Sağ ol canım ya göbeği sakladığım sürece fena değilimTebrikler canlarımm çok iyisiniz
Sağol kuzum
Tebrikler canım çok iyi
Sağol kuzum
İnşallah kuzum, geçtiğimiz hafta ortasından başladım dikkat etmeye ama bu hafta tamamını güzel geçireceğim inşallah
Aman uyma bacım eşine onlar gr almıyorlar nasıl oluyorsa benim eşim de gece yarısı kalkıp cips yer kola içer hala çöp gibi
Vaaayyyyy süpersin kuzum tebrikler
Maşallah suphanAllah
Çok güzelsin çok fitsin kuzum ya darısı başıma
Yok canım ya yarım zaten eski düzene geri dönüş kabak yiyeceğimTmm canım.abartma sakın
Teşekkürler canım
Sağ ol canım benimHey maşallah heeyyyyy
Bende bir bakıyım canımYok kullanmadım ama kullananlar çok övüyor ben de alıp denemek istedim
Yok ya bulamadım yine
Oh oh afiyet olsunbiz de ablamın kaynanasına geldik ve yarın sabah sıcacık katmer yapacak ve ne zamandır aklımdaydı valla bi yiyeceğim
Benim 2 kere düzensiz beta artışından sağlıksız kabul edip iğne ile düşük yaptırdı doktor canım. Sonrasında 8 haftalık ikizler kalbi durdu. Rahim filmim normal. Genetik testimiz normal. Kan pıhtılaşmasıda genetik doktoru gebeliği etkileyecek birşey yok dedi ama yine de sanırım birdaha olursa kan sulandırıcı iğnelere başlıcam yine canım.Sağ ol canım
Bebişten sonra verirsin hamileyken de biraz dikkat edersin canımSenin erken dönem kaybın vardı yanlış hatırlamıyorsam sebepli mi yoksa sebepsiz mi Bende mesela rahim ağzı yetmezliği var o yüzden dikiş atılacak ve büyük ihtimal sürekli yatacağım aslında ben de istiyorum acaba bebiş için çalışmalara başlasak mı diyorum sonra vazgeçiyorum kafam çok karışık
Oy maaşallahh şimdi nasıl kendini kuş gibi hafif hisseditorsundur
Onlarda nasıl bir metabolizma varsa yediklerini yakıyorlar anlamıyorum valla olan bize oluyorTebrikler canlarımm çok iyisiniz
Sağol kuzum
Tebrikler canım çok iyi
Sağol kuzum
İnşallah kuzum, geçtiğimiz hafta ortasından başladım dikkat etmeye ama bu hafta tamamını güzel geçireceğim inşallah
Aman uyma bacım eşine onlar gr almıyorlar nasıl oluyorsa benim eşim de gece yarısı kalkıp cips yer kola içer hala çöp gibi
Vaaayyyyy süpersin kuzum tebrikler
Maşallah suphanAllah
Çok güzelsin çok fitsin kuzum ya darısı başıma
Harika bir değişim canım maşallah dans
Yaa benim kilo tamamen altta toplandığı İçin üste bakan zayıf göbekten aşağı bakan şişko sanıyorSağ ol canım ya göbeği sakladığım sürece fena değilimBence sen de fitsindir kilon çok değil çünkü kuzum azcık versen yetecek
Yok canım ya yarım zaten eski düzene geri dönüş kabak yiyeceğim
Sağ ol canım benim
Bir cuma menüsü olamayacak kadar şahane29 Ekim menüm
Kahvaltı:11.00
2yk kahvaltılık sosis(salçalı domatesli)
Kk beyaz peynir
1tk bal
Domates
4ceviz
Aksam:16.00
4 kanat
Salata
Yogurt
Su:2 litre
Spor:42 dk zumba class
20 dk cardio
YürüyüşEki Görüntüle 2942120
@UcanSupurge @Fit mutlu anneJasminium84 @Ucmelekannesi Cookiie hzlsel @nnurc yarimuhendis
Ben perşembe akşamına yakışmayacak bir şey yaptım az önce
Kızlar ben diyete odaklanamıyorum şu sıralar biraz canım sıkkın
Derse de başlamam lazım ama toparlamaya çalışıcamherkese başarılar
Ben de şu an diyeti katlediyorum
Neden canim neyin varİyi akşamlar canlar
Düzen kuramadım bı . Yediğim içtiğim de saçma yine şu ara.
