Kilolar Firarda 😎

Aslında olabilir 14 saat açlık 6 saatmi yiyilebiliyordu onda nasıldı unuttum canım. Ben 18:30 akşam yemeği oluyor genelde
Ben genelde 10 gibi yiyorum sonra 4 _ 4.30 gibi en gec 17 de yemeğimi yiyip bitiriyorum.sonrasi şekersiz cay kahve yesil çay su.iki öğün besleniyorum.18.30 da yiyorsan akşamı 10.30 11 gibi kahvsltini yapar birde spor eklersin süper olur😘

Ne kadar sessiz buralar :KK3:
Yaa evet keske tekrar canlansa 😊 ben hastaliklardan toparlayamadim kendimi hep aklimda insallah tekrar basliycam diyete
Sağolası canım hepimize afiyey olsun. Ben diyetisyeni bıraktım artık daha dikkat etmem gerek menüleri hiç aksatmamam gerek 😬😬🤣
Canim aksatma hic😊 diyetisyensiz de basarirsin 🥰
Yarın Büyüğünde küçüğünde ingilizce sınavı var ezber yapıyoruz.:confused::kızgın::skandal: bu çocuklar annelerine çekmiş ingilizce özürlü :KK70:
Yaa kolay gelsin canim Allah zihin acikligi versin

Ooo supurgem de burdaymis 😍😁

Kız güler neden gülmesin,içini karartma yeter ❤️😍
Aslında günde birkaç kere uğruyorum da yazmıyorum 🙈
Çocuklar 'ın ikişer sınavları var gülüm.gündüz iş aksam ders kafayı kaldıramıyoruz
Allah zihin açıklığı versin canım kolay gelsin 😘
Yaa evet keske tekrar canlansa 😊 ben hastaliklardan toparlayamadim kendimi hep aklimda insallah tekrar basliycam diyete
Aynen canım sayfalara yetişemiyordum yazamasam da okuyorum çoğu zaman

Ucmelekannesi Ucmelekannesi nasılsın canım ?
Jasminium84 Jasminium84 canım nasılsın annen nasıl ? Ne zaman ameliyat?
Sağol kuzum benim😘😘

İyiyiz diyeyim iyi olalim ins .

Sen nasılsın

Benim ne zaman modum düşük olsa takım da tamamen bir düşüş oluyor enerjilerimiz bu kadar uzaktan birbirine bu kadar geçiyor olabilir mi acaba. Takım olarak bı salma modundayiz şu sıralar sanirim

Sağol kuzum benim😘😘

Sen nasılsın

Benim ne zaman modum düşük olsa takım da tamamen bir düşüş oluyor enerjilerimiz bu kadar uzaktan birbirine bu kadar geçiyor olabilir mi acaba. Takım olarak bı salma modundayiz şu sıralar sanirim
Nasilsin canim. 💕

Sağol kuzum benim😘😘

Sen nasılsın

Ben de öyle düşünüyorum şu an diplerdeyim gece yemelerine başladım tekrar🙈 Takımda düşüşte sonumuz hayrola😵

Hayırlısı aksamlar
Kaptan cvp yazmadı ama kabul edildim sanırım.
Bu sabah tartıldım.
67.600 ile başlangıç yapayım.
Hoşgeldin başlangıcın hayırlı olsun. Yeni kan lazım takıma zaten.

En son koronayiz mi yazmistin (eğer yanlış hatırlıyorum kusura bakma) nasilsiniz

Amin canim benim sonum pek hayır değil de 😕

Yediklerim keşke çözüm olsa😩😩

O gece yemeleri mahvediyor zaten
Aynen ya korkumdan tartılamıyorum bile bakayım yarın gerçeklerle yüzleşeceğim bu gece tuttum kendimi yemedim bir şey yemekten sonra okula başlayınca iki gündür çok yoruldum toparlanmam lazım menümü paylaşayım en iyisi😅

Araştır canım,ihmal etme yazik oğluna da sana da

Hoş geldin canım, inşallah güzel kilolar veirriz

Ay evet ya çok çabuk alınıyor kilo ama ben bu 10 gunda baya abarttım yemeyi, normalde bu kadar yemem sanırım 🙄

Senin çok değil yine canım, çabuk toparlarsin
Aynen abartinca artılar kacinilmaz oluyor malesef. Cok olmasada hep bașa sarmak cok yoruyor ya bi 6lari gorseydim cok rahatliycaktim
İnşallah canım 2 haftaya inşallah gelir diye hedef etmek istiyorum ama hedefim yükaek olaun🤣
Hadi insallah cnm gelir bence olacakkk
Kızlar ya ben kvlerdeyiö bu hafta biraz plansız oldu ve Cumartesi döneceğiz ğazartesi. Artık bildirim yapacağım dikkat ediyorum inş kilo almam sizlere kolay gelsin El_Em El_Em Fit mutlu anne Fit mutlu anne hzlsel hzlsel
Iyi eglenceler cnm
Yarın Büyüğünde küçüğünde ingilizce sınavı var ezber yapıyoruz.:confused::kızgın::skandal: bu çocuklar annelerine çekmiş ingilizce özürlü :KK70:
Ayy bende hic sevmezdm ingilizce hala da sevmiyorm kolay gelsinn :olamaz:
Hayırlısı aksamlar
Kaptan cvp yazmadı ama kabul edildim sanırım.
Bu sabah tartıldım.
67.600 ile başlangıç yapayım.
Bu ara pek ugramiyor cnm ama takimca kararimizdi zaten 9 ve 5 takimdan olanlar katilabillir diye sorun olcagni dusunmuyorum. Hosgeldin tekrardan kilon olmak istedigimmm kilo :rolleyes: :KK36: senin hedefin kac
Ben de öyle düşünüyorum şu an diplerdeyim gece yemelerine başladım tekrar🙈 Takımda düşüşte sonumuz hayrola😵
Yaa gece yemeleri en kotusu salma canim lutfen anlamadan geliyor artılar sonra.
Takım icinde napabillitiz acaba ya ben su ara acilen kilo vermeliyimm ve motivasyona ihtiyacim var :KK43:

X