Kilolar Firarda 😎

inşallah kuzum :dua:

farkındayım canım ben kötü oldukça sistme çöküyor gibi hissediyorum

varlığım yokmuş gibi aslında, ama yokluğumda da herkes dağılıyor sanki

şimdi kızım da okulda problemler yaşamaya başlamış kendimi o kadar çok suçladım ki dün gece ben kızımla ilgilenemedim diye, ama ilgisizliğim de en büyük sebebi kendimi yorgun yıpranmış hissetmem, çocuğuma kendimi ayıramıyorum ki :KK43:
Çok üzüldüm kızına :KK43: canım bak kendini suçlama sen de insansın ve kendini iyileştirmeyebilirsin,yanlış hatırlamıyorsam eşin rahatsizlanmadan önce de bütün yük sendeydi evde ve kendine hiç zaman ayiramadan birşeyler sürekli birikerek böyle oldu ve bu süreçte tuzu biberi oldu :KK43: bence kendin ve ailen için iyi olmaya çalış,maddi açıdan kendine bütçe ayirabilir misin bilmiyorum ama yardım alsan çok rahatlayacak gibisin
Kizlar sabahtandir gelemedm ya kilo bilditimim:

Bu hafta 75.2
Babam gelmeden once 74.4 dum sanrm
Ama o varken 77ler kadar ciktigm icin suan sonuctan memnunum ve adet olacam siskinlik varEki Görüntüle 2946515
Bence güzel canım, tebrik ederim 😘😍 sen de hafta başında +2 kilo ile başlamıştım
Geçen hafta:73.8
Bu hafta:74,36
Fark:+0.55
Eki Görüntüle 2946717
El_Em El_Em hzlsel hzlsel
İnternetimde problem vardı gelemedim üzgünüm
Çok artı değil canım moral bozma 😘😍

hzlsel hzlsel tartıldım canım +1 geldim😭ama hafta sonu harici bir şry yemedim desem yeridir oruç tutuyordum zaten anlamadım gitti🙈ablam fazla çıktın ama incelmişsin belli oluyor bariz kilonu göstermiyorsun dedi ondan yana mutluyum🤣ama işin yarın sabah kahvaltıya pikniğe gitme yanı var🤣

hzlsel hzlsel tartıldım canım +1 geldim😭ama hafta sonu harici bir şry yemedim desem yeridir oruç tutuyordum zaten anlamadım gitti🙈ablam fazla çıktın ama incelmişsin belli oluyor bariz kilonu göstermiyorsun dedi ondan yana mutluyum🤣ama işin yarın sabah kahvaltıya pikniğe gitme yanı var🤣
Kas miktarın artmıştır belki canım😘
Hmm anladm cnm vardir elbet bir sebebi yemediysen, insallah haftaya cok guzel gider

Cok fazla degl cnm haftaya dha iyi olut insallah

İnşallah canım sürekli kilo aldırıcı yemekler isteyen bir eşle nasıl başaracaksam🙈

Ne yaptın canım tartıldın mı🥰

Tebrikler canım💕

Pek mümkün görünmüyor benim ama kilo almamaya çalışacağım en azından🥺

Ödemin vardır canım bir şeyler içseydin keşke ödem için🥰

Eskiden koşa koşa tartılırdım şimdi sırf mecburiyetten tartılıyorum hiç heves istek kalmadı gidişat fena🤭🤭

Gayet iyi o zaman canım haftaya tekrar 74 ü görüp inşallah yavaş yavaş gidecek kilolar😍

Çok kötü bir hafta değildi ama diyet de yapmadım normal beslendim öyle olunca korumuş oldum ama bakayım bu hafta sonu ne yapacağım fena şeyler pişecek bu evde nasıl tutacağım kendimi😅

Çok bir artı değil canım inşallah haftaya telafi edersin

Çok üzüldüm kızına :KK43: canım bak kendini suçlama sen de insansın ve kendini iyileştirmeyebilirsin,yanlış hatırlamıyorsam eşin rahatsizlanmadan önce de bütün yük sendeydi evde ve kendine hiç zaman ayiramadan birşeyler sürekli birikerek böyle oldu ve bu süreçte tuzu biberi oldu :KK43: bence kendin ve ailen için iyi olmaya çalış,maddi açıdan kendine bütçe ayirabilir misin bilmiyorum ama yardım alsan çok rahatlayacak gibisin