Buraya da bir gelip bir gidiyorum . En iyisi kendimi iyice toparlayıp gelmek sanırım.
Arada girer neler yaptığınıza verdiğiniz kilolara bakarım
Masallah cnm bu isin sirri ne bize de soyleBu hafta sonunda haftalardır veremediğim kiloyu verdim ve 66dan kurtuldum
Geçen Hafta:66.3
Bu Hafta:64.3
Fark:2
Yüzde:3,016
@Sonsuz umut
Çok güzel menü canım tebrik edeirm29 ekim
11:00
3 yk menemen
Peynir, 2 zeytin, domates,salata
1bucuk tb ekmeği
13:00
Türk kahvesi
2 çatal kazandibi
17:00
Activia shot
18:00
4 köfte, 2 dilim patates, 1 biber, domates (fırında pişirildi)
1 yk makarna
Yoğurt
3 lt su
Spor yok
Saat 20:00 gibi rezene çayı içicem bağırsak sorunum var dün akşamdan beri çok.
Vış anam cuma olduğunu unutturdun bize heeee29 Ekim menüm
Kahvaltı:11.00
2yk kahvaltılık sosis(salçalı domatesli)
Kk beyaz peynir
1tk bal
Domates
4ceviz
Aksam:16.00
4 kanat
Salata
Yogurt
Su:2 litre
Spor:42 dk zumba class
20 dk cardio
YürüyüşEki Görüntüle 2942120
@UcanSupurge @Fit mutlu anneJasminium84 @Ucmelekannesi Cookiie hzlsel @nnurc yarimuhendis
İnşallah bozmak yok canım yola devamYaa benim kilo tamamen altta toplandığı İçin üste bakan zayıf göbekten aşağı bakan şişko sanıyor
Bir cuma menüsü olamayacak kadar şahane
Afiyet olsun kuzum
Pazartesiden sonra kaçamaksız başlarsın .sen halledersinIyi aksamlar kızlar biturlu gelemedim oglen bi acilmadi sayfa sonra bikez dha denedm olmadi smdi anca geliyorm. Sirf cuma diye tartildm ama tarti vahim o yuzden pazartesi babam da donunce yeni baslangic yapicam insallah ve olculerimide ozaman almaya karar verdm cnmhzlsel
Kilo veren herkezi tbrk edrm guzel eksiler gordum
Afiyet olsun ortim.29 ekim
10.30 : 1 tane ev yapımı simit(normal simitten çok küçüktü),2şer kaşık fıstık ezmesi ve bal,2 küp kaşar peyniri,salatalık
17.30 : 2 yk kuru fasülye,4yk mantı,çeyrek katmer
20.00 : çay,1 avuç leblebi kuru üzüm,10 badem
Su : 2.5lt
Spor : 12000 adım,1000 tane ip 320p
@Fit mutlu anne @Breeze96 @nnurc
Cuma kaçamak olunca toparlayamıyorum ortim .Şunun şurasında son 8 kilo sabretmeliyimÇok güzel menü canım tebrik edeirm
Vış anam cuma olduğunu unutturdun bize heeeetebrik ederim ortim
Yaa masallah supersin canim suan cok iyisin bence 5leri gormesen bile olur korumaya gec
Insallah canim niyetim oyleİnşallah bozmak yok canım yola devam
Pazartesiden sonra kaçamaksız başlarsın .sen halledersin
Afiyet olsun ortim.
