Kilolar Firarda 😎

Gunaydin kizlar az daha eksi geldi sukur :rolleyes:, adetim yakin bu ara sis hissediyorm kendmi olayimda oyle alayim olculeri dedim hzlsel hzlsel unutmadim yaniii

Hafta içi böyle canım ,hafta sonu da bazen bu saarlerde uykum kaçıyor vücut alışıyor sanırım.sen de erkencisin😘
Ben namaza kalktım cnm zaten gece 2 uyumustu oglan sonrasi yattik 11 uyandk :confused:
Hoşbuldum cnm. İnşallah istediğin kiloya kolayca varirsin.
Benim hedefler değişiyor cnm bı turlu hedefi göremiyorum. 63 olsam yeterli çokta zayıf olmak istemiyorum. Boyu kısa diye çocuk gibi görünüyorum diyorlar

İyiyim hamdolsun. Maşallah 40 i çıkmış bile Paşanin. Rabbim sana bağışlasın cnm
Hmm anladm cnm boyun kac 63 guzel bir kilo cok da bisi yok hedefe ozaman

Hoşbuldum cnm. İnşallah istediğin kiloya kolayca varirsin.
Benim hedefler değişiyor cnm bı turlu hedefi göremiyorum. 63 olsam yeterli çokta zayıf olmak istemiyorum. Boyu kısa diye çocuk gibi görünüyorum diyorlar

İyiyim hamdolsun. Maşallah 40 i çıkmış bile Paşanin. Rabbim sana bağışlasın cnm
Cümlemizin evladını inşallah canım sağolasın
UcanSupurge UcanSupurge masallah kuzum 40ı cikmis bile saglikla buyusun insallah :KK36: :anne:
Allah razı olsun canım hepimizinki inşallah

sağol kuzum sorduğun için, ama işte stresli biraz tabii zor bi ameliyat olacağı çin çok tedirgin, haber bekliyor ne zaman haber geleceği de belli değil

doğru diyorsun canım birbirimizin enerjisini çok alıyoruz

ben de çok fena saldım 68i geçtim yine :KK43:

oyyyy maşallah kırkını uçurdunuz :KK60: :KK200: :nazar::nazar:
Sağ salim atlatacak bu ameliyatı inşallah canım Allah şifasını versin
Minik kuş nerdeyse iki aylık olacak dün gibi geliyor bana

Ben genelde 10 gibi yiyorum sonra 4 _ 4.30 gibi en gec 17 de yemeğimi yiyip bitiriyorum.sonrasi şekersiz cay kahve yesil çay su.iki öğün besleniyorum.18.30 da yiyorsan akşamı 10.30 11 gibi kahvsltini yapar birde spor eklersin süper olur😘
Yemek 18:30a kalıyor benim hep mecbur o şekilde yapıyım benimde beslenmeme çok uyuyor bu şekilde zaten gerçekten 😍
Kahvaltı ve akşam arasında birşey yiyormusun

Yaa evet keske tekrar canlansa 😊 ben hastaliklardan toparlayamadim kendimi hep aklimda insallah tekrar basliycam diyete

Canim aksatma hic😊 diyetisyensiz de basarirsin 🥰

Yaa kolay gelsin canim Allah zihin acikligi versin
Aksatmıcam canım kendim bir şekilde az çok düzenimi oturtmaya çalışıyorum. Diyetisyen ücreti gözüne çok gelmeye başladı. Birde vakalar arttıkca hastaneye girmek istemiyorum fazla

Aynen abartinca artılar kacinilmaz oluyor malesef. Cok olmasada hep bașa sarmak cok yoruyor ya bi 6lari gorseydim cok rahatliycaktim

Hadi insallah cnm gelir bence olacakkk

Iyi eglenceler cnm

Ayy bende hic sevmezdm ingilizce hala da sevmiyorm kolay gelsinn :olamaz:

Bu ara pek ugramiyor cnm ama takimca kararimizdi zaten 9 ve 5 takimdan olanlar katilabillir diye sorun olcagni dusunmuyorum. Hosgeldin tekrardan kilon olmak istedigimmm kilo :rolleyes: :KK36: senin hedefin kac

Yaa gece yemeleri en kotusu salma canim lutfen anlamadan geliyor artılar sonra.
Takım icinde napabillitiz acaba ya ben su ara acilen kilo vermeliyimm ve motivasyona ihtiyacim var :KK43:
İnşallah diyim canım biraz yüksekten attım ama olsun 🤣🤣

iyiyim kuzum sağolasın, sen nasılsın?

hoşgeldin bu arada :KK60:

evet canım ameliyat olacak, inşallah kuzum amiinn
İyiyiz hamdolsun cnm.
Hoşbuldum❤️
Hoşbuldum cnm❤️
Ben namaza kalktım cnm zaten gece 2 uyumustu oglan sonrasi yattik 11 uyandk :confused:

Hmm anladm cnm boyun kac 63 guzel bir kilo cok da bisi yok hedefe ozaman
158 cm. Boyum.
Bişey yok ama bı turlu goremedim 63 u 😂

Yarın Büyüğünde küçüğünde ingilizce sınavı var ezber yapıyoruz.:confused::kızgın::skandal: bu çocuklar annelerine çekmiş ingilizce özürlü :KK70:
Allah zihin açıklığı versin canım 😍😘
Sağol kuzum benim😘😘

İyiyiz diyeyim iyi olalim ins .

