- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 35
Menun az aslinda ama bol karbonhidratli olmus. Bende dengeleri tam kuramiyorum daha birlikte basaririz insallah13 Eylül
Sabah biraz bal tereyağ çok az fındık ezmesi 2 milföy 1 bardak meyvesuyu
Öğle yok
16.00
3 birarda- 1 bisküvi
18.30
5 mercimek köftesi yeşillik
2 litre su 5 bin adım
Korona olmasa Ankaralılar kızılayda buluşur tanışırdık.Ooocidden ne çok ankaralı var
Genelde İstanbul çok olurdu
Bende orandayım MSB Lojmanları tam konum
Aynen ya bi de yiyince ertesi güne daha çok yemek istiyorsunMaşallah ya annen çözmüş bu işi darısı bizim başımıza aynen kesin akşam üstüne evde ziyafet çekerdik sonra ertesi gün daha fazla yerdim ve yine olanlar olmuş
Ah ne güzel olurdu parkta bahçede konuştuğum komşularım dışında Ankara'da hiç kimseyle görüşmüyorumyaKorona olmasa Ankaralılar kızılayda buluşur tanışırdık.
Etlik tam konum
Ben ankarada doğdum büyüdüm.Ah ne güzel olurdu parkta bahçede konuştuğum komşularım dışında Ankara'da hiç kimseyle görüşmüyorumyaBen Ankara'ya geleli 4 yıl olmak üzere pek bir yerini bilmiyorum eş dost İstanbulda kaldı.
Ama merak ettim baktım etlikde 25 dk ankaranın özelliği herhalde nereye baksam 20 25 dkİstanbul öyle miydiiii yaaaa
Cnm oğlunun doğumgününü dün kutlamıştık görmedin sanırımBen ankarada doğdum büyüdüm.
Bir de ankaranin tüm yolları kızılaya çıkar derler.seviyorum ben ankarayi.Gezilecek görülecek cok yer var.istanbula bir kez gittim. gezmek icin güzel ama orada duramam sanırım.
Aminnnn uzun süredir7lerdeydimTebrikler canım insan çok mutlu oluyorGelmesin bir daha 7ler
Benzer canım gel o zaman bir an önce kiloları tekrar almadan
Aaa cok sagol canım nasıl kaçırdım ki ben tekrar bakayımCnm oğlunun doğumgününü dün kutlamıştık görmedin sanırımtekrar kutlu olsn
Aminn canım 11 oldu kuzum maşallahDoğum günü kutlu olsun canim.
Nice sağlıklı birlikte uzun yıllarının olsun.
Maşallah kaç yaşında olacak
Zaten belli olmuş kurallarımız güzel olmuş bence
Bende bugün 15 kilosunu yaptım ancak tencerem o kadarını aldı yarında geri kalanını ons
Eline sağlık afiyetle yiyin canim benim
denizbenimadim doğumgünün kutlu olsun bebeğim nice mutlu fit yaşlara sevdiklerinle
@Breeze96 cnm oğluşunun doğumgünü kutlu olsun güzel sağlıklı mutlu bir ömür geçirsin sizinle inşallah
K Kubraaaccc ortim ❤ORTAKLAR
( 10-17 Eylül )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar
Küçük oğlumun okulunda 4 oldu.okul çok kalabalık.insallah çıkmaz daha.sen i n adına sevindim.inşallah çıkmaz sizde de.Veliler çok sıkıntı çıkıştaRabbim korusun canim .
Bizim okulda duymadım hala yok sanırım .
Okuldan kızımı alırken veliler kapının önünde bir toplaniyorlar dip dibe anlamıyorum. Çocuklar bile en dikkatsiz halleriyle daha dikkatli büyüklerden.
Inşallah canımMuthiss menu ortimm afiyet olsunn
Cok iyi yaa vardi bende hindistan cevizi yagı bir bakayim
Tamam abla yapicam yarn kesin yeni baslangic yapiyorm basa sarmak yok bu defaa
Hadii gozun aydinnn
Hosgeldn cnm ay nekadar densiz insanlar var ya millet birine laf soylemeye yer ariyor gercktn daha yeni dogum yapmissin hem 70kg cok da degl ki yani
Allah yardim etsin gercktm zor ama asiniz var sonucta insallah korur sizi
Ayy emzirirken ne guzl gidiyor ben emzirdigm donem aburcubur yesemde kilo almazdm smdi hemen kilo oluyor 2 kez verdim dogum sonrasi ama kiymetini bilemedm tekrar aldim simdi de durmadan sil bastan yapiyorm biturlu motive olup veremedm kilolari, yani diyecegm o ki emzirme avantajni es gecme hergun 500kalori yaktiriyormus fazladan
Ayy bende ayni 82 doguma girdm 75.5 dogumdan sonra ve onumuzde 4-5 gun icinde acayip odem gitmisti 71 lere dusmustm hatta hastane gidiyorduk dogum yaptigma inanamiyolardi simdi fazlasiyla geziyom
Vallahi maşallah anneneAnnem 95ten 75e düştü nisanda başladı temmuz sonunda 75ti hala daha öyle istediklerini yiyor falan ama abartmadanarkadaşlarıyka oturmaya gitmişse o gün orda yiyor akşam evde bi kase yoğurtla günü kapatıyor ben olsam o gün zaten battı diyip habire yerim gün sonuna kadar
Sizde yoğunluk bitmez ki. Hastanede misin sen aile hekimliğinde miSelam kizlar, ugrayamadim buralaraakşam işten çıktım ,köye geldim, yemek yedik çay içerken kızla oyunlar oynadık..bugün öyle yoğundu ki canım çıktı resmen
Hıı kız 75 miAnnem 95ten 75e düştü nisanda başladı temmuz sonunda 75ti hala daha öyle istediklerini yiyor falan ama abartmadanarkadaşlarıyka oturmaya gitmişse o gün orda yiyor akşam evde bi kase yoğurtla günü kapatıyor ben olsam o gün zaten battı diyip habire yerim gün sonuna kadar
1.68 ama etleri sıkı sıkı olduğu için kilosundan da az gözüküyorHıı kız 75 mi
Boyu kaç ☺
8 yıl hastanedeydim canım hem de İstanbul'da en yoğun yerde, çok şükür 1.5 yıldır aile hekimliğindeyim,şimdi aşılamadan dolayı çok yogunuz ama yine de hastaneye göre çok iyi durumdayım,Sizde yoğunluk bitmez ki. Hastanede misin sen aile hekimliğinde mi
Sporla öyle oluyor cnm ☺ iyi almasın almasın1.68 ama etleri sıkı sıkı olduğu için kilosundan da az gözüküyor