Kilolar Firarda 😎

Sağ ol canım ya göbeği sakladığım sürece fena değilim Bence sen de fitsindir kilon çok değil çünkü kuzum azcık versen yetecek
Tmm canım.abartma sakın

Teşekkürler canım
Yok canım ya yarım zaten eski düzene geri dönüş kabak yiyeceğim
Hey maşallah heeyyyyy
Sağ ol canım benim

Bende bir bakıyım canım

Benim 2 kere düzensiz beta artışından sağlıksız kabul edip iğne ile düşük yaptırdı doktor canım. Sonrasında 8 haftalık ikizler kalbi durdu. Rahim filmim normal. Genetik testimiz normal. Kan pıhtılaşmasıda genetik doktoru gebeliği etkileyecek birşey yok dedi ama yine de sanırım birdaha olursa kan sulandırıcı iğnelere başlıcam yine canım.
Ah canım ya kendini hazır hissediyorsan başla valla. O şekilde yatarak kucağına alan çok kişiyi gördüm burada da instagramda da ben bende tam 3 ay oldu kürtaj olalı. Doktor 3 ay ara verdirdi valla hemen başlamak istiyorum. İster istemez kafama takılıp üzüldüğüm oluyor sanki tek şifam yeni bir bebek gibi hissediyorum. İnşallah tabi sağlıkla rabbim nasip ederse

Merhaba kızlar bu hafta gruba hiç giremedim. Ortim girmeyince ben de biraz salladım sanırım. Şehir dışına çıkmam gerekti dün akşam. O yüzden tartılamadım bugün. Pazar dönücem. Pzt tartışabilirim ancak.

Onlarda nasıl bir metabolizma varsa yediklerini yakıyorlar anlamıyorum valla olan bize oluyor

Yaa benim kilo tamamen altta toplandığı İçin üste bakan zayıf göbekten aşağı bakan şişko sanıyor

Bir cuma menüsü olamayacak kadar şahane
Afiyet olsun kuzum

Iyi aksamlar kızlar biturlu gelemedim oglen bi acilmadi sayfa sonra bikez dha denedm olmadi smdi anca geliyorm. Sirf cuma diye tartildm ama tarti vahim o yuzden pazartesi babam da donunce yeni baslangic yapicam insallah ve olculerimide ozaman almaya karar verdm cnm hzlsel

Kilo veren herkezi tbrk edrm guzel eksiler gordum

Ben perşembe akşamına yakışmayacak bir şey yaptım az önce

Kızlar ben diyete odaklanamıyorum şu sıralar biraz canım sıkkın
Derse de başlamam lazım ama toparlamaya çalışıcam herkese başarılar

Ben de şu an diyeti katlediyorum

Neden canim neyin var
Bu hafta sonunda haftalardır veremediğim kiloyu verdim ve 66dan kurtuldum
Geçen Hafta:66.3
Bu Hafta:64.3
Fark:2
Yüzde:3,016

@Sonsuz umut
Masallah cnm bu isin sirri ne bize de soyle

Çok güzel menü canım tebrik edeirm
Vış anam cuma olduğunu unutturdun bize heeeetebrik ederim ortim

Yaa benim kilo tamamen altta toplandığı İçin üste bakan zayıf göbekten aşağı bakan şişko sanıyor

Afiyet olsun kuzum
İnşallah bozmak yok canım yola devam
Pazartesiden sonra kaçamaksız başlarsın .sen halledersin
Afiyet olsun ortim.

Eki Görüntüle 2942051
Ortadaki resmî çekildiğimde kendimi dal gibi hissetmem
Yaa masallah supersin canim suan cok iyisin bence 5leri gormesen bile olur korumaya gec
İnşallah bozmak yok canım yola devam

Pazartesiden sonra kaçamaksız başlarsın .sen halledersin

Afiyet olsun ortim.
Insallah canim niyetim oyle
Cuma kaçamak olunca toparlayamıyorum ortim .Şunun şurasında son 8 kilo sabretmeliyim
Sabret cnm. Oda gidicek insallah

Ben de yatarak bebeğini alanları çok takip ettim hepsi maşallah vaktinde doğurdu inşallah bana da nasip olur bakayım doktora gideceğim önce farklı sıkıntılarım var çünkü ona göre inşallah tekrar düşüneceğim Üzülmez mi insan ya ben beşiğini bile almıştım tam eve geldiği gün hastaneye yattım hiç görmedim bile hamile olan veya doğum yapan arkadaşları gördükçe içim cız ediyor şimdi benim de bebeğim vardı diyorum böyle Ama her şerde bir hayır vardır diyorum inşallah nasibimizde vardır ve hayırlısıyla biz de bu duyguyu tadacağız canım
Oy maaşallahh şimdi nasıl kendini kuş gibi hafif hisseditorsundur
Sorma canım ya hem de nasıl okulda bunu daha çok anlıyorum merdivenle yukarı çıktığımda nefes nefese kalır sınıfa girmeden 1-2 dk kapıda nefesimi düzenlerdim şimdi koşa koşa çıkıyorum resmen

Harika bir değişim canım maşallah dans
Sağ ol canım

Afiyet olsun kuzum
Benim teyzem öyle kilo alıp verdiğini hiç anlamayız çünkü hep etek veya elbise giyer çok güzel saklar pantolon hiç giymez Zor eriyen bir bölge canım alt kısım gerçekten ama bence üst kısma göre saklaması daha kolay

Tamam canım evde birisi varken zor oluyor gerçekten haklısın pazartesi temiz bir başlangıç yaparsın kilonu ölçülerini o zaman paylaşırsın
Neden canim neyin var

Masallah cnm bu isin sirri ne bize de soyle
Canım pek sırlık bir şey yok ama 5-6 gün boyunca sıfır kaçamak ve 1000 kalori civarı beslendim ve kaç haftadır kilo veremiyordum ondan gitti bence sen pazartesi itibariyle böyle yapsan kesin muhteşem bir eksi gelir
Yaa masallah supersin canim suan cok iyisin bence 5leri gormesen bile olur korumaya gec

Insallah canim niyetim oyle

Sabret cnm. Oda gidicek insallah
Ya zaten bir an gaza geliyorum 59u göreyim diyorum sonra aman yeter bu halim de iyi diyorum biraz akışına bıraktım açıkçası kilo almayayım yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…