Kilolar Firarda 😎

Geçen cuma Tartmadim, hastaydim
Ondan önceki galiba 74.100
Bügün 73,100

Hic bir Şekilde Spor yapmadim 1 hafta boyunça ağirlarim vardi, halada yapamiyorum, antibiotika aliyorum.
Yemeğede pek dikkat etmedim açikcasi

Gecen cuma: 61.4
Guncel: 60.3
Verilen kilo: 1.1 kg
Canım tebrik ederim 2 haftan kaldı maksimum yani

O cnm hayırlı olsun tebrikler
Bi de resim olaydı

Geçen hafta 65,20
Bugün 64,80
Fark 400
haftaya hedef 64,00
Canım çok iyi

Bügün 73,100

Hic bir Şekilde Spor yapmadim 1 hafta boyunça ağirlarim vardi, halada yapamiyorum, antibiotika aliyorum.
Canım 1 kilo eksidesin neyi açıkladığını anlamadım artı olsan neyse
Çok geçmiş olsun vitamin de al

Bügün 73,100

Geçmiş olsun canım 1 kilo gitmiş Çok iyi

Cnm 400 gr artıydım sabah ama sabit gelsem yeticek
Kıız eziyet etme kendine yarın mı gitseydin acaba çok acil değilse durumu? Nesi var geçmiş olsun canım
Üşütmüş canım yaa. Grip gibi birazda yatıyordu. Doktora gitmiş birlere ama ilaçlar iyi gelmedimi noldu hala aynıydı. Yine git dediktr korkuyor
Bu arada bu sabah giremedim canım. Sabah erkenren kalkıp evden çıktım amcamlarw gitmiştim tartılamadım da. Yarın yazıcam ama umudum yok

Kilo veren arkadaşlara tebrik ediyorum. Veremeyenlere de bu hafta olur hiç moral bozmak yok
Benim yarına kaldı tartı ama verebildiğimi düşünmüyorum bu hafta pekniyi gitmedi kaç gündür menüde yazmıyorum

Ay yazık siz elinden tutup götürün başkasına bari canım
Bugün biraz dikkat et bari sütlacı da yediysen

Ay yazık siz elinden tutup götürün başkasına bari canım
Bugün biraz dikkat et bari sütlacı da yediysen
Öyle yapıyorum canım bıgünü hafif geçiriyorum. Eşim dedi bugün başka doktora gitmezsen işten gelip götürcem diye de. Gitti sanırım akşama ararım bakalım

Aslinda evde olursan belki sekersizi yapabilirsin ama isteyim bazen karnim cok acikiyor arkadaslar bir sey ikram edince yiyorum yani ben uapamadim yapanlara saygim sonsuz

Aslinda evde olursan belki sekersizi yapabilirsin ama isteyim bazen karnim cok acikiyor arkadaslar bir sey ikram edince yiyorum yani ben uapamadim yapanlara saygim sonsuz
Canım bahçeli yi biliyorsun burdaki yemek çeşidi hiçbir yerde yok yani her yer yakın ama dengeli bi beslenme şekli oturtmalıyız belki de

Merhaba kizlar Cookiie Hedef60kgolmak
Ben bugun okula 160 gram ton baligi, 4 5 kasik bulgur pilavi, 3 kasik karnabahar graten birazda 100 ml kadarda haxir limonata ictim

Ama beni cok agirlastirdi
Midem kotu oldu
Canım şifa olsun ☺ e tabi az ve hafif yemeye alıştığı içindir canım miden, ton balığı 104 gr mı oluyordu zaten süzünce yani fazla değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…