Sabret cnm. Oda gidicek insallahCuma kaçamak olunca toparlayamıyorum ortim .Şunun şurasında son 8 kilo sabretmeliyim
Ben de bi 10 kg versem şu anda çok rahatlayacağımCuma kaçamak olunca toparlayamıyorum ortim .Şunun şurasında son 8 kilo sabretmeliyim
Inşallah canımYaa masallah supersin canim suan cok iyisin bence 5leri gormesen bile olur korumaya gec
Insallah canim niyetim oyle
Sabret cnm. Oda gidicek insallah
Inşallah ortimBen de bi 10 kg versem şu anda çok rahatlayacağım
Sağolasın canımÇok güzel menü canım tebrik edeirm
Vış anam cuma olduğunu unutturdun bize heeeetebrik ederim ortim
Ben de yatarak bebeğini alanları çok takip ettim hepsi maşallah vaktinde doğurdu inşallah bana da nasip olur bakayım doktora gideceğim önce farklı sıkıntılarım var çünkü ona göre inşallah tekrar düşüneceğimBenim 2 kere düzensiz beta artışından sağlıksız kabul edip iğne ile düşük yaptırdı doktor canım. Sonrasında 8 haftalık ikizler kalbi durdu. Rahim filmim normal. Genetik testimiz normal. Kan pıhtılaşmasıda genetik doktoru gebeliği etkileyecek birşey yok dedi ama yine de sanırım birdaha olursa kan sulandırıcı iğnelere başlıcam yine canım.
Ah canım ya kendini hazır hissediyorsan başla valla. O şekilde yatarak kucağına alan çok kişiyi gördüm burada da instagramda da benbende tam 3 ay oldu kürtaj olalı. Doktor 3 ay ara verdirdi valla hemen başlamak istiyorum. İster istemez kafama takılıp üzüldüğüm oluyor sanki tek şifam yeni bir bebek gibi hissediyorum. İnşallah tabi sağlıkla rabbim nasip ederse
Sorma canım ya hem de nasıl okulda bunu daha çok anlıyorum merdivenle yukarı çıktığımda nefes nefese kalır sınıfa girmeden 1-2 dk kapıda nefesimi düzenlerdim şimdi koşa koşa çıkıyorum resmenOy maaşallahh şimdi nasıl kendini kuş gibi hafif hisseditorsundur
Sağ ol canımHarika bir değişim canım maşallah dans
Benim teyzem öyle kilo alıp verdiğini hiç anlamayız çünkü hep etek veya elbise giyer çok güzel saklar pantolon hiç giymezYaa benim kilo tamamen altta toplandığı İçin üste bakan zayıf göbekten aşağı bakan şişko sanıyor
Bir cuma menüsü olamayacak kadar şahane
Afiyet olsun kuzum
Tamam canım evde birisi varken zor oluyor gerçekten haklısın pazartesi temiz bir başlangıç yaparsın kilonu ölçülerini o zaman paylaşırsınIyi aksamlar kızlar biturlu gelemedim oglen bi acilmadi sayfa sonra bikez dha denedm olmadi smdi anca geliyorm. Sirf cuma diye tartildm ama tarti vahim o yuzden pazartesi babam da donunce yeni baslangic yapicam insallah ve olculerimide ozaman almaya karar verdm cnmhzlsel
Kilo veren herkezi tbrk edrm guzel eksiler gordum
Canım pek sırlık bir şey yok ama 5-6 gün boyunca sıfır kaçamak ve 1000 kalori civarı beslendim ve kaç haftadır kilo veremiyordum ondan gitti bence sen pazartesi itibariyle böyle yapsan kesin muhteşem bir eksi gelirNeden canim neyin var
Masallah cnm bu isin sirri ne bize de soyle
Ya zaten bir an gaza geliyorum 59u göreyim diyorum sonra aman yeter bu halim de iyi diyorum biraz akışına bıraktım açıkçası kilo almayayım yeterYaa masallah supersin canim suan cok iyisin bence 5leri gormesen bile olur korumaya gec
Insallah canim niyetim oyle
Sabret cnm. Oda gidicek insallah