- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende seviyorum probiyotikte diyorlar aslında. Arada bende yiyimÖdem yapıyorda cok seviyorum canım turşuyu.hafta sonu bir gün yiyorum hafta içi yemiyorum.
Benim 3 günde 3 kilo rekorumu geçememişsinSelam kizlar, kürkcu dükkanına döndüm ama kötü geldim almışım baya insan 10 günde 3 kilo kadar alır mı ya neyse bugün başlangıç yapıyorum tatilde aldıklarımi vermek için, bugün tartildim 66.6 geldim
Ay valla sinir yediriyor bugun ben de doymuyorum.Biliyorum dünyaları yesem gecmeyecek bu his.Sınavları kafaya takmış küçük oğlum.bir saçı döküldü bugün banyo da sorma,ağlamamak icin zor tuttum kendimi.Sonra yemek istedi canım hep sanki hırsımı yemek yiyerek alabilirmisim gibigünaydın kızlar
haftasonu bana birşeyler oluyor cidden yaa, yemek üstüne kuruluyor bütün iki günüm
bir de sinirlerim de çok bozuktu iyice yemeye verdim kendimi
menü yazamıyorum o yüzden, hem çok çok kötü hem de cidden neden ne kadar yedim hatırlamıyorum
Ahhh kıyamam yaa, Allah yardımcısı olsun çocuklarımızın küçücük yaşlarında ne çok stres var hayatlarında, vallahi içim parçalanıyor yaAy valla sinir yediriyor bugun ben de doymuyorum.Biliyorum dünyaları yesem gecmeyecek bu his.Sınavları kafaya takmış küçük oğlum.bir saçı döküldü bugün banyo da sorma,ağlamamak icin zor tuttum kendimi.Sonra yemek istedi canım hep sanki hırsımı yemek yiyerek alabilirmisim gibi
Annen iyileşecek canım insallah.Yıpratma kendini
Ah kıyamam yaaa kuzum.Ay valla sinir yediriyor bugun ben de doymuyorum.Biliyorum dünyaları yesem gecmeyecek bu his.Sınavları kafaya takmış küçük oğlum.bir saçı döküldü bugün banyo da sorma,ağlamamak icin zor tuttum kendimi.Sonra yemek istedi canım hep sanki hırsımı yemek yiyerek alabilirmisim gibi
Ay evet seninki büyük vurgunduBenim 3 günde 3 kilo rekorumu geçememişsin
Hosgeldin canım
Canım benim ya kıyamam ona en son Dr a gidecektiniz ne oldu,görüştü mü Dr ileAy valla sinir yediriyor bugun ben de doymuyorum.Biliyorum dünyaları yesem gecmeyecek bu his.Sınavları kafaya takmış küçük oğlum.bir saçı döküldü bugün banyo da sorma,ağlamamak icin zor tuttum kendimi.Sonra yemek istedi canım hep sanki hırsımı yemek yiyerek alabilirmisim gibi
Canım benim ya, çok yipraniyorsunuz bu süreçte, inşallah eşin de annen de sağlıkla atlatır bunlarıAhhh kıyamam yaa, Allah yardımcısı olsun çocuklarımızın küçücük yaşlarında ne çok stres var hayatlarında, vallahi içim parçalanıyor ya
kuzum anneme bi yandan üzülüyorum eşime bi yandan artık sinirime hakim olamıyorum şu 2 günde ömrümü tüketti resmen
Aminn kuzum inşallah çok teşekkür ederimAy evet seninki büyük vurgundu
Canım benim ya kıyamam ona en son Dr a gidecektiniz ne oldu,görüştü mü Dr ile
Canım benim ya, çok yipraniyorsunuz bu süreçte, inşallah eşin de annen de sağlıkla atlatır bunları
Aslında en zoru sağlık olduğu için çok yıpratıcı oluyor, elden birşey de gelmiyor Allah beterinden korusun inşallah, tez zamanda şifa bulsunlarAminn kuzum inşallah çok teşekkür ederim
Allah’ın gücüne gitmesin, beterinden korusun ama yıprandık artık bu sene hep sağlıkla sınandık
Kuzum ya boşver takıntı yapma,şal biraz ev temizliği hiç bitmiyor, gerçekten ev işi nankör diyorlar ya çok doğruİyi akşamlar kızlar nasılsınız
Ben şu sıra ev düzeni temizlik konusunda takintilanmaya başladım gibi hissediyorum kız okula gittikten sonra oğlanı uyutuyorum 3-4 e kadar temizlik yapıyorum daha da yapsam yapılacak iş var gözümde bugün salonu temizledim yine cam kapı koltukların altı falan balkon sildim bütün evi süpürdüm sildim oturma odamin perdesini yıkadım yorgunluktan gece uyuyamiyorum çoğu zaman azıcık dalsamda oğlan uyanıyor sabah 8de uyanıyor yine erken kalkıyorum ev işi faslı hep aynı ne diyete odaklanabiliyorum ne dinlenebiliyorum hala da evde toz döküntü var gibi hissediyorum menü listesine bakayım onu duzenleyim birazdan bende hayır yok menü yazma konusunda snrm
Kesinlikle öyle ya vala akşama kadra is yap akşam yine heryer dökülüp saciliyor hic iş yapmamış gibiKuzum ya boşver takıntı yapma,şal biraz ev temizliği hiç bitmiyor, gerçekten ev işi nankör diyorlar ya çok doğru
Amin canım.Allah yardımcın olsun zor bir süreçten geciyorsun.Ahhh kıyamam yaa, Allah yardımcısı olsun çocuklarımızın küçücük yaşlarında ne çok stres var hayatlarında, vallahi içim parçalanıyor ya
kuzum anneme bi yandan üzülüyorum eşime bi yandan artık sinirime hakim olamıyorum şu 2 günde ömrümü tüketti resmen
Gittik canım ilaç verdi kortizon kremiAh kıyamam yaaa kuzum.
Bir daha doktora gidecektiniz en son faydası olmadı mı canim ilaclarin
Görüştük canım.psikolog araştırıyorum ona da götüreceğim.Ay evet seninki büyük vurgundu
Canım benim ya kıyamam ona en son Dr a gidecektiniz ne oldu,görüştü mü Dr ile
Canım benim ya, çok yipraniyorsunuz bu süreçte, inşallah eşin de annen de sağlıkla atlatır bunları
Amin cnm insallahSağlıcakla gitsin baban.Eşinde çabucak yuvanıza dönsün inşallah canım
Yaa gercktn duygusal yemeyi asmadikca halimiz harap. Insallah annen iyi olt cnm ameliyati iyi gecr, esinle sorunlarinizda duzelirgünaydın kızlar
haftasonu bana birşeyler oluyor cidden yaa, yemek üstüne kuruluyor bütün iki günüm
bir de sinirlerim de çok bozuktu iyice yemeye verdim kendimi
menü yazamıyorum o yüzden, hem çok çok kötü hem de cidden neden ne kadar yedim hatırlamıyorum
Hosgeldn cnm aliniyor hemde cok kolay benmde 3 kg du 2 haftada azı gitti cogu duruyor yeniden basliycam insallahSelam kizlar, kürkcu dükkanına döndüm ama kötü geldim almışım baya insan 10 günde 3 kilo kadar alır mı ya neyse bugün başlangıç yapıyorum tatilde aldıklarımi vermek için, bugün tartildim 66.6 geldim
Masallah cnm gelsin eksiler 7ler cok yakinnKızlar bugün bildirim yapıyormuyuz. Ben bugün 84.85'im
Sonunda 85 altına düştüm 70leri çok yakın görüyorum artık daha da hırslanıyorum
Yaa bencede biraz abartiyorsn sanki cnm yine kirleniyor ztn yani enazindan silmeyi haftada 1 yapsan kendine engel olsan supurme hadi kirinti vs zorubda kalabiliyor insan. Bide perdeler ne kadr sıklıkta yikiyorsn.İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Ben şu sıra ev düzeni temizlik konusunda takintilanmaya başladım gibi hissediyorum kız okula gittikten sonra oğlanı uyutuyorum 3-4 e kadar temizlik yapıyorum daha da yapsam yapılacak iş var gözümde bugün salonu temizledim yine cam kapı koltukların altı falan balkon sildim bütün evi süpürdüm sildim oturma odamin perdesini yıkadım yorgunluktan gece uyuyamiyorum çoğu zaman azıcık dalsamda oğlan uyanıyor sabah 8de uyanıyor yine erken kalkıyorum ev işi faslı hep aynı ne diyete odaklanabiliyorum ne dinlenebiliyorum hala da evde toz döküntü var gibi hissediyorum menü listesine bakayım onu duzenleyim birazdan bende hayır yok menü yazma konusunda snrm
Hosgeldin cnm bence bir mahsuru yok cnm 9 takimda beraberdik zaten. Kacla basliyorsun bakaymHayırlı aksamlar hanımlar
Bende buradan devam etmek İsterim izninizle.
Malum kilom başını almış gidiyor.
Fakat internet paketim pek yetmiyor. Sürekli giremem.
Eğer kabul ederseniz yarın başlamak isterim.
Hoşbuldum canım.Hosgeldin cnm bence bir mahsuru yok cnm 9 takimda beraberdik zaten. Kacla basliyorsun bakaym