Kilolar Firarda 😎

Günaydın kızlar bizde kv gildeyiz tartı falan yok kaç gün kalacağımızda belli değil İnş verdiklerim geri almam Adana mutfağı belli tutamıyorum da kendimi 🤦🏻‍♀️

Sağol kuzumm 😘
Annemin kalp kapakçığı değişecek daha da önemlisi kalbinde toplamda 2,5 mm’lik 2 tane delik varmış ameliyat olmazsa max 6 ay götürür bu kalp seni demiş doktoru
1 ay içinde ameliyat olacak ve zor bi ameliyat ne yazık ki 😔

İki çocuk annesi olarak bildiriyorum rahat ol kuzucum bi süre sonra birlikte oyun oynamalara başlayınca az da olsa rahatlıyorsun ☺️❤️
canımm allah şifa versin inşallah çok güzel geçecek ameliyatı. bi arkadaşımın da annesi yakın zaman da aynı ameliyatı oldu, ameliyatı iyi geçti yavaş yavaş toparlıyor inşallah sizinki de öyle olur.

Oy kızlar oy zorla 69 gördüm şimdi onu da kaybedeceğim sanırım durduramıyoeum boğazımı bugün bi hayli açıldı😔😭
canım ben de ne güzel görmüştüm kaybettim :KK43: hasta olunca dikkat etmedim hiç. inşallah yarın tekrar başlıyorum

kızlar nasılsınız? takip edemedim bir süredir. hastalıklardan bi türlü kurtulamadım. hem ben hem çocuklar hasta olunca çok çok zor oldu. hala da hastayız :KK43: diyeti de bıraktım. ama yarın tartılıp tekrar başlıyorum inşallah. spor listesini de hazırlıycam bugün kusura bakmayın geç oldu

KILOLAR FIRARDA:cool: SPOR LISTESI:spor:

22 Ekim - 28 Ekim

UYECumaCumartesiPazarPazartesiSalıCarșambaPerșembeToplam Puan:
SanSebastianCheesecake25360125140578
yarimuhendis yarimuhendis 1501201001502503701140
Pnrrr-12 Pnrrr-12 245245
Breeze96160166342310921070
Cagrihilal1100100
Cookiie Cookiie 705060180
SonsuzUmut SonsuzUmut SonsuzUmut SonsuzUmut 5080603035255

Birinci
yarimuhendis yarimuhendis

İkinci
Breeze96

Üçüncü
SanSebastianCheesecake

Tebrikler kızlar👏🏻👏🏻👏🏻
Eline emeğine sağlık canım.Yalnız ortim birinci ben ikinci masallah ortim bize😍😘 yarimuhendis yarimuhendis

kızlar nasılsınız? takip edemedim bir süredir. hastalıklardan bi türlü kurtulamadım. hem ben hem çocuklar hasta olunca çok çok zor oldu. hala da hastayız :KK43: diyeti de bıraktım. ama yarın tartılıp tekrar başlıyorum inşallah. spor listesini de hazırlıycam bugün kusura bakmayın geç oldu
Hastalık zor,hele çocukların hastalığı daha zor Allah sifa versin kolaylık versin canım😘

Allah şifa versin canım inşallah başarılı bir ameliyat olur

Uyumayınca sıkıntı büyüyor canım kızımla ilgilenemiyorum eşim işte oluyor çocuk acıkıyor çişi geliyor yani en zaruri ihtiyaçlarına bile zor yetişiyorum uyumayınca da huzursuz oluyor haliyle ağlayıp duruyor büyüsün istiyorum bi an önce 😕
Rabbim kolaylık versin canım😘

31 Ekim menüm

Kahvaltı:10.00
4 yk menemen
4 zeytin
Kk beyaz peynir
1üçgen peynir
2 dilim salam
1tk bal
1dilim tt ekşi maya ekmek

Aksam:16.30
4yk taze fasulye
4 kornişon turşu
Yoğurt

17.00
1mandalina

18.00
1 parmak cevizli sucuk

Su:1,5 litre
Spor :Eki Görüntüle 2943152
@UcanSupurge @Fit mutlu anne hzlsel hzlsel yarimuhendis yarimuhendis
Afiyet olsun canım çok güzel 😍 turşu oluyor değilmi ya diyette ben ödem yapar diye korkuyorum yemeye. Bende yiyim bundan sonra

Buradayım canım. Yarın çocukların sınavları var.ütü gibi haftasonu isleri derken bittim.sen nasılsın😘
Kolay gelsin cnm, bende aynı babam yarn gece yola cikicak esimde bursada annesinin yanında biz tek kalacaz baklm nasil olcak alisik deglm uzun sure tek kalmaya :)

İyi geceler kızlar pek giremedim bugün yarın işe başlayacağım için biraz yoğunluğum vardı zaten pek diyet havamda yok ayağım tamamen iyileşip spora geri başlayana kadar koruma modunda olacağım sonrasında inşallah son kalan 2-3 kiloyu veririm🥰

X