Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben namaza kalktım cnm zaten gece 2 uyumustu oglan sonrasi yattik 11 uyandkHafta içi böyle canım ,hafta sonu da bazen bu saarlerde uykum kaçıyor vücut alışıyor sanırım.sen de erkencisin
Hmm anladm cnm boyun kac 63 guzel bir kilo cok da bisi yok hedefe ozamanHoşbuldum cnm. İnşallah istediğin kiloya kolayca varirsin.
Benim hedefler değişiyor cnm bı turlu hedefi göremiyorum. 63 olsam yeterli çokta zayıf olmak istemiyorum. Boyu kısa diye çocuk gibi görünüyorum diyorlar
İyiyim hamdolsun. Maşallah 40 i çıkmış bile Paşanin. Rabbim sana bağışlasın cnm
Cümlemizin evladını inşallah canım sağolasınHoşbuldum cnm. İnşallah istediğin kiloya kolayca varirsin.
Benim hedefler değişiyor cnm bı turlu hedefi göremiyorum. 63 olsam yeterli çokta zayıf olmak istemiyorum. Boyu kısa diye çocuk gibi görünüyorum diyorlar
İyiyim hamdolsun. Maşallah 40 i çıkmış bile Paşanin. Rabbim sana bağışlasın cnm
Allah razı olsun canım hepimizinki inşallahUcanSupurge masallah kuzum 40ı cikmis bile saglikla buyusun insallah
Sağ salim atlatacak bu ameliyatı inşallah canım Allah şifasını versinsağol kuzum sorduğun için, ama işte stresli biraz tabii zor bi ameliyat olacağı çin çok tedirgin, haber bekliyor ne zaman haber geleceği de belli değil
doğru diyorsun canım birbirimizin enerjisini çok alıyoruz
ben de çok fena saldım 68i geçtim yine
oyyyy maşallah kırkını uçurdunuz
aminn kuzumm inşallahSağ salim atlatacak bu ameliyatı inşallah canım Allah şifasını versin
Minik kuş nerdeyse iki aylık olacak dün gibi geliyor bana
Yemek 18:30a kalıyor benim hep mecbur o şekilde yapıyım benimde beslenmeme çok uyuyor bu şekilde zaten gerçektenBen genelde 10 gibi yiyorum sonra 4 _ 4.30 gibi en gec 17 de yemeğimi yiyip bitiriyorum.sonrasi şekersiz cay kahve yesil çay su.iki öğün besleniyorum.18.30 da yiyorsan akşamı 10.30 11 gibi kahvsltini yapar birde spor eklersin süper olur
Aksatmıcam canım kendim bir şekilde az çok düzenimi oturtmaya çalışıyorum. Diyetisyen ücreti gözüne çok gelmeye başladı. Birde vakalar arttıkca hastaneye girmek istemiyorum fazlaYaa evet keske tekrar canlansa ben hastaliklardan toparlayamadim kendimi hep aklimda insallah tekrar basliycam diyete
Canim aksatma hic diyetisyensiz de basarirsin
Yaa kolay gelsin canim Allah zihin acikligi versin
İnşallah diyim canım biraz yüksekten attım ama olsunAynen abartinca artılar kacinilmaz oluyor malesef. Cok olmasada hep bașa sarmak cok yoruyor ya bi 6lari gorseydim cok rahatliycaktim
Hadi insallah cnm gelir bence olacakkk
Iyi eglenceler cnm
Ayy bende hic sevmezdm ingilizce hala da sevmiyorm kolay gelsinn
Bu ara pek ugramiyor cnm ama takimca kararimizdi zaten 9 ve 5 takimdan olanlar katilabillir diye sorun olcagni dusunmuyorum. Hosgeldin tekrardan kilon olmak istedigimmm kilo senin hedefin kac
Yaa gece yemeleri en kotusu salma canim lutfen anlamadan geliyor artılar sonra.
Takım icinde napabillitiz acaba ya ben su ara acilen kilo vermeliyimm ve motivasyona ihtiyacim var
İyiyiz hamdolsun cnm.iyiyim kuzum sağolasın, sen nasılsın?
hoşgeldin bu arada
evet canım ameliyat olacak, inşallah kuzum amiinn
Hoşbuldum cnm@Toprak_ Kokusu hoş geldin canım
158 cm. Boyum.Ben namaza kalktım cnm zaten gece 2 uyumustu oglan sonrasi yattik 11 uyandk
Hmm anladm cnm boyun kac 63 guzel bir kilo cok da bisi yok hedefe ozaman
Selam canim. Motivasyonumj vok fazla kaybettim ve yine bass dondum. Gelemedim bile buraya, kusura bskma. Onlibe diyetisyen de hic motive etmedi Sen nasilsin canim?DeryaOnDiet deryoşuuum nerelerdesin
@Pain Killer kıııı 1 hafta mıydı bu seferki sevdan
@pacman kızz fakülteye gelip seni bulacam
Waaw harika gorunuyorsun canim. Super 62 kiloya kadar dusmussunGünaydın kızlar
Allah zihin açıklığı versin canımYarın Büyüğünde küçüğünde ingilizce sınavı var ezber yapıyoruz. bu çocuklar annelerine çekmiş ingilizce özürlü
Aynen ya benim de ne zaman modum düşük olsa takımda düşük oluyorSağol kuzum benim
İyiyiz diyeyim iyi olalim ins .
