Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen hafta kaçtın canım MaşAllah valla 3kg ne ki verirsinGunaudin kizlar
Azmin zaferi
Hedef kiloma son 3 kg
Gunaudin kizlar
Azmin zaferi
Hedef kiloma son 3 kg
Gecen hafta cuma gunu tam 62.0 cikmisimGeçen hafta kaçtın canım MaşAllah valla 3kg ne ki verirsin
Tebrik ederim canım6
Gecen hafta cuma gunu tam 62.0 cikmisim
Onceki kilo:62
Guncel:61.4
600 gram vermisim
Boyumda 167
Ahh bi 50li rakamlari gorebilsem insallah haftaya gorurum ama zor gidiyor son kilolar
Emeğine sağlık canımKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
12-18 Kasım
Eksiksiz menü paylaşan Beth18 tebrik ederim canım
Tam menü yolunda olan Cookiie Hedef60kgolmak ve @nazaarboncukk sizleri de tebrik ederim kızlar bu azminiZ istikrarınız yarın tartıda eksi olarak size döner umarım
12 Kasım 13 Kasım 14 Kasım 15 Kasım 16 Kasım 17 Kasım 18 Kasım @nnurc Cookiie Hedef60kgolmak Beth18 @nazaarboncukk @deniz diyette Fit mutlu anne @Ucmelekannesi
Maşallah tebrik ederim canımGunaudin kizlar
Azmin zaferi
Hedef kiloma son 3 kg
Çok güzel bir eksi tebrik ederimGünaydın kızlar
Geçen hafta: 82.90
Bu hafta: 81.80
Fark: -1.1
Yüzde: %1.327
Tesekkurler :)Tebrik ederim canım
Muhtesem :)Günaydın kızlar
TesekkurlerMaşallah tebrik ederim canım
Aslinda karbonhidrat yense bile erken yersen mesela en gec 18.00 gibi cok etkilrmiyor tabiki bir tepsiborek degilde kararinda yersenBen dün akşam karbon yedim yine bakalım nolcak
Bir tepsi börek değildi tabide saat 7.30 8 gibiydiAslinda karbonhidrat yense bile erken yersen mesela en gec 18.00 gibi cok etkilrmiyor tabiki bir tepsiborek degilde kararinda yersen
Çok güzel bir eksi tebrik ederim
Saolun kızlarMuhtesem :)
Ayy napim herkes yiyor ben bakınca olmuyorBaya boşladık sanki bu ara
Canım o ciddiyet değil kasıntıydı yaa garip garip kurallar uymayınca azarlamalar filan hoş olmuyodu zaten yetişkin insanlarız herkes de dilediğini yapmakta özgürMalesef diyet günlüklerinde takımlardaki ciddiyet olmuyor hoş artık takımlar da kalmadı ya
Canım ben sebebini bildirdim en azından ama onu bile yazmayıp çekip giden var tabiHanimlar gelmiyorsunuz evet
Gunluk listeye de cok kisi yazmiyor
Ben hala azimliyim bugun biraz kacirsamda
Sabah tartida guzel bir rakam gordum ama yarin gorur muyum bilmem cunku bugun baya yedim
Aynen yaa çok stres oluyodu insan böyle iyi benceSende ben gibi durup durup perşembe yiyorsun sanırım takım hırsı bana hep yaramazdi cuma artı gelirdim sen eksi gelirsin insAllah
Canım eline sağlık bugün de yazamam ama plan yaptım bakalım1 haftalıkKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
12-18 Kasım
Eksiksiz menü paylaşan Beth18 tebrik ederim canım
Tam menü yolunda olan Cookiie Hedef60kgolmak ve @nazaarboncukk sizleri de tebrik ederim kızlar bu azminiZ istikrarınız yarın tartıda eksi olarak size döner umarım
12 Kasım 13 Kasım 14 Kasım 15 Kasım 16 Kasım 17 Kasım 18 Kasım @nnurc Cookiie Hedef60kgolmak Beth18 @nazaarboncukk @deniz diyette Fit mutlu anne @Ucmelekannesi
Canım tebriklerGunaudin kizlar
Azmin zaferi
Hedef kiloma son 3 kg
Oyyy maşallah yaaa haftaya geliyor 70lerrrGünaydın kızlar
Canım tebriklerGeçen cuma 65,90
Bugün 65,20
Fark -700
Yüzde 1,06
Haftaya hedef 64,50
Kızlar pek giremiyorum ama takipteyim sizi
Olsun canım 100 gr ne ki sabitsin yeri.Hadi bu hafta bomba gibi gelAy ben artıyım cumartesiye göre.
Cumartesi 84.45tim
Bugün 84.55
Fark +100 gr
Tebrikler canım eksisinGeçen cuma 65,90
Bugün 65,20
Fark -700
Yüzde 1,06
Haftaya hedef 64,50
Kızlar pek giremiyorum ama takipteyim sizi
Çok değil kız halledersinAy ben artıyım cumartesiye göre.
Cumartesi 84.45tim
Bugün 84.55
Fark +100 gr
Süpersin yiyip yiyip veriyorsunEki Görüntüle 2955364
Geçen cuma 62.6 bugün 62.2 fark -400 gr
Ay bayağı yedim 3 gün yine iyi
Bugün de yicem sanırım başladı mı duramıyor insan
Ay insAllah ya bi göremedimOyyy maşallah yaaa haftaya geliyor 70lerrr
Çok değil canım halledrsinHayırlı cumalar
Geçen cuma 66.8
Bu cuma 66.9
+ 100