- 31 Temmuz 2020
- 19.783
- 59.919
Canım diyet sayfam var ya orda yeni boşanmış ve 6 aylık bebeği olan bir hanım tekrar hamile olduğunu söyleyince koptum yani sayfam ne hale geldi diye düşündüm ve bir daha yazmak istemedim açıkçası ama kim ne yazarsa yazsın ora benim sayfamHayırdır canım ya ne oldu ne kaçırdım bilmiyorum ama gorememistim seni hoş geldin
Ya evet dün menu yazayım başlayım dedim sayfaya baktım ama kimse yazmamış düzgün, en iyisi menü yazıp başlamak yoksa olmayacak kızlar
Cnm goklerceye de yazdım yukarda,böyle bi olay oldu da ve bu hanım kocası aldattığı için boşandığını söyledi yani artık inanmıyorumMide buyuynce kesmek de zor oluyor cnm biraz ugrastirir ama sen basarirsn insallah
Anliyorm cnm n3kadarlikti yavrun insallah verirsin istediginde
Hicbirsey anlamadim benide aydinlatsana kızzz
Canım boşver diyetisyeni yaSelam canim. Motivasyonumj vok fazla kaybettim ve yine bass dondum. Gelemedim bile buraya, kusura bskma. Onlibe diyetisyen de hic motive etmediSen nasilsin canim?
Ay ben unutmusum ya yazmayıKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU�
22-28 EKİM
Tablo içler acısıgünlerdir uğrayamıyorum bende: (
29 Ekim 30 Ekim 31 Ekim 1 Kasım 2 Kasım 3 Kasım 4 Kasım @Breeze96 Cookiie @Valyrian @yarimuhendis Pnrrr-12
Hepimizde düştü motivasyon.Yarışmak rekabet iyi oluyordu.Takımlar kazanmasaydı keskemenü yazmak da çözüm olur mu ki
kendi adıma söyleyeyim hç hevesim kalmadı kilo vermeye, hiç bir amacım yok şu anda çok motivasyonum düştü çoookkk
Anladım canım.O zaman ara öğün yaparsın sen deHmm 2 öğün sadece arada hiçbirşey yok. Karataya benziyor birde insülin direncini kırmak için denemiştim ben gerçekten çok iyi gelmişti. Ama gün içinde çok açıkıp akşam yemeğine gömüldüm birkaç kere ondan korkuyorummyine canım
Tamam canım öyle olucak artıkAy ben unutmusum ya yazmayı
Hepimizde düştü motivasyon.Yarışmak rekabet iyi oluyordu.Takımlar kazanmasaydı keske
Anladım canım.O zaman ara öğün yaparsın sen de
yaa keşkeHepimizde düştü motivasyon.Yarışmak rekabet iyi oluyordu.Takımlar kazanmasaydı keske
Cok kucuk degil aslinda 11 aylik oldu. Annelik iznim de bitiyor. Ise donme zamanim geldi hala tombik tombik geziniyorumMide buyuynce kesmek de zor oluyor cnm biraz ugrastirir ama sen basarirsn insallah
Anliyorm cnm n3kadarlikti yavrun insallah verirsin istediginde
Hicbirsey anlamadim benide aydinlatsana kızzz
Senin suanki kilonda olsam daha ne isterimCanım boşver diyetisyeni yaortalama bi diyet en iyisi yani istersen yardımcı olurum asortik menü hazırlarız hani biraz renkli uğraşmalı seviyosun ya
Haftalık rutin oluşunca bu iş olacak canım ama serbest de bırakman lazım arada
İyiyim cnm dün başladım yine3 gün normal diyet 1 gün vegan 3 gün Herbalife lı denicem canım
Anladm cnm aynen sacma olmus ama hertur insan var iste bosver sen, donmene sevindm cnm aramizaCanım diyet sayfam var ya orda yeni boşanmış ve 6 aylık bebeği olan bir hanım tekrar hamile olduğunu söyleyince koptum yani sayfam ne hale geldi diye düşündüm ve bir daha yazmak istemedim açıkçası ama kim ne yazarsa yazsın ora benim sayfamban lenirsem anca o zaman yazmam heralde ve döndüm canım
Cnm goklerceye de yazdım yukarda,böyle bi olay oldu da ve bu hanım kocası aldattığı için boşandığını söyledi yani artık inanmıyorum
ve bdvye yazılcak bi konu yani niye diyet sayfama yazarsın pes
Aynen cnm buyumus masallah. Tombik sayilmazsin cnm balik etli diyelim :)Cok kucuk degil aslinda 11 aylik oldu. Annelik iznim de bitiyor. Ise donme zamanim geldi hala tombik tombik geziniyorum
İnşallah canımSenin suanki kilonda olsam daha ne isterim
Senin masallahin var canim, insallah vereceksin yine. Ben temiz besleniyorim sadece su aralar, paketli gida seker filan yemeden herseyi yiyorum. Diyet lafi pek diymak istemiyorum bir sure. Cok bunaldim. Diyetler diyetisyenler….
Sağol canımAnladm cnm aynen sacma olmus ama hertur insan var iste bosver sen, donmene sevindm cnm aramiza
Aynen cnm buyumus masallah. Tombik sayilmazsin cnm balik etli diyelim :)
Ayy nazar çıkmış resmenKomsuyla buyuk parka gitmistk donuste kahve icelm ddik icmez olaydik oglan durmayinca telefon verdm eline sonrasi husran bi attı ekran koruyucusu olmasina ragmen paramparca oldu ekranim
Kız niye odaklanamıyosun bakimben hala diyete odaklanamıyorum,2 hafta daha yapamam gibi
Bu kişiden kisiye değişir bence, ben buraya yazacağım zaman dhaa dikkatli oluyorum, yazmak istemediğim şeyleri yememeye çalışıyorummenü yazmak da çözüm olur mu ki
kendi adıma söyleyeyim hç hevesim kalmadı kilo vermeye, hiç bir amacım yok şu anda çok motivasyonum düştü çoookkk
Aman o zaman iyi ki yemişsin kızİnşallah canom
Bende ilk defa yedim ama keşke yemeseymişim çok güzel birşeymiş
Helal olsun sana, takımda şuan motivasyonu en en iyi olan sensin sanırım ,Gunaydin canlar biraz daha eksi gordm bugun limonlu maydonozlu suyumu iciyorum insallah yarina enazindan basladigm yere donmek niyetim. Hava guzel isleri halledip komsuyla parka yuruycez bakalm hem cocuklar oynar dedik. Aksama ugrarm yine
Ne saçma ya,ne alaka senin sayfanda yazmasi ama böyle insanlar hep var olacak, sırf bu sebeple burdan uzaklaşmak doğru değil, iyi yaptın donmekleCanım diyet sayfam var ya orda yeni boşanmış ve 6 aylık bebeği olan bir hanım tekrar hamile olduğunu söyleyince koptum yani sayfam ne hale geldi diye düşündüm ve bir daha yazmak istemedim açıkçası ama kim ne yazarsa yazsın ora benim sayfamban lenirsem anca o zaman yazmam heralde ve döndüm canım
Cnm goklerceye de yazdım yukarda,böyle bi olay oldu da ve bu hanım kocası aldattığı için boşandığını söyledi yani artık inanmıyorum
ve bdvye yazılcak bi konu yani niye diyet sayfama yazarsın pes
DeryaOnDiet cnm balkabaklı omlet yapıyorum 2 gündür ya bu sebze ne güzelmiş aslında
Milka da Polonya da üretiliyo galiba kız ne ballısın
Ay beni anlıyorsunNe saçma ya,ne alaka senin sayfanda yazmasi ama böyle insanlar hep var olacak, sırf bu sebeple burdan uzaklaşmak doğru değil, iyi yaptın donmekle
balkabaginjn ben de her halini seviyorum , corba tatli tuzlu. Simdi tam mevsimi
Hahah ayy ne tuhaf yaİnşallah canım
Ay tamam canım pardon
Sağol canım
Aynen ya sonra diyor ki neden yorum yapıyorsunkamuya açık yere yazmış benim özelim diyor
Evet ya kotu oldu, tamam cnm bakaym dedigin magnetliyeAyy nazar çıkmış resmengeçmiş olsun canım bende kapaklı kılıf var magnetli o daha iyi korur canım ekranı değiştirince al bence
Ayy sagol cnm artik yerimde saymaktan bunaldm ya gitsin istiyorum kilolarBu kişiden kisiye değişir bence, ben buraya yazacağım zaman dhaa dikkatli oluyorum, yazmak istemediğim şeyleri yememeye çalışıyorum
Aman o zaman iyi ki yemişsin kızen azından aldığın kaloriye değmiş,ben tadını çok sevmediğim birşeyi yeyince pişman oluyorum,bunun için mi klaori aldım diyorum
Helal olsun sana, takımda şuan motivasyonu en en iyi olan sensin sanırım ,
Ne saçma ya,ne alaka senin sayfanda yazmasi ama böyle insanlar hep var olacak, sırf bu sebeple burdan uzaklaşmak doğru değil, iyi yaptın donmekle