Kilolar Firarda 😎

Kizceleeer 💪 Ucmelekannesi Ucmelekannesi

Şimdi adım yarışmasında yuruyeneyenler Leslie yapabilir, ortalama olarak Leslie de adımlar yazılacak, internetten aldım adım sayılarını,

Yürüyüşe çıkamayan Leslie yapsın
lütfen yarışa dahil olmayan kalmasın birincimiz kendi kendine 1. Olmasın rekabet olsun 😃
🙈

Leslie Kaç Adım?

• Leslie 5 mil kaç adım?: Yaklaşık olarak 10000 adımdır.
  • Leslie 4 mil kaç adım?: Ortalama 8000 adımdır.
  • Leslie 3 mil kaç adım?: Ortalama 6000 adımdır.
  • Leslie 2 mil kaç adım?: Neredeyse 4000 adımdır.
  • Leslie 1 mil kaç adım?: Hemen hemen 2000 adımdır.
vuuuu bu süpermiş :KK76:

kilo sorunu , aşırı kilo neden olur
eğer gün de 3-5 bin kalorilik yiyip tüm gün hareketsiz dursak tamam olur ama bak kaç senedir şuradayım menüleri görüyorum böyle beslenen birinin çok kilosu varsa en fazla 10 ayda normal kilosuna iner ama yok biz ayları boş ver senelerdir veremiyoruz ..

sebep gün gibi ortada bilinç altın da güven de olmadığımız , güçlü olmamız gerektiğini kodlamışız ve yanlış inançları yerleştirmişiz diyet yapmadan spor yapmadan zayıflanmaz inancı, bunları halledersek zaten bedenin kendi terazisi var kendi kendine hiç uğraşmadan fazlalıkları atar

yanlış inancın gücünü kanıtlayayım hemen haftanın 5-6 günü diyette olup bir gün hamur işi tatlı yendi diye o hafta artı geliniyorsa ki bu imkansız aslın da çok çok aşırı yenilen gün kilo sabit kalır ya 5-6 gün de olması gereken eksi rakam nere de neden artı çıkılıyor ....
çünkü biz diyeti bozduk kilo veremedik inancındayız ...
O kadar haklısın ki ben bekarken spor yapmıyordum gayette yiyordum herşeyden ama 18 kilo vermiştim bı kaç sene de korumustum üstüne kilomu şimdi hep mehter takımı gibiyim iki ileri bı geri düşünce etkiliyor cidden
Tümaydın kızlar :KK60:

inanılmaz bir yoğunluk var, 9 çarşamba biraraya geldi yine, akşamları da mesai yapacağım 1 hafta :63:
Allah kolaylık versin canım

13 Eylül
Kahvaltı
2 yumurtalı menemen
2 dilim ekmek
1 tane elma

Ara 1
Yeşilçay
7 tane badem

Öğle
6 kaşık bamya
3 kaşık pilav
4 kaşık yoğurt

Ara
1 avuç üzüm

Akşam
3 yaprak sarma
1 tane közlenmiş kırmızı biber
1 kase yoğurt
1 kepçe çorba

Ara
1 dilim karpuz

Su 3 lt
Spor yok
Afiyet olsun canim güzel göründü gözüme menun.
Spor artık olmalı adım yarisimizda mutlaka herkesin ismini görmek istiyoruz😍😍😍

Canım çok isterdim buhafta pek iyi değilimm yeni yeni iyileştim enfeksiyon kaptım hastanelik oldum o hastalıkla vermişim 3 gunde 3kilo sonra aşı oldum üstüne bide regl oldum kafam birmilyon haftaya inşaallahh 😍 ama verdim ya gaza geldiimm başlıcam hatta diyet yapıyorum yavaştan çok yemiyorum sporu hiç sevmem haftaya yürüyüşe çıkarım sadece 🥰🥰
çok geçmiş olsun canım
tamamdır biz listelerimize eklemeyelim ama seni sevdik bence :)) sen yine buralarda ol
:KK19: ORTAKLAR :KK19:
( 10-17 Eylül )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar :KK200:

El_Em El_Em benide al listelere bugun 69.35 dim.
tmmdır kuzuu
buraya mi yazacağız artık tam çözemedim canım
evet tatlım bu sayfada yine sohbet
kilolar firarda menü spor listesinede menüleri
Beni de ekler misin canım
ortakları yapmıştım hilal ve sen sonradan yazınca ikinizi ortak yaptım kızlar :) bilgilerinize
Nikinik Nikinik kıız bdvden çık buraya gel artık 😆😆😆
bdv eritcek onu Nikinik Nikinik :KK12:
Canım beni bi süre es geç lütfen. Çok uzun zamandır uzağım diyetten ve sayfadan. Isınayım azcık sıram gelince devralırım inşallah😉
tammdır canım haklısın bende öyle düşündüm ama sıralamada adını görünce pas geçmek istemedim sonraki haftalarda bu takıma kök söktür :halay: :))

Ben şimdi listelere baktım siz akşama kadar aç aç geziyorsunuz ben bunu anladim😄
Hoşgeldin canım 😊 sen emziriyormuşsun aç aç gezme lütfen kendin için olmasa da bebeğin için 😁
🙏🙏🙏Çok şükür duydumcanım 🧿 saglıkla devamına inş🙏🙏🙏
Rabbim kucağına almayı nasip etsin 😍
yaw alt tarafı dün öğleden sonra girmedim 50 sayfa birikmişşşşş bitmeyecek :KK12: :KK70:
Bende de aynısı oldu işimin arasında biraz okuyorum sonra devamına geçiyorum yine artmış oluyor anca yetiştim 😂

X