- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
Cancağzım niye motivasyonun düştü bu kadar 65e yaklaşmışken 7ler gelmiş bile gidişata dur demezsek 75i görebiliriz bir anda yazık etme emeklerine
Benim eşim de ilgisiz sevgi göstermeyi bilmez arada takıyorum konuşuyorum bir gün iki gün sonra hop aynı özüne dönüyor
İyileşti şükür canım ilaçtan sonra tekrar etseydi masaja başlayacaktık kayınvalidem epey oldu gideli 3 hafta kadar oldu zannedersem böyle kafam daha rahat ne kadar zorlansam da
Tabiri caizse öküz oluyor bu erkekler.Duygu yok,alttan alma yok.Dünya onların etrafında dönüyor sanki.Canım belli bir süredir onu yapıyordum bende aslında.
Mesele hiçbir konuda kendinin haksız olduğunu kabul etmemesi. Ben bir şeye kırıldığımı hissettirdigim anda benden önce suratını aşıp kümesi. Ben abartiyorum hiç yoktan mesele çıkartıyorum ona göre. Gönlümü alma yok, surda da ben haksizdim demek yok hiç bir zaman.
Evet kabullendim diyorum ilgi beklemiyorum, olduğu kadar diyip kendimi geri çekiyorum çekiyorum çekiyorum. Bu sefer de sen çok değiştin diyor. Alıştı her ne yaparsa yapsın benim ona adım atmama.
Her durumda haklı olup benim sinirimi zıplatıyor. Ve sonuç ben bir çıldırma anı ağlama krizi geçiriyorum kendimi toparlayana kadar uzun bir süre geçiyor.
Beni kendinden soğuttu artık şu son olayla da artık kendi bilir canim.
Ama işte hemen toparlanamiyorum yapım herşeyi çok didikleyen ,takan bir yapı malesef.
Ama yazın çok iyi geldi siz çok iyi geldiniz sağolun
Geçmiş olsun canım.Rabbim sifa versinSağol kuzumm
Annemin kalp kapakçığı değişecek daha da önemlisi kalbinde toplamda 2,5 mm’lik 2 tane delik varmış ameliyat olmazsa max 6 ay götürür bu kalp seni demiş doktoru
1 ay içinde ameliyat olacak ve zor bi ameliyat ne yazık ki
İki çocuk annesi olarak bildiriyorum rahat ol kuzucum bi süre sonra birlikte oyun oynamalara başlayınca az da olsa rahatlıyorsun
Amin kuzum sağolasınTabiri caizse öküz oluyor bu erkekler.Duygu yok,alttan alma yok.Dünya onların etrafında dönüyor sanki.
Geçmiş olsun canım.Rabbim sifa versin
Odun odun hepsi odun.Ayağı topallaya topallaya temizlik yapan Hazal ama kılını bile kıpırdatmayan boylu boyunca uzanan bir eşle benden de selam olsun kızlar sonra surat yapınca ben suçlu oluyorum erkekler çok bencil sadece kendilerini düşünüyorlar
Ahh çok geçmiş olsunKalbinde 2 tane delik var kuzum ve kalp kapakçığının değişmesi gerekiyor
1 ay sonra epey zor bi ameliyat olacak yani
Benimkine dünya değil galaksi onun etrafındaTabiri caizse öküz oluyor bu erkekler.Duygu yok,alttan alma yok.Dünya onların etrafında dönüyor sanki.
Geçmiş olsun canım.Rabbim sifa versin
Ah ahh kendileri gripken vasiyet yazan beyler bunlar.Ayağı topallaya topallaya temizlik yapan Hazal ama kılını bile kıpırdatmayan boylu boyunca uzanan bir eşle benden de selam olsun kızlar sonra surat yapınca ben suçlu oluyorum erkekler çok bencil sadece kendilerini düşünüyorlar
Amin kuzumm inşallahAhh çok geçmiş olsun
İns ameliyatı güzel geçer canim. Rabbim şifa versin
Benimkine dünya değil galaksi onun etrafında
Ah ahh kendileri gripken vasiyet yazan beyler bunlar.
Ayağın hala düzelmedi mi canım
İnşallah rabbim muhabbetlerinizi arttırsın. Üzülme canım evlilik zor, sabır gerektiren büyük bir sınav. İnsan bazen hiçbirşeye tahammülü olmuyor ki. ne kadarlık evlilik bilmiyorum ama bazen evlilikler oturana kadar insan baya bocalıyor. Annemler 30 küsür yıllık evliler. Diyor şurda 10 senedir falan yani huylarımızı aldık birbirimizin.Canım belli bir süredir onu yapıyordum bende aslında.
Mesele hiçbir konuda kendinin haksız olduğunu kabul etmemesi. Ben bir şeye kırıldığımı hissettirdigim anda benden önce suratını aşıp kümesi. Ben abartiyorum hiç yoktan mesele çıkartıyorum ona göre. Gönlümü alma yok, surda da ben haksizdim demek yok hiç bir zaman.
