- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Aynen öyle ya silme başlayınca da baya yer çıkıyor 1.5 ay olmuş canım perdelere kornişten çıkmıştı bı kaç düğme bı yırtığı vardı onu diktim yıkamadan aşmak işime gelmediYaa bencede biraz abartiyorsn sanki cnm yine kirleniyor ztn yani enazindan silmeyi haftada 1 yapsan kendine engel olsan supurme hadi kirinti vs zorubda kalabiliyor insan. Bide perdeler ne kadr sıklıkta yikiyorsn
pasta olmasaymış çok iyiymiş canım afiyet olsun30 ekim
10:30
1 sahanda yumurta
1 küçük dilim peynir 4 zeytin
Domates, maydonız
1 çk fındık ezmesi
1 dlm tb ekmeği
12:30
Türk kahvesi
1 kare şeker ilavesiz çikolata
15:00
1 mandalina
1 fincan rezene çayı
17:00
1 kepçe tarhana çorbası
Bir önceki gğndne kalan yemekten 1 köfte 1 biber domates
Salata
20:00
Kv doğum günüydü 2 çatal kadar meyveli pasta
Su 3 lt
Spor yok(haftasonları kalıyor spor)
Fit mutlu anne @Breeze96 @yarimuhendis hzlsel Jasminium84
çok güzel canım afiyet olsun31 Ekim menüm
Kahvaltı:10.00
4 yk menemen
4 zeytin
Kk beyaz peynir
1üçgen peynir
2 dilim salam
1tk bal
1dilim tt ekşi maya ekmek
Aksam:16.30
4yk taze fasulye
4 kornişon turşu
Yoğurt
17.00
1mandalina
18.00
1 parmak cevizli sucuk
Su:1,5 litre
Spor :Eki Görüntüle 2943152
UcanSupurge Fit mutlu anne hzlsel @yarimuhendis
amin kuzum sağolasınAslında en zoru sağlık olduğu için çok yıpratıcı oluyor, elden birşey de gelmiyor Allah beterinden korusun inşallah, tez zamanda şifa bulsunlar
amiinn canım teşekkür ederimAmin canım.Allah yardımcın olsun zor bir süreçten geciyorsun.
Allah kavuştursun kuzum tekrarIyi geceler kîzlar babam yola cikti yarinsan itibaren tartilip bildiricem sonrasi adet olana kadr niyetlencm insallah ama yakinda olurm gbi bakalm nasip. Spor da ekleyip az da yersem kilolar gidicek insallah 1 ay da en az 3 kilo vermek niyetim
inşallah kuzum vallahi yine dağıldım kaldım öfffYaa gercktn duygusal yemeyi asmadikca halimiz harap. Insallah annen iyi olt cnm ameliyati iyi gecr, esinle sorunlarinizda duzelir
Tamam cnm cok almamissin ozamanHoşbuldum canım.
Evet cnm bereberdik.
67/ 68 arası gidip geliyorum.
Yarın tartilip bakarım.
Amin cnm insallah.pasta olmasaymış çok iyiymiş canım afiyet olsun
çok güzel canım afiyet olsun
amin kuzum sağolasın
amiinn canım teşekkür ederim
Allah kavuştursun kuzum tekrar
inşallah kuzum vallahi yine dağıldım kaldım öfff
Insallah cnm bakalm simdilik babam burda ya sorun yok ama oglanla zor ne namaz kildiriyor tekken ne duș vs herseyi uyurken yapacm artk bakalm zor ama idare edicem bi sekilde
Hayirlisi cnm hesabima gore ader zmn gelicek ama yapabildgm kadar tutaym diyorm bakalm babam gitsn spora da donucem.
Artı nekadardi merak ettim
Eline emegine saglık canim
Amin canim insallah imkan var ama bakici degl de kendilerinden biri kalicak cnm ya gorumce yada esim bakalm nasl olcak simdilik esim yaninda
Anliyorum cnm bazi donemler gercekten zor oluyor insallah halledersniz sorunları
Sagol canim
Insallah cnm amin sagolasin
Amin cnm sagolasn insallah iyi olur. Sizede cok gecmis olsun ya Allah sifa versin hastalık zor
Yaa bu erkekler gercekten zor insallah duzelir cnm beklenti yoruyor bence bisey beklememek lazm ama tabi oyle de evlilik yipraniyor dengeyi bulmak gercktn zor
Araştır canım,ihmal etme yazik oğluna da sana daAmin canım.Allah yardımcın olsun zor bir süreçten geciyorsun.
Gittik canım ilaç verdi kortizon kremi
Fayda yok daha
Görüştük canım.psikolog araştırıyorum ona da götüreceğim.
Hoş geldin canım, inşallah güzel kilolar veirrizHayırlı aksamlar hanımlar
Bende buradan devam etmek İsterim izninizle.
Malum kilom başını almış gidiyor.
Fakat internet paketim pek yetmiyor. Sürekli giremem.
Eğer kabul ederseniz yarın başlamak isterim.
Ay evet ya çok çabuk alınıyor kilo ama ben bu 10 gunda baya abarttım yemeyi, normalde bu kadar yemem sanırımAmin cnm insallah
Yaa gercktn duygusal yemeyi asmadikca halimiz harap. Insallah annen iyi olt cnm ameliyati iyi gecr, esinle sorunlarinizda duzelir
Hosgeldn cnm aliniyor hemde cok kolay benmde 3 kg du 2 haftada azı gitti cogu duruyor yeniden basliycam insallah
Masallah cnm gelsin eksiler 7ler cok yakinn
Yaa bencede biraz abartiyorsn sanki cnm yine kirleniyor ztn yani enazindan silmeyi haftada 1 yapsan kendine engel olsan supurme hadi kirinti vs zorubda kalabiliyor insan. Bide perdeler ne kadr sıklıkta yikiyorsn.
Hosgeldin cnm bence bir mahsuru yok cnm 9 takimda beraberdik zaten. Kacla basliyorsun bakaym
Senin çok değil yine canım, çabuk toparlarsinKilo mu bildireym ozaman:
2 hafta once cuma: 74.4
Bugun: 75.9
Fark: 1.5kg
inşallah canım sağolTamam cnm cok almamissin ozaman
Amin cnm insallah.
Dagılma cnm guclu olmaya calîș
İnşallah canım 2 haftaya inşallah gelir diye hedef etmek istiyorum ama hedefim yükaek olaunAmin cnm insallah
Yaa gercktn duygusal yemeyi asmadikca halimiz harap. Insallah annen iyi olt cnm ameliyati iyi gecr, esinle sorunlarinizda duzelir
Hosgeldn cnm aliniyor hemde cok kolay benmde 3 kg du 2 haftada azı gitti cogu duruyor yeniden basliycam insallah
Masallah cnm gelsin eksiler 7ler cok yakinn
Yaa bencede biraz abartiyorsn sanki cnm yine kirleniyor ztn yani enazindan silmeyi haftada 1 yapsan kendine engel olsan supurme hadi kirinti vs zorubda kalabiliyor insan. Bide perdeler ne kadr sıklıkta yikiyorsn.
Hosgeldin cnm bence bir mahsuru yok cnm 9 takimda beraberdik zaten. Kacla basliyorsun bakaym
Ooo supurgem de burdaymisNe kadar sessiz buralar
Kız güler neden gülmesin,içini karartma yeter
Çocuklar 'ın ikişer sınavları var gülüm.gündüz iş aksam ders kafayı kaldıramıyoruzNe kadar sessiz buralar
Afiyet olsun canım1 kasım
Saat 10:00
Domates salata, bir dilim peynir, 5 zeytin, 1 tk kahvaltılık salça
1 dlm tb ekmeği
11.30
Türk kahvesi
1 kare çikolata
13:00
1 küçük dilim peynirli gözleme
1 avuç leblebi badem fıstık
1 fincan yeşil çay
18:00
8 yk yeşil mercimek
2 kaşık kuskus
Salata
Yoğurt
3 lt su
Spor yok
Inşallah canımOoo supurgem de burdaymis
Kız güler neden gülmesin,içini karartma yeter
Afiyet olsun canım2 kasım
1 lt su
13:00
Tam buğday ekmeğinden peynirli tost
2 zeytin
Çay
Türk kahvesi
18:30
5 yk mercimek
Salata
20:00
Yeşil çay
1 portakal
Su 3 lt
Spor 10.000 adım olmuştur bence telefon yokkeni sayarsak
Eki Görüntüle 2944467
Fit mutlu anne @yarimuhendis @Breeze96 hzlsel
Sağolası canım hepimize afiyey olsun. Ben diyetisyeni bıraktım artık daha dikkat etmem gerek menüleri hiç aksatmamam gerekAfiyet olsun canım
Inşallah canım
Afiyet olsun canım
Aralıklı oruç yap istersen.Bence çok etkiliSağolası canım hepimize afiyey olsun. Ben diyetisyeni bıraktım artık daha dikkat etmem gerek menüleri hiç aksatmamam gerek