- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.391
- 33
İyi uykular canımKızlar kimse ugramaz oldu, aylar sonra oglan ilkdefa erken uyudu bende yatiyorm iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi uykular canımKızlar kimse ugramaz oldu, aylar sonra oglan ilkdefa erken uyudu bende yatiyorm iyi geceler
Çok üzüldüm kızına canım bak kendini suçlama sen de insansın ve kendini iyileştirmeyebilirsin,yanlış hatırlamıyorsam eşin rahatsizlanmadan önce de bütün yük sendeydi evde ve kendine hiç zaman ayiramadan birşeyler sürekli birikerek böyle oldu ve bu süreçte tuzu biberi oldu bence kendin ve ailen için iyi olmaya çalış,maddi açıdan kendine bütçe ayirabilir misin bilmiyorum ama yardım alsan çok rahatlayacak gibisininşallah kuzum
farkındayım canım ben kötü oldukça sistme çöküyor gibi hissediyorum
varlığım yokmuş gibi aslında, ama yokluğumda da herkes dağılıyor sanki
şimdi kızım da okulda problemler yaşamaya başlamış kendimi o kadar çok suçladım ki dün gece ben kızımla ilgilenemedim diye, ama ilgisizliğim de en büyük sebebi kendimi yorgun yıpranmış hissetmem, çocuğuma kendimi ayıramıyorum ki
Bence güzel canım, tebrik ederim sen de hafta başında +2 kilo ile başlamıştımKizlar sabahtandir gelemedm ya kilo bilditimim:
Bu hafta 75.2
Babam gelmeden once 74.4 dum sanrm
Ama o varken 77ler kadar ciktigm icin suan sonuctan memnunum ve adet olacam siskinlik varEki Görüntüle 2946515
Çok artı değil canım moral bozmaGeçen hafta:73.8
Bu hafta:74,36
Fark:+0.55
Eki Görüntüle 2946717
El_Em hzlsel
İnternetimde problem vardı gelemedim üzgünüm
Kas miktarın artmıştır belki canımhzlsel tartıldım canım +1 geldimama hafta sonu harici bir şry yemedim desem yeridir oruç tutuyordum zaten anlamadım gittiablam fazla çıktın ama incelmişsin belli oluyor bariz kilonu göstermiyorsun dedi ondan yana mutluyumama işin yarın sabah kahvaltıya pikniğe gitme yanı var
Hmm anladm cnm vardir elbet bir sebebi yemediysen, insallah haftaya cok guzel gider
Cok fazla degl cnm haftaya dha iyi olut insallah
İnşallah canım sürekli kilo aldırıcı yemekler isteyen bir eşle nasıl başaracaksam
Ne yaptın canım tartıldın mı
Tebrikler canım
Pek mümkün görünmüyor benim ama kilo almamaya çalışacağım en azından
Ödemin vardır canım bir şeyler içseydin keşke ödem için
Eskiden koşa koşa tartılırdım şimdi sırf mecburiyetten tartılıyorum hiç heves istek kalmadı gidişat fena
Gayet iyi o zaman canım haftaya tekrar 74 ü görüp inşallah yavaş yavaş gidecek kilolar
Çok kötü bir hafta değildi ama diyet de yapmadım normal beslendim öyle olunca korumuş oldum ama bakayım bu hafta sonu ne yapacağım fena şeyler pişecek bu evde nasıl tutacağım kendimi
Çok bir artı değil canım inşallah haftaya telafi edersin
İnşallah kızlar sağolunÇok üzüldüm kızına canım bak kendini suçlama sen de insansın ve kendini iyileştirmeyebilirsin,yanlış hatırlamıyorsam eşin rahatsizlanmadan önce de bütün yük sendeydi evde ve kendine hiç zaman ayiramadan birşeyler sürekli birikerek böyle oldu ve bu süreçte tuzu biberi oldu bence kendin ve ailen için iyi olmaya çalış,maddi açıdan kendine bütçe ayirabilir misin bilmiyorum ama yardım alsan çok rahatlayacak gibisin
Bence güzel canım, tebrik ederim sen de hafta başında +2 kilo ile başlamıştım
Çok artı değil canım moral bozma
Ay ben de yedim.Göbek fıtığım agriyor siz düşünün artık ne kadar yemişimYa kızlar ben bugün yine çok yedim akşam arkadaşlarla disardaydik abarttım şuan deli gibi pişmanım
Ay ağzından ballar akıyor kıızzzKas miktarın artmıştır belki canım
Gözünüz aydın canımEki Görüntüle 2946762
Sınavlar bitti şükür' an itibariyle ben
Ben de inanılmaz yedim işin kötü yanı yarın yine yiyeceğim hafta içi aç gezmem gerekiyorYa kızlar ben bugün yine çok yedim akşam arkadaşlarla disardaydik abarttım şuan deli gibi pişmanım
