Kilolar Firarda 😎

Ellerine sağlık canım afiyet olsun😍
Afiyet olsun canım ellerine sağlık 😍🥰
Bildir tabi canım sen de özellikle muhteşem farklar olacaktır sporların harika çünkü😍😍

Afiyet olsun canım nasıl oldu tadı🥰
Sağolun kızlar tadı güzeldi dün 1 kaşık yedim. Bekledikce belki daha güzelleşmiştir ama bugün birdaha tatmadım. Ben insülin direnci için ilaç kullanmaya başladım. İlacın yan etkisi miğde bulantısı yapıypr ilk günler. O yüzden böyle bazı yiyecekleri göresim gelmiyor bugün oda o yiyeceklerin arasında 😬🤣
Tamam cnm 😘 kalın bacaklar topluluğuyuzz hey heyy :KK76::eğlence:
Ahhh hele benn maşallahı varr 🤣🤣🤣

Sağolun kızlar tadı güzeldi dün 1 kaşık yedim. Bekledikce belki daha güzelleşmiştir ama bugün birdaha tatmadım. Ben insülin direnci için ilaç kullanmaya başladım. İlacın yan etkisi miğde bulantısı yapıypr ilk günler. O yüzden böyle bazı yiyecekleri göresim gelmiyor bugün oda o yiyeceklerin arasında 😬🤣

İnsülin direnci için hangi ilacı kullanıyorsun canım matofin mi🥰
Benim ilk başladığımda 73 tü bacaklar yavaş yavaş inceliyor kilolar gittikçe😍

40 cm ne yapacaksın boşver iyidir 50li rakamlar azcık kalın olsun🤭🤭
😍😚😚😚

Gidecek canımm:KK76: yalnız en son gidiyor yani yüzde olarak en az o can sıkıyor 😆😆😆

Evet matofini kullanıyorum canım 😍
Benim hep kalın bacaklarım ya inşallah incelir 😬
Bana da doktor vermişti ama ben kullanamadım yan etkisi olunca ama etkili bir ilaç🥰
Benim de üst bölge öyle özellikle göğüsler ama küçülüyor zamanla tabi istediğimiz kadar olmayabiliyor😅

Bana da doktor vermişti ama ben kullanamadım yan etkisi olunca ama etkili bir ilaç🥰
Benim de üst bölge öyle özellikle göğüsler ama küçülüyor zamanla tabi istediğimiz kadar olmayabiliyor😅
Bende bir dönem ara verdim. Şimd yine başladım. Günde 2 olunca istifrah bile ettiriyor günde 1 içiyorum o yüzden ama çok bulandırıypr inşallah düzelir biraz dayanıyımda 😬
Ay inşallah göğüslerde var benim de 🤣

28 ekim
1 bardak limonlu su

10:30
Yulaflı tost
Domates salata

13:00
Türk kahvesi
1 kare bim şeker ilavesiz çikolata

15:30
1 wasa üzeri yoğurt
1 fincan yeşil çay

17:00
1 çorba kasesi mantı (keşke olmasaydı:olamaz:)
Su 2.5 lt
6000 adım

Bir iki saate ip atlıcam birde 500 atlarım
Ay ben de bir şey yedin sandım heeeeeee🤣
Yaz bakıyım sen ne yemişsin😬
Yazdım kuzum☺

İyi akşamlar canlar 😍🥰

Düzen kuramadım bı . Yediğim içtiğim de saçma yine şu ara.

Buraya da bir gelip bir gidiyorum . En iyisi kendimi iyice toparlayıp gelmek sanırım.

Arada girer neler yaptığınıza verdiğiniz kilolara bakarım😘😘😘

X