Sen nasılsın

Benim ne zaman modum düşük olsa takım da tamamen bir düşüş oluyor enerjilerimiz bu kadar uzaktan birbirine bu kadar geçiyor olabilir mi acaba. Takım olarak bı salma modundayiz şu sıralar sanirim
Aynen ya benim de ne zaman modum düşük olsa takımda düşük oluyor 😳🤔
Aynen abartinca artılar kacinilmaz oluyor malesef. Cok olmasada hep bașa sarmak cok yoruyor ya bi 6lari gorseydim cok rahatliycaktim

Hadi insallah cnm gelir bence olacakkk

Iyi eglenceler cnm

Ayy bende hic sevmezdm ingilizce hala da sevmiyorm kolay gelsinn :olamaz:

Bu ara pek ugramiyor cnm ama takimca kararimizdi zaten 9 ve 5 takimdan olanlar katilabillir diye sorun olcagni dusunmuyorum. Hosgeldin tekrardan kilon olmak istedigimmm kilo :rolleyes: :KK36: senin hedefin kac

Yaa gece yemeleri en kotusu salma canim lutfen anlamadan geliyor artılar sonra.
Takım icinde napabillitiz acaba ya ben su ara acilen kilo vermeliyimm ve motivasyona ihtiyacim var :KK43:
Görürsün canım insalah ben de çok aldım tekrar düşmem lazım

Takıma bence aktif katılacak üyeler lazım canım yoksa pek bir hareketlilik olmayınca bizlerin de motivasyonu düşüyor zaten dikkat ediyorum 5. Takımdan kimsecikler yok gelenler de hep kaçıp kaçıp gitti😶
Ben burdayımm. Haftasonları biraz aktif olamıyorum sadece birde geceleri 😔

Bakalım inşallah gelenler olur canlanırız🥰

Ben de geçen cuma ne güzel 64 ü gördüm yine 65-66 arası gidip geliyorum kilo almamaya çabalıyorum koruma dönemi de çok zor🙈
Insallah canim
İnşallah diyim canım biraz yüksekten attım ama olsun 🤣🤣
Olsun cnm hirslandirir dha cok :rolleyes:
İyiyiz hamdolsun cnm.
Hoşbuldum❤️

Hoşbuldum cnm❤️

158 cm. Boyum.
Bişey yok ama bı turlu goremedim 63 u 😂
Insallah gorursn cnm aman dha fazla olmasn vermek gercktn zor
Selam canim. Motivasyonumj vok fazla kaybettim ve yine bass dondum. Gelemedim bile buraya, kusura bskma. Onlibe diyetisyen de hic motive etmedi ☹️ Sen nasilsin canim?
Yaa sende ben gibisn don basa bende hep oleym :KK43: ama basaricaz cnm bence baskasnin motivasyon vermesinden once kendimizn kararli olmasi onemli
Allah zihin açıklığı versin canım 😍😘

Aynen ya benim de ne zaman modum düşük olsa takımda düşük oluyor 😳🤔

Görürsün canım insalah ben de çok aldım tekrar düşmem lazım
Insallah veric3z cnm hepberaber senin nasl gidiyor isler yogun mu

3 kasım
11:00
1 dlm tb ekmeği üzerine çeyrek avokado ve peynir
Domates
Hindi füme

12:30
Türk kahvesi
1 k çikolata

15:00
Soda
1 dilim selanik gevreği (122 kaloriymiş🙄)

18:30
Yarım kepçe ezogelin
4 yk kıymalı karnıbahar
Salata

Su 3 lt
Spor yarım saat zumba
@Breeze96 @Fit mutlu anne hzlsel hzlsel @nnurc @yarimuhendis
Selanik gevreğini bilmiyorum,onun dışında menü güzel,spor şahane 😎😍
Insallah canim

Yaa sende ben gibisn don basa bende hep oleym :KK43: ama basaricaz cnm bence baskasnin motivasyon vermesinden once kendimizn kararli olmasi onemli

İşler bu ara iyi çok şükür ama ben adapte olamadım diyete henüz :KK43: İstanbul'a gittim geldim10 gün kadar orda baya abarttım 🙈 şimdi onu halletmem lazim

Insallah canim

Haklisin canim da hala baslayamiyorum bi turlu. Biraz bebis buyusun uykum duzene girsin belki o zaman. Ertelwyip duruyorum anliycan

X