Kilolar Firarda 😎

:KK8:bu da başka animeden cnm arada değiştiririm

harikasın cnm sağol 😍

😍 aynı havayı soluyoruz harika
sütlü tatlılar yumşak mmm :kk77:
evet ya terbiyesizler
Ankara'nın neresindesin ben Yenimahalledeyim... Aslında sütlü tatlılar da kalorisi en düşük olanlar ama bizmkler sevmiyür

evet 1 güçlü 1 hafif öğün gibi düşün kuzum :KK66: misal canım pizza mı istedi iftarı hurmayla açıyordum,yanında 1 ceviz ve kahve ile cnm
11 buçuk gibi pizzayı yiyordum salatayla :KK66:

cnm üstüne su içmezsen siyah çay da kahve de kabızlık yapıyor ama arkasına su içersen çalıştırıyor özellikle türk kahvesi lifli olduğu için su da eklediğinde telvesi bağırsağı çalıştırıyor cnm ☕
Her sabah içiyorum ben de telvesiyle içeyim en iyisi kayısı çayı içiyorum çünkü bir tek o çözüm oluyor
Ay almaz o daha demedi deme🤣🤣bugün kuzenler grubuna iç çamaşırlarıyla bir fotisini atmış filinta gibi çıkmış ya pörfekt bir fiziğe kavuşmuş😡😡😡ben de onun gibi olacam bananem ben ona benziyim o bana değil🤣🤣
Vay anasını gönülden tebrik ediyorum😍😍 Annen bence de artık kilo almaz annenle takıl canış sen🤭🤭

evet 1 güçlü 1 hafif öğün gibi düşün kuzum :KK66: misal canım pizza mı istedi iftarı hurmayla açıyordum,yanında 1 ceviz ve kahve ile cnm
11 buçuk gibi pizzayı yiyordum salatayla :KK66:

cnm üstüne su içmezsen siyah çay da kahve de kabızlık yapıyor ama arkasına su içersen çalıştırıyor özellikle türk kahvesi lifli olduğu için su da eklediğinde telvesi bağırsağı çalıştırıyor cnm ☕
hmmm tamam canım muhakkak yapacağım bu şekilde

Her sabah içiyorum ben de telvesiyle içeyim en iyisi kayısı çayı içiyorum çünkü bir tek o çözüm oluyor

Vay anasını gönülden tebrik ediyorum😍😍 Annen bence de artık kilo almaz annenle takıl canış sen🤭🤭
Yok ben annemle takılınca odaklanıp diyet yapamıyorum bi eve iki diyet yapan fazla🤣🤣annem şimdi korumaya aldı her şeyden yiyor o yüzden daha iyi olacağımı düşünüyorum🤣

Yok ben annemle takılınca odaklanıp diyet yapamıyorum bi eve iki diyet yapan fazla🤣🤣annem şimdi korumaya aldı her şeyden yiyor o yüzden daha iyi olacağımı düşünüyorum🤣
Sadece senin diyetine odaklanılacak tabi🤣🤣🤣 Annene helal olsun gerçekten korumaya geçmiş blr gün biz de geçeceğiz inşallah o koruma dönemine🤭🤭

Ankara'nın neresindesin ben Yenimahalledeyim... Aslında sütlü tatlılar da kalorisi en düşük olanlar ama bizmkler sevmiyür
Bahçelievler cnm 😍ama Yenimahallede 10 yıl kadar oturduk 9.durakta 😍

Evet evet cnm telve candır 😂

bu arada ben de ankaradayım kızlar :KK200:
😍😘😘😘 ben Bahçelievler cnm

Sadece senin diyetine odaklanılacak tabi🤣🤣🤣 Annene helal olsun gerçekten korumaya geçmiş blr gün biz de geçeceğiz inşallah o koruma dönemine🤭🤭
Annem 95ten 75e düştü nisanda başladı temmuz sonunda 75ti hala daha öyle istediklerini yiyor falan ama abartmadan🤣🤣arkadaşlarıyka oturmaya gitmişse o gün orda yiyor akşam evde bi kase yoğurtla günü kapatıyor🤣ben olsam o gün zaten battı diyip habire yerim gün sonuna kadar🤣🤣

Oooo Ankara gurubu olmuş burası 😂

bu arada ben de ankaradayım kızlar :KK200:

Bahçelievler cnm 😍ama Yenimahallede 10 yıl kadar oturduk 9.durakta 😍

Evet evet cnm telve candır 😂

😍😘😘😘 ben Bahçelievler cnm

Ben de ankaradayım keçiören.Yagmur guzel bugün yağdı bayağı yağdı.
Ooo 🤩 cidden ne çok ankaralı var
Genelde İstanbul çok olurdu 🤭

Bende orandayım MSB Lojmanları tam konum 🤭🤭😁

Annem 95ten 75e düştü nisanda başladı temmuz sonunda 75ti hala daha öyle istediklerini yiyor falan ama abartmadan🤣🤣arkadaşlarıyka oturmaya gitmişse o gün orda yiyor akşam evde bi kase yoğurtla günü kapatıyor🤣ben olsam o gün zaten battı diyip habire yerim gün sonuna kadar🤣🤣
Ahh ahhh ben demiştim daha kadın diyetin başındayken çağır listeye alalım diye şahlanırdı takım 🤭😁😁😁😁

kızlar yoğunluktan çok takip edemiyorum sizi :KK43:
şöyle bi göz gezdiriyorum sayfaları ama umarım önemli bişe kaçırmıyorumdur
önemli bişeylerde beni unutmayın olur mu :KK60:

bu arada bişe soracağım kabızlık için çiğ lahanayı öneriyorlar
ama şişlik yapar diye biliyorum ben
sizin deneyiminiz ne bu yönde
Cig lahana cook gaz ve sislik yapar canim. Haslanmis balkabagi cok guzel bahirsak calistirir, sslik deyapmaz. Veyakuru kayisi , kuru erik.

C Cagrihilal1 oratk olmuşuz bu hafta ben bugün sonunda 6 lıları gördüm hzlsel hzlsel
Ortimi olmusuz sayfalar o kadar hizli akiyorki takip edemiyorum hicbiseyi 🙈🙈 yeni sisteme adapte olmam zaman alacak galiba ayni kilodayiz o zaman 6lari gorduysen bende pazartesi 69.35 dim. Menu paylasmaya basliyorum bugun o zaman hadi hayirlisj 👍👍

Neden 10 11 canım?
Birde derslerin nasıl her gün okula gidecdk misin 👀
Evet kaptanım hafta içi her gün okuldayım eve ancak 8de gidiyorum yemeği hazırla ye derken 9 da ancak sofradan kalkıyorum zaten🥺 Ya da sabah erken kalkıp yapacağım ama aç karnına sporu hiç sevmiyorum bir düzen kurmam lazım ama hala alışmaya çalışıyorum🙈

Kilomu ne ben soyleyim ne siz sorun.bugün bismillah dedim.sağlıklı beslenme ve spora. kilolara güle güle demeye başladım inşallah.
Dün oğlum pasta olarak alman pastası yemek olarak lahmacun istedu.hepsini yaptım.alman pastası ekler tarzında olandan yaptım.çok yoruldum.lahmacunda bayağı ilerlemişim masallah.incecik açıyorum.16 tane açınc bitiremediler bugünde yediler.Ve benim 21 günlük sekersiz diyetim başladı.

Maşallah ya annen çözmüş bu işi darısı bizim başımıza aynen kesin akşam üstüne evde ziyafet çekerdik sonra ertesi gün daha fazla yerdim ve yine olanlar olmuş🤣🤣🤣

X