Merhaba siz ne kadar az yiyorsunuzGünaydınn
Dün menümü yazamamıştım
Kahvaltı
1 elma
2 wasa arası peynir ( canım hiç istememişti kahvaltı yapmak)
Ara
Kahve
2 kare bitter
Akşam
1 tabak et yahni
4 yk yoğurtlu makarna
Su 2 lt
Akşam yine gelicem açıklayayım canımGunaydin canim
Ben son 3-4 gun yani cuma ve cumartesi gunu sekersiz 21 gune uymuyor mu?
InsallahYaramasın insAllah o zmn
TamamAkşam yine gelicem açıklayayım canım
Hindiyi nereden aliyorsunuzBugün menüm
Kahvaltı kepekli ekmeklelight kaşar tost biraz tulum 1 üçgen peynir söğüş 4 zeytin şekersiz kahve
Ara 2 küçük trabzon hurması, yeşil çay ,4 ceviz 1 avuç kaju ve 2 çorba kaşığı toz fıstık
İkindi 2 avuç leblebi ,lif tozlu latte
Akşam hindi sote,salata 1 dilim tb ekmek
Ara yeşil çay,2 züber lokma
2 lt su
6000 adım, 2 mil leslie
Fit mutlu anne
Bim denHindiyi nereden aliyorsunuz
canm bu yazdığın beyaz ekmek mi sabahki?Sabah
9.30
4-5 zeytin
Biraz peynir
3 dilim ekmek
4 5 parca sucuk
Biraz pekmez
16.00
Brokoli-karnabahar-nohut salata
3 kasik yogurt
21.00
1 fincan filtrekahve
1 paket altinbasak
40 dk zumba
3l su
Ben de alirim belkiBim denhindi göğüs alıp kuşbaşı kestik ama but da oluyor,Migros ta külbastısı hazır kuşbaşı da oluyor ve büyük but
Yes hala gecen haftadan kalan misafirlerin ekmeklerini yiyoruz atmaya kiyamadim buzdolabinda sakliyorum. Zaten cocuklar haftaici evde degiller bizde cok ekmek yemedigimiz icin bitmedi. Onlar bitince tam bugday ekmegi alacagimcanm bu yazdığın beyaz ekmek mi sabahki?
Nasil bir oran kuruyorsun?Akşam yine gelicem açıklayayım canım
1 cay kasigi kadar olan el acmasi tatli nedir? Merak ettim :)21 Kasım
Kahvaltıda
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
1 çk reçel
2 yk patlıcan köz
1 çatal patates kızartması
Ara kahve ile 1 kurabiye
Ara yeşil çay
Akşam
2 kase arabaşı çorbası
5 tane yaprak sarma
Yoğurt
Çayla 1 çay kaşığı kadar el açması tatlı tadımlık
Su 2.5 lt olmuştur
Spor yok şimdilik oğlanı uyutmaya çalışıyorum uyursa yaparım
İsim / Tarih | 12 Kasım | 19 Kasım | ||
| 62,0 | 61,4 | ||
@Hogwartss | 84,9 | 84,55 | ||
| 82,9 | 81.80 | ||
| 62,6 | 62,2 | ||
| 71.7 | ? |
İsim/Tarih | 12 Kasım | 13 Kasım | 14 Kasım | 15 Kasım | 16 Kasım | 17 Kasım | 18 Kasım |
@Hogwartss | --- | --- | |||||
| --- | --- | --- | --- | --- | --- | |
| --- | --- | --- | --- | |||
| --- | --- | --- | ||||
| --- | --- | --- | --- | --- | --- |
İsim/Tarih | 19 Kasım | 20 Kasım | 21 Kasım | 22 Kasım | 23 Kasım | 24 Kasım | 25 Kasım |
| --- | --- | |||||
@Hogwartss | --- | --- | |||||
| --- | ||||||
| --- | --- | --- | ||||
| --- | --- | --- |
19 Kasım | 20 Kasım | 21 Kasım | 22 Kasım | 23 Kasım | 24 Kasım | 25 Kasım | ||
@Hogwartss | | |||||||
| | |||||||
| | |||||||
| |
Cevizli ay baklavası idi canım1 cay kasigi kadar olan el acmasi tatli nedir? Merak ettim :)
Canım listede boşa kalabalık yapmayım ben yapamadım maalesef menü de yazmadım emeğine sağlık21 Gün Şekersiz Kilo Tablomuz
İsim / Tarih 12 Kasım 19 Kasım Beth18 62,0 61,4 @Hogwartss 84,9 84,55 Fit mutlu anne 82,9 81.80 Hedef60kgolmak 62,6 62,2 deniz diyette 71.7 ?
