Kilolar Firarda 😎

Hamilelikte deformeoluyor baya vücut bende de çok çatlak ve sarkma var gerçi birada genetik ben şansız gruptayım ne yazık ki ama değer her şeye rabbim istediğin zaman sana da sağlıklı bir evlat nasip etsin İnş

Mantı yedim kızz daha ne olsun
Bende seni öyle sanıyordum gofret temişsin
İnşallah yarına bi etki etmez
Eşim sağ olsun bugün ne güzel kabak yiyecektim ama ben ne yaptım onun yerine sucuk ekmek yedim
Amen allahım ama sen her türlü eksi geleceksin yani bir şey olmaz güzel bi eksi olacağını da düşünüyorum

Benim bağırsakları fena yaptı ondan sonra bıraktım zaten kilo da veriyorum diye Blr süre sonra düzelir canım illa hep böyle olmaz Ameliyat olacaktım ben göğüsleri küçültme için o kadar büyüklerdi ama gerek kalmadı şükür
Yapmayaydık iyiydi neyse gidip menümü yazayım bari
Hiç de blr şey yok canım senin menünde için rahat olsun
Buraya menü yazsan aslında daha çabuk toparlarsın düzene girersin canım çok kopma buralardan
Amin canım inşallah kesinlikle değer Benim de genetik sıkıntı ya o halalarım yok mu ah ah
Yaa kızlar bizde kaç geldik Adana’ya onların tartı bozukmuş bu hafta kilo bildirimi yapamayacağım El_Em hzlsel Fit mutlu anne
Olsun canım haftaya bildirim yaparsın artık

Ya bağırsaklarına ne yaptı 2 gündür benim bağırsaklarda da tuhaflık var nesela bu akşam yemekten sonra bir şişkinlil geldi bağorsaklarım sancı falan yapıyor ondanmı acaba benimde.
Ay küçüldüyse çok iyi inşallah benimde küçülük maşallah kafa gibiler

Aynen öyle olsun ben bugünden eksi gelirim inşallah
Bence gelirsin canım geneline bakınca menünün gayet güzeldi
Uff oda nasıl yenmesin şimdi bol bol su iç bari sabaha kadAr gitsin
Su, yeşil çay ne bulursam içeceğim
Olabilir canım WC’den çıkamamıştım onu içtiğimde yan etkileri arasında da var zaten
Sütyende 105a veya 100d kullanıyordum canım şimdi 75c ye kadar düştüm ben de hep kafam kadar diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…