Kilolar Firarda 😎

E nolmuş kız değiştirdiysem bi tek onu yazmışsın dün işte samimi duygular güzel dilekler canımlar nerede hani

kilo sorunu , aşırı kilo neden olur
eğer gün de 3-5 bin kalorilik yiyip tüm gün hareketsiz dursak tamam olur ama bak kaç senedir şuradayım menüleri görüyorum böyle beslenen birinin çok kilosu varsa en fazla 10 ayda normal kilosuna iner ama yok biz ayları boş ver senelerdir veremiyoruz ..

sebep gün gibi ortada bilinç altın da güven de olmadığımız , güçlü olmamız gerektiğini kodlamışız ve yanlış inançları yerleştirmişiz diyet yapmadan spor yapmadan zayıflanmaz inancı, bunları halledersek zaten bedenin kendi terazisi var kendi kendine hiç uğraşmadan fazlalıkları atar

yanlış inancın gücünü kanıtlayayım hemen haftanın 5-6 günü diyette olup bir gün hamur işi tatlı yendi diye o hafta artı geliniyorsa ki bu imkansız aslın da çok çok aşırı yenilen gün kilo sabit kalır ya 5-6 gün de olması gereken eksi rakam nere de neden artı çıkılıyor ....
çünkü biz diyeti bozduk kilo veremedik inancındayız ...

E nolmuş kız değiştirdiysem bi tek onu yazmışsın dün işte samimi duygular güzel dilekler canımlar nerede hani
ahhh canımm sen sevgi istiyorsun saate bak sonra da sen de değişik bir his oldu mu o an da onu yaz , ahaaa da cidden kalpten kendi kalbimin titreşimini yolluyorum saf sevgimi

13 Eylül
Sabah biraz bal tereyağ çok az fındık ezmesi 2 milföy 1 bardak meyvesuyu
Öğle yok
16.00
3 birarda- 1 bisküvi
18.30
5 mercimek köftesi yeşillik
2 litre su 5 bin adım
Milföy baya yağlı olduğu için 2 tane çok sanki canim.
Gerisi güzel menünün şu sanki artabilir adımda var superr

ahhh canımm sen sevgi istiyorsun saate bak sonra da sen de değişik bir his oldu mu o an da onu yaz , ahaaa da cidden kalpten kendi kalbimin titreşimini yolluyorum saf sevgimi
ah ah dış görünüşümden bağımsız sevdiğini biliyordum beniiii
saat 11.04 tü pek birşey hissetmedim ama olsun
benden de sana sevgiler saygılar aplammm

kuzum bak şuraya yazıyoruz ,bu mesajını sil günaydın filan yaz istersen

O 2 limonlu hanımeller sana 92 kaloriye mal olmuş orticancım. Üşenmedim hesapladım hahahah Menünün kalanı gayet güzel. Su da çok iyi. Spor yok mi Bende de normalde olmaz da. Okul olunca mecbur oldu gibi.
Vayy helal olsun,güzel hesaplamissin bugün yemiycem haklısın spor konusunda ama malesef şuan spor için şartlarım çok uygun değil yani iş çıkışı köye gidiyorum orda da olmuyor maalesef
Dedim beni konuşturmayın dedim
Ahahaha daha fazla duymak istemiyorum

ben de göbüşe yaptırcem kısmetse
Bayılıyorum göbüştekilere Yaptır yaptır hazır evlenmedin sonra izin vermiyorlar
geri döndüm bile cnm Ramazan'da böyle saat kısıtlamasıyla kilo vermiştim öyle yapıyorum
Hadi bakalım sen bilirsin işini zaten benim net aç kalmadan gitmiyor senin kadar yemek benim için koruma döneminde mümkün

çok geçmiş olsun kuzum :/
Ankara'da mısın sen yaa
kızın da şimdi yiyemiyor ama diş teline alışınca yine yeniyor haberin olsun o yüzden çok kısıtlama cnm iyica saldırır kilo fazlası çoksa hele
kaç kilo cnm boyu kaç?
ametist Ulus'ta orjinal olabilir cnm Suluhan'da onun dışında camdan yapıyolar çoğu yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…