Kilolar Firarda 😎

Benim eşimle aynı neyse inşallah bundan sonra bizler de yanlarında incecik çıtır gibi olacağız😍😍 Ben şu an zaten eşimden gizli zayıflıyorum çok kızıyor demin tartılırken sordu kaçsın diye 66 sabitim diye yalan söyledim🤣🤣🤣

Çok iyi yapmışsın canım sonra fırsatın olmaz belli herkes evde olunca🥰
Onlar neden kızıyor lar anlamıyorum zayıf istemiyorlarmı napıyorlar banada diyor neyin varki senin neden bu kadar kendine eziyet ediyorsunki. E göz var yaa görmüyomusun 🥲
Neyseki siz yoldan dönmüşsünüz çok şükür darısı başıma 🤣

Aynen.Eşlerimiz yemeyi sevince ister istemez aldık.😀

Maşallah güzel eksi canım😍😘

Aynen canım.Bir de pazartesi yazılılar başlıyor.Çok yoğun bu hafta. fırsat bulunca yapmalıyım😘

Hangisi canım ben de alayım 😍😘
Artık yok onlar sevsin biz sevmeyelim 🤣 hep imrenmişimdir böyle çok yemek yemeyi sevöeyen sadece doyacak kadar yiyen insanlara😬🤣

Vay anasını ya inşallah canım😍😍

Ya internette bir de kargo parası vermek istemiyorum ondan🤣
Bulabilmişsinizdir inşallah canım etkili oluyor mu ben de bir bakayım olmadı🤔
Aynen.Eşlerimiz yemeyi sevince ister istemez aldık.😀

Maşallah güzel eksi canım😍😘

Aynen canım.Bir de pazartesi yazılılar başlıyor.Çok yoğun bu hafta. fırsat bulunca yapmalıyım😘

Hangisi canım ben de alayım 😍😘
Sağ ol canım😘
Kolay gelsin normalde ben de bu hafta yapacaktım sınavları ama 2 haftadır okula gidemediğim için çocukları bu hafta sınava hazırlamam lazım yoğun bir hafta olacak🙈
Harikasın ortim ya maşallah 65 bile geride kaldı bu arada kilolu da hoş bir bayanmışsın ama şimdi fıstık gibi olmuşsun 😘
Sağ ol canım ya kilolu halime dönmemek için elimden geleni yapacağım🤭
Maşallahh tebriklerr 🎉🎉😍
Sağ ol canım😘
Onlar neden kızıyor lar anlamıyorum zayıf istemiyorlarmı napıyorlar banada diyor neyin varki senin neden bu kadar kendine eziyet ediyorsunki. E göz var yaa görmüyomusun 🥲
Neyseki siz yoldan dönmüşsünüz çok şükür darısı başıma 🤣
İnşallah canım sen de yapacaksın benim upuzun bir yoldu 1.5 senedir uğraşıyorum senin inşallah çok daha kısa sürecek😍

Sağ ol canım😘
Kolay gelsin normalde ben de bu hafta yapacaktım sınavları ama 2 haftadır okula gidemediğim için çocukları bu hafta sınava hazırlamam lazım yoğun bir hafta olacak🙈

Sağ ol canım😘

İnşallah canım sen de yapacaksın benim upuzun bir yoldu 1.5 senedir uğraşıyorum senin inşallah çok daha kısa sürecek😍
Profilin gördüm muhteeşem değişim olmuşsun kuzum 😍
İnşallah bende bakalım canım aynı zamanda bebek calışmalarına da eevam ediyorum. Oda nasip olursa çok daaha uzayabilir aslında 😬

İyimi kuzum kullandınmı daha mnce bende alayım içeriğine bakayımda 😍
Yok kullanmadım ama kullananlar çok övüyor ben de alıp denemek istedim😍

Sağ ol canım😘

Sağ ol canım😘

Yok ya bulamadım yine🤣
Ben bugün kendimi ödüllendireceğim ve Hatay dürüm yiyeceğim ne zamandır dilimdeydi zaten yiyeyim de aradan çıksın🤣🤣
Oh oh afiyet olsun😍biz de ablamın kaynanasına geldik ve yarın sabah sıcacık katmer yapacak ve ne zamandır aklımdaydı valla bi yiyeceğim😍😍😍

Profilin gördüm muhteeşem değişim olmuşsun kuzum 😍
İnşallah bende bakalım canım aynı zamanda bebek calışmalarına da eevam ediyorum. Oda nasip olursa çok daaha uzayabilir aslında 😬
Sağ ol canım😍😍
Bebişten sonra verirsin hamileyken de biraz dikkat edersin canım😘 Senin erken dönem kaybın vardı yanlış hatırlamıyorsam sebepli mi yoksa sebepsiz mi🥰Bende mesela rahim ağzı yetmezliği var o yüzden dikiş atılacak ve büyük ihtimal sürekli yatacağım aslında ben de istiyorum acaba bebiş için çalışmalara başlasak mı diyorum sonra vazgeçiyorum kafam çok karışık🙈

