- 31 Temmuz 2020
- 19.783
- 59.919
fena dağıldık fenaaaKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU�
22-28 EKİM
Tablo içler acısıgünlerdir uğrayamıyorum bende: (
29 Ekim 30 Ekim 31 Ekim 1 Kasım 2 Kasım 3 Kasım 4 Kasım @Breeze96 Cookiie hzlsel yarimuhendis Pnrrr-12
Hayırdır canım ya ne oldu ne kaçırdım bilmiyorum ama gorememistim seni hoş geldinSelamlarrrbiraz daha iyiyim ay söyledim rahatladım bi olay vardı da
cevap yazıcam kızlar mesajlara yarın belki,hzlsel cnm mesajlar çok birikmişti ya sildim o konuşmamızı ama gerçekten öyle hissettim ya yuh dedim gerçekten ve o an ona cevap yazsaydım bayağı kötü şeyler çıkacaktı en iyisi biraz uzaklaşayım dedim cnm sen de iyi niyetle yaklaşmışsın
Ya evet dün menu yazayım başlayım dedim sayfaya baktım ama kimse yazmamış düzgün, en iyisi menü yazıp başlamak yoksa olmayacak kızlarKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU�
22-28 EKİM
Tablo içler acısıgünlerdir uğrayamıyorum bende: (
29 Ekim 30 Ekim 31 Ekim 1 Kasım 2 Kasım 3 Kasım 4 Kasım @Breeze96 Cookiie hzlsel yarimuhendis Pnrrr-12
menü yazmak da çözüm olur mu kiYa evet dün menu yazayım başlayım dedim sayfaya baktım ama kimse yazmamış düzgün, en iyisi menü yazıp başlamak yoksa olmayacak kızlar
Evet canım biraz yoğun bir dönemdeyiz hepimiz sanırımİyi akşamlar canim, buralar baya sessiz
İnşallah canomInsallah canim
Olsun cnm hirslandirir dha cok
Insallah gorursn cnm aman dha fazla olmasn vermek gercktn zor
Yaa sende ben gibisn don basa bende hep oleymama basaricaz cnm bence baskasnin motivasyon vermesinden once kendimizn kararli olmasi onemli
Insallah veric3z cnm hepberaber senin nasl gidiyor isler yogun mu
Bende ilk defa yedim ama keşke yemeseymişim çok güzel birşeymişSelanik gevreğini bilmiyorum,onun dışında menü güzel,spor şahane
İşler bu ara iyi çok şükür ama ben adapte olamadım diyete henüzİstanbul'a gittim geldim10 gün kadar orda baya abarttım şimdi onu halletmem lazim
Hayırdır canım ya ne oldu ne kaçırdım bilmiyorum ama gorememistim seni hoş geldin
Ya evet dün menu yazayım başlayım dedim sayfaya baktım ama kimse yazmamış düzgün, en iyisi menü yazıp başlamak yoksa olmayacak kızlar
menü yazmak da çözüm olur mu ki
kendi adıma söyleyeyim hç hevesim kalmadı kilo vermeye, hiç bir amacım yok şu anda çok motivasyonum düştü çoookkk
bilmiyorum ki kuzucum yaa her akşam kendime söz veriyorum bi sürü kararlar alıyorum ama sabah uyandığımda ilk düşündüğüm şey acaba bugün ne yesem oluyor ama işin kötüsü hiç aç hissetmediğim haldeKızlar neden böyle oldu ki
Çok uzun süredir diyetin içindeysen belki bıkkınlık gelmiştir biraz canımbilmiyorum ki kuzucum yaa her akşam kendime söz veriyorum bi sürü kararlar alıyorum ama sabah uyandığımda ilk düşündüğüm şey acaba bugün ne yesem oluyor ama işin kötüsü hiç aç hissetmediğim halde
açlığa çok alıştım aslında tam diyet yapabilecek durumdayım ama hiç içimden gelmiyor istediğim zaman istediğim şeyi yemek istiyorum sadece
senelerdir al ver al ver evet çok yoruldum ve bıktım canım yaÇok uzun süredir diyetin içindeysen belki bıkkınlık gelmiştir biraz canım
