- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
Hamilelikte deformeoluyor baya vücut bende de çok çatlak ve sarkma var gerçi birada genetik ben şansız gruptayım ne yazık ki ama değer her şeye rabbim istediğin zaman sana da sağlıklı bir evlat nasip etsin İnşBen memnunum canım halimden aslında ya sadece 50 kilodan fazla vermiş olduğum için ne yazıkki sarkan bir göbeğim var artık sporla çözmeye çalışacağım ama çözemezsem hamileliği de aradan çıkarttıktan sonra karın germe ameliyatı olacağım
Mantı yedim kızz daha ne olsunAy ben de bir şey yedin sandım heeeeeee
Yazdım kuzum☺
Ay yapmaaa sende yapma ne yiyorsunBen de şu an diyeti katlediyorum
Eşim sağ olsun bugün ne güzel kabak yiyecektim ama ben ne yaptım onun yerine sucuk ekmek yedimAy yapmaaa sende yapma ne yiyorsun
İnşallah yarına bi etki etmezMantı yedim kızz daha ne olsun
Bende seni öyle sanıyordum gofret temişsin
Amen allahım ama sen her türlü eksi geleceksin yani bir şey olmaz güzel bi eksi olacağını da düşünüyorumEşim sağ olsun bugün ne güzel kabak yiyecektim ama ben ne yaptım onun yerine sucuk ekmek yedim
Benim bağırsakları fena yaptı ondan sonra bıraktım zaten kilo da veriyorum diyeBende bir dönem ara verdim. Şimd yine başladım. Günde 2 olunca istifrah bile ettiriyor günde 1 içiyorum o yüzden ama çok bulandırıypr inşallah düzelir biraz dayanıyımda
Ay inşallah göğüslerde var benim de
Hiç de blr şey yok canım senin menünde için rahat olsunYapmayaydık iyiydi neyse gidip menümü yazayım bari
Buraya menü yazsan aslında daha çabuk toparlarsın düzene girersin canım çok kopma buralardanİyi akşamlar canlar
Düzen kuramadım bı . Yediğim içtiğim de saçma yine şu ara.
Buraya da bir gelip bir gidiyorum . En iyisi kendimi iyice toparlayıp gelmek sanırım.
Arada girer neler yaptığınıza verdiğiniz kilolara bakarım
Amin canım inşallah kesinlikle değerHamilelikte deformeoluyor baya vücut bende de çok çatlak ve sarkma var gerçi birada genetik ben şansız gruptayım ne yazık ki ama değer her şeye rabbim istediğin zaman sana da sağlıklı bir evlat nasip etsin İnş
Olsun canım haftaya bildirim yaparsın artıkYaa kızlar bizde kaç geldik Adana’ya onların tartı bozukmuş bu hafta kilo bildirimi yapamayacağımEl_Em hzlsel Fit mutlu anne
Ben de biraz eksime güvendim ama illa bugünden artı gelirim artık yedik yapacak bir şey yokİnşallah yarına bi etki etmez
Amen allahım ama sen her türlü eksi geleceksin yani bir şey olmaz güzel bi eksi olacağını da düşünüyorum
Aynen öyle olsun ben bugünden eksi gelirim inşallahBen de biraz eksime güvendim ama illa bugünden artı gelirim artık yedik yapacak bir şey yok
Uff oda nasıl yenmesin şimdiEşim sağ olsun bugün ne güzel kabak yiyecektim ama ben ne yaptım onun yerine sucuk ekmek yedim
İnşallah canım seninkinde pek birşey yok amaİnşallah yarına bi etki etmez
Amen allahım ama sen her türlü eksi geleceksin yani bir şey olmaz güzel bi eksi olacağını da düşünüyorum
Ya bağırsaklarına ne yaptı 2 gündür benim bağırsaklarda da tuhaflık var nesela bu akşam yemekten sonra bir şişkinlil geldi bağorsaklarım sancı falan yapıyor ondanmı acaba benimde.Benim bağırsakları fena yaptı ondan sonra bıraktım zaten kilo da veriyorum diyeBlr süre sonra düzelir canım illa hep böyle olmaz Ameliyat olacaktım ben göğüsleri küçültme için o kadar büyüklerdi ama gerek kalmadı şükür
Hiç de blr şey yok canım senin menünde için rahat olsun
Buraya menü yazsan aslında daha çabuk toparlarsın düzene girersin canım çok kopma buralardan
Amin canım inşallah kesinlikle değerBenim de genetik sıkıntı ya o halalarım yok mu ah ah
Olsun canım haftaya bildirim yaparsın artık
Şu an fena açlık geliyor hissediyoeum zatenİnşallah canım seninkinde pek birşey yok ama
Bence gelirsin canım geneline bakınca menünün gayet güzeldiAynen öyle olsun ben bugünden eksi gelirim inşallah
Su, yeşil çay ne bulursam içeceğimUff oda nasıl yenmesin şimdibol bol su iç bari sabaha kadAr gitsin
Olabilir canım WC’den çıkamamıştım onu içtiğimde yan etkileri arasında da var zatenYa bağırsaklarına ne yaptı 2 gündür benim bağırsaklarda da tuhaflık var nesela bu akşam yemekten sonra bir şişkinlil geldi bağorsaklarım sancı falan yapıyor ondanmı acaba benimde.
Ay küçüldüyse çok iyi inşallah benimde küçülük maşallah kafa gibiler
Tartı öncesi olmuş mu simit bugün ödül yapsaydın bacım28 Ekim menüm
Kahvaltı:11.00
1yumurta
1simit
Kk peynir
1tk bal
Domates
Maydanoz
4ceviz
Aksam:16.00
2 fırınlamış kabak
1kase pul biberli yoğurt
17.00
4tane çiğ köfte
Bol marul
Su:2,5 litre
Spor:20 dk cardio,yürüyüş
Eki Görüntüle 2941751
UcanSupurge hzlsel Fit mutlu anne yarimuhendis @Jasminium84 @Ucmelekannesi @nnurc Cookiie
Hiç olmadı bacım.gerçekten olmadıTartı öncesi olmuş mu simit bugün ödül yapsaydın bacım
Eki Görüntüle 2941755