- 31 Temmuz 2020
- 19.783
- 59.919
tamamBayılıyorum göbüştekilereYaptır yaptır hazır evlenmedin sonra izin vermiyorlar
Hadi bakalım sen bilirsin işini zaten benim net aç kalmadan gitmiyor senin kadar yemek benim için koruma döneminde mümkün
Amanneyy ben bunu nispetten sayarımNispet yapar gibi olmasın ben düne göre -500cumaya göre de -300 üm şu an
Ay yok anam yok ben yaptıramam oraya canım kıyılır gibi olurumben de göbüşe yaptırcem kısmetse
Kız daha erken söyleseydin sabah yürüyüşe çıkardımSelam kizlaaaar
Ucmelekannesi ile deneme destek kaptanlariz El_Em
Konuştuk ve adım yarışması yapalım dedik, herkes yürüyüş yaptığında günlük adım sayısını menüsüne yazsın lütfen,
adım fotoğrafı da atarsanız süper olur,
tablo oluşturup sıralama ile 1. Yi belirleyeceğiz
Lütfen bol bol yürüyelim sağlıkla kalalim
Amanneyy ben bunu nispetten sayarım
Acemi kaptanlık böyle olur idare etceniz gariAçım aç aç aç
Hoş görün bizi lütfenKız daha erken söyleseydin sabah yürüyüşe çıkardımNeyse bugün adımlarımı çoğaltmaya çalışayım en iyisi
Açım aç aç aç
Tamam canım ekran görüntüsü de paylaşırım yarın itibariyle sabah yürüyüşüne başlayayım en iyisi yarış olunca hemen gaza geliyorumKız daha erken söyleseydin sabah yürüyüşe çıkardımNeyse bugün adımlarımı çoğaltmaya çalışayım en iyisi
Acemi kaptanlık böyle olur idare etceniz gari
Menülerde etiketleyin canim adımların ekran görüntüsü olursa süper olur
Ay canım olur mu öyle şey takılıyorum eminim çok güzel yapacaksınız birlikte kaptanlığıHoş görün bizi lütfen
aynen alayınıza eksi diyor baksanaAmanneyy ben bunu nispetten sayarım
ya yirim seniHoş görün bizi lütfen
Ay ben de açım açKız daha erken söyleseydin sabah yürüyüşe çıkardımNeyse bugün adımlarımı çoğaltmaya çalışayım en iyisi
Açım aç aç aç
Hiç sorma yahuaynen alayınıza eksi diyor baksana
Ben birazdan okula gideceğim akşam 8de geliyorum eve o yüzden yürüyüş imkanım yokAy ben de açım açadım yarışması varmış kahvemi içeyim ve doğruca yürüyüşe çıkayım bari
Hiç sorma yahu
KizceleeerSelam kizlaaaar
Ucmelekannesi ile deneme destek kaptanlariz El_Em
Konuştuk ve adım yarışması yapalım dedik, herkes yürüyüş yaptığında günlük adım sayısını menüsüne yazsın lütfen,
adım fotoğrafı da atarsanız süper olur,
tablo oluşturup sıralama ile 1. Yi belirleyeceğiz
Lütfen bol bol yürüyelim sağlıkla kalalim
Canım akşam hiç değilse 15 dk Leslie yapabilirsin yarışa dahil LeslieBen birazdan okula gideceğim akşam 8de geliyorum eve o yüzden yürüyüş imkanım yokYarına kaldı artık Sana bol adımlar canış
Leslie yapmaya çalışacağım canım mesela sadece 3 mil yazsak yeter mi yoksa onun da adım sayısı için resim gerekli miCanım akşam hiç değilse 15 dk Leslie yapabilirsin yarışa dahil Leslie
Canım sadece 3 mil yazman yeterliLeslie yapmaya çalışacağım canım mesela sadece 3 mil yazsak yeter mi yoksa onun da adım sayısı için resim gerekli mi
Kilo konusunda hiç iddialı değilim fakat adımda iyiyimdirKizceleeerUcmelekannesi
Şimdi adım yarışmasında yuruyeneyenler Leslie yapabilir, ortalama olarak Leslie de adımlar yazılacak, internetten aldım adım sayılarını,
Yürüyüşe çıkamayan Leslie yapsın
lütfen yarışa dahil olmayan kalmasın birincimiz kendi kendine 1. Olmasın rekabet olsun
Leslie Kaç Adım?
- Leslie 5 mil kaç adım?: Yaklaşık olarak 10000 adımdır.
- Leslie 4 mil kaç adım?: Ortalama 8000 adımdır.
- Leslie 3 mil kaç adım?: Ortalama 6000 adımdır.
- Leslie 2 mil kaç adım?: Neredeyse 4000 adımdır.
- Leslie 1 mil kaç adım?: Hemen hemen 2000 adımdır.
Adım konusunda seni geçen olursa ellerinden öperimKilo konusunda hiç iddialı değilim fakat adımda iyiyimdirdün 20000e yakındı adımım paylaşım yapamadım