- 31 Temmuz 2020
- 19.783
- 59.919
Aynen yaaHahah ayy ne tuhaf ya
Evet ya kotu oldu, tamam cnm bakaym dedigin magnetliye
Ayy sagol cnm artik yerimde saymaktan bunaldm ya gitsin istiyorum kilolar
Gidecek canım,bu cabanin boşa gitmesi mümkün değil, yerinde sayan bizleriz sen degilsinHahah ayy ne tuhaf ya
Evet ya kotu oldu, tamam cnm bakaym dedigin magnetliye
Ayy sagol cnm artik yerimde saymaktan bunaldm ya gitsin istiyorum kilolar
Canım böyle ciddi bir diyete değil de küçük değişikliklere basla, çok fazla sıkı diyet yapma zaten şuan psikolojik olarak hazır olmayabilirsin, inanır mısın duygusal açlık derlerdi ya ben nasıl oluyor ya falan derdim ama senin ki çok bariz bir şekilde duygusal açlık sanki bunu cozsen hemen kendine gelecek gibisin ama nasıl çözülür bilmiyorumGünaydın kızlar
Kilomu yazmaktan utanıyorum artık, durum çok ama çok karanlık yine 70e dayandımve bunu çay ve simitle kutluyorum şu an
Sıfır motivasyon, sıfır inanç, sıfır heves offf yaaa 70i tekrar görmek istemiyorum ama bişe de yapacak hevesim yok
Geçen hafta: 67,25
Bu hafta: 69,25
Fark: +2 kg
Yüzde: -2,97
Eki Görüntüle 2946158
tek çözümü destek almak diye düşünüyorum ama kendime sıra gelmiyor ki ilgileneyimCanım böyle ciddi bir diyete değil de küçük değişikliklere basla, çok fazla sıkı diyet yapma zaten şuan psikolojik olarak hazır olmayabilirsin, inanır mısın duygusal açlık derlerdi ya ben nasıl oluyor ya falan derdim ama senin ki çok bariz bir şekilde duygusal açlık sanki bunu cozsen hemen kendine gelecek gibisin ama nasıl çözülür bilmiyorum
tebrikler canımm şahanesin devamı da gelsin inşallahGünaydın kızlarbildirimi yapayım
Pazartesi tartilmistim o yüzden pazartesiden yapacağım
Pazartesi,:66.6
Cuma:65.6
Fark: -1.0 kg Eki Görüntüle 2946164
Canım böyle zamanlar olabilir asıl bu zamanlara rağmen devam etmelisin kendine İnan saçma artılar olsa da vereceksinGünaydın kızlar
Kilomu yazmaktan utanıyorum artık, durum çok ama çok karanlık yine 70e dayandımve bunu çay ve simitle kutluyorum şu an
Sıfır motivasyon, sıfır inanç, sıfır heves offf yaaa 70i tekrar görmek istemiyorum ama bişe de yapacak hevesim yok
Eki Görüntüle 2946158
motivasyonum inanılmaz düştü canım bu sabah, devam edecek enerjiyi bulamıyorum kendimde ne yazık kiCanım böyle zamanlar olabilir asıl bu zamanlara rağmen devam etmelisin kendine İnan saçma artılar olsa da vereceksin
Henüz tartılmadım ama ben de senle aynı durumdayım canım yediklerimi frenleyemiyorum ama 70 i görmeden dur de bence zor günler geçiriyorsun ama biliyoruz yemek çözüm değil hepimiz bu ara dağıttık toparlayalım beraber inşallahGünaydın kızlar
Eki Görüntüle 2946158
Çok iyi gitmiş pazartesiden bu yana canım tebriklerGünaydın kızlarbildirimi yapayım
Harikasın canım
Sağol bebeğim sen daha harikasın gelmiş 64lerrrHarikasın canım
Geldiği gibi de gitti canım yaSağol bebeğim sen daha harikasın gelmiş 64lerrr
doğru diyorsun canım yemekle çözemiyoruz birşeyiHenüz tartılmadım ama ben de senle aynı durumdayım canım yediklerimi frenleyemiyorum ama 70 i görmeden dur de bence zor günler geçiriyorsun ama biliyoruz yemek çözüm değil hepimiz bu ara dağıttık toparlayalım beraber inşallah
Bende birdaha yemek istiyorum diye beğendiğim birşeyi yiyincede üzülüyorum keşke hiç bilmeseydim bunu diyeBu kişiden kisiye değişir bence, ben buraya yazacağım zaman dhaa dikkatli oluyorum, yazmak istemediğim şeyleri yememeye çalışıyorum
Aman o zaman iyi ki yemişsin kızen azından aldığın kaloriye değmiş,ben tadını çok sevmediğim birşeyi yeyince pişman oluyorum,bunun için mi klaori aldım diyorum
Helal olsun sana, takımda şuan motivasyonu en en iyi olan sensin sanırım ,
Ne saçma ya,ne alaka senin sayfanda yazmasi ama böyle insanlar hep var olacak, sırf bu sebeple burdan uzaklaşmak doğru değil, iyi yaptın donmekle
Canım biraz değiştir istersen diyet yöntemini farklılık kat yeni birşeyler dene belki o zaman heves gelirGünaydın kızlar
Eki Görüntüle 2946158
Tebrik ederim canım çok güzel vermişsinGünaydın kızlarbildirimi yapayım
Çok güzel gitmiş tebriklerr
bu haftasonu kendimi toparlamaya çalışacağım canım, bu haftasonu kendimi bir şekilde iyileştirmem gerek, haftabaşında 70i görmek istemiyorum artıkCanım biraz değiştir istersen diyet yöntemini farklılık kat yeni birşeyler dene belki o zaman heves gelir
Canım çok normal aslında uzun zamandır yapıyordan diyeti. Bizde insanız yani hep Aynı düzende olamayabiliyor. Bir iki güne toparlayacağına inanıyorum benbu haftasonu kendimi toparlamaya çalışacağım canım, bu haftasonu kendimi bir şekilde iyileştirmem gerek, haftabaşında 70i görmek istemiyorum artık
umarım canımm, teşekkür ederim desteğin içinCanım çok normal aslında uzun zamandır yapıyordan diyeti. Bizde insanız yani hep Aynı düzende olamayabiliyor. Bir iki güne toparlayacağına inanıyorum ben