- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
Cancağzım niye motivasyonun düştü bu kadar 65e yaklaşmışken 7ler gelmiş bile gidişata dur demezsek 75i görebiliriz bir anda yazık etme emeklerine
Benim eşim de ilgisiz sevgi göstermeyi bilmez arada takıyorum konuşuyorum bir gün iki gün sonra hop aynı özüne dönüyor
İyileşti şükür canım ilaçtan sonra tekrar etseydi masaja başlayacaktık kayınvalidem epey oldu gideli 3 hafta kadar oldu zannedersem böyle kafam daha rahat ne kadar zorlansam da
Tabiri caizse öküz oluyor bu erkekler.Duygu yok,alttan alma yok.Dünya onların etrafında dönüyor sanki.Canım belli bir süredir onu yapıyordum bende aslında.
Mesele hiçbir konuda kendinin haksız olduğunu kabul etmemesi. Ben bir şeye kırıldığımı hissettirdigim anda benden önce suratını aşıp kümesi. Ben abartiyorum hiç yoktan mesele çıkartıyorum ona göre. Gönlümü alma yok, surda da ben haksizdim demek yok hiç bir zaman.
Evet kabullendim diyorum ilgi beklemiyorum, olduğu kadar diyip kendimi geri çekiyorum çekiyorum çekiyorum. Bu sefer de sen çok değiştin diyor. Alıştı her ne yaparsa yapsın benim ona adım atmama.
Her durumda haklı olup benim sinirimi zıplatıyor. Ve sonuç ben bir çıldırma anı ağlama krizi geçiriyorum kendimi toparlayana kadar uzun bir süre geçiyor.
Beni kendinden soğuttu artık şu son olayla da artık kendi bilir canim.
Ama işte hemen toparlanamiyorum yapım herşeyi çok didikleyen ,takan bir yapı malesef.
Ama yazın çok iyi geldi siz çok iyi geldiniz sağolun
Geçmiş olsun canım.Rabbim sifa versinSağol kuzumm
Annemin kalp kapakçığı değişecek daha da önemlisi kalbinde toplamda 2,5 mm’lik 2 tane delik varmış ameliyat olmazsa max 6 ay götürür bu kalp seni demiş doktoru
1 ay içinde ameliyat olacak ve zor bi ameliyat ne yazık ki
İki çocuk annesi olarak bildiriyorum rahat ol kuzucum bi süre sonra birlikte oyun oynamalara başlayınca az da olsa rahatlıyorsun