Onlar neden kızıyor lar anlamıyorum zayıf istemiyorlarmı napıyorlar banada diyor neyin varki senin neden bu kadar kendine eziyet ediyorsunki. E göz var yaa görmüyomusunBenim eşimle aynı neyse inşallah bundan sonra bizler de yanlarında incecik çıtır gibi olacağızBen şu an zaten eşimden gizli zayıflıyorum çok kızıyor demin tartılırken sordu kaçsın diye 66 sabitim diye yalan söyledim
Çok iyi yapmışsın canım sonra fırsatın olmaz belli herkes evde olunca
Nasıl bir çay arıyorsun canımAradığım detoks çayı vardı ondan almaya gittim bazı yerlerde satılıyor sadece ama şansıma bitmiştişimdi ablam dışarıya çıkacak başka mağazaya baktıracağım
Artık yok onlar sevsin biz sevmeyelimAynen.Eşlerimiz yemeyi sevince ister istemez aldık.
Maşallah güzel eksi canım
Aynen canım.Bir de pazartesi yazılılar başlıyor.Çok yoğun bu hafta. fırsat bulunca yapmalıyım
Hangisi canım ben de alayım
Aynen.Eşlerimiz yemeyi sevince ister istemez aldık.
Aynen canım.Bir de pazartesi yazılılar başlıyor.Çok yoğun bu hafta. fırsat bulunca yapmalıyım
Herby detox çayı diye geçiyor canlarımNasıl bir çay arıyorsun canım
İyimi kuzum kullandınmı daha mnce bende alayım içeriğine bakayımdaHerby detox çayı diye geçiyor canlarım
Bulabilmişsinizdir inşallah canım etkili oluyor mu ben de bir bakayım olmadıVay anasını ya inşallah canım
Ya internette bir de kargo parası vermek istemiyorum ondan
Sağ ol canımAynen.Eşlerimiz yemeyi sevince ister istemez aldık.
Sağ ol canım ya kilolu halime dönmemek için elimden geleni yapacağımHarikasın ortim ya maşallah 65 bile geride kaldı bu arada kilolu da hoş bir bayanmışsın ama şimdi fıstık gibi olmuşsun
Sağ ol canımMaşallahh tebriklerr
İnşallah canım sen de yapacaksın benim upuzun bir yoldu 1.5 senedir uğraşıyorum senin inşallah çok daha kısa sürecekOnlar neden kızıyor lar anlamıyorum zayıf istemiyorlarmı napıyorlar banada diyor neyin varki senin neden bu kadar kendine eziyet ediyorsunki. E göz var yaa görmüyomusun
Neyseki siz yoldan dönmüşsünüz çok şükür darısı başıma
Profilin gördüm muhteeşem değişim olmuşsun kuzumBulabilmişsinizdir inşallah canım etkili oluyor mu ben de bir bakayım olmadı
Sağ ol canım
Kolay gelsin normalde ben de bu hafta yapacaktım sınavları ama 2 haftadır okula gidemediğim için çocukları bu hafta sınava hazırlamam lazım yoğun bir hafta olacak
Sağ ol canım ya kilolu halime dönmemek için elimden geleni yapacağım
Sağ ol canım
İnşallah canım sen de yapacaksın benim upuzun bir yoldu 1.5 senedir uğraşıyorum senin inşallah çok daha kısa sürecek
Yok kullanmadım ama kullananlar çok övüyor ben de alıp denemek istedimİyimi kuzum kullandınmı daha mnce bende alayım içeriğine bakayımda
Yok ya bulamadım yineBulabilmişsinizdir inşallah canım etkili oluyor mu ben de bir bakayım olmadı
Sağ ol canım
Kolay gelsin normalde ben de bu hafta yapacaktım sınavları ama 2 haftadır okula gidemediğim için çocukları bu hafta sınava hazırlamam lazım yoğun bir hafta olacak
Sağ ol canım
İnşallah canım sen de yapacaksın benim upuzun bir yoldu 1.5 senedir uğraşıyorum senin inşallah çok daha kısa sürecek
Oh oh afiyet olsunBen bugün kendimi ödüllendireceğim ve Hatay dürüm yiyeceğim ne zamandır dilimdeydi zaten yiyeyim de aradan çıksın
Sağ ol canımProfilin gördüm muhteeşem değişim olmuşsun kuzum
İnşallah bende bakalım canım aynı zamanda bebek calışmalarına da eevam ediyorum. Oda nasip olursa çok daaha uzayabilir aslında
