikolatayı görmezden geliyorum14 Eylül
Kahvaltı: 2 yumurta, domates, zeytin, peynir, 1 dilim ekmek, filtre kahve
Öğle: 1 çikolata(dido), yulaf lapası
Akşam: 4 çatal sucuklu yumurta
2,5 lt su, 10 dk pilates, 3 mil Leslie
Hoş buldum canımmselamm canımmm hoşgeldinn ne yaptın zavallı mideneeee gelll çabukk bir arın bizle :))
yeni sayfamız görmüşsün artık oradayız kuzum
linkinide kopy yapayım yeni gelen canlar olursa geçmişte yorulmasın :)
Kilolar Firarda 😎
KİLOLAR FİRARDA... 🤸🏼♀️🤸🏼♀️ EX 5.TAKIM ÜYELERİ ✌️✌️ 🤩🤩 HAFTANIN SORUMLU KAPTANLARI @hzlsel @hedef54kg @Pnrrr-20 Thread 'KİLOLAR FİRARDA 😎 menü ve spor listesi' KİLOLAR FİRARDA 😎 menü ve spor listesi 🔹🔹KURALLARIMIZ 🔹🔹 - Kilo bildirim günümüz cuma günüdür,fotoğraflı bildirim yapmak...www.kadinlarkulubu.com
İnşallah sende bir şey yoktur arkadaşın da kolay atlatırAz önce haber verdi kadın öğretmen arkadaşlardan biri de pozitif çıkmış
aslında fikir vermek istemiştim hahaÇok can alıcı bir soru sorduneskişehirden ayrılacağım gün tartılacağım ve hiç istemesem de öğreneceğim sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten
ay bu çok güzel olmuuşMerhaba Kızlar,
Menü yazmayan arkadaşlar var, lütfen yediklerinizi saklamayın azıcık kınicaz sadece
Eki Görüntüle 2916366
sağol canım benim,Ben de yıldızdayım
aaaa balkabağını ilk defa duydum
Mevsimi gelsin de denerim canım sağol
Benimkini azıcık kınamayla kurtaramam bence
Menün çok iyi o yüzden bi tanecik çikolatayı görmezden geliyorum
afiyet olsun canım
İnşallah. Önümüzdeki günlerde görücez bakalımİnşallah sende bir şey yoktur arkadaşın da kolay atlatır
Bugün artık yazarlar heralde ne yediklerini ne spor yaptıklarınıaslında fikir vermek istemiştim hahabelki biraz daha verirsin diyetisyene gidesiye
ay bu çok güzel olmuuşkırmızı bantlılar utancak vallahi
Yazacağım yazacağımsağol canım benim,
Orticiğim yalnız böyle olmaz menü yaz ki biraz eleştireyim :)
canım neyi bekliyorsun okullarda başladı evine yerleştin var mı başka bir şey
artık bir yere bağlı değiliz kuralları biz belirledik :) ilk sayfada farklı bir şey yok hadi başla sende
Belki de öyle yaparım hheeeeeçç bilmiyorum psikolojim ne derse o anda bakalımaslında fikir vermek istemiştim hahabelki biraz daha verirsin diyetisyene gidesiye
Aynen saglik alanı çok zor artık, aklı olan başka alan okusun yani o derece ama işte ülkemizde iş sartlarini düşününce çok fazla seçenek kalmıyorAy korkunçtu cidden. İlk kez o gün tıp okumadığım için şanslı hissetmiştim
Ortim yacok mahcubm sanaSelamlaaaar. Nabersiniz?? G Goklerce ortim nasılsın? Menünü yazmadın mı yoksa yine beni etiketlemeyi mi unuttun?
Ben akşam 16.30 gibi eve geldim. Yemek azıcık dinlenme falan oldu.Sonra derse oturdum. Hala dersteyim ama bunaldım bi buraya damlayayım dedim hehehe Bugün 10k adımı bulamamışım ama bacaklarım ağrıyor yine de. Evdeyken adım sayım 300 falan olduğu için normal.
Mecburi adım atma cezası olmali kaç adım onu bilemedim amaBugün artık yazarlar heralde ne yediklerini ne spor yaptıklarını
Ucmelekannesi El_Em menü paylaşım yapmazlarsa bir cezası olmalı heralde
Wooouvv beni korkutuyorsunMecburi adım atma cezası olmali kaç adım onu bilemedim amayarışa dahil olmayacak o adımı kişinin nasıl
üzüldüm cnm ya :/ inşallah kimseye bulaştırmamıştır o da hafif atlatırAz önce haber verdi kadın öğretmen arkadaşlardan biri de pozitif çıkmış
Ben de yıldızdayım
iyiyiz cnm ben de yürüyüşten geldimSelamlaaaar. Nabersiniz?? G Goklerce ortim nasılsın? Menünü yazmadın mı yoksa yine beni etiketlemeyi mi unuttun?
Ben akşam 16.30 gibi eve geldim. Yemek azıcık dinlenme falan oldu.Sonra derse oturdum. Hala dersteyim ama bunaldım bi buraya damlayayım dedim hehehe Bugün 10k adımı bulamamışım ama bacaklarım ağrıyor yine de. Evdeyken adım sayım 300 falan olduğu için normal.
Güzel menu canım afiyet olsunSabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 wasa, 4 yeşilzeytin, kiraz saplı çay, 1 çatal krem peynir
Ara
Litalif, yeşil çay
Akşam
Köri soslu tavuk, salata, 1 kepçe tarhana çorbası
3400 adım3 mil Leslie, 2,5 lt su
@Beyaz leylakUcmelekannesi Azimliiii
Akşam çok hafif olduğu için çikolata görmezden geliniyor canım14 Eylül
Kahvaltı: 2 yumurta, domates, zeytin, peynir, 1 dilim ekmek, filtre kahve
Öğle: 1 çikolata(dido), yulaf lapası
Akşam: 4 çatal sucuklu yumurta
2,5 lt su, 10 dk pilates, 3 mil Leslie
Gayet güzel canım afiyet olsun14.09.2021
Kahvaltı
-3 salatalık
-1 kk peynir
-Yeşil çay
Sade kahve
Öğle
-Meksika fasulyeli ton balıklı salata
Sade kahve
Akşam
-tavuk ızgara
-salata
-birer çatal meze
Su 2,5 lt
Spor şimdilik yok, sporlarımı sabah erken kalkıp yapmayı düşünüyorum aksi halde akşama fırsatım olmuyor
El_Em
Sağlıksız bir gün olmuş canım, tekrar motivasyon u toplaman lazım, dobarlan biragma gendini14 Eylül
Sabah 1 poğaça
Öğlen 1 ananas, 1 gofrik
Akşam : 1 kase turşu, 3 avuç Antep fıstığı
18200 adım. (fotoğraf çektim fakat telefondan yükleme yapamıyorum.)Ucmelekannesi