Bence güzel canım, tebrik ederim 😘😍 sen de hafta başında +2 kilo ile başlamıştım

İnşallah kızlar sağolun😘
Ya kızlar ben bugün yine çok yedim :KK43: akşam arkadaşlarla disardaydik abarttım şuan deli gibi pişmanım 😭😭
Ay ben de yedim.Göbek fıtığım agriyor siz düşünün artık ne kadar yemişim

IMG-20211102-WA0015.jpg

Sınavlar bitti şükür' an itibariyle ben

Ya kızlar ben bugün yine çok yedim :KK43: akşam arkadaşlarla disardaydik abarttım şuan deli gibi pişmanım 😭😭
Ben de inanılmaz yedim işin kötü yanı yarın yine yiyeceğim hafta içi aç gezmem gerekiyor🤣
Ödem vardır o zaman canım tartıyı boşver ben de yazın aynı kilodaydım ama annem beni görünce çok şaşırmıştı nasıl incelmişsin demişti🥰 Hafta içi yine dikkat edeceğiz anlaşılan benim de yarın için hain planlarım var🤣🤣
Eki Görüntüle 2946762
Sınavlar bitti şükür' an itibariyle ben
Senin adına çok sevindim rahatsınız bir müddet🤣Ben bu hafta sınav yapacağım ve bakayım nasıl okuyup bitireceğim yoğun bir hafta beni bekliyor😅

Bütçe ayırabilirim çok şükür ama kimse ne halde olduğumu anlayamıyor, dün bütün gece ağladım sinirimden herkes hep ben hep ben diyor bana sıra gelmiyor ki araya kendimi katsam aman seninki de dert mi diyorlar ama tükendim artık dün gece çok fazlasıyla hissettim bunu

Annem hariç kimsenin beni önemsediği yok, yazık annem de benim gibi kendi kendine ameliyat olmayı bekliyor kimseye yük etmemeye çalışıyor kendini o da benim gibi yalnız ona da ayrı dertlendim gece 😔

İnşallah canım sürekli kilo aldırıcı yemekler isteyen bir eşle nasıl başaracaksam🙈

Tebrikler canım💕

Eskiden koşa koşa tartılırdım şimdi sırf mecburiyetten tartılıyorum hiç heves istek kalmadı gidişat fena🤭🤭

Gayet iyi o zaman canım haftaya tekrar 74 ü görüp inşallah yavaş yavaş gidecek kilolar😍

Çok kötü bir hafta değildi ama diyet de yapmadım normal beslendim öyle olunca korumuş oldum ama bakayım bu hafta sonu ne yapacağım fena şeyler pişecek bu evde nasıl tutacağım kendimi😅

Bugünden sonra içeyim önereceğiniz birçeyler varmı kızlaR 😍

Tebrikler canım💕

Insallah canimm
Sende tamamen salmiycagina eminim cnm yine kontrollu olursan korursun

Sagol canimm
Kas miktarın artmıştır belki canım😘

İnşallah kızlar sağolun😘

Ay ben de yedim.Göbek fıtığım agriyor siz düşünün artık ne kadar yemişim
Ayy nedenn yedin cnm okadarr cuma piskolojisi mii
Bütçe ayırabilirim çok şükür ama kimse ne halde olduğumu anlayamıyor, dün bütün gece ağladım sinirimden herkes hep ben hep ben diyor bana sıra gelmiyor ki araya kendimi katsam aman seninki de dert mi diyorlar ama tükendim artık dün gece çok fazlasıyla hissettim bunu

Annem hariç kimsenin beni önemsediği yok, yazık annem de benim gibi kendi kendine ameliyat olmayı bekliyor kimseye yük etmemeye çalışıyor kendini o da benim gibi yalnız ona da ayrı dertlendim gece 😔
:KK43: yaa kiyamam cnm gercktn uzuldm, bence herkezden once sen farkindasn kendinin kotu oldugnun bisiler yap kendin icin iyi kimseyi bekleme sana cıkıp sende cok kotusun senin icin biseyler yapalm diyecek, beklentiler yoruyor insanı
Günaydın kızlar benide alirmisiniz aranıza🤗
Gunaydn cnm hosgeldin. Tabiki buyur kendini tanit istersn cnm :KK36:

X