Yok kullanmadım ama kullananlar çok övüyor ben de alıp denemek istedim😍

Yok ya bulamadım yine🤣

Oh oh afiyet olsun😍biz de ablamın kaynanasına geldik ve yarın sabah sıcacık katmer yapacak ve ne zamandır aklımdaydı valla bi yiyeceğim😍😍😍
Sağ ol canım😋
Sana da şimdiden afiyet olsun ne güzel olur ama sıcacık ye bence de ödüllendirmek lazım😍

1C409FF2-36E4-4B3D-91E6-B7289F0B01F1.jpeg

Ortadaki resmî çekildiğimde kendimi dal gibi hissetmem🙈

Sağ ol canım😘

Sağ ol canım😘

Kolay gelsin canım😘
Ben bugün kendimi ödüllendireceğim ve Hatay dürüm yiyeceğim ne zamandır dilimdeydi zaten yiyeyim de aradan çıksın🤣🤣
Kız hani bozmuyorduk 1ay 😀
Eki Görüntüle 2942051
Muhteşem olmuşsun maşallah😘

İlk bildirim bendem gelsin o zaman☺
Geçen cuma : 69.9
Bu cuma : 69
Fark : -900gr
Yüzde : %1.288
Haftaya hedef : 68.4
El_Em El_Em @Breeze96 hzlsel hzlsel

Tebrikler canlarımm çok iyisiniz 👏🏻🥳😘🥰🥰

Çok güzel eksiler gelmiş kızlar tebrik ederim😍
Sağol kuzum 😘❤️

Pazartesi: 85.95kg
Bugün 85.00 kg
Fark: 0.95 kg

Kızlar yüzdeyi nasıl hesaplıyoruz ben bilmiyorum da 🙈Eki Görüntüle 2941897
Tebrikler canım çok iyi 👏🏻❤️

Recel iskenderin ekmeği fıstık ezmesi gözüme batıyor.Afiyet olsun canım💕

Yine bir öğünde halletmissin afiyet olsun canım😘

Afiyet olsun canım😘

Afiyet olsun ortim😘

Harikasın ortim😍😘

Ben de vermeyi unuttum😅

Tebrikler canım😘

Geliyordu 6 lar.insallah🙏😘

Tesekkür ederim canım😘

Ay evet maşallah bize ortim😍😘

Tesekkür ederim canım😘

Tebrikler canım güzel eksi😘
Sağol kuzum 🥰

Harikasın canım tebrik ederim😍😍

Olsun canım artık yarın alıp paylaşırsın🥰😘

Tebrikler canım ama inşallah haftaya 67yi güzelce ardından bırakmış olacaksın ve 65 gelecek😍😍

Tebrikler canım çok güzel eksi🥰

Tebrikler kuzum harikasın🤩🤩
İnşallah kuzum, geçtiğimiz hafta ortasından başladım dikkat etmeye ama bu hafta tamamını güzel geçireceğim inşallah 🥰🥳

Ah bu eşler zaten bende ona uyup yiye yiye 95lere kadar çıktım. Gece 11 12. Hadi kokoreç söyleyelim hadi tost ısmarlayalım diye. Dün gece bile bu akşam bir çiğköfte yermiyiz diyor. Dedim yemem ben kendine söyle. Öyle kendisine de söylemiyor sonra tost yaptım gece 11 de ona. Cips kasesini almış koymuş ortaya. Dedim al şunu öbür tarafına 🤣
Onlara uymamak şart bunu anladım😬😬
Aman uyma bacım eşine onlar gr almıyorlar nasıl oluyorsa benim eşim de gece yarısı kalkıp cips yer kola içer hala çöp gibi 🙈🙈

Bu hafta sonunda haftalardır veremediğim kiloyu verdim ve 66dan kurtuldum🥳🥳🥳
Geçen Hafta:66.3
Bu Hafta:64.3
Fark:2
Yüzde:3,016

@Sonsuz umut
Vaaayyyyy süpersin kuzum tebrikler 👏🏻👏🏻🥳🥰😘

Eki Görüntüle 2942051
Maşallah suphanAllah 🧿🧿😘🥰🥰
Çok güzelsin çok fitsin kuzum ya darısı başıma 😘🥰

2 kilo verdim ama ya ödülü hak ettim bence🤣 Hem de bugün kahvaltı bile etmedim tek öğün beslenme gibi olacak o yüzden bence dengelemiş sayılırım🤭🤭
Tmm canım.abartma sakın :KK36:
Tebrikler canlarımm çok iyisiniz 👏🏻🥳😘🥰🥰

Sağol kuzum 😘❤️

Tebrikler canım çok iyi 👏🏻❤️

Sağol kuzum 🥰

İnşallah kuzum, geçtiğimiz hafta ortasından başladım dikkat etmeye ama bu hafta tamamını güzel geçireceğim inşallah 🥰🥳

Aman uyma bacım eşine onlar gr almıyorlar nasıl oluyorsa benim eşim de gece yarısı kalkıp cips yer kola içer hala çöp gibi 🙈🙈

Vaaayyyyy süpersin kuzum tebrikler 👏🏻👏🏻🥳🥰😘

Maşallah suphanAllah 🧿🧿😘🥰🥰
Çok güzelsin çok fitsin kuzum ya darısı başıma 😘🥰
Teşekkürler canım😘

X