Al işte yine tutamadın boğazını al işte değdimi şimdi nolcak şimdi gitti bütün herşeyAynen ya ne kadar cok yedim ne gerek vardi simdi bunu yemeye
Kremalı şeyleri atabiliyormusun canım buzluğa tatlılarda. Ne güzel yaa diyet bitmiş süpersin vallaBen de öyleydim canım genelde fazla kalacak gibiyse ilk günden buzluğa atıyorum artık sonra istedikçe çıkartıp koyuyorum önüne eşimin ama kendini tutmak gerçekten zor güya diyet bitti benim korumaya geçtim ama yine her şey gözümde kalıyor
Ben ek kalori diye artık tenceredeki yemeğin tadına tuzuna bile bakmıyorum zaten ben cidden kafayı yediğim için acaba sürdüğüm krem bana kalori olarak geri döner mi diye bile hesap yapıyorumHer şey kararında güzel 1 kase puding de yenir ama akşam değil ara öğün olarak tüketmek gerek
aa bıraktn mı canım ,çok mu yiyecek veriyorduSağolası canım hepimize afiyey olsun. Ben diyetisyeni bıraktım artık daha dikkat etmem gerek menüleri hiç aksatmamam gerek
hoşgeldin canımHayırlısı aksamlar
Kaptan cvp yazmadı ama kabul edildim sanırım.
Bu sabah tartıldım.
67.600 ile başlangıç yapayım.
kaçtı demeyelim de arada gidiyor diyelimTakıma bence aktif katılacak üyeler lazım canım yoksa pek bir hareketlilik olmayınca bizlerin de motivasyonu düşüyor zaten dikkat ediyorum 5. Takımdan kimsecikler yok gelenler de hep kaçıp kaçıp gitti
oy 40 ı çıktı mı yaa minnoşun aşallahKesinlikle canım bi kişinin bile iyi hissetmesi harekete geçirebiliyor dediğin gibi enerji durumu çok etkiliyor
Allah razı olsun Hamdolsun canım iyiyim sen de iyisindir inşallah
41 günlük oldu şükür büyüdü biraz
tabiki yaayyy canımmm nasıl güzel moral veriyorsun
inşallah kuzumm, inşallah hepimiz istediğimiz kilolara tez zamanda sağlıkla ulaşalım ve senelerceeee koruyalım
Zaman geçiyor çıktı çıktı ilk hastalığını bile olduoy 40 ı çıktı mı yaa minnoşun aşallah
whatsapp grubu kurmak isteyen olur mu acaba? ya da öğünlerimizin resmini burda paylaşmak motive edebiliryaa keşke
talep olsa açmazlar mı tekrar acaba?
böyle bi hedef olmayınca salıyoruz ya
canım sadece kalori saymayı denesen ve dilediğin gibi doldursan?Senin suanki kilonda olsam daha ne isterim
Senin masallahin var canim, insallah vereceksin yine. Ben temiz besleniyorim sadece su aralar, paketli gida seker filan yemeden herseyi yiyorum. Diyet lafi pek diymak istemiyorum bir sure. Cok bunaldim. Diyetler diyetisyenler….