Ödem vardır o zaman canım tartıyı boşver ben de yazın aynı kilodaydım ama annem beni görünce çok şaşırmıştı nasıl incelmişsin demişti Hafta içi yine dikkat edeceğiz anlaşılan benim de yarın için hain planlarım varhzlsel tartıldım canım +1 geldimama hafta sonu harici bir şry yemedim desem yeridir oruç tutuyordum zaten anlamadım gittiablam fazla çıktın ama incelmişsin belli oluyor bariz kilonu göstermiyorsun dedi ondan yana mutluyumama işin yarın sabah kahvaltıya pikniğe gitme yanı var
Senin adına çok sevindim rahatsınız bir müddetBen bu hafta sınav yapacağım ve bakayım nasıl okuyup bitireceğim yoğun bir hafta beni bekliyorEki Görüntüle 2946762
Sınavlar bitti şükür' an itibariyle ben
O zaman bize kolay gelsinÖdem vardır o zaman canım tartıyı boşver ben de yazın aynı kilodaydım ama annem beni görünce çok şaşırmıştı nasıl incelmişsin demişti Hafta içi yine dikkat edeceğiz anlaşılan benim de yarın için hain planlarım var
Bütçe ayırabilirim çok şükür ama kimse ne halde olduğumu anlayamıyor, dün bütün gece ağladım sinirimden herkes hep ben hep ben diyor bana sıra gelmiyor ki araya kendimi katsam aman seninki de dert mi diyorlar ama tükendim artık dün gece çok fazlasıyla hissettim bunuÇok üzüldüm kızına canım bak kendini suçlama sen de insansın ve kendini iyileştirmeyebilirsin,yanlış hatırlamıyorsam eşin rahatsizlanmadan önce de bütün yük sendeydi evde ve kendine hiç zaman ayiramadan birşeyler sürekli birikerek böyle oldu ve bu süreçte tuzu biberi oldu bence kendin ve ailen için iyi olmaya çalış,maddi açıdan kendine bütçe ayirabilir misin bilmiyorum ama yardım alsan çok rahatlayacak gibisin
İnşallah canımHmm anladm cnm vardir elbet bir sebebi yemediysen, insallah haftaya cok guzel gider
Cok fazla degl cnm haftaya dha iyi olut insallah
Bugünden sonra içeyim önereceğiniz birçeyler varmı kızlaRİnşallah canım sürekli kilo aldırıcı yemekler isteyen bir eşle nasıl başaracaksam
Tebrikler canım
Eskiden koşa koşa tartılırdım şimdi sırf mecburiyetten tartılıyorum hiç heves istek kalmadı gidişat fena
Gayet iyi o zaman canım haftaya tekrar 74 ü görüp inşallah yavaş yavaş gidecek kilolar
Çok kötü bir hafta değildi ama diyet de yapmadım normal beslendim öyle olunca korumuş oldum ama bakayım bu hafta sonu ne yapacağım fena şeyler pişecek bu evde nasıl tutacağım kendimi
Insallah canimmİnşallah canım sürekli kilo aldırıcı yemekler isteyen bir eşle nasıl başaracaksam
Tebrikler canım
Sagol canimmÇok üzüldüm kızına canım bak kendini suçlama sen de insansın ve kendini iyileştirmeyebilirsin,yanlış hatırlamıyorsam eşin rahatsizlanmadan önce de bütün yük sendeydi evde ve kendine hiç zaman ayiramadan birşeyler sürekli birikerek böyle oldu ve bu süreçte tuzu biberi oldu bence kendin ve ailen için iyi olmaya çalış,maddi açıdan kendine bütçe ayirabilir misin bilmiyorum ama yardım alsan çok rahatlayacak gibisin
Ayy nedenn yedin cnm okadarr cuma piskolojisi miiKas miktarın artmıştır belki canım
İnşallah kızlar sağolun
Ay ben de yedim.Göbek fıtığım agriyor siz düşünün artık ne kadar yemişim
yaa kiyamam cnm gercktn uzuldm, bence herkezden once sen farkindasn kendinin kotu oldugnun bisiler yap kendin icin iyi kimseyi bekleme sana cıkıp sende cok kotusun senin icin biseyler yapalm diyecek, beklentiler yoruyor insanıBütçe ayırabilirim çok şükür ama kimse ne halde olduğumu anlayamıyor, dün bütün gece ağladım sinirimden herkes hep ben hep ben diyor bana sıra gelmiyor ki araya kendimi katsam aman seninki de dert mi diyorlar ama tükendim artık dün gece çok fazlasıyla hissettim bunu
Annem hariç kimsenin beni önemsediği yok, yazık annem de benim gibi kendi kendine ameliyat olmayı bekliyor kimseye yük etmemeye çalışıyor kendini o da benim gibi yalnız ona da ayrı dertlendim gece
Gunaydn cnm hosgeldin. Tabiki buyur kendini tanit istersn cnmGünaydın kızlar benide alirmisiniz aranıza