Kilolar Firarda 😎

Takıma bence aktif katılacak üyeler lazım canım yoksa pek bir hareketlilik olmayınca bizlerin de motivasyonu düşüyor zaten dikkat ediyorum 5. Takımdan kimsecikler yok gelenler de hep kaçıp kaçıp gitti

Kesinlikle canım bi kişinin bile iyi hissetmesi harekete geçirebiliyor dediğin gibi enerji durumu çok etkiliyor
UcanSupurge nasılsın cnm. Doğumunu yapmissindir. Hatta şimdiye buyumusturde.
Rabbim sana göz Aydınlıgi etsin. Hayırlı Salih evlat etsin inşallah.
Allah razı olsun Hamdolsun canım iyiyim sen de iyisindir inşallah
41 günlük oldu şükür büyüdü biraz

En güzeli başlamaya niyet ettiysem gerisi illaki gelecek canim
Çok doğru canım haklısın.

Oh maşallah 40 nizda çıkmış. Koca adam oldunuz. Zaman ne çabuk geçiyor daha geçen. Doğum yaptım yazmistin sanki

Takıma bence aktif katılacak üyeler lazım canım yoksa pek bir hareketlilik olmayınca bizlerin de motivasyonu düşüyor zaten dikkat ediyorum 5. Takımdan kimsecikler yok gelenler de hep kaçıp kaçıp gitti
Evet haklısın katılıyorum cnm yeni can lazım canlanmak icinnn

Şükür canım valla zaman çabuk geçsin istiyorum şu sıra uykusunun düzeldiği rutine bindiği oyuncak vs ile oyalanabildiği döneme geçmek istiyorum

Şükür canım valla zaman çabuk geçsin istiyorum şu sıra uykusunun düzeldiği rutine bindiği oyuncak vs ile oyalanabildiği döneme geçmek istiyorum
İns gelecek gelecek o günler göz kapayıp acincaya kadar.

Anı yaşarken hiç bitmeyecek gibi geliyor ama birde bakmışsın kocaman olmuşlar.

Ucmelekannesi nasılsın canım ?
Jasminium84 canım nasılsın annen nasıl ? Ne zaman ameliyat?
sağol kuzum sorduğun için, ama işte stresli biraz tabii zor bi ameliyat olacağı çin çok tedirgin, haber bekliyor ne zaman haber geleceği de belli değil

doğru diyorsun canım birbirimizin enerjisini çok alıyoruz

Ben de öyle düşünüyorum şu an diplerdeyim gece yemelerine başladım tekrar Takımda düşüşte sonumuz hayrola
ben de çok fena saldım 68i geçtim yine

oyyyy maşallah kırkını uçurdunuz

Bu ara pek ugramiyor cnm ama takimca kararimizdi zaten 9 ve 5 takimdan olanlar katilabillir diye sorun olcagni dusunmuyorum. Hosgeldin tekrardan kilon olmak istedigimmm kilo senin hedefin kac
Hoşbuldum cnm. İnşallah istediğin kiloya kolayca varirsin.
Benim hedefler değişiyor cnm bı turlu hedefi göremiyorum. 63 olsam yeterli çokta zayıf olmak istemiyorum. Boyu kısa diye çocuk gibi görünüyorum diyorlar
İyiyim hamdolsun. Maşallah 40 i çıkmış bile Paşanin. Rabbim sana bağışlasın cnm

Hoşgeldin başlangıcın hayırlı olsun. Yeni kan lazım takıma zaten.

En son koronayiz mi yazmistin (eğer yanlış hatırlıyorum kusura bakma) nasilsiniz
Hoşbuldum cnm. Teşekkür ederim inşallah istikrarlı devam ederim.
Evt herhalde öyleydi, pek hatırlamıyorum korona mi gecriyoruz acaba, diye yazmıştım.
İyiyiz hamdolsun cnm. Bazı ailevi sorunlarımız devam ediyor onlarla uğraşıyorum.
Öyle geçiyor.
Biraz dönüp kendime bakmak istiyorum. Boş işlerle uğraşmak istemiyorum artık.
İnşallah sürekli bı devamlılık olur istediğim kiloya ulaşırım.

Nasılsın cnm.
Geçmiş olsun annen rahatsız ameliyat olacak sanırım. Rabbim kolay geçirsin sana bağışlasın anneni. Safi ismiyle şifa versin.

Evet haklısın katılıyorum cnm yeni can lazım canlanmak icinnn
Bakalım inşallah gelenler olur canlanırız
Ben de geçen cuma ne güzel 64 ü gördüm yine 65-66 arası gidip geliyorum kilo almamaya çabalıyorum koruma dönemi de çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…