- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
Oralarda abartma sakınKızlar ya ben kvlerdeyiö bu hafta biraz plansız oldu ve Cumartesi döneceğiz ğazartesi. Artık bildirim yapacağım dikkat ediyorum inş kilo almam sizlere kolay gelsin El_Em Fit mutlu anne hzlsel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oralarda abartma sakınKızlar ya ben kvlerdeyiö bu hafta biraz plansız oldu ve Cumartesi döneceğiz ğazartesi. Artık bildirim yapacağım dikkat ediyorum inş kilo almam sizlere kolay gelsin El_Em Fit mutlu anne hzlsel
Aslında olabilir 14 saat açlık 6 saatmi yiyilebiliyordu onda nasıldı unuttum canım. Ben 18:30 akşam yemeği oluyor geneldeAralıklı oruç yap istersen.Bence çok etkili
Ben genelde 10 gibi yiyorum sonra 4 _ 4.30 gibi en gec 17 de yemeğimi yiyip bitiriyorum.sonrasi şekersiz cay kahve yesil çay su.iki öğün besleniyorum.18.30 da yiyorsan akşamı 10.30 11 gibi kahvsltini yapar birde spor eklersin süper olurAslında olabilir 14 saat açlık 6 saatmi yiyilebiliyordu onda nasıldı unuttum canım. Ben 18:30 akşam yemeği oluyor genelde
Yaa evet keske tekrar canlansa ben hastaliklardan toparlayamadim kendimi hep aklimda insallah tekrar basliycam diyeteNe kadar sessiz buralar
Canim aksatma hic diyetisyensiz de basarirsinSağolası canım hepimize afiyey olsun. Ben diyetisyeni bıraktım artık daha dikkat etmem gerek menüleri hiç aksatmamam gerek
Yaa kolay gelsin canim Allah zihin acikligi versinYarın Büyüğünde küçüğünde ingilizce sınavı var ezber yapıyoruz. bu çocuklar annelerine çekmiş ingilizce özürlü
Aslında günde birkaç kere uğruyorum da yazmıyorumOoo supurgem de burdaymis
Kız güler neden gülmesin,içini karartma yeter
Allah zihin açıklığı versin canım kolay gelsinÇocuklar 'ın ikişer sınavları var gülüm.gündüz iş aksam ders kafayı kaldıramıyoruz
Aynen canım sayfalara yetişemiyordum yazamasam da okuyorum çoğu zamanYaa evet keske tekrar canlansa ben hastaliklardan toparlayamadim kendimi hep aklimda insallah tekrar basliycam diyete
Sağol kuzum benim
Nasilsin canim.Sağol kuzum benim
İyiyiz diyeyim iyi olalim ins .
Sen nasılsın
Benim ne zaman modum düşük olsa takım da tamamen bir düşüş oluyor enerjilerimiz bu kadar uzaktan birbirine bu kadar geçiyor olabilir mi acaba. Takım olarak bı salma modundayiz şu sıralar sanirim
Ben de öyle düşünüyorum şu an diplerdeyim gece yemelerine başladım tekrar Takımda düşüşte sonumuz hayrolaSağol kuzum benim
İyiyiz diyeyim iyi olalim ins .
Sen nasılsın
Benim ne zaman modum düşük olsa takım da tamamen bir düşüş oluyor enerjilerimiz bu kadar uzaktan birbirine bu kadar geçiyor olabilir mi acaba. Takım olarak bı salma modundayiz şu sıralar sanirim
İyiyim canim sen nasılsınNasilsin canim.
Hamdolsun iyi diyelim iyi olsun Cnm.İyiyim canim sen nasılsın
Amin canim benim sonum pek hayır değil deBen de öyle düşünüyorum şu an diplerdeyim gece yemelerine başladım tekrar Takımda düşüşte sonumuz hayrola
Amin iyiyim demek adetten.Hamdolsun iyi diyelim iyi olsun Cnm.
Hoşgeldin başlangıcın hayırlı olsun. Yeni kan lazım takıma zaten.Hayırlısı aksamlar
Kaptan cvp yazmadı ama kabul edildim sanırım.
Bu sabah tartıldım.
67.600 ile başlangıç yapayım.
Aynen ya korkumdan tartılamıyorum bile bakayım yarın gerçeklerle yüzleşeceğim bu gece tuttum kendimi yemedim bir şey yemekten sonra okula başlayınca iki gündür çok yoruldum toparlanmam lazım menümü paylaşayım en iyisiAmin canim benim sonum pek hayır değil de
Yediklerim keşke çözüm olsa
O gece yemeleri mahvediyor zaten
Aynen abartinca artılar kacinilmaz oluyor malesef. Cok olmasada hep bașa sarmak cok yoruyor ya bi 6lari gorseydim cok rahatliycaktimAraştır canım,ihmal etme yazik oğluna da sana da
Hoş geldin canım, inşallah güzel kilolar veirriz
Ay evet ya çok çabuk alınıyor kilo ama ben bu 10 gunda baya abarttım yemeyi, normalde bu kadar yemem sanırım
Senin çok değil yine canım, çabuk toparlarsin
Hadi insallah cnm gelir bence olacakkkİnşallah canım 2 haftaya inşallah gelir diye hedef etmek istiyorum ama hedefim yükaek olaun
Iyi eglenceler cnmKızlar ya ben kvlerdeyiö bu hafta biraz plansız oldu ve Cumartesi döneceğiz ğazartesi. Artık bildirim yapacağım dikkat ediyorum inş kilo almam sizlere kolay gelsin El_Em Fit mutlu anne hzlsel
Ayy bende hic sevmezdm ingilizce hala da sevmiyorm kolay gelsinnYarın Büyüğünde küçüğünde ingilizce sınavı var ezber yapıyoruz. bu çocuklar annelerine çekmiş ingilizce özürlü
Bu ara pek ugramiyor cnm ama takimca kararimizdi zaten 9 ve 5 takimdan olanlar katilabillir diye sorun olcagni dusunmuyorum. Hosgeldin tekrardan kilon olmak istedigimmm kilo senin hedefin kacHayırlısı aksamlar
Kaptan cvp yazmadı ama kabul edildim sanırım.
Bu sabah tartıldım.
67.600 ile başlangıç yapayım.
Yaa gece yemeleri en kotusu salma canim lutfen anlamadan geliyor artılar sonra.Ben de öyle düşünüyorum şu an diplerdeyim gece yemelerine başladım tekrar Takımda düşüşte sonumuz hayrola