yaa senin kutlamanı sevsinlerGünaydın kızlar
Kilomu yazmaktan utanıyorum artık, durum çok ama çok karanlık yine 70e dayandımve bunu çay ve simitle kutluyorum şu an
Sıfır motivasyon, sıfır inanç, sıfır heves offf yaaa 70i tekrar görmek istemiyorum ama bişe de yapacak hevesim yok
Geçen hafta: 67,25
Bu hafta: 69,25
Fark: +2 kg
Yüzde: -2,97
vuuuuGünaydın kızlarbildirimi yapayım
Pazartesi tartilmistim o yüzden pazartesiden yapacağım
Pazartesi,:66.6
Cuma:65.6
Fark: -1.0 kg
canım 1 günde 1,5 bile alınıyortek çözümü destek almak diye düşünüyorum ama kendime sıra gelmiyor ki ilgileneyim
çok yılgın bıkkın hissediyorum kendimi
sabah çok çok üzüldüm
dün 68,3dum nasıl bi günde 1 kilo aldım anlamıyorum
tebrikler canımm şahanesin devamı da gelsin inşallah
çok sağol canımÇok güzel gitmiş tebriklerr
gel buraya kızzGünaydın kızlarrrrrrr ben hafta sonundan sonra diyet kafasında değil ama normal beslenmeyle ilerledim ve oruçluydum neredeyse sahursuz oruç tutuyorum havuç salatalık elmaylave dün gece yeğenimin burnu tıkandı ne uyudu ne uyuttu gözlerimi açamıyorum şu anda muhtemelen cumadan az biraz artı çıkacağım ama çok çıkabilirim de tartılmıyorum cumadan beri
olsun canım ya 1 yıldır diyettesin sonuçta,biraz da korumada kalBeklenen artımla karşınızdayım
Geçen Hafta:64,3
Bu Hafta:65,4
Fark: +1,1
Zaten pazar gününden beri 65 dolaylarında gezip duruyorum çok güzel koruyorum kiloyu
sağol canımmmTebrik ederim harika sonuç
oyy miniciğim yaaZaman geçiyor çıktı çıktı ilk hastalığını bile olduburnu tıkalı öksürüyor birazcık burnunu açıyorum sürekli sık sık emziriyorum 48 günlük minnoşum şimdi
olsun canım belki vücut korumaya almştır bu haftaeee ben koca hafta naptım ki acaba.
Gittim geldim tartıldım yok sınuç değişmedi
Oysa pazartesi 84 görmüştüm
Geçen hafta cuma 85.00
Bugün 85.00
Fark 0
hadi yüzleş artıkkkkTartilmadim hiç yuzlesemiycem mutluyum böyle
olsun canım önemli olan başlamak tartılmakKizlar sabahtandir gelemedm ya kilo bilditimim:
Bu hafta 75.2
Babam gelmeden once 74.4 dum sanrm
Ama o varken 77ler kadar ciktigm icin suan sonuctan memnunum ve adet olacam siskinlik var
sağol cnmOlsun yavas olsum bizim olsn, keske alirkende oyle yavas gelse
Tbrkler cnm cok guzel
550 gr 55 kilonun habercisi diyeyim moral olsun muuu
tartıl kızzzzz başla tut bir yerindennVala benim uğramaya yüzüm yok sanırım bu hafta daha iyi olur insAllah kilo bildirimi bile yapmadım tartilmadim
canım oruçta artı gelmek normal ya ki bazen hiç anlamıyorsun@Valyrian tartıldım canım +1 geldimama hafta sonu harici bir şry yemedim desem yeridir oruç tutuyordum zaten anlamadım gitti ablam fazla çıktın ama incelmişsin belli oluyor bariz kilonu göstermiyorsun dedi ondan yana mutluyum ama işin yarın sabah kahvaltıya pikniğe gitme yanı var
canım yükselen burcun ne acaba, böyle içine atma canım , insanların sorunlarından haberi olmazsa nasıl bir şey yapabilirler ki? hem ağlamayana meme yok demişlerBütçe ayırabilirim çok şükür ama kimse ne halde olduğumu anlayamıyor, dün bütün gece ağladım sinirimden herkes hep ben hep ben diyor bana sıra gelmiyor ki araya kendimi katsam aman seninki de dert mi diyorlar ama tükendim artık dün gece çok fazlasıyla hissettim bunu
Annem hariç kimsenin beni önemsediği yok, yazık annem de benim gibi kendi kendine ameliyat olmayı bekliyor kimseye yük etmemeye çalışıyor kendini o da benim gibi yalnız ona da ayrı dertlendim gece
canım hoşgeldinGünaydın kızlar benide alirmisiniz aranıza
bak böyle düşünme canım ,eşinde liderlik özelliği koruma içgüdüsü yüksek anladığım kadarıyla,onun burcu ne?Çok yoruldum gerçekten dün geceden beri çok kötüydüm bir anda niye bu kadar dağıldım anlamıyorum da her zaman olan şeyler aslında bu sefer niye böyle oldum bilmiyorum
Kendime ait hiç alanım yok gibi hissediyorum sanki herkes herşey bana bağlıymış gibi ama bi o kadar da yok sayılıyorum ne dediğim ne düşündüğüm kimsenin umrunda değil gibi
canım ne koyduğuna bağlı tabi mesela sıvıyağlı patates salatası çok kalorili ama az yağlı yeşillik salatası az kaloriliKizlar size bir sey sormak istiyorum
Cok salata yemek kalorilimi olur?
