Kilolar Firarda 😎

Bayılıyorum göbüştekilere Yaptır yaptır hazır evlenmedin sonra izin vermiyorlar

Hadi bakalım sen bilirsin işini zaten benim net aç kalmadan gitmiyor senin kadar yemek benim için koruma döneminde mümkün
tamam
aynen bi de çok aşırı mutsuz oluyorum ya aç olunca ama arada bir yapmaya çalışcam

Selam kizlaaaar

Ucmelekannesi ile deneme destek kaptanlariz El_Em
Konuştuk ve adım yarışması yapalım dedik, herkes yürüyüş yaptığında günlük adım sayısını menüsüne yazsın lütfen,
adım fotoğrafı da atarsanız süper olur,
tablo oluşturup sıralama ile 1. Yi belirleyeceğiz

Lütfen bol bol yürüyelim sağlıkla kalalim

Kız daha erken söyleseydin sabah yürüyüşe çıkardım Neyse bugün adımlarımı çoğaltmaya çalışayım en iyisi
Amanneyy ben bunu nispetten sayarım
Açım aç aç aç

Kız daha erken söyleseydin sabah yürüyüşe çıkardım Neyse bugün adımlarımı çoğaltmaya çalışayım en iyisi
Açım aç aç aç
Acemi kaptanlık böyle olur idare etceniz gari
Menülerde etiketleyin canim adımların ekran görüntüsü olursa süper olur

Tamam canım ekran görüntüsü de paylaşırım yarın itibariyle sabah yürüyüşüne başlayayım en iyisi yarış olunca hemen gaza geliyorum
Hoş görün bizi lütfen
Ay canım olur mu öyle şey takılıyorum eminim çok güzel yapacaksınız birlikte kaptanlığı

Ay ben de açım açadım yarışması varmış kahvemi içeyim ve doğruca yürüyüşe çıkayım bari

Hiç sorma yahu
Ben birazdan okula gideceğim akşam 8de geliyorum eve o yüzden yürüyüş imkanım yok Yarına kaldı artık Sana bol adımlar canış

Kizceleeer Ucmelekannesi

Şimdi adım yarışmasında yuruyeneyenler Leslie yapabilir, ortalama olarak Leslie de adımlar yazılacak, internetten aldım adım sayılarını,

Yürüyüşe çıkamayan Leslie yapsın
lütfen yarışa dahil olmayan kalmasın birincimiz kendi kendine 1. Olmasın rekabet olsun

Leslie Kaç Adım?

• Leslie 5 mil kaç adım?: Yaklaşık olarak 10000 adımdır.
  • Leslie 4 mil kaç adım?: Ortalama 8000 adımdır.
  • Leslie 3 mil kaç adım?: Ortalama 6000 adımdır.
  • Leslie 2 mil kaç adım?: Neredeyse 4000 adımdır.
  • Leslie 1 mil kaç adım?: Hemen hemen 2000 adımdır.

Kilo konusunda hiç iddialı değilim fakat adımda iyiyimdir dün 20000e yakındı adımım paylaşım yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…