Evet kabullendim diyorum ilgi beklemiyorum, olduğu kadar diyip kendimi geri çekiyorum çekiyorum çekiyorum. Bu sefer de sen çok değiştin diyor. Alıştı her ne yaparsa yapsın benim ona adım atmama.
Her durumda haklı olup benim sinirimi zıplatıyor. Ve sonuç ben bir çıldırma anı ağlama krizi geçiriyorum kendimi toparlayana kadar uzun bir süre geçiyor.
Ama işte hemen toparlanamiyorum yapım herşeyi çok didikleyen ,takan bir yapı malesef.
Anaları el bebek gül bebek büyütmüş olan eşlere oluyorAyağı topallaya topallaya temizlik yapan Hazal ama kılını bile kıpırdatmayan boylu boyunca uzanan bir eşle benden de selam olsun kızlar sonra surat yapınca ben suçlu oluyorum erkekler çok bencil sadece kendilerini düşünüyorlar
Amin kuzum sağolasınİnşallah rabbim muhabbetlerinizi arttırsın. Üzülme canım evlilik zor, sabır gerektiren büyük bir sınav. İnsan bazen hiçbirşeye tahammülü olmuyor ki. ne kadarlık evlilik bilmiyorum ama bazen evlilikler oturana kadar insan baya bocalıyor. Annemler 30 küsür yıllık evliler. Diyor şurda 10 senedir falan yani huylarımızı aldık birbirimizin.
İnşallah zamanla herşey oturur. Biz kadınlar yapımız gereği sanırım biraz fedakarlıktan hiç gocunmuyoruz. Karşılığını göremeyince de yıpranıyoruz. Kendinizi üzmeyin Allah evlerinize sıcaklıklar versinJasminium84 anneciğine de şifalar diliyorum canım inşallah kolayca geçsin gitsin ameliyatı
Amin canim hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin rabbimİnşallah rabbim muhabbetlerinizi arttırsın. Üzülme canım evlilik zor, sabır gerektiren büyük bir sınav. İnsan bazen hiçbirşeye tahammülü olmuyor ki. ne kadarlık evlilik bilmiyorum ama bazen evlilikler oturana kadar insan baya bocalıyor. Annemler 30 küsür yıllık evliler. Diyor şurda 10 senedir falan yani huylarımızı aldık birbirimizin.
İnşallah zamanla herşey oturur. Biz kadınlar yapımız gereği sanırım biraz fedakarlıktan hiç gocunmuyoruz. Karşılığını göremeyince de yıpranıyoruz. Kendinizi üzmeyin Allah evlerinize sıcaklıklar versinJasminium84 anneciğine de şifalar diliyorum canım inşallah kolayca geçsin gitsin ameliyatı
Allah şifa versin canım inşallah başarılı bir ameliyat olurSağol kuzumm
Annemin kalp kapakçığı değişecek daha da önemlisi kalbinde toplamda 2,5 mm’lik 2 tane delik varmış ameliyat olmazsa max 6 ay götürür bu kalp seni demiş doktoru
1 ay içinde ameliyat olacak ve zor bi ameliyat ne yazık ki
İki çocuk annesi olarak bildiriyorum rahat ol kuzucum bi süre sonra birlikte oyun oynamalara başlayınca az da olsa rahatlıyorsun
Amin kuzum inşallahAllah şifa versin canım inşallah başarılı bir ameliyat olur
Uyumayınca sıkıntı büyüyor canım kızımla ilgilenemiyorum eşim işte oluyor çocuk acıkıyor çişi geliyor yani en zaruri ihtiyaçlarına bile zor yetişiyorum uyumayınca da huzursuz oluyor haliyle ağlayıp duruyor büyüsün istiyorum bi an önce
Harikasin hazal kendim 64 olmus kadar sevindim darisi basimiza tebrik ederim helal olsunBu hafta sonunda haftalardır veremediğim kiloyu verdim ve 66dan kurtuldum
Geçen Hafta:66.3
Bu Hafta:64.3
Fark:2
Yüzde:3,016
@Sonsuz umut
Suprr bir degisim azmini sabrini gayretini taktir ediyorum insallah girdigin son rejim olur korumayida basaracagina inaniyorum helal olsun sana
İnşallah canım benim Allah daim etsin huzurla inşallahAmin canim hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin rabbim
14 yıllık evliyiz canim. İlk 10 yıl çok daha zordu şöyle dönüp bakınca. İns bundan sonrası daha güzel olur
Insallah cnm bakalm simdilik babam burda ya sorun yok ama oglanla zor ne namaz kildiriyor tekken ne duș vs herseyi uyurken yapacm artk bakalm zor ama idare edicem bi sekildeÇok geçmiş olsun canım Allah şifasını versinÇok bir süre değil canım tabi biraz zor olur başta sana ama sayılı gün çabuk geçer
