- 31 Temmuz 2020
- 19.781
- 59.919
Sağol canım, ilk günler iyiydi de daha çok eksi gelirdim belki ama onlarla yedim hayır onları da suçlayamıyorum çünkü onlardan çok yiyorumTebrikler canım eksisin
Çok değil kız halledersin
Süpersin yiyip yiyip veriyorsun
Ay insAllah ya bi göremedim
Çok değil canım halledrsin
Degildir tabi gec olunca vucut yaga donusturuyorBir tepsi börek değildi tabide saat 7.30 8 gibiydi
Halledicem canımTebrikler canım eksisin
Çok değil kız halledersin
Süpersin yiyip yiyip veriyorsun
Ay insAllah ya bi göremedim
Çok değil canım halledrsin
Evet canım malesef.Degildir tabi gec olunca vucut yaga donusturuyor
Kizlar kilo verenleri ve azmedenleri tebrik ediyorum
Ben oglen 1 tabak manti yogurt ve 2 hurma yedim
Sağol canım, ilk günler iyiydi de daha çok eksi gelirdim belki ama onlarla yedim hayır onları da suçlayamıyorum çünkü onlardan çok yiyorum
İnşallah görürsün canım sen de
Günaydın canım çok geçmiş olsun bu an önce toparlarsin insAllahGünaydin Kizlar
Kac gündür giremedim, sali günü ağirlarim vardi, gün geçtikce daha kötü oliyordum. Perşembe Cuma ateşimde cikti, 2 gündür yataktan cikamiyorum. Doktor ilaçlar verdi, böbrek pelvis enfeksiyonu var. Yüriyemiyorum. Hala ağrim var.
Cuma günü tartamadim. Menüler not ettim. Iyilestiğimde yazarim
Tesekür ederim, insallahGünaydın canım çok geçmiş olsun bu an önce toparlarsin insAllah
çok geçmiş olsun canım ihmal etme ilaçlarıGünaydin Kizlar
Kac gündür giremedim, sali günü ağirlarim vardi, gün geçtikce daha kötü oliyordum. Perşembe Cuma ateşimde cikti, 2 gündür yataktan cikamiyorum. Doktor ilaçlar verdi, böbrek pelvis enfeksiyonu var. Yüriyemiyorum. Hala ağrim var.
Cuma günü tartamadim. Menüler not ettim. Iyilestiğimde yazarim
Ben bunlari yesem 595858448 kilo alirim herhaldeUyanınca ılık ballı limonlu su
Kahvaltı light kaşarlı kepekli tost,1 dilim kızarmış tereyağlı ve tulum peynirli kepekli ekmek, domates salatalık kırmızı biber ve üstlerine limon,tuz, patatesli 1 yumurta,şekersiz siyah çay
1. ara 2 protein bar, kavrulmuş kaju,2 draje,1 haşhaşlı helva,telvesiyle sade türk kahvesi,
2. ara 1 portakal,1 tam olmamış yerli muz, 2 mınık elma,üstlerine tarçın zencefil,yanında limonlu yeşil çay
ikindi vakti 2 kepçe buğdaylı nohutlu tarhana çorbası, yoğurt
3.ara sütlü whey protein smoothie
akşam hindi göğüs ızgara ,havuç salatası
4.ara limonlu yeşil çay
10.000 adım, 2.5 lt su ,3 mil leslie 15 dk bölgesel
Fit mutlu anne
İsim / Tarih | 12 Kasım | 19 Kasım | ||
| 62,0 | 61,4 | ||
| 84,9 | 84,55 | ||
| 82,9 | 81.80 | ||
| 62,6 | 62,2 | ||
| 71.7 | ? |
İsim/Tarih | 12 Kasım | 13 Kasım | 14 Kasım | 15 Kasım | 16 Kasım | 17 Kasım | 18 Kasım |
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
|
İsim/Tarih | 19 Kasım | 20 Kasım | 21 Kasım | 22 Kasım | 23 Kasım | 24 Kasım | 25 Kasım |
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
|
canım bugün doydum yaBen bunlari yesem 595858448 kilo alirim herhalde
Yasiniz kac?
34um ben. Zor kilo veriyorum
Gunaydin canim21 Gün Şekersiz Kilo Tablomuz
İsim / Tarih 12 Kasım 19 Kasım Beth18 62,0 61,4 Cookiie 84,9 84,55 Fit mutlu anne 82,9 81.80 Hedef60kgolmak 62,6 62,2 deniz diyette 71.7 ?
21 Gün Şekersiz Uyum Tablomuz İlk 7 Gün
21 Gün Şekersiz Uyum Tablomuz İlk 7 Gün
İsim/Tarih 12 Kasım 13 Kasım 14 Kasım 15 Kasım 16 Kasım 17 Kasım 18 Kasım Cookiie Fit mutlu anne Beth18 Hedef60kgolmak deniz diyette
İsim/Tarih 19 Kasım 20 Kasım 21 Kasım 22 Kasım 23 Kasım 24 Kasım 25 Kasım Hedef60kgolmak Cookiie Beth18 Fit mutlu anne deniz diyette
Cookiie kuzu sen eksisin cumaya göre
canım bugün doydum yayarın daha hafif olcak inşallah salı çarşamba perşembe de bi listeden yapmayı planladım paylaşıcam
yarına artı gelirim de sonra gider inşallah
32zor vermiş halin buysa canım
Yaramasın insAllah o zmnDedigim gibi bugun 60igorunce kahvaltida yedim de yedim