21 Gün Şekersiz Uyum Tablomuz İlk 7 Gün
İsim/Tarih 12 Kasım 13 Kasım 14 Kasım 15 Kasım 16 Kasım 17 Kasım 18 Kasım @Hogwartss --- --- Fit mutlu anne --- --- --- --- --- --- Beth18 --- --- --- --- Hedef60kgolmak --- --- --- deniz diyette --- --- --- --- --- ---
İsim/Tarih 19 Kasım 20 Kasım 21 Kasım 22 Kasım 23 Kasım 24 Kasım 25 Kasım Hedef60kgolmak --- --- @Hogwartss --- --- Beth18 --- Fit mutlu anne --- --- --- deniz diyette --- --- ---
Beth18 canım salı günü hem simit hem sarma olduğu için check atamadım, puding zaten az yemişsin şeker hakkına ama beyaz ekmek kategorisi çok olmuş 2 dilimi geçmiş canım
çarşamba günü de hem makarna hem sarma hem pide var kekte de beyaz un olduğu için 2 dilimi aşmış
perşembe günü de hem lahmacun hem börek olduğu için :)
bir de yazmıyorsun ya yani eğer sarma bulgurluysa, lahmacun tb undansa bilemiyorum o yüzden beyaz un gibi değerlendiriyorum ya da pirinç :)
Himm evet hepsini yedim dogru :)21 Gün Şekersiz Kilo Tablomuz
İsim / Tarih 12 Kasım 19 Kasım Beth18 62,0 61,4 @Hogwartss 84,9 84,55 Fit mutlu anne 82,9 81.80 Hedef60kgolmak 62,6 62,2 deniz diyette 71.7 ?
İsim/Tarih 12 Kasım 13 Kasım 14 Kasım 15 Kasım 16 Kasım 17 Kasım 18 Kasım @Hogwartss --- --- Fit mutlu anne --- --- --- --- --- --- Beth18 --- --- --- --- Hedef60kgolmak --- --- --- deniz diyette --- --- --- --- --- ---
İsim/Tarih 19 Kasım 20 Kasım 21 Kasım 22 Kasım 23 Kasım 24 Kasım 25 Kasım Hedef60kgolmak --- --- @Hogwartss --- --- Beth18 --- Fit mutlu anne --- --- --- deniz diyette --- --- ---
Beth18 canım salı günü hem simit hem sarma olduğu için check atamadım, puding zaten az yemişsin şeker hakkına ama beyaz ekmek kategorisi çok olmuş 2 dilimi geçmiş canım
çarşamba günü de hem makarna hem sarma hem pide var kekte de beyaz un olduğu için 2 dilimi aşmış
perşembe günü de hem lahmacun hem börek olduğu için :)
bir de yazmıyorsun ya yani eğer sarma bulgurluysa, lahmacun tb undansa bilemiyorum o yüzden beyaz un gibi değerlendiriyorum ya da pirinç :)
off ben olsam 1 tane yerdim : DCevizli ay baklavası idi canım
Canım listede boşa kalabalık yapmayım ben yapamadım maalesef menü de yazmadım emeğine sağlık
tamamBen de alirim belki
Bu hafta ton baligi almistim migrosta light olanlarda indirim vardi 2li aldim
Salatanin icine iyi oluyor ton baligi ogleni kurtariyor
Bide hindiyi denerim
kıızz o kadar laf söyledin beyaz sağlıklı mı un var yemeyin diyeYes hala gecen haftadan kalan misafirlerin ekmeklerini yiyoruz atmaya kiyamadim buzdolabinda sakliyorum. Zaten cocuklar haftaici evde degiller bizde cok ekmek yemedigimiz icin bitmedi. Onlar bitince tam bugday ekmegi alacagim
kaloriye göre oran kurabilsek daha iyi ama o zaman check atamıcam gibi çünkü protein az yiyorsunuz canım kilo başı 1 gr ideal :)Nasil bir oran kuruyorsun?
Normalde bende en az 3 tane yerdim ama tuttum yılbaşı hedefime ulaşmak istiyorumoff ben olsam 1 tane yerdim : D
Bu saatte bişey yeme bence artık yat uyu canım çok erken yemişsin biraz daha geç mi kapatsan günü acabaKizlar cok acim ya
Cay ictim 2 bardak
En son ogunumu 15.30da yedim sonrasinda bir iki bisey yedim ama kesmedi ve acimmmm
hahayyy 1 çay kaşığı1 cay kasigi kadar olan el acmasi tatli nedir? Merak ettim :)
canım eline sağlıkKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
19-25 Kasım
19 Kasım 20 Kasım 21 Kasım 22 Kasım 23 Kasım 24 Kasım 25 Kasım @Hogwartss Hedef60kgolmak Beth18 Fit mutlu anne
yok cnm ne kalabalığıCevizli ay baklavası idi canım
Canım listede boşa kalabalık yapmayım ben yapamadım maalesef menü de yazmadım emeğine sağlık
tamamdırHimm evet hepsini yedim dogru :)
Canim hep pirincli, beyaz unlu yaptiklarim ozellikle gidip almadim daha malesef. Eger tb olursa bulgur olursa ayrica belirtirim eline saglik
vah kuzum ya kahve mi içsen sütlü tarçınlı geç yatıyorsanKizlar cok acim ya
Cay ictim 2 bardak
En son ogunumu 15.30da yedim sonrasinda bir iki bisey yedim ama kesmedi ve acimmmm