Bırakmamamız lazım ama ya. Tamam uzun bir yol olduğundan yoruyor insanı bu yüzden mola verişlerimiz olabilir. Ama bunu bir öğün veya hadi bir gün olacak şekilde yapsak. Ertesi gün yine aynı şekilde devam etsek aslında hiçbir sorun kalmıcak gibi. Ama ben bir kaçırdımmı zor toparlıyorumYaa bende oyle 70leri begenmezdm smdi 70deki resimlerm var buzdolabi kapaginda oglumla 1 yas dogm gunu vs elbise giymisim ona bile raziym ama git gide aliyorm gercktn dikkat etmedikce kisirdongu kizip yemek veyatta aman nolursa olsun diyp birakmak cozum degl
Sanada hayırlı akşamlar ben iyiyim canım oturuyorum öyle tvde birşeuler arıyorum izlemeye sen nasılsınHayirli aksamlar Kizlar.. nasilsiniz?
Afiyet olsun canım ben günün en güzel anı diyorum gün bitmiş akşam cayını al tv karşısına gecBende iyim allaha şükür. Kendime cay yapip, tv izliyorum, ayni yani.
Bunlari blendirdan mi geciriyoruz yoksa sadece suda mi bekletiyoruzYa zor gercktn bence onemli olan bu noktada dagildign noktada enazindan biraz kontrollu olup deli gbi yememek ben onu basaramadigm icin hep geriye donuyorm. Eskiden koruma gbi olurdu mesela 26 kg vermisligm var ama 1bucuk senede ve bazen 3 ay boyunca sabit kalmisim koruma gbi
Gun icinde iciyorm cnm ben aksamdan hazirliyorm evde ne varsa tarcin cibigi, 1 tutam maydonoz, karanfil, tane karabiber, varsa zencefil, 1 limon suyu, nane, elma kabusu, salatalik vs vs ben hangileri varsa koyuyorm odem attiriyor gercktn genelde carsamba persembe yapiyorm
Kizlar yarim dilim islak kek yedim
Aynen, odama Güzel bir Mum aldim, huzur veriyor. Ama sabahlarida severim..Afiyet olsun canım ben günün en güzel anı diyorum gün bitmiş akşam cayını al tv karşısına gec
Akşamları çok aç uyuyunca sabahları bende seviyorumAynen, odama Güzel bir Mum aldim, huzur veriyor. Ama sabahlarida severim..
Hos bulduk canim, insallah :)Hoşgeldiniz kızlar ben Hafize 27 yaşındayım 2 çocuğum var ev hanımıyım ideal kilonuza sağlıkla ulaşırsınız insAllah
Ben varim canim.Kızlar cumadan başlayıp şekersiz 21 gün mü yapsak
Nolur yaa destek olalım 21 günde 3 kilo gitse bile bi düşünsenize
Glisemik endekslere göre beslenmemiz gerekicek sırf beyaz unlu ekmek, kraker ,beyaz pirinç pilavı olmıcak meselahazırlık gerekecek var mısınız
Oh sabahın o tertemiz havası çok iyi oluyor gerçektensabahlari balkonda kahvemi sigarami içerken, o kahvenin kokusu içime çekiyorum. Bide Sonbahar olunça..
Kokulu
İsterim katılmakKızlar cumadan başlayıp şekersiz 21 gün mü yapsak
Glisemik endekslere göre beslenmemiz gerekicek sırf beyaz unlu ekmek, kraker ,beyaz pirinç pilavı olmıcak meselahazırlık gerekecek var mısınız
Ben de varim ekmek olarak tb ekmegi mi olacak peki?Kızlar cumadan başlayıp şekersiz 21 gün mü yapsak