Hayirlisi cnm hesabima gore ader zmn gelicek ama yapabildgm kadar tutaym diyorm bakalm babam gitsn spora da donucem.Evde de tek olacaksın rahat yaparsın orucu canım ama kahvaltı tarzında bir sahur yap bence zor olur tek öğün beslenmek
Bugün bayağı bozdum canım yarın ciddi bir artı bekliyorum ama toparlarım birkaç güne
Eline emegine saglık canimKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
22-28 EKİM
Bu hafta menü paylaşımı olarak oldukça kötüydük genel olarak kızlar malesef geçmiş yapamadım müsait bı zmnda bakacagim insAllah iyi geceler öpüldünüz
Uye22 Ekim 23 Ekim 24 Ekim 25 Ekim 26 Ekim 27 Ekim 28 Ekim C Cagrihilal1 @Goklerce @hadikonusalim @medine66 @nnurc @Pain Killer Pnrrr-12 @SanSebastianCheesecake hzlsel @yarimuhendis @karabiber01 Jasminium84 @Breeze96 @Fit mutlu anne @diyetcigeldihanim @Sonsuz umut Ucmelekannesi Cookiie
Amin canim insallah imkan var ama bakici degl de kendilerinden biri kalicak cnm ya gorumce yada esim bakalm nasl olcak simdilik esim yanindaAyyy bravo canımm
Hiçbirşey kalmamış maşallah
Ben de bi 8 kilo daha versem artık korumaya geçeceğim inşallah
Yaa verirsinnnn
Ayy sorma sorma oldum olası kalçam ve bacaklarım derttir bana
Üst bedenimin 36 olduğu zamanlarda bile alttan gören kilolu zannederdi beni
Offf sorma ben de dün fena cozuttum cuma niyetine
Ahhhh kuzum çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin
Yanında birisi kalması gerekiyorsa imkan varsa bakıcı tutsunlar kuzum sakın kendileri kalmasın
Sen de üzülme nolur 2 hafta çarçabuk geçer hem biz buradayız sıkıldığın an yaz buraya seve seve yarenlik ederiz sana
Emeğine sağlık kuzum bu hafta daha sıkı tutacağım inşallah
Anliyorum cnm bazi donemler gercekten zor oluyor insallah halledersniz sorunlarıOyle belirgin bişey yok aslında canim.
Yeme düzenim kaçtı iyice.
Takmıyorum dediğim bazı konular zaman zaman aklıma gelip modumu düşürüyor. Öyle bir zamandayim yine sanırım.
Ama bunun yanı sıra diyet te yapmak istemiyorum sanırım. Arada uğrarım bakarım sizlere iyi olunca gelirim zatensağol kuzum
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Emeğine sağlık canım
Gidersen iyice motivasyonun düşecek konyalım.Gitme burada topla kendini
Insallah cnm amin sagolasinBu da alıntı da kalmış geç oldu görmem ama
Girip yazmaya elim gitmiyor çoğu zaman canim.
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin ins hızlıca toparlanır çıkar hastaneden
Amin cnm sagolasn insallah iyi olur. Sizede cok gecmis olsun ya Allah sifa versin hastalık zorÇok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah, bu ara baya bir arttı yine vakalar benim annemlerde karantinada 4. Gün babam akciğer kanserinden tedavi görüyor. Onun için endişeliyim inşallah biran evvel çıkıp gider şu illet artık
İnşallah senin içinde zaman çabucak geçer zorlanmazsın hiç
Yaa bu erkekler gercekten zor insallah duzelir cnm beklenti yoruyor bence bisey beklememek lazm ama tabi oyle de evlilik yipraniyor dengeyi bulmak gercktn zorCanım belli bir süredir onu yapıyordum bende aslında.
Amin canım tüm hAstalara inşallahInsallah cnm bakalm simdilik babam burda ya sorun yok ama oglanla zor ne namaz kildiriyor tekken ne duș vs herseyi uyurken yapacm artk bakalm zor ama idare edicem bi sekilde
Hayirlisi cnm hesabima gore ader zmn gelicek ama yapabildgm kadar tutaym diyorm bakalm babam gitsn spora da donucem.
Artı nekadardi merak ettim
Eline emegine saglık canim
Amin canim insallah imkan var ama bakici degl de kendilerinden biri kalicak cnm ya gorumce yada esim bakalm nasl olcak simdilik esim yaninda
Anliyorum cnm bazi donemler gercekten zor oluyor insallah halledersniz sorunları
Sagol canim
Insallah cnm amin sagolasin
Amin cnm sagolasn insallah iyi olur. Sizede cok gecmis olsun ya Allah sifa versin hastalık zor
Yaa bu erkekler gercekten zor insallah duzelir cnm beklenti yoruyor bence bisey beklememek lazm ama tabi oyle de evlilik yipraniyor dengeyi bulmak gercktn zor