Kilon çok fazla değil canım. Bence herşeyden kısma evresini geçmiş gibisin. Canının istediği şeyi nefsini körleyecek kadar yesen. İpin ucu birdaha kaçarmı sen kendini tanırsın. Hayatımız boyunca bu kilo sorunu bizimle. Artık hayatımız boyunca hiçbirşeyi kısamıcağımıxa göre bazı şeyleri dozunda yiyerek sonra telafisini ederek ilerlemeyi öğrenmemiz gerekiyor diye düşünüyorum ben ya. Cünkü bir ömür sürekli diyetle geçermi. Arada tabiki bozacağımız yiyeceğimiz günler olur ama yarın yine sağlıklı beslenmeye devam ederek bunu dengeyelebiliriz diye düşünüyorum. Hiç yememek değilde. Yiyincede tamam bozuldu diyetim işte artık diye düşünerek te değil. O denge önemli sanki bıkmamak içinsenelerdir al ver al ver evet çok yoruldum ve bıktım canım ya
ya ben çok ayarsızım :)Kilon çok fazla değil canım. Bence herşeyden kısma evresini geçmiş gibisin. Canının istediği şeyi nefsini körleyecek kadar yesen. İpin ucu birdaha kaçarmı sen kendini tanırsın. Hayatımız boyunca bu kilo sorunu bizimle. Artık hayatımız boyunca hiçbirşeyi kısamıcağımıxa göre bazı şeyleri dozunda yiyerek sonra telafisini ederek ilerlemeyi öğrenmemiz gerekiyor diye düşünüyorum ben ya. Cünkü bir ömür sürekli diyetle geçermi. Arada tabiki bozacağımız yiyeceğimiz günler olur ama yarın yine sağlıklı beslenmeye devam ederek bunu dengeyelebiliriz diye düşünüyorum. Hiç yememek değilde. Yiyincede tamam bozuldu diyetim işte artık diye düşünerek te değil. O denge önemli sanki bıkmamak için
Ay hayırr öyle düşünme kilona bakarmısın ne kadar güzel bence şuanda bile gayet zayıfsınya ben çok ayarsızım :)
bi kare çikolatayla bi dilim pastayla asla duramıyorum yedi mi tamamını bitiriyorum
aslında azıcık dişimi sıksam bitirsem şu kilo işini çok rahatlayacak kafam
ama sanki bir daha hiç zayıf olmayacakmışım gibi geldiği için aman ne uğraşıyorum ki diyorum
ayyy canımmm nasıl güzel moral veriyorsunAy hayırr öyle düşünme kilona bakarmısın ne kadar güzel bence şuanda bile gayet zayıfsın
İstediğin kilona ne kadar kaldı bilmiyorum ama asla boşa uğraşmıyorsun. İstediğin o kiloya geliceksin
Gerçekleri söylüyorumayyy canımmm nasıl güzel moral veriyorsun
inşallah kuzumm, inşallah hepimiz istediğimiz kilolara tez zamanda sağlıkla ulaşalım ve senelerceeee koruyalım
sağol canımmmGerçekleri söylüyorum
İnşallah canım olucak inanıyorum
Mide buyuynce kesmek de zor oluyor cnm biraz ugrastirir ama sen basarirsn insallahSelanik gevreğini bilmiyorum,onun dışında menü güzel,spor şahane
İşler bu ara iyi çok şükür ama ben adapte olamadım diyete henüzİstanbul'a gittim geldim10 gün kadar orda baya abarttım şimdi onu halletmem lazim
Anliyorm cnm n3kadarlikti yavrun insallah verirsin istedigindeHaklisin canim da hala baslayamiyorum bi turlu. Biraz bebis buyusun uykum duzene girsin belki o zaman. Ertelwyip duruyorum anliycan
Hicbirsey anlamadim benide aydinlatsana kızzzSelamlarrrbiraz daha iyiyim ay söyledim rahatladım bi olay vardı da
cevap yazıcam kızlar mesajlara yarın belki,hzlsel cnm mesajlar çok birikmişti ya sildim o konuşmamızı ama gerçekten öyle hissettim ya yuh dedim gerçekten ve o an ona cevap yazsaydım bayağı kötü şeyler çıkacaktı en iyisi biraz uzaklaşayım dedim cnm sen de iyi niyetle yaklaşmışsın
fena dağıldık fenaaa
ne yapsak da toplasak kendimizi bilemiyorum
Aynen öyle dağıldık baya toparlamak lazimYa evet dün menu yazayım başlayım dedim sayfaya baktım ama kimse yazmamış düzgün, en iyisi menü yazıp başlamak yoksa olmayacak kızlar