Kilolar Firarda 😎

Çok üzüldüm kızına canım bak kendini suçlama sen de insansın ve kendini iyileştirmeyebilirsin,yanlış hatırlamıyorsam eşin rahatsizlanmadan önce de bütün yük sendeydi evde ve kendine hiç zaman ayiramadan birşeyler sürekli birikerek böyle oldu ve bu süreçte tuzu biberi oldu bence kendin ve ailen için iyi olmaya çalış,maddi açıdan kendine bütçe ayirabilir misin bilmiyorum ama yardım alsan çok rahatlayacak gibisin
Kizlar sabahtandir gelemedm ya kilo bilditimim:

Bu hafta 75.2
Babam gelmeden once 74.4 dum sanrm
Ama o varken 77ler kadar ciktigm icin suan sonuctan memnunum ve adet olacam siskinlik varEki Görüntüle 2946515
Bence güzel canım, tebrik ederim sen de hafta başında +2 kilo ile başlamıştım
Geçen hafta:73.8
Bu hafta:74,36
Fark:+0.55
Eki Görüntüle 2946717
El_Em hzlsel
İnternetimde problem vardı gelemedim üzgünüm
Çok artı değil canım moral bozma

hzlsel tartıldım canım +1 geldimama hafta sonu harici bir şry yemedim desem yeridir oruç tutuyordum zaten anlamadım gittiablam fazla çıktın ama incelmişsin belli oluyor bariz kilonu göstermiyorsun dedi ondan yana mutluyumama işin yarın sabah kahvaltıya pikniğe gitme yanı var

Kas miktarın artmıştır belki canım
Hmm anladm cnm vardir elbet bir sebebi yemediysen, insallah haftaya cok guzel gider

Cok fazla degl cnm haftaya dha iyi olut insallah

İnşallah kızlar sağolun
Ya kızlar ben bugün yine çok yedim akşam arkadaşlarla disardaydik abarttım şuan deli gibi pişmanım
Ay ben de yedim.Göbek fıtığım agriyor siz düşünün artık ne kadar yemişim

Ya kızlar ben bugün yine çok yedim akşam arkadaşlarla disardaydik abarttım şuan deli gibi pişmanım
Ben de inanılmaz yedim işin kötü yanı yarın yine yiyeceğim hafta içi aç gezmem gerekiyor
Ödem vardır o zaman canım tartıyı boşver ben de yazın aynı kilodaydım ama annem beni görünce çok şaşırmıştı nasıl incelmişsin demişti Hafta içi yine dikkat edeceğiz anlaşılan benim de yarın için hain planlarım var
Eki Görüntüle 2946762
Sınavlar bitti şükür' an itibariyle ben
Senin adına çok sevindim rahatsınız bir müddetBen bu hafta sınav yapacağım ve bakayım nasıl okuyup bitireceğim yoğun bir hafta beni bekliyor

Bütçe ayırabilirim çok şükür ama kimse ne halde olduğumu anlayamıyor, dün bütün gece ağladım sinirimden herkes hep ben hep ben diyor bana sıra gelmiyor ki araya kendimi katsam aman seninki de dert mi diyorlar ama tükendim artık dün gece çok fazlasıyla hissettim bunu

Annem hariç kimsenin beni önemsediği yok, yazık annem de benim gibi kendi kendine ameliyat olmayı bekliyor kimseye yük etmemeye çalışıyor kendini o da benim gibi yalnız ona da ayrı dertlendim gece

Bugünden sonra içeyim önereceğiniz birçeyler varmı kızlaR

Insallah canimm
Sende tamamen salmiycagina eminim cnm yine kontrollu olursan korursun
Sagol canimm
Kas miktarın artmıştır belki canım

İnşallah kızlar sağolun

Ay ben de yedim.Göbek fıtığım agriyor siz düşünün artık ne kadar yemişim
Ayy nedenn yedin cnm okadarr cuma piskolojisi mii
yaa kiyamam cnm gercktn uzuldm, bence herkezden once sen farkindasn kendinin kotu oldugnun bisiler yap kendin icin iyi kimseyi bekleme sana cıkıp sende cok kotusun senin icin biseyler yapalm diyecek, beklentiler yoruyor insanı
Günaydın kızlar benide alirmisiniz aranıza
Gunaydn cnm hosgeldin. Tabiki buyur kendini tanit istersn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…