Takıma bence aktif katılacak üyeler lazım canım yoksa pek bir hareketlilik olmayınca bizlerin de motivasyonu düşüyor zaten dikkat ediyorum 5. Takımdan kimsecikler yok gelenler de hep kaçıp kaçıp gittiAynen abartinca artılar kacinilmaz oluyor malesef. Cok olmasada hep bașa sarmak cok yoruyor ya bi 6lari gorseydim cok rahatliycaktim
Hadi insallah cnm gelir bence olacakkk
Iyi eglenceler cnm
Ayy bende hic sevmezdm ingilizce hala da sevmiyorm kolay gelsinn
Bu ara pek ugramiyor cnm ama takimca kararimizdi zaten 9 ve 5 takimdan olanlar katilabillir diye sorun olcagni dusunmuyorum. Hosgeldin tekrardan kilon olmak istedigimmm kilosenin hedefin kac
Yaa gece yemeleri en kotusu salma canim lutfen anlamadan geliyor artılar sonra.
Takım icinde napabillitiz acaba ya ben su ara acilen kilo vermeliyimm ve motivasyona ihtiyacim var
Kesinlikle canım bi kişinin bile iyi hissetmesi harekete geçirebiliyor dediğin gibi enerji durumu çok etkiliyorSağol kuzum benim
İyiyiz diyeyim iyi olalim ins .
Sen nasılsın
Benim ne zaman modum düşük olsa takım da tamamen bir düşüş oluyor enerjilerimiz bu kadar uzaktan birbirine bu kadar geçiyor olabilir mi acaba. Takım olarak bı salma modundayiz şu sıralar sanirim
Allah razı olsun Hamdolsun canım iyiyim sen de iyisindir inşallahUcanSupurge nasılsın cnm. Doğumunu yapmissindir. Hatta şimdiye buyumusturde.
Rabbim sana göz Aydınlıgi etsin. Hayırlı Salih evlat etsin inşallah.
En güzeli başlamaya niyet ettiysem gerisi illaki gelecek canimAynen ya korkumdan tartılamıyorum bile bakayım yarın gerçeklerle yüzleşeceğim bu gece tuttum kendimi yemedim bir şey yemekten sonra okula başlayınca iki gündür çok yoruldum toparlanmam lazım menümü paylaşayım en iyisi
Çok doğru canım haklısın.Kesinlikle canım bi kişinin bile iyi hissetmesi harekete geçirebiliyor dediğin gibi enerji durumu çok etkiliyor
Allah razı olsun Hamdolsun canım iyiyim sen de iyisindir inşallah
41 günlük oldu şükür büyüdü biraz
Gunaydn cnm erkencisinGünaydın kızlar
Evet haklısın katılıyorum cnm yeni can lazım canlanmak icinnnTakıma bence aktif katılacak üyeler lazım canım yoksa pek bir hareketlilik olmayınca bizlerin de motivasyonu düşüyor zaten dikkat ediyorum 5. Takımdan kimsecikler yok gelenler de hep kaçıp kaçıp gitti
Hafta içi böyle canım ,hafta sonu da bazen bu saarlerde uykum kaçıyor vücut alışıyor sanırım.sen de erkencisinGunaydn cnm erkencisin
Şükür canım valla zaman çabuk geçsin istiyorum şu sıra uykusunun düzeldiği rutine bindiği oyuncak vs ile oyalanabildiği döneme geçmek istiyorumEn güzeli başlamaya niyet ettiysem gerisi illaki gelecek canim
Çok doğru canım haklısın.
Oh maşallah 40 nizda çıkmış. Koca adam oldunuz. Zaman ne çabuk geçiyor daha geçen. Doğum yaptım yazmistin sanki
İns gelecek gelecek o günler göz kapayıp acincaya kadar.Şükür canım valla zaman çabuk geçsin istiyorum şu sıra uykusunun düzeldiği rutine bindiği oyuncak vs ile oyalanabildiği döneme geçmek istiyorum
Dediğin gibi sonra da bu günleri özlerim herhaldeİns gelecek gelecek o günler göz kapayıp acincaya kadar.
Anı yaşarken hiç bitmeyecek gibi geliyor ama birde bakmışsın kocaman olmuşlar.
sağol kuzum sorduğun için, ama işte stresli biraz tabii zor bi ameliyat olacağı çin çok tedirgin, haber bekliyor ne zaman haber geleceği de belli değil
doğru diyorsun canım birbirimizin enerjisini çok alıyoruzSağol kuzum benim
İyiyiz diyeyim iyi olalim ins .
Sen nasılsın
Benim ne zaman modum düşük olsa takım da tamamen bir düşüş oluyor enerjilerimiz bu kadar uzaktan birbirine bu kadar geçiyor olabilir mi acaba. Takım olarak bı salma modundayiz şu sıralar sanirim
ben de çok fena saldım 68i geçtim yineBen de öyle düşünüyorum şu an diplerdeyim gece yemelerine başladım tekrarTakımda düşüşte sonumuz hayrola
oyyyy maşallah kırkını uçurdunuzAllah razı olsun Hamdolsun canım iyiyim sen de iyisindir inşallah
Hoşbuldum cnm. İnşallah istediğin kiloya kolayca varirsin.Bu ara pek ugramiyor cnm ama takimca kararimizdi zaten 9 ve 5 takimdan olanlar katilabillir diye sorun olcagni dusunmuyorum. Hosgeldin tekrardan kilon olmak istedigimmm kilosenin hedefin kac
İyiyim hamdolsun. Maşallah 40 i çıkmış bile Paşanin. Rabbim sana bağışlasın cnmAllah razı olsun Hamdolsun canım iyiyim sen de iyisindir inşallah
Hoşbuldum cnm. Teşekkür ederim inşallah istikrarlı devam ederim.Hoşgeldin başlangıcın hayırlı olsun. Yeni kan lazım takıma zaten.
En son koronayiz mi yazmistin (eğer yanlış hatırlıyorum kusura bakma) nasilsiniz
Nasılsın cnm.sağol kuzum sorduğun için, ama işte stresli biraz tabii zor bi ameliyat olacağı çin çok tedirgin, haber bekliyor ne zaman haber geleceği de belli değil
doğru diyorsun canım birbirimizin enerjisini çok alıyoruz
ben de çok fena saldım 68i geçtim yine
oyyyy maşallah kırkını uçurdunuz
iyiyim kuzum sağolasın, sen nasılsın?Nasılsın cnm.
Geçmiş olsun annen rahatsız ameliyat olacak sanırım. Rabbim kolay geçirsin sana bağışlasın anneni. Safi ismiyle şifa versin.
Bakalım inşallah gelenler olur canlanırızEvet haklısın katılıyorum cnm yeni can lazım canlanmak icinnn
Ben de geçen cuma ne güzel 64 ü gördüm yine 65-66 arası gidip geliyorum kilo almamaya çabalıyorum koruma dönemi de çok zorsağol kuzum sorduğun için, ama işte stresli biraz tabii zor bi ameliyat olacağı çin çok tedirgin, haber bekliyor ne zaman haber geleceği de belli değil
doğru diyorsun canım birbirimizin enerjisini çok alıyoruz
ben de çok fena saldım 68i geçtim yine
oyyyy maşallah kırkını uçurdunuz