Kilolar Firarda 😎

Ay valla sinir yediriyor bugun ben de doymuyorum.Biliyorum dünyaları yesem gecmeyecek bu his.Sınavları kafaya takmış küçük oğlum.bir saçı döküldü bugün banyo da sorma,ağlamamak icin zor tuttum kendimi.Sonra yemek istedi canım hep sanki hırsımı yemek yiyerek alabilirmisim gibi
Annen iyileşecek canım insallah.Yıpratma kendini

Ahhh kıyamam yaa, Allah yardımcısı olsun çocuklarımızın küçücük yaşlarında ne çok stres var hayatlarında, vallahi içim parçalanıyor ya

kuzum anneme bi yandan üzülüyorum eşime bi yandan artık sinirime hakim olamıyorum şu 2 günde ömrümü tüketti resmen

Ah kıyamam yaaa kuzum.

Bir daha doktora gidecektiniz en son faydası olmadı mı canim ilaclarin

Benim 3 günde 3 kilo rekorumu geçememişsin
Hosgeldin canım
Ay evet seninki büyük vurgundu
Canım benim ya kıyamam ona en son Dr a gidecektiniz ne oldu,görüştü mü Dr ile
Canım benim ya, çok yipraniyorsunuz bu süreçte, inşallah eşin de annen de sağlıkla atlatır bunları

Aminn kuzum inşallah çok teşekkür ederim

Allah’ın gücüne gitmesin, beterinden korusun ama yıprandık artık bu sene hep sağlıkla sınandık

İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Ben şu sıra ev düzeni temizlik konusunda takintilanmaya başladım gibi hissediyorum kız okula gittikten sonra oğlanı uyutuyorum 3-4 e kadar temizlik yapıyorum daha da yapsam yapılacak iş var gözümde bugün salonu temizledim yine cam kapı koltukların altı falan balkon sildim bütün evi süpürdüm sildim oturma odamin perdesini yıkadım yorgunluktan gece uyuyamiyorum çoğu zaman azıcık dalsamda oğlan uyanıyor sabah 8de uyanıyor yine erken kalkıyorum ev işi faslı hep aynı ne diyete odaklanabiliyorum ne dinlenebiliyorum hala da evde toz döküntü var gibi hissediyorum menü listesine bakayım onu duzenleyim birazdan bende hayır yok menü yazma konusunda snrm

Aminn kuzum inşallah çok teşekkür ederim

Allah’ın gücüne gitmesin, beterinden korusun ama yıprandık artık bu sene hep sağlıkla sınandık
Aslında en zoru sağlık olduğu için çok yıpratıcı oluyor, elden birşey de gelmiyor Allah beterinden korusun inşallah, tez zamanda şifa bulsunlar
Kuzum ya boşver takıntı yapma,şal biraz ev temizliği hiç bitmiyor, gerçekten ev işi nankör diyorlar ya çok doğru

Amin canım.Allah yardımcın olsun zor bir süreçten geciyorsun.
Ah kıyamam yaaa kuzum.

Bir daha doktora gidecektiniz en son faydası olmadı mı canim ilaclarin
Gittik canım ilaç verdi kortizon kremi
Fayda yok daha
Görüştük canım.psikolog araştırıyorum ona da götüreceğim.

Iyi geceler kîzlar babam yola cikti yarinsan itibaren tartilip bildiricem sonrasi adet olana kadr niyetlencm insallah ama yakinda olurm gbi bakalm nasip. Spor da ekleyip az da yersem kilolar gidicek insallah 1 ay da en az 3 kilo vermek niyetim

Sağlıcakla gitsin baban.Eşinde çabucak yuvanıza dönsün inşallah canım
Amin cnm insallah
Yaa gercktn duygusal yemeyi asmadikca halimiz harap. Insallah annen iyi olt cnm ameliyati iyi gecr, esinle sorunlarinizda duzelir
Hosgeldn cnm aliniyor hemde cok kolay benmde 3 kg du 2 haftada azı gitti cogu duruyor yeniden basliycam insallah
Kızlar bugün bildirim yapıyormuyuz. Ben bugün 84.85'im
Sonunda 85 altına düştüm 70leri çok yakın görüyorum artık daha da hırslanıyorum
Masallah cnm gelsin eksiler 7ler cok yakinn
Yaa bencede biraz abartiyorsn sanki cnm yine kirleniyor ztn yani enazindan silmeyi haftada 1 yapsan kendine engel olsan supurme hadi kirinti vs zorubda kalabiliyor insan. Bide perdeler ne kadr sıklıkta yikiyorsn.
Hayırlı aksamlar hanımlar

Bende buradan devam etmek İsterim izninizle.
Malum kilom başını almış gidiyor.
Fakat internet paketim pek yetmiyor. Sürekli giremem.
Eğer kabul ederseniz yarın başlamak isterim.
Hosgeldin cnm bence bir mahsuru yok cnm 9 takimda beraberdik zaten. Kacla basliyorsun bakaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…