Sen nasılsın
Benim ne zaman modum düşük olsa takım da tamamen bir düşüş oluyor enerjilerimiz bu kadar uzaktan birbirine bu kadar geçiyor olabilir mi acaba. Takım olarak bı salma modundayiz şu sıralar sanirim
Görürsün canım insalah ben de çok aldım tekrar düşmem lazımAynen abartinca artılar kacinilmaz oluyor malesef. Cok olmasada hep bașa sarmak cok yoruyor ya bi 6lari gorseydim cok rahatliycaktim
Hadi insallah cnm gelir bence olacakkk
Iyi eglenceler cnm
Ayy bende hic sevmezdm ingilizce hala da sevmiyorm kolay gelsinn
Bu ara pek ugramiyor cnm ama takimca kararimizdi zaten 9 ve 5 takimdan olanlar katilabillir diye sorun olcagni dusunmuyorum. Hosgeldin tekrardan kilon olmak istedigimmm kilo senin hedefin kac
Yaa gece yemeleri en kotusu salma canim lutfen anlamadan geliyor artılar sonra.
Takım icinde napabillitiz acaba ya ben su ara acilen kilo vermeliyimm ve motivasyona ihtiyacim var
Ben burdayımm. Haftasonları biraz aktif olamıyorum sadece birde geceleriTakıma bence aktif katılacak üyeler lazım canım yoksa pek bir hareketlilik olmayınca bizlerin de motivasyonu düşüyor zaten dikkat ediyorum 5. Takımdan kimsecikler yok gelenler de hep kaçıp kaçıp gitti
İyi akşamlar canim, buralar baya sessizİyi akşamlar hanımlar
Insallah canimBakalım inşallah gelenler olur canlanırız
Ben de geçen cuma ne güzel 64 ü gördüm yine 65-66 arası gidip geliyorum kilo almamaya çabalıyorum koruma dönemi de çok zor
Olsun cnm hirslandirir dha cokİnşallah diyim canım biraz yüksekten attım ama olsun
Insallah gorursn cnm aman dha fazla olmasn vermek gercktn zorİyiyiz hamdolsun cnm.
Hoşbuldum
Hoşbuldum cnm
158 cm. Boyum.
Bişey yok ama bı turlu goremedim 63 u
Yaa sende ben gibisn don basa bende hep oleym ama basaricaz cnm bence baskasnin motivasyon vermesinden once kendimizn kararli olmasi onemliSelam canim. Motivasyonumj vok fazla kaybettim ve yine bass dondum. Gelemedim bile buraya, kusura bskma. Onlibe diyetisyen de hic motive etmedi Sen nasilsin canim?
Insallah veric3z cnm hepberaber senin nasl gidiyor isler yogun muAllah zihin açıklığı versin canım
Aynen ya benim de ne zaman modum düşük olsa takımda düşük oluyor
Görürsün canım insalah ben de çok aldım tekrar düşmem lazım
Aslında, bir türlü 63 u göremedim yazmıştım.Insallah gorursn cnm aman dha fazla olmasn vermek gercktn zor
Selanik gevreğini bilmiyorum,onun dışında menü güzel,spor şahane3 kasım
11:00
1 dlm tb ekmeği üzerine çeyrek avokado ve peynir
Domates
Hindi füme
12:30
Türk kahvesi
1 k çikolata
15:00
Soda
1 dilim selanik gevreği (122 kaloriymiş)
18:30
Yarım kepçe ezogelin
4 yk kıymalı karnıbahar
Salata
Su 3 lt
Spor yarım saat zumba
@Breeze96 @Fit mutlu anne hzlsel @nnurc @yarimuhendis
İşler bu ara iyi çok şükür ama ben adapte olamadım diyete henüz İstanbul'a gittim geldim10 gün kadar orda baya abarttım şimdi onu halletmem lazimInsallah canim
Olsun cnm hirslandirir dha cok
Insallah gorursn cnm aman dha fazla olmasn vermek gercktn zor
Yaa sende ben gibisn don basa bende hep oleym ama basaricaz cnm bence baskasnin motivasyon vermesinden once kendimizn kararli olmasi onemli
Insallah veric3z cnm hepberaber senin nasl gidiyor isler yogun mu
Haklisin canim da hala baslayamiyorum bi turlu. Biraz bebis buyusun uykum duzene girsin belki o zaman. Ertelwyip duruyorum anliycanInsallah canim
Olsun cnm hirslandirir dha cok
Insallah gorursn cnm aman dha fazla olmasn vermek gercktn zor
Yaa sende ben gibisn don basa bende hep oleym ama basaricaz cnm bence baskasnin motivasyon vermesinden once kendimizn kararli olmasi onemli
Insallah veric3z cnm hepberaber senin nasl gidiyor isler yogun mu