Kilolar Firarda 😎

İlk bildirim bendem gelsin o zaman☺
Geçen cuma : 69.9
Bu cuma : 69
Fark : -900gr
Yüzde : %1.288
Haftaya hedef : 68.4
El_Em @Breeze96 hzlsel
Harikasın canım tebrik ederim
hzlsel kızzzz ben ölçümlerimi alacaktım ama susamış kurt gibi ortalığa düştüğüm için tartılıp 2 koca bardak su içtim
Olsun canım artık yarın alıp paylaşırsın
Ben de yapayım bildirimimi

Salı günü 67,5 (cuma tartılmamıştım )
Bugün: 67,3
Fark: -200

Eki Görüntüle 2941858
Tebrikler canım ama inşallah haftaya 67yi güzelce ardından bırakmış olacaksın ve 65 gelecek
Tebrikler canım çok güzel eksi
Pazartesi: 85.95kg
Bugün 85.00 kg
Fark: 0.95 kg

Kızlar yüzdeyi nasıl hesaplıyoruz ben bilmiyorum da Eki Görüntüle 2941897
Tebrikler kuzum harikasın

Olacak olacak canım belki daha da küçülecek ve o sütyenler büyük gelcekler Ben evlenirken de tombiştim en son 10 yıl önce zayıftım bütün küçük beden kıyafetlerimi anneciğime verdim evlenmeden öncekendime her şeyi sil baştan almaya çalışıyorum şu an
Cuma diye salmak yok kızlar unutmayın.
Breeze 42 dk zumba class,20 dk cardio yapti bile
Ne güzel canım ben daha totomu kaldıramadım yataktan sen neler neler yapmışsın

Ay inşallah canım ya bende hep tombiktim 72 falandım evlendiğimde işte. Kendimi 60larda ne zaman gördüğümü bile hatırlamıyorum

Ay inşallah canım ya bende hep tombiktim 72 falandım evlendiğimde işte. Kendimi 60larda ne zaman gördüğümü bile hatırlamıyorum
Ben daha beterim ya eşimle ilk sevgili olduğumda 6lı kilolardaydım ama sağ olsun beraber yiye içe bana kilo aldırdı 1 senede 15-20 kilo aldımsonra kpss filan derken ben 90 kilolara dayandım sonra da toparlayamadım Senin kilon şu an durdurulmaya çok müsait canım daha artmadan önlemini alıyor olman çok iyi inşallah 6lar geri gelecek

Ah bu eşler zaten bende ona uyup yiye yiye 95lere kadar çıktım. Gece 11 12. Hadi kokoreç söyleyelim hadi tost ısmarlayalım diye. Dün gece bile bu akşam bir çiğköfte yermiyiz diyor. Dedim yemem ben kendine söyle. Öyle kendisine de söylemiyor sonra tost yaptım gece 11 de ona. Cips kasesini almış koymuş ortaya. Dedim al şunu öbür tarafına
Onlara uymamak şart bunu anladım

Hepsi aynı gerçekten bunlara rağmen zayıf mı eşin Benim eşim de gerçekten çok sinir bozucu birkaç gün 3 tabak değil 2 tabak makarna,pilav yesin hemen zayıflıyor o yüzden kesinlikle uymayacağız uydum ona o 5 kilo aldı ben 40-50

Evett zayıf 182 boy 73 kilo falan. Zaten boyumda yok yanında kendimi Tarık Akanla Hadile Naşit gibi hissediyorum
Bari kilodan kurtarıyıö kendimi
Onlar almıyor metabolizmalarındanmıdır nedir ama erkekler bizim kadar öabuk almıyorlar ya

Tatil günü erken kalktım uykum kaçtı, evdekiler uyuyordu sporu aradan çıkarttım
Evlendiğimde 54 kiloydum.sonra öyle kilo aldım ki ben de.Ama vereceğiz inşallah tekrar almayacağız da

Evlendiğimde 54 kiloydum.sonra öyle kilo aldım ki ben de.Ama vereceğiz inşallah tekrar almayacağız da
Bu evlilik hepimizi kırmış dökmüş
Vericez bende inanıyorum sizin kilolar yine çok hüzel bende bir oralara gelsem

Benim eşimle aynı neyse inşallah bundan sonra bizler de yanlarında incecik çıtır gibi olacağız Ben şu an zaten eşimden gizli zayıflıyorum çok kızıyor demin tartılırken sordu kaçsın diye 66 sabitim diye yalan söyledim

Çok iyi yapmışsın canım sonra fırsatın olmaz belli herkes evde olunca

Bu evlilik hepimizi kırmış dökmüş
Vericez bende inanıyorum sizin kilolar yine çok hüzel bende bir oralara gelsem
Aynen.Eşlerimiz yemeyi sevince ister istemez aldık.
Bu hafta sonunda haftalardır veremediğim kiloyu verdim ve 66dan kurtuldum
Geçen Hafta:66.3
Bu Hafta:64.3
Fark:2
Yüzde:3,016

SonsuzUmut
Maşallah güzel eksi canım
Aynen canım.Bir de pazartesi yazılılar başlıyor.Çok yoğun bu hafta. fırsat bulunca yapmalıyım
Aradığım detoks çayı vardı ondan almaya gittim bazı yerlerde satılıyor sadece ama şansıma bitmiştişimdi ablam dışarıya çıkacak başka mağazaya baktıracağım
Hangisi canım ben de alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…