Ben bu sabah ve aksam baya salata yedim de.
Öfkemi kendimi herseyimiCanım afiyet olsun çok güzel menü
Menü spor listeleri sayfasına yazıyoruz canım altta görürsün
Yoo çok kötü değil ama daha dengeli gidersen kan şekerin de oynamaz canım daha iyi hissedersin
Ağaç yaşken eğilir
Tamamöfkemi yedim diyorsun hee
Cumaya yuzleseceğimhadi yüzleş artıkkkkgrubumuzun cimcimisin yaa nasıl düşüyor enerji sen gidince
O zili burun gibi gördüm ohh mis kokulu detoks sularıııSon kozlar oynanıyor muuu bugün hadi kizlarrrrrrrrrrr
Bugün ÇARSAMBAA CUMAYA ne kaldı surdaaaazillerrr caliyorrrr
Detoks suları icilsin sporlar yapılsın duymayan kalmasın
ayyy evet o kör olmayasıca armut tipi benim işitabiki yakilon normal cnm yalnız armut tiptin değil mi,onun için termal tayt öneririm canım
kuzucum whatsapp gurubu kurmak site kuralları gereği yasak ne yazık kiwhatsapp grubu kurmak isteyen olur mu acaba? ya da öğünlerimizin resmini burda paylaşmak motive edebilir
sağol kuzum inşallahyaa senin kutlamanı sevsinlerafiyet olsun
2 kilo nedir yaa2 günde gider o adı üstündeee
ama verirken anamız ağlıyor bu haksızlık yahucanım 1 günde 1,5 bile alınıyor
benim yükselenim kova, burcum da boğa canımcanım yükselen burcun ne acaba, böyle içine atma canım , insanların sorunlarından haberi olmazsa nasıl bir şey yapabilirler ki? hem ağlamayana meme yok demişlergerçi bi anne bebesini zorla emzirir aç olmasa da ama yani belli etmek lazım canım
bir de böyle belli belirsiz, kısık sesle söylüyorsan da umursamayabilirler canım ,çünkü kendin de umursamamış oluyorsun bir bakıma yani bunu hissettirmen lazım senin için önemli bir konu olduğunu canım
onun da burcu başak canımbak böyle düşünme canım ,eşinde liderlik özelliği koruma içgüdüsü yüksek anladığım kadarıyla,onun burcu ne?
yani gerçekten anlarsa seni de korumaya geçecek bence canım , belki ona bu şansı vermen gerekiyor biraz ona sığınman gerekiyor zıtlaşmaktansa ki zıtlaşmayı da içinde yapıyorsun farkında mısın
Klavyede elde bulunan zil budurO zili burun gibi gördüm ohh mis kokulu detoks sularııı
Bıraktım canım hem annemler covid olunca gitmek istememiştim o zamanki randevumA. Bende görüşmüştüm annemlerle cünkü. Sonrasında da birdaha iletişime geçmedim ya fiyat olarak yüksek gelmeye başlamıştı.aa bıraktn mı canım ,çok mu yiyecek veriyordu
hoşgeldin canım
kaçtı demeyelim de arada gidiyor diyelim
doğru cnm 9. takım katılınca canılık geldi vallason zamanlarda geldiler ve görevleri de çoğunlukla onlar aldı,menü yorumladılar sohbete de onlar daha çok katıldı
oy 40 ı çıktı mı yaa minnoşun aşallah