- 6 Eylül 2021
- 595
- 1.128
- 29
Canım tebrik ederim 2 haftan kaldı maksimum yaniGecen cuma: 61.4
Guncel: 60.3
Verilen kilo: 1.1 kg
O cnm hayırlı olsunGunaydin kızlar bol eksileriniz olsun. Bende pazartesi diyetisyene basladım insallah bu defa veririm. Burayı boșladım baya fırsat buldukca gelicem insallah. Kilo bildirimi yapaym gecn cumayi hatırlamiyorm.
pazartesi : 77.6
Bugun: 76.3
Fark - 1.3 kg
Canım çok iyiGeçen hafta 65,20
Bugün 64,80
Fark 400
haftaya hedef 64,00
Canım 1 kilo eksidesin neyi açıkladığını anlamadım artı olsan neyseGeçen cuma Tartmadim, hastaydim
Ondan önceki galiba 74.100
Bügün 73,100
Hic bir Şekilde Spor yapmadim 1 hafta boyunça ağirlarim vardi, halada yapamiyorum, antibiotika aliyorum.
Yemeğede pek dikkat etmedim açikcasi
Insallqh oyledir. Ama bu yeme sistemini benimsedim artik oyle fazla almam sanirim. Yani maks 3 diyelim belki haftaya bu kadar hizli veremem. Sende eksidesin tebrik ederimCanım tebrik ederim 2 haftan kaldı maksimum yani
O cnm hayırlı olsuntebrikler
Bi de resim olaydı
Canım çok iyi
Geçmiş olsun canım 1 kilo gitmiş Çok iyiGeçen cuma Tartmadim, hastaydim
Ondan önceki galiba 74.100
Bügün 73,100
Hic bir Şekilde Spor yapmadim 1 hafta boyunça ağirlarim vardi, halada yapamiyorum, antibiotika aliyorum.
Yemeğede pek dikkat etmedim açikcasi
Üşütmüş canım yaa. Grip gibi birazda yatıyordu. Doktora gitmiş birlere ama ilaçlar iyi gelmedimi noldu hala aynıydı. Yine git dediktr korkuyorCnm 400 gr artıydım sabah ama sabit gelsem yeticek
Kıız eziyet etme kendineyarın mı gitseydin acaba çok acil değilse durumu? Nesi var geçmiş olsun canım
Ay yazıkÜşütmüş canım yaa. Grip gibi birazda yatıyordu. Doktora gitmiş birlere ama ilaçlar iyi gelmedimi noldu hala aynıydı. Yine git dediktr korkuyor
Bu arada bu sabah giremedim canım. Sabah erkenren kalkıp evden çıktım amcamlarw gitmiştim tartılamadım da. Yarın yazıcam ama umudum yok
Canım şekersiz 21 gün hiçbirimizin olmadı aslındaKilo veren arkadaşlara tebrik ediyorum. Veremeyenlere de bu hafta olur hiç moral bozmak yok
Benim yarına kaldı tartı ama verebildiğimi düşünmüyorum bu hafta pekniyi gitmedi kaç gündür menüde yazmıyorum
Öyle yapıyorum canım bıgünü hafif geçiriyorum. Eşim dedi bugün başka doktora gitmezsen işten gelip götürcem diye de. Gitti sanırım akşama ararım bakalımAy yazıksiz elinden tutup götürün başkasına bari canım
Bugün biraz dikkat et bari sütlacı da yediysen
Uf valla yaa bir tamamlayamadıkCanım şekersiz 21 gün hiçbirimizin olmadı aslında
Oh iyi bari canımÖyle yapıyorum canım bıgünü hafif geçiriyorum. Eşim dedi bugün başka doktora gitmezsen işten gelip götürcem diye de. Gitti sanırım akşama ararım bakalım
Canım bahçeli yi biliyorsun burdaki yemek çeşidi hiçbir yerde yokAslinda evde olursan belki sekersizi yapabilirsin ama isteyim bazen karnim cok acikiyor arkadaslar bir sey ikram edince yiyorum yani ben uapamadim yapanlara saygim sonsuz
Aynen canim ben gencken cok gidip yedim ama simdi gitsem bile bebikler yiyor ben bir sey yemiyorumCanım bahçeli yi biliyorsun burdaki yemek çeşidi hiçbir yerde yokyani her yer yakın ama dengeli bi beslenme şekli oturtmalıyız belki de
Aslında çok yememişsin güzel bir öğün olmuş canımMerhaba kizlarCookiie Hedef60kgolmak
Ben bugun okula 160 gram ton baligi, 4 5 kasik bulgur pilavi, 3 kasik karnabahar graten birazda 100 ml kadarda haxir limonata ictim
Ama beni cok agirlastirdi
Midem kotu oldu
Ton baliginin yagini suzdum hatta light almistim ama bana agir geldi. Pilav yerine salata olsaydi daha iyiydi ama yapacak vaktim yoktuAslında çok yememişsin güzel bir öğün olmuş canım
Canım şifa olsun ☺ e tabi az ve hafif yemeye alıştığı içindir canım miden, ton balığı 104 gr mı oluyordu zaten süzünce yani fazla değilMerhaba kizlarCookiie Hedef60kgolmak
Ben bugun okula 160 gram ton baligi, 4 5 kasik bulgur pilavi, 3 kasik karnabahar graten birazda 100 ml kadarda haxir limonata ictim
Ama beni cok agirlastirdi
Midem kotu oldu