Kilolar Firarda 😎

Cancağzım niye motivasyonun düştü bu kadar 65e yaklaşmışken 7ler gelmiş bile gidişata dur demezsek 75i görebiliriz bir anda yazık etme emeklerine

Tabiri caizse öküz oluyor bu erkekler.Duygu yok,alttan alma yok.Dünya onların etrafında dönüyor sanki.
Geçmiş olsun canım.Rabbim sifa versin

Ayağı topallaya topallaya temizlik yapan Hazal ama kılını bile kıpırdatmayan boylu boyunca uzanan bir eşle benden de selam olsun kızlar sonra surat yapınca ben suçlu oluyorum erkekler çok bencil sadece kendilerini düşünüyorlar

Kalbinde 2 tane delik var kuzum ve kalp kapakçığının değişmesi gerekiyor
1 ay sonra epey zor bi ameliyat olacak yani
Ahh çok geçmiş olsun
İns ameliyatı güzel geçer canim. Rabbim şifa versin
Tabiri caizse öküz oluyor bu erkekler.Duygu yok,alttan alma yok.Dünya onların etrafında dönüyor sanki.

Geçmiş olsun canım.Rabbim sifa versin
Benimkine dünya değil galaksi onun etrafında
Ah ahh kendileri gripken vasiyet yazan beyler bunlar.

Ayağın hala düzelmedi mi canım

İnşallah rabbim muhabbetlerinizi arttırsın. Üzülme canım evlilik zor, sabır gerektiren büyük bir sınav. İnsan bazen hiçbirşeye tahammülü olmuyor ki. ne kadarlık evlilik bilmiyorum ama bazen evlilikler oturana kadar insan baya bocalıyor. Annemler 30 küsür yıllık evliler. Diyor şurda 10 senedir falan yani huylarımızı aldık birbirimizin.
İnşallah zamanla herşey oturur. Biz kadınlar yapımız gereği sanırım biraz fedakarlıktan hiç gocunmuyoruz. Karşılığını göremeyince de yıpranıyoruz. Kendinizi üzmeyin Allah evlerinize sıcaklıklar versin Jasminium84 anneciğine de şifalar diliyorum canım inşallah kolayca geçsin gitsin ameliyatı

Anaları el bebek gül bebek büyütmüş olan eşlere oluyor

Amin kuzum sağolasın

Amin canim hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin rabbim

14 yıllık evliyiz canim. İlk 10 yıl çok daha zordu şöyle dönüp bakınca. İns bundan sonrası daha güzel olur

Allah şifa versin canım inşallah başarılı bir ameliyat olur

Uyumayınca sıkıntı büyüyor canım kızımla ilgilenemiyorum eşim işte oluyor çocuk acıkıyor çişi geliyor yani en zaruri ihtiyaçlarına bile zor yetişiyorum uyumayınca da huzursuz oluyor haliyle ağlayıp duruyor büyüsün istiyorum bi an önce

Amin kuzum inşallah

Ahhhh canım ya en zor zamanlarındasın psikolojik olarak da yıpratıcı bi süreç çok iyi anlıyorum ama şunu da unutma keyfi sebeplerle yetişemiyor değilsin tek başına bebiş zaten yeterince zamanını alıyor büyüğe tabii ki kısıtlı zaman kalıyordur

Ben de çok üzülürdüm büyük kızımın sanki hiçbirşeyini yapamıyor gibiydim ki gerçekten yapamıyordum çünkü kimsem yoktu o dönem eşim sürekli dışarıdaydı annem küstü benimle vs çok çok da asabiydim ve ne yazık ki bu asabiyetimi büyük kızıma çok yansıttım
Ama geçti gitti çok şükür şimdi üçümüz beraber oyun kurup oynuyoruz bazen çok yorgunluksun ikisini bırakıyorum başbaşa oyun oynuyorlar Ben de azıcık kitap okuyorum

Rabbim kolaylık versin bitanem sana, sağlıkla bir an önce büyüsün bebişimiz de inşallah, ama gör bak çok hızlı geçecek zaman bi bakmışsın iki arkadaş olmuşlar

Bu hafta sonunda haftalardır veremediğim kiloyu verdim ve 66dan kurtuldum
Geçen Hafta:66.3
Bu Hafta:64.3
Fark:2
Yüzde:3,016

@Sonsuz umut
Harikasin hazal kendim 64 olmus kadar sevindim darisi basimiza tebrik ederim helal olsun
Eki Görüntüle 2942051
Ortadaki resmî çekildiğimde kendimi dal gibi hissetmem
Suprr bir degisim azmini sabrini gayretini taktir ediyorum insallah girdigin son rejim olur korumayida basaracagina inaniyorum helal olsun sana

Çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin Çok bir süre değil canım tabi biraz zor olur başta sana ama sayılı gün çabuk geçer
Insallah cnm bakalm simdilik babam burda ya sorun yok ama oglanla zor ne namaz kildiriyor tekken ne duș vs herseyi uyurken yapacm artk bakalm zor ama idare edicem bi sekilde
Hayirlisi cnm hesabima gore ader zmn gelicek ama yapabildgm kadar tutaym diyorm bakalm babam gitsn spora da donucem.

Artı nekadardi merak ettim
Eline emegine saglık canim
Amin canim insallah imkan var ama bakici degl de kendilerinden biri kalicak cnm ya gorumce yada esim bakalm nasl olcak simdilik esim yaninda
Anliyorum cnm bazi donemler gercekten zor oluyor insallah halledersniz sorunları

Geçmiş olsun canım

Emeğine sağlık canım

Gidersen iyice motivasyonun düşecek konyalım.Gitme burada topla kendini
Sagol canim
Bu da alıntı da kalmış geç oldu görmem ama
Girip yazmaya elim gitmiyor çoğu zaman canim.

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin ins hızlıca toparlanır çıkar hastaneden
Insallah cnm amin sagolasin
Amin cnm sagolasn insallah iyi olur. Sizede cok gecmis olsun ya Allah sifa versin hastalık zor
Yaa bu erkekler gercekten zor insallah duzelir cnm beklenti yoruyor bence bisey beklememek lazm ama tabi oyle de evlilik yipraniyor dengeyi bulmak gercktn zor

Kızlar biturlu gelemedm bugun mutfaga dolap siparisimiz vardı 2 hafta onceden onu takmaya geldiler sonra oglanla gez et derkn bide huysuz bu ara hep aglama modunda, oglen de cam kirdim mutfagi kac kez supurdm sildm hala cikti parca biturlu icim rahat etmedi, kosturmalı gecti biraz insallah oglan uyuycak gbi smdi kucagimda yatiyor uyusun bende uyuycam hemen

Amin canım tüm hAstalara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…