Sağ ol canımYok kullanmadım ama kullananlar çok övüyor ben de alıp denemek istedim
Yok ya bulamadım yine
Oh oh afiyet olsunbiz de ablamın kaynanasına geldik ve yarın sabah sıcacık katmer yapacak ve ne zamandır aklımdaydı valla bi yiyeceğim
Sağ ol kuzum büyük boyunu paylaşayım
Kolay gelsin canımBulabilmişsinizdir inşallah canım etkili oluyor mu ben de bir bakayım olmadı
Sağ ol canım
Sağ ol canım
Kız hani bozmuyorduk 1ayBen bugün kendimi ödüllendireceğim ve Hatay dürüm yiyeceğim ne zamandır dilimdeydi zaten yiyeyim de aradan çıksın
Muhteşem olmuşsun maşallah
2 kilo verdim ama ya ödülü hak ettim benceKolay gelsin canım
Kız hani bozmuyorduk 1ay
Muhteşem olmuşsun maşallah
Tebrikler canlarımm çok iyisinizGeçen hafta:74,7
Bu hafta:73,8
Fark:0,9
Yüzde:1,20
Eki Görüntüle 2941864
@UcanSupurgeEl_Em hzlsel @Fit mutlu anne @Ucmelekannesi yarimuhendis Jasminium84 Cookiie
Sağol kuzumÇok güzel eksiler gelmiş kızlar tebrik ederim
Tebrikler canım çok iyiPazartesi: 85.95kg
Bugün 85.00 kg
Fark: 0.95 kg
Kızlar yüzdeyi nasıl hesaplıyoruz ben bilmiyorum daEki Görüntüle 2941897
Sağol kuzumRecel iskenderin ekmeği fıstık ezmesi gözüme batıyor.Afiyet olsun canım
Yine bir öğünde halletmissin afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun ortim
Harikasın ortim
Ben de vermeyi unuttum
Tebrikler canım
Geliyordu 6 lar.insallah
Tesekkür ederim canım
Ay evet maşallah bize ortim
Tesekkür ederim canım
Tebrikler canım güzel eksi
İnşallah kuzum, geçtiğimiz hafta ortasından başladım dikkat etmeye ama bu hafta tamamını güzel geçireceğim inşallahHarikasın canım tebrik ederim
Olsun canım artık yarın alıp paylaşırsın
Tebrikler canım ama inşallah haftaya 67yi güzelce ardından bırakmış olacaksın ve 65 gelecek
Tebrikler canım çok güzel eksi
Tebrikler kuzum harikasın
Aman uyma bacım eşine onlar gr almıyorlar nasıl oluyorsa benim eşim de gece yarısı kalkıp cips yer kola içer hala çöp gibiAh bu eşler zaten bende ona uyup yiye yiye 95lere kadar çıktım. Gece 11 12. Hadi kokoreç söyleyelim hadi tost ısmarlayalım diye. Dün gece bile bu akşam bir çiğköfte yermiyiz diyor. Dedim yemem ben kendine söyle. Öyle kendisine de söylemiyor sonra tost yaptım gece 11 de ona. Cips kasesini almış koymuş ortaya. Dedim al şunu öbür tarafına
Onlara uymamak şart bunu anladım
Vaaayyyyy süpersin kuzum tebriklerBu hafta sonunda haftalardır veremediğim kiloyu verdim ve 66dan kurtuldum
Geçen Hafta:66.3
Bu Hafta:64.3
Fark:2
Yüzde:3,016
@Sonsuz umut
Maşallah suphanAllah
Tmm canım.abartma sakın2 kilo verdim ama ya ödülü hak ettim benceHem de bugün kahvaltı bile etmedim tek öğün beslenme gibi olacak o yüzden bence dengelemiş sayılırım
Teşekkürler canımTebrikler canlarımm çok iyisiniz
Sağol kuzum
Tebrikler canım çok iyi
Sağol kuzum
İnşallah kuzum, geçtiğimiz hafta ortasından başladım dikkat etmeye ama bu hafta tamamını güzel geçireceğim inşallah
Aman uyma bacım eşine onlar gr almıyorlar nasıl oluyorsa benim eşim de gece yarısı kalkıp cips yer kola içer hala çöp gibi
Vaaayyyyy süpersin kuzum tebrikler
Maşallah suphanAllah
Çok güzelsin çok fitsin kuzum ya darısı başıma
Ay kadın tazecik yapmış akşam yemeğinde yedimSağ ol canım
Sana da şimdiden afiyet olsun ne güzel olur ama sıcacık ye bence de ödüllendirmek lazım
Hey maşallah heeyyyyy