- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.391
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım o direk kilo değildir sen de biliyorsun,yavaş yavaş düzene girmeye calis, sen de haklısın bu yoğunlukta insan diyemiuor bile ben psikologa gideceğim diye annen, eşin inşallah toparlar ama sen de kendini ihmal etme, onlara sen lazımsın, sen iyi ol ki onlar daha iyi olsuntek çözümü destek almak diye düşünüyorum ama kendime sıra gelmiyor ki ilgileneyim
çok yılgın bıkkın hissediyorum kendimi
sabah çok çok üzüldüm
dün 68,3dum nasıl bi günde 1 kilo aldım anlamıyorum
tebrikler canımm şahanesin devamı da gelsin inşallah
Tebrik ederim harika sonuç
Çok teşekkür ederim canımHenüz tartılmadım ama ben de senle aynı durumdayım canım yediklerimi frenleyemiyorum ama 70 i görmeden dur de bence zor günler geçiriyorsun ama biliyoruz yemek çözüm değil hepimiz bu ara dağıttık toparlayalım beraber inşallah
Çok iyi gitmiş pazartesiden bu yana canım tebrikler
Ahahaha o da değişik bakış açısıBende birdaha yemek istiyorum diye beğendiğim birşeyi yiyincede üzülüyorum keşke hiç bilmeseydim bunu diye
Olsun canım takım olarak toparlanmamiz lazım zaten, bugün tekrar kendimize gelelimBeklenen artımla karşınızdayım
Geçen Hafta:64,3
Bu Hafta:65,4
Fark: +1,1
Zaten pazar gününden beri 65 dolaylarında gezip duruyorum çok güzel koruyorum kiloyu
inşallah kuzumCanım o direk kilo değildir sen de biliyorsun,yavaş yavaş düzene girmeye calis, sen de haklısın bu yoğunlukta insan diyemiuor bile ben psikologa gideceğim diye annen, eşin inşallah toparlar ama sen de kendini ihmal etme, onlara sen lazımsın, sen iyi ol ki onlar daha iyi olsun
Her zaman canımumarım canımm, teşekkür ederim desteğin için
Olsun yavas olsum bizim olsn, keske alirkende oyle yavas gelseAynen yaa
Bak cnm
Ben de yavaş veriyorum cnm 2 ayda 2.5 kilo olmuş alırken 3 günde geliyor yaaa
Yaa cnm gercktm kisirdongu bu durum bende cok yasadim insallah kurtulursn biranonceGünaydın kızlar
Kilomu yazmaktan utanıyorum artık, durum çok ama çok karanlık yine 70e dayandım ve bunu çay ve simitle kutluyorum şu an
Sıfır motivasyon, sıfır inanç, sıfır heves offf yaaa 70i tekrar görmek istemiyorum ama bişe de yapacak hevesim yok
Geçen hafta: 67,25
Bu hafta: 69,25
Fark: +2 kg
Yüzde: -2,97
Eki Görüntüle 2946158
Tbrkler cnm cok guzel eksiGünaydın kızlar bildirimi yapayım
Pazartesi tartilmistim o yüzden pazartesiden yapacağım
Pazartesi,:66.6
Cuma:65.6
Fark: -1.0 kg Eki Görüntüle 2946164
Tbrkler cnm cok guzel
Hmm bence yinede basarili butun hafta kotu gectiyse fazla bir arti degl, ama haftaya eksi gelsinnnnBeklenen artımla karşınızdayım
Geçen Hafta:64,3
Bu Hafta:65,4
Fark: +1,1
Zaten pazar gününden beri 65 dolaylarında gezip duruyorum çok güzel koruyorum kiloyu
Hmm adet odemi fln olabillrmi yada tursu vs yedinmieee ben koca hafta naptım ki acaba.
Gittim geldim tartıldım yok sınuç değişmedi
Oysa pazartesi 84 görmüştüm
Geçen hafta cuma 85.00
Bugün 85.00
Fark 0
Eki Görüntüle 2946402
Aaa tartiyla kusme cnm tartil yuzless,Gunaydinlarrr
Hayırlı cumalar canlar
Ekşi görenler var çok sevindim.
Artı olanlar da illaki eksiye düşecekler bende onlar gibi o günü bekliyorum
Tartilmadim hiç yuzlesemiycem mutluyum böyle
Temizlik yapiyorum hava mis gibi bahar günü gibi camlar silindi yumuşatıcı kokan perdeler asıldı ohhhh
Sizler nasılsınız bakalım
İnşallah KuzucumOlsun yavas olsum bizim olsn, keske alirkende oyle yavas gelse
Yaa cnm gercktm kisirdongu bu durum bende cok yasadim insallah kurtulursn biranonce
Tbrkler cnm cok guzel eksi
Tbrkler cnm cok guzel
Hmm bence yinede basarili butun hafta kotu gectiyse fazla bir arti degl, ama haftaya eksi gelsinnnn
Hmm adet odemi fln olabillrmi yada tursu vs yedinmi
Aaa tartiyla kusme cnm tartil yuzless,
Miss olmus o koku burnuma geldi
Adet dönemi olacağını sanmıyorum canım düzensizim ama 2 hafta önce olmuştum.Olsun yavas olsum bizim olsn, keske alirkende oyle yavas gelse
Yaa cnm gercktm kisirdongu bu durum bende cok yasadim insallah kurtulursn biranonce
Tbrkler cnm cok guzel
Hmm bence yinede basarili butun hafta kotu gectiyse fazla bir arti degl, ama haftaya eksi gelsinnnn
Hmm anladm cnm vardir elbet bir sebebi yemediysen, insallah haftaya cok guzel giderAdet dönemi olacağını sanmıyorum canım düzensizim ama 2 hafta önce olmuştum.
Turşu bayadır öyle doya doya yemiyorumki ya yesemde 1 tane falan nefsimi körlemelik
Cok fazla degl cnm haftaya dha iyi olut insallahGeçen hafta:73.8
Bu hafta:74,36
Fark:+0.55
Eki Görüntüle 2946717
El_Em hzlsel
İnternetimde problem vardı gelemedim üzgünüm
İyi geceler canımKızlar kimse ugramaz oldu, aylar sonra oglan ilkdefa erken uyudu bende yatiyorm iyi geceler
İnşallah canım sürekli kilo aldırıcı yemekler isteyen bir eşle nasıl başaracaksamdoğru diyorsun canım yemekle çözemiyoruz birşeyi
inşallah toparlayabiliriz kuzum
Ne yaptın canım tartıldın mıGünaydın kızlarrrrrrr ben hafta sonundan sonra diyet kafasında değil ama normal beslenmeyle ilerledim ve oruçluydum neredeyse sahursuz oruç tutuyorum havuç salatalık elmaylave dün gece yeğenimin burnu tıkandı ne uyudu ne uyuttu gözlerimi açamıyorum şu anda muhtemelen cumadan az biraz artı çıkacağım ama çok çıkabilirim de tartılmıyorum cumadan beri
Tebrikler canımGünaydın hanimlar
Fotoyu ters cekmisim.
Pek mümkün görünmüyor benim ama kilo almamaya çalışacağım en azındanAhahaha o da değişik bakış açısı
Olsun canım takım olarak toparlanmamiz lazım zaten, bugün tekrar kendimize gelelim
Ödemin vardır canım bir şeyler içseydin keşke ödem içineee ben koca hafta naptım ki acaba.
Gittim geldim tartıldım yok sınuç değişmedi
Oysa pazartesi 84 görmüştüm
Geçen hafta cuma 85.00
Bugün 85.00
Fark 0
Eki Görüntüle 2946402
Eskiden koşa koşa tartılırdım şimdi sırf mecburiyetten tartılıyorum hiç heves istek kalmadı gidişat fenaGunaydinlarrr
Hayırlı cumalar canlar
Ekşi görenler var çok sevindim.
Artı olanlar da illaki eksiye düşecekler bende onlar gibi o günü bekliyorum
Tartilmadim hiç yuzlesemiycem mutluyum böyle
Temizlik yapiyorum hava mis gibi bahar günü gibi camlar silindi yumuşatıcı kokan perdeler asıldı ohhhh
Sizler nasılsınız bakalım
Gayet iyi o zaman canım haftaya tekrar 74 ü görüp inşallah yavaş yavaş gidecek kilolarKizlar sabahtandir gelemedm ya kilo bilditimim:
Bu hafta 75.2
Babam gelmeden once 74.4 dum sanrm
Ama o varken 77ler kadar ciktigm icin suan sonuctan memnunum ve adet olacam siskinlik varEki Görüntüle 2946515
Çok kötü bir hafta değildi ama diyet de yapmadım normal beslendim öyle olunca korumuş oldum ama bakayım bu hafta sonu ne yapacağım fena şeyler pişecek bu evde nasıl tutacağım kendimiOlsun yavas olsum bizim olsn, keske alirkende oyle yavas gelse
Tbrkler cnm cok guzel
Çok bir artı değil canım inşallah haftaya telafi edersinGeçen hafta:73.8
Bu hafta:74,36
Fark:+0.55
Eki Görüntüle 2946717
El_Em hzlsel
İnternetimde problem vardı gelemedim üzgünüm