- 27 Şubat 2017
- 813
- 3.462
- 31
Azimliiii bu hafta rutinim dışında bir lokasyonda olacağım koşar dururum tüm günAdım konusunda seni geçen olursa ellerinden öperim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azimliiii bu hafta rutinim dışında bir lokasyonda olacağım koşar dururum tüm günAdım konusunda seni geçen olursa ellerinden öperim
vuuuu bu süpermişKizceleeer Ucmelekannesi
Şimdi adım yarışmasında yuruyeneyenler Leslie yapabilir, ortalama olarak Leslie de adımlar yazılacak, internetten aldım adım sayılarını,
Yürüyüşe çıkamayan Leslie yapsın
lütfen yarışa dahil olmayan kalmasın birincimiz kendi kendine 1. Olmasın rekabet olsun
Leslie Kaç Adım?
- Leslie 5 mil kaç adım?: Yaklaşık olarak 10000 adımdır.
- Leslie 4 mil kaç adım?: Ortalama 8000 adımdır.
- Leslie 3 mil kaç adım?: Ortalama 6000 adımdır.
- Leslie 2 mil kaç adım?: Neredeyse 4000 adımdır.
- Leslie 1 mil kaç adım?: Hemen hemen 2000 adımdır.
O kadar haklısın ki ben bekarken spor yapmıyordum gayette yiyordum herşeyden ama 18 kilo vermiştim bı kaç sene de korumustum üstüne kilomu şimdi hep mehter takımı gibiyim iki ileri bı geri düşünce etkiliyor ciddenkilo sorunu , aşırı kilo neden olur
eğer gün de 3-5 bin kalorilik yiyip tüm gün hareketsiz dursak tamam olur ama bak kaç senedir şuradayım menüleri görüyorum böyle beslenen birinin çok kilosu varsa en fazla 10 ayda normal kilosuna iner ama yok biz ayları boş ver senelerdir veremiyoruz ..
sebep gün gibi ortada bilinç altın da güven de olmadığımız , güçlü olmamız gerektiğini kodlamışız ve yanlış inançları yerleştirmişiz diyet yapmadan spor yapmadan zayıflanmaz inancı, bunları halledersek zaten bedenin kendi terazisi var kendi kendine hiç uğraşmadan fazlalıkları atar
yanlış inancın gücünü kanıtlayayım hemen haftanın 5-6 günü diyette olup bir gün hamur işi tatlı yendi diye o hafta artı geliniyorsa ki bu imkansız aslın da çok çok aşırı yenilen gün kilo sabit kalır ya 5-6 gün de olması gereken eksi rakam nere de neden artı çıkılıyor ....
çünkü biz diyeti bozduk kilo veremedik inancındayız ...
Allah kolaylık versin canımTümaydın kızlar
inanılmaz bir yoğunluk var, 9 çarşamba biraraya geldi yine, akşamları da mesai yapacağım 1 hafta
Çok şükür duydumcanım saglıkla devamına inş66 yim tatlisim.
Sen nasılsın bir sıkıntı yok ins
Yarinmis doktor randevum o küçük kalbi duyup gel ins. Bizede yaz mutlaka
Hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüsün minnak kucağınıza alın insAllahÇok şükür duydumcanım saglıkla devamına inş
Çok sagol canım aminnn amin aminnnHadi gözün aydın canım sağlıkla büyüsün minnak kucağınıza alın insAllah
Oy hadi maşallah rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al canim coookk sevindimÇok şükür duydumcanım saglıkla devamına inş
Abbov kizlarrrrr duydunuz mu 20.000 diyoKilo konusunda hiç iddialı değilim fakat adımda iyiyimdir dün 20000e yakındı adımım paylaşım yapamadım
Azimliiii yazmış zaten sadece yaptığın Leslie yaz yeterli canimLeslie yapmaya çalışacağım canım mesela sadece 3 mil yazsak yeter mi yoksa onun da adım sayısı için resim gerekli mi
Önemli değil canim görüşürüz kolay gelsinUcmelekannesi ortim yoğundum birkaç gündür bu akşam itibarı ile aktif olacağım kusuruma bakma
Afiyet olsun canim güzel göründü gözüme menun.13 Eylül
Kahvaltı
2 yumurtalı menemen
2 dilim ekmek
1 tane elma
Ara 1
Yeşilçay
7 tane badem
Öğle
6 kaşık bamya
3 kaşık pilav
4 kaşık yoğurt
Ara
1 avuç üzüm
Akşam
3 yaprak sarma
1 tane közlenmiş kırmızı biber
1 kase yoğurt
1 kepçe çorba
Ara
1 dilim karpuz
Su 3 lt
Spor yok
Gruptaki kişi sayısına bakınca çokta değil sankimyaw alt tarafı dün öğleden sonra girmedim 50 sayfa birikmişşşşş bitmeyecek
ORTAKLAR
( 10-17 Eylül )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar
tmmdır kuzuuEl_Em benide al listelere bugun 69.35 dim.
evet tatlım bu sayfada yine sohbetburaya mi yazacağız artık tam çözemedim canım
ortakları yapmıştım hilal ve sen sonradan yazınca ikinizi ortak yaptım kızlar :) bilgilerinizeBeni de ekler misin canım
bdv eritcek onu NikinikNikinik kıız bdvden çık buraya gel artık
tammdır canım haklısın bende öyle düşündüm ama sıralamada adını görünce pas geçmek istemedim sonraki haftalarda bu takıma kök söktür :))Canım beni bi süre es geç lütfen. Çok uzun zamandır uzağım diyetten ve sayfadan. Isınayım azcık sıram gelince devralırım inşallah
canım tebrik ederim sağlıklı huzurlu keyifli bir hamilelik dilerim bebişe de sana daÇok şükür duydumcanım saglıkla devamına inş
O ooo şimdi durum 1. Belli 2. Kim ola durumu olduAzimliiii bu hafta rutinim dışında bir lokasyonda olacağım koşar dururum tüm gün
O zaman bakalım ne gelecek sendenvuuuu bu süpermiş
Kurban olurum ya çok sevindim canım çok şükür dikkat et kendine bol bol dinlen şu 12 haftayı bi sağlıcakla atlatÇok şükür duydumcanım saglıkla devamına inş
Hoşgeldin canım sen emziriyormuşsun aç aç gezme lütfen kendin için olmasa da bebeğin içinBen şimdi listelere baktım siz akşama kadar aç aç geziyorsunuz ben bunu anladim
Rabbim kucağına almayı nasip etsinÇok şükür duydumcanım saglıkla devamına inş
Bende de aynısı oldu işimin arasında biraz okuyorum sonra devamına geçiyorum yine artmış oluyor anca yetiştimyaw alt tarafı dün öğleden sonra girmedim 50 sayfa birikmişşşşş bitmeyecek