- 31 Temmuz 2020
- 19.783
- 59.919
E nolmuş kız değiştirdiysem bi tek onu yazmışsın dün iştedün yazdım ya gülüm ama avatar resmini değişmişsin diye
benim oğlan geldi dün sabah ananesinin yanında memleketteydi yaz boyu da pek göremedim o hep annem de ben genel de kv deydim , 20 gündür de hiç görüşmedik , benim yemekleri de özlemiş sıpa çene ye iç derken gün bitti:))
ahhh canımm sen sevgi istiyorsun saate bak sonra da sen de değişik bir his oldu mu o an da onu yaz , ahaaa da cidden kalpten kendi kalbimin titreşimini yolluyorum saf sevgimiE nolmuş kız değiştirdiysem bi tek onu yazmışsın dün iştesamimi duygular güzel dilekler canımlar nerede hani
günaydın pınarımmGunaydınn kızlar
Kolay gelsin ablakahvaltı yapıp evi toparlayıp uğrarım yine :)
Milföy baya yağlı olduğu için 2 tane çok sanki canim.13 Eylül
Sabah biraz bal tereyağ çok az fındık ezmesi 2 milföy 1 bardak meyvesuyu
Öğle yok
16.00
3 birarda- 1 bisküvi
18.30
5 mercimek köftesi yeşillik
2 litre su 5 bin adım
ah ah dış görünüşümden bağımsız sevdiğini biliyordum beniiiiahhh canımm sen sevgi istiyorsun saate bak sonra da sen de değişik bir his oldu mu o an da onu yaz , ahaaa da cidden kalpten kendi kalbimin titreşimini yolluyorum saf sevgimi
kuzum bak şuraya yazıyoruz ,bu mesajını sil günaydın filan yaz istersenKızlar sabah ki kahvaltim 11 de.
Kahvaltıdan önce 3bardak su
2haslanmis yumurta
1porsiyon Sütaş süzme peynir
5zeytin
1buyuk domates
Yarım salatalık
1dilim UNO tam buğday unu tava ekmeği
1kupa rezene çayi
Suanlik bir sıkıntı var mı listede
Nispet yapar gibi olmasın ben düne göre -500bu sabah dünle aynı geldimo kadar da aç kaldım yaaa
ben doyduğum diyete dönüorm dostlar
Vayy helal olsun,güzel hesaplamissin bugün yemiycemO 2 limonlu hanımeller sana 92 kaloriye mal olmuş orticancım.Üşenmedim hesapladım hahahah Menünün kalanı gayet güzel. Su da çok iyi. Spor yok mi Bende de normalde olmaz da. Okul olunca mecbur oldu gibi.
Ahahaha daha fazla duymak istemiyorumDedim beni konuşturmayın dedim
Nispet yapar gibi olmasın ben düne göre -500cumaya göre de -300 üm şu an
Demek ki çok aç kalmak sana yaramıyor kuzu sen yine bence geçen hafta olduğu gibi çok aç kalmadığın yediğin ve kilo verdiğin düzene geri dönbravoo
ben de göbüşe yaptırcem kısmetseGünaydın herkeseee
Ya ben kulağıma piercing yaptırdım 2.5 hafta oldu hala akıyor daha önc eyaptıranınız varsa be yaptınız bu süreçte
geri döndüm bile cnmDemek ki çok aç kalmak sana yaramıyor kuzu sen yine bence geçen hafta olduğu gibi çok aç kalmadığın yediğin ve kilo verdiğin düzene geri dön
Bayılıyorum göbüştekilereben de göbüşe yaptırcem kısmetse
Hadi bakalım sen bilirsin işini zaten benim net aç kalmadan gitmiyor senin kadar yemek benim için koruma döneminde mümküngeri döndüm bile cnmRamazan'da böyle saat kısıtlamasıyla kilo vermiştim öyle yapıyorum
çok geçmiş olsun kuzum :/Canım benim iyiyim çok şükür... Kaygılar zaman zaman gelen panik ataklar ile yuvarlanıp gidiyor hayat. Ama eskiye nazaran çoook daha iyiyim. Sen nasılsın çocuk üniv girdi mi?
Benim kıza da diş teli taktırdık. Onun hayrına yiyemiyor 3-4 kilo verdiEve tatlı matlı aburcubur almıyorum belki zamanla biraz daha verir. Okula da başladı malum o da hareket sayılır inşallah. Böylece belki hiç olmazsa kilo almaz.