Kilolar Firarda 😎

Günaydın kızlar bizde kv gildeyiz tartı falan yok kaç gün kalacağımızda belli değil İnş verdiklerim geri almam Adana mutfağı belli tutamıyorum da kendimi

canımm allah şifa versin inşallah çok güzel geçecek ameliyatı. bi arkadaşımın da annesi yakın zaman da aynı ameliyatı oldu, ameliyatı iyi geçti yavaş yavaş toparlıyor inşallah sizinki de öyle olur.

Oy kızlar oy zorla 69 gördüm şimdi onu da kaybedeceğim sanırım durduramıyoeum boğazımı bugün bi hayli açıldı
canım ben de ne güzel görmüştüm kaybettim hasta olunca dikkat etmedim hiç. inşallah yarın tekrar başlıyorum

kızlar nasılsınız? takip edemedim bir süredir. hastalıklardan bi türlü kurtulamadım. hem ben hem çocuklar hasta olunca çok çok zor oldu. hala da hastayız diyeti de bıraktım. ama yarın tartılıp tekrar başlıyorum inşallah. spor listesini de hazırlıycam bugün kusura bakmayın geç oldu

Eline emeğine sağlık canım.Yalnız ortim birinci ben ikinci masallah ortim bize yarimuhendis

Hastalık zor,hele çocukların hastalığı daha zor Allah sifa versin kolaylık versin canım

Rabbim kolaylık versin canım

Afiyet olsun canım çok güzel turşu oluyor değilmi ya diyette ben ödem yapar diye korkuyorum yemeye. Bende yiyim bundan sonra

Buradayım canım. Yarın çocukların sınavları var.ütü gibi haftasonu isleri derken bittim.sen nasılsın
Kolay gelsin cnm, bende aynı babam yarn gece yola cikicak esimde bursada annesinin yanında biz tek kalacaz baklm nasil olcak alisik deglm uzun sure tek kalmaya :)

İyi geceler kızlar pek giremedim bugün yarın işe başlayacağım için biraz yoğunluğum vardı zaten pek diyet havamda yok ayağım tamamen iyileşip spora geri başlayana kadar koruma modunda olacağım sonrasında inşallah son kalan 